Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
 
 


Sziasztok!

Panka!
Szívből gratulálok Emíliához! :lol:
Nagyon szép méretekkel született!
(Csak így zárójelben:én is márc.15-én születtem, tuti jó csaj lesz belőle! :wink: )
Puszi Nektek!!!

A hosszú hétvégén elutaztunk, nagyon jól éreztük magunkat.Ez volt Gáborbaba első kirándulása.Szerintem nagyon élvezte!
Sajnos egy picit megfázott, de már szerencsére semmi baja!

Tegnap ( a névnapján) pedig megtartottuk a keresztelőjét.Édipofa volt, végig vigyorogta az egészet!
Holnap teszek fel egy pár képet.

Puszi Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
 
 


sziasztok!

most csak 1 kézzel pötyögök.

köszönöm a jótanácsokat.
a helyzet a következő:
én úgy látom, hogy jól teszem mellre, elég sokat bekap a bimbóudvarból is.az a baj, hogy harap is, nemcsak szív. :?
a jobb mellbimbóm teljesen szét van nyílva középen8ezért dől belőle a tej, amit mellkagylóval fogok fel ez legalább távol tartja ruhától is, és nem dörzsölődik).ebből csak lefejve tudom adni neki a tejet, a balból szoptatok, de megkapja az előzőleg lefejtet is.sajna nem mindig van elegendő, főleg, ha nem bírja ki a a 3 óráét, akkor nincs annyi tejem, kap pótlásnak tápot is. :cry:
nagyonbánt a dolog, rengeteget sírtam már ez miatt. :cry:
dehát éhen nem maradhat.nagyétkű is, 70-80 gokat simáb bevág, és utánna is csak nézelődik,nem alszik el, és 2 óra múlva megint követeli a magáét.próbáltuk hogy kivártuk a 3 órát, addig ringarjuk, stb., de letenni nem lewhet, hogy addig én is aludnék, így már elég féradt vagyok.éjjel is 2 óránként kel, a fejéssel etetéssel, tápoltatással elmegy1 óra, így csak 1 óra marad nekem aludni.
fáj a pocakja is időnként, arrainfacolt kap talán hatásos.figyelek én is a kajákra,hogy miket eszem.ma jön a védőnő, és megbeszélem vele a dolgokat.

timika!
köszönöm neked is, próbálom leválasztani ha csak cumizik, de nem sok sikerrel, mertz azonnal felébred rá, és üvölt. :(
bocsi, hogy eddig nem kerestelek, de csak most jutottam géphez, hogyírjak is.most az aventtel kenem, kicsit már javulgat ahelyzet.

csibe!
kösönöm!
utólag is sok boldog szülinapot kívánok!

rolly!
köszönöm a mailt,nagyon megható volt!

norwell!
köszi neked is!a honlapot nem tudom megnézni, azt írja ki, hogylejárt az időkorlát.hová kell kattintani?gratulálok kendének, akkor mostmár futhatsz utánna!
:wink: :D

tegnap voltunk sétálni először!hát én nagyon élveztem, és emili és igégig szunyált, csak akkor ébredt, ha nem toltuk a kocsit. :lol:
nagyon jó volt kimozdulni, nem sokáig bírom a szobafogságot. :wink:
szerencsére már jobban vagyok a hsam lapos, a súlyom esik, úyhogy erre nincs panasz. 8)
csak a cicim gyógyulna már be!tudom, hogy nerm jó, de ez nagyon stresszel, és biztos hogy ez is hatásal van a tejtermelésre.

emilinek húsvétkor lesz a keresztelője, remélem addigra megygyúgyulok.

zebrásoknak nagyon drukkolok, remélem minden rendben van veletek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 

 
 

Panka!

Sajna ebben nem vagyok jártas, így nem tudok segíteni. A táp miatt ne aggódj!!! De próbáld meg tényleg a három órát tartani, mert attól is fáj a hasa, ha túl sokszor eszik, és csak az előtejet. Persze tudom, hogy a bőgés meg a Ti idegeiteket tépi, ezért nem vagyok okos. Mielőbbi gyógyulást a cickóknak, ja szegény.

Syry!

Dórinak volt könnycsatorna mosása úgy tudom az első után megoldódott a probléma. Évit kérdezd.

Kacsa!

Ne aggódj, az veti Rád az első követ... én nem.

