Kedves nuvanda!
MI voltunk a rozsakert medical centerben integralt szuresre, amirol angliabol kaptuk a valaszt, (ott vegzik az elemzest), hogy minden rendben. kotlseges, de en mindenkeppen javaslom azoknak akik izgulosak.
mas: furdoruha: van a 15 ker.-ben egy kis fehernemubolt, ahol a neni, aki ott dolgozik elhoz bmit par napon belul. akit erdekel megirom a szamat, cimet. (en is ott vettem kifejezetten kismama 2 reszes furdo ruhat: tunikas jellegut) aranyos. meretek miatt sem kell izgulni, mert minden fele meret van!
a meretek miatt pedig ezt az oldalt ajanlom, en ki is nyomtattam, es osszehasonlitottam; ugy tunik nagyjabol megegyezik a magyar protokollal. fontos, h a zarojelben levo ertekek azt jelentik, h +, -.
nekem az a tapasztalatom (sajnos, mar volt egy terhessegmegszakitasom), hogy az ertekeket nagyon nagyon figyelni kell, es fol kell ra hivni az orvos figyelmet is. ugyh en minden vizsgalatra ugy megyek, h tudom mit kell vizsgalnia, mernie, es melyek a jo etrtekek. tudom, ez mar soknak tunik, de amit ateltunk egy fel eve, az borzaszto volt.
na bocsi mindenkinek, h ilyen szomorkas lettem-pedig nem vagyok az!
16. het: en is erzem a pocim, de csak neha. most mar 2szer fajt a bal oldalon a csipom folott (lukteto fajdalom). nem tudom mi lehet, majd megkerdezem. en ugy tudom, h a novekedessel kicsi fajas is jarhat. (Ami nem is igazan fajas, csak olyan, h erzem a pocim.)
kepzeljetek: volt a vedono, nagyon aranyos, es meghallgattuk a babucink szivhangjat. huuuuuu akkara elmeny volt.
szep napot mindenkinek!