Szia Ildi!
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök holnap, nem tudom, már megint mi van a levegőben, más ismerősöm is mondta, hogy ilyen hányós, hasmenős betegségük van. De a felnőtteknek inkább, és nem a gyerekeknek. Sőt mi több, ott is az apuka volt a beteg!!!
Szóval jobbulást a férjednek, és te meg Marci meg vigyázzatok magatokra, el ne kapjátok!
Bea, azért lesz valami holnap??? Kb mennyien leszünk? Mert feltételezem, hogy az én két gyerekem kedvéért nem tartjátok meg a műsort.
Erika!
Mindenféle mesét imádnak a fiaim, de Beni csak mostanában kezdett el mesét nézni, előtte nem érdekelte semmi. Levike a hercegnős meséket is szereti, nagyon sokáig a Hófehérke volt a kedvence.
De persze a Verdák az egyik nagy kedvenc.
Én nagyon szeretem a babaszobát, bár tény, hogy vannak kellemetlenségek, meg kellemetlen emberek, de hol nincsenek?
Ugyanakkor nagyon sok jó barátot, ismerettséget szereztem ott. Én igazából a gyerekek régi dolgait szoktam eladogatni, de csak nagyon ritkán próbálkozom.
Egyébként meg saját magam próbálom eladni:
www.falfestolany.fw.hu.
Azt hiszem ezt is a babaszobának köszönhetem, hogy végre belekezdtem valamibe.
Na, nem akarom leszólni a babanet-et se, mert volt, aki itt akadt rám, és itt is mindenki nagyon aranyos!!!!
Kriszti