 
 


Pankaa :)

Bocsi, én meg pont azt fogom tanácsolni, hogy NE ragaszkodj a 3 órához! Emili elég nagy baba, meg egyébként is: a gyerek nem nyelt le órát, nem akkor akar enni, mikor letelt a 3 óra, hanem mikor éhes. Arra figyelj csak, hogy ha még nem telt le a 2 óra a két szopi között, mindig UGYANARRA a melledre tedd vissza, így nem az első tejet fogja megint kiszívni, amitől valóban fájhat a hasa. És utána le is fogod tudni tenni, nem fog üvölteni és te is tudsz pihenni :wink:
Cici gyógyulás nálam heteket vett igénybe, remélem nálad gyorsabban fog menni! Esetleg megpróbálhatsz más pozícióban szoptatni, nem tudom, most hogy csinálod.

KépKép

KépKép
 
 


What's de nagy pangás oka?

 
 


Sziasztok!

Angie, Juca, Wish! Örülök, ha jól éreztétek magatokat :) Én nagyon örültem, hogy itt voltatok :) Csak a Dóri volt egy kicsit undok Kingával, nagyon kis irigy volt. Irigyelte tőle az etetőszékét a kis hamis :oops:

Ági!

Gondolom, hgy mennyire rád jöhetett a frász a vérzéstől :( Remélem azóta is minden oké :) Szép nagyot nőtt a babád :) Mi volt a mai uh-n?

Fleur!

Jobban vagy? Sikerült levinni a lázad? A privit nem felejtettem ám el a doki elérhetőségével, mindjárt küldöm!

Zsúka!

Remélem azóta már te is megnyugodtál :) Gondolom most még a hányingernek is tudsz örülni :) Azért persze ne tartson soká!

Kacsa!

De jó nagyra megnövesztetted Timcsa szobáját :) Szerintem ez alapján szombaton szülsz :) Hegedűs doktornő rendel :)

Faul!

Sajnálom a rossz híreket... Drukkolok nektek!

Panka!

Nekem is sokáig tartott a ciciseb, Dóri már 5 hetes volt, mire elmúlott, és már nem nem akartam sírva fakadni szoptatáskor :( Én egyszer-kétszer rosszul tettem mellre Dorcit még a kórházban, és ezért nem tudott meggyógyulni. Nekem a hónaljtartás segített, ha így szoptattam. A Garmastan bimbóvédő kenőcs egy kalap kakit sem ér, én azt használtam. Az Aventest sokan dicsérik, legközelebb kipróbálom :)
Cumizni mindig hagytam a cicin, bár lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás :roll: Én is azt mondanám, hogy amíg sebes a cici, addig inkább fejd le, nehogy csökkenjen a mennyiség. Ha meggyógyulsz majd beáll a kereslet-kínálat, ha már simán megy a szopi :)

Norwell!

Gratula Kendének a nagy produkcióhoz, de én se tudtam megnézni. Azéééé elhiszem ám!

Syry!

Tényleg Dórinak volt könnycsatorna átmosása, de az első után rendbejött a csöpp szeme. Hál istennek, mert ha meg kellett volna ismételni, hát tuti beledöglök :(
Nekünk is a forralt vizet javasolták, mert a kamilla allergizálhat. Meg hogy csöpögtessek bele anyatejet. Ha gyulladásban van a szem, akkor az tuti jó :)

Csibe!

Gratula Gáborkának a keresztelőjéhez, és utólag nagyon boldog névnapot kívánok neki! Nagyon várom a képeket, kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt a fiatalúr :)
Merre voltatok csavarogni?

Na képzeljétek, én meg lerokkantam. Ismét. Jó alaposan meghúzódott a derekam. Most úgy járok, mint akinek elfelejtettek szólni, hogy már kiért az alagútból :) Az a legkevesebb, hogy marha ciki, de fááááj is...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Juca!

Én itt rontom a levegőt :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Ugyanmá! Dóri például megtanította Kingát a tulajdon szentségére :twisted: A hátfájásod mielőbb jöjjön rendbe! Ez durva, hogy ilyen gyakran van. Orvos látta már? Én csak ismételni tudom, hogy nagyon jó volt, és én egyáltalán nem éreztem Dórit irigynek.
Lassan blogolgatok, de még sok az elmaradásom.
Most mennem kell.

 
 


Sziasztok Lányok!

Megjártam a dokit!!

Képzeljétek, van egy édes pici kincs a méhemben! :D És már tiszta nagy baba: 0,32 cm :D :D Szépen ver a szivecskéje! :D

A másik petezsák is megvan, de abban még mindig nincs baba...Azt mondta a doki,hogy vagy felszívódik, vagy lesz benne baba...

Este teszek fel képet! :D Tudom, azért még ezek csak az első lépések, de én olyan boldog vagyok!!!

Bocsánat, hogy önző módon most csak magunkról írtam, de rohannom kell dolgozni!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Panka!
Látom a lányok már leírtak Neked mindenféle jót.
Én leginkább azt tudom mondani, amit Timi is írt. + Próbáld meg nem rajtahagyni Emilit a melleden, ha már szopizott, vagy ha kell, akkor ébresztgetni (nedves ruhával simogatni az arcát, levenni a ciciről, függőleges helyzetbe emelni). Az jó, ha szabadon tudod hagyni, szellőzni. Van most egy új krém, az a neve, hogy Lansinoh, (szoptatás előtt nem kell lemosni) ha esetleg az Aventes sem válna be, bár remélem, hogy segít. A tápszer miatt meg ne aggódj! Az a lényeg, hogy próbálj meg ha csak egy kicsit is, de pihenni.

Még jövök!

Kép
Kép
 
 


Heni!

Ez nagyon jó hír! :D
Gratulálok!!!

Kép
Kép
 
 


Heni :) Jajj de örülök nektek!!!! :lol: Gratulálok a kis dobogó szívűhöz!!! :lol: Várom a képet! :lol: :lol: :lol: (Esetleg egy új vonalzó? :wink: )

KépKép

KépKép
 
 


Sziasztok!

Mi még egyben.

De lehet, hogy hamarosan Timcsa nem is, de az ebédem kijön ... Nem tudom, mi van. Nem ettem sokat (2 parizeres szenya), de úgy fáj a gyomrom, feküdni sem tudok tőle, ujjacskámmal próbáltam segíteni magamon, de semmi ...

Voltunk NST-n. Timcsa lustizott, úgyhogy böködni kellett, aztán persze az NST után úgy felélénkült, hogy azt hittem, kiugrik az oldalamon!

Huncut nagyon! Este is lefekvéskor mondom Apjának, hogy nem tudok a jobb oldalamra feküdni, mert ott tartja a lábait és reklamál. Erre Apa megdumálta vele, hogy menjen odébb, aztán Apa jelentette nagy büszkén, hogy gyereket odébb tette, fekhetek jobb oldalamra, persze, abban a pillanatban dugta vissza a tappancsát, akkor Apa újra helyre rakta. Aztán 3.-jára már feladta, így maradt a bal oldal.

----------------

Heni!

Gratula a dibi-dobihoz!!!

 
 


Heni!

Gratulálok! Várom a képet is, már tök izgatott vagyok. Zsúka holnap megy azt hiszem.

Faul????

 
 


Sziasztok!

Heni!

Szívből gratulálok a Kép Én is várom a képet!

Évi!
17.10-re vagyok beírva, csak este tudok többet, de remélem, hogy minden a legnagyobb rendbe :)

Timi!
Egy régi kérdésedre a válasz, mert mindig elfelejtem :oops:
Nem P.Z. a dokim, Ő csak húzta-halasztotta az időt és így váltottam.

Kép
Kép
 
 


Heni!

Szívből gratulálok! :lol:
Kép

Évi!
Várgesztesen voltunk.Van ott egy Villapark, 8 személyes házakat lehet bérelni és van egy élményfürdő része is, nyáron pedig üzemel a kinti strand. 90%-ban családos emberekkel volt tele a park!www.villapark.hu
Nagyon jó volt, mi nagyon jól éreztük magunkat!
A képekkel este tudok jönni! :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Nem igazán működik úgy ez a bbnet, ahogy kéne (nem bírtam belépni)

Panka!
Visszaolvastam még, amit írtál. Furcsa, hogy azt írod, hogy "harap". az lenne a jó, ha megtudnád mutatni a védőnőnek, hogy hogy szopizik Emili, mert lehet, hogy hiába veszi be a szájába a bimbóudvar nagy részét, mégsem tud megfelelő vákuumot képezni. Kifelé fordulnak az ajkai szopizásnál?Az az igazi, ha a nyelvével alulról körülöleli a bimbóudvart. Remélem rendeződik a helyzet. Írok privit.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Panka!
hú, megpróbálom gyorsan összeszedni a dolgokat. Arra kell rávenni a babaát, hoyg 5 perc alatt szopja ki a cicit, 1 babaánál felváltva. Az anyatej 2 óra hosszat tart, mert teljesen felészívódik, könnyen emészthető., a tápszer 3 óra hosszat. Én mindkét ciciből 2 óránként etetek, hamarabb nem, mert 2 prolaktin csúcs között 2 óra legyen mindig. Az aventnek van egy kiadványa a helyes szopis helyzetről, azt érdemes olvasgtani (nekem irtó béna a védőnőm, és anyukám nem szoptataott, tehát saját magam tanultam belőle, tehát használható. Sebes mellbimbó el fog múlni, de sokáig fáj, most már mindkettőt igénybeveszem, és semmi probléma nincs. Sok sikert hozzá, de ez tényleg tapasztalat kérdése, hoyg neked mia jó és a babaának. Mondjuk számomra nagyon hosszúnak tűnik az 1 óra etetés ha csak szopizik a csöpp, nekem két babaával is csak 20 perc a tápival együtt!
Ha végképp szenvedsz, akkor megpróbálható a cumi, látod én játszócumiztatok, és a tápit is cumiból kapják és nincs problémám a szopival (szeribtem így picit ők is tudnak tanulni). Angi mostanában az összes takarócval cumisat játszik, tehát igénylik biztosan a cumizgatást, mert nyugtató. viszont ha veszel, akkor csak minőségit, mi csak aventet használunk.

Syry!
Szemgyulladásra antibiotikumos szemcseppet kaptunk, 3 nap alatt rendezősött, pedig Angi a zöld gennytől összeragadt szemét nem tudta kinyitni.


Remélem segítettem: Nárcó

Kép
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de elég újnak számítok.
Mi is tervezgetjük a babát, ősszel szeretnénk nekilátni a "kivitelezésnek". Olvastam már 1 csomó mindent, lassan el is veszek bennük. :? Ezért is szeretnék tanácsot kérni, mire figyeljek oda, milyen orvost keressek fel előtte?

Üdv!
Macika
Vendég
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a drukkokat, de sajnos nagyon rossz hírt kaptam. Csütörtökön még egy szabályos 10mm-es petezsák volt, benne egy csíkkal, ma már nagyon lapos lett ez a petezsák és nem látszik benne semmi, igaz 18mm-es. Csütörtök reggel kell visszamennem, akkor mégegyszer megnézi és utána bennt maradok, hogy kivegyék belőlem.

Anikó!

Légyszíves vegyél ki a táblából, ha tudok majd jövök.

Millió puszi Mindenkinek.

zsúka
 
 


Zsúka!

Nagyon sajnálom. :cry:

 
 


Sziasztok!

Mi még továbbra is egyben. Szerintem így is maradunk. Megdöntjük a baba bent és repülő fent nem marad mondást ...

Zsúka!

Nagyon sajnálom! :cry:

 
 


Sziasztok!

Zsúka
Nagyon nagyon sajnálom!!!! :( :cry:

Heni
Neked viszont szeretnék gratulálni, vigyázz a pici kincsre nagyon! :)

Panka
Neked is gratulálok Emilihez!
Csodaszép kislány! :)
Remélem az etetés körüli dolgok mielőbb megoldódnak!
Belejöttök majd :)

Kacsa
Hamarosan a kezedben tarthatod Timcsát!!! :))
Türelem... Timcsát terem! :)

Macika
Üdv itt!

Most gyorsan elintézek pár dolgot, aztán valószínűleg itt foglak boldogitani titeket
egész nap, ugyanis ma nem dolgozom! :))) Szabadnap végre!!! Hurrá!!! :))))

Szisz
 


Sziasztok!

Zsúka!
Nagyon nagyon sajnálom, de hátha csak a technika ördöge!

Nárcisz, Timika, Tina, Évi!
Köszönöm nektek is a tanácsokat!

Védőnő már látta szopizás közben, nem midnta, hogy rosszul csinálnám, meg a kórházban is volt egy drnő, aki megmutatta a a helyes technikát.A szája kifelé pöndörödik közben, a nyelve alul van, szív mint az atom.Eleinte intenzíven, amíg könnyen jön, utánna a zsíros részét, amiért már küzdeni kell, csak ritkán van türelme hozzá, mindig habzsol.iszonyat mohó, neki mindig azonnal kell a kaja, de ömöljön belé, ne kelljen megdolgozni érte.ezt mondta a védőnő is a látottak alapján.a 2 órát azért sikerül tartani, a 3 óra az átlag, csak egye meg a 70-80 g-ot. :?
most reggel 70 got evett a bal mellemből,ez éjszakai termés. :D és csak 20 perc kellett hozzá.
de éjjel csak 2x kelt, és akkor a napközben lefejt tejet ette meg.még jó hogy van ennyi is.de már gyógyulgat a jobb mellem is, de azért folyik belőle nagyion a tej, mert lazák a záróizmok benne, ezt mondta a védőnő.szerinte jól alakulnak a dolgok, azt mondta, hogy majd be fog indulni, és kialakul a szopis menetrend, ha meggyógyultam.enek nagyo örülök, én is ebben reménykedem.
viszont a köldöke még mindig nem esett le :shock: ha csütörtökig nem esik le, akkor a védőnő lelápiszolja. :?
a klinika annyira bababarát, hogy nem kezelték a köldökét :evil:

norwell!
köszi, majd megnézem.

nárcisz!
ő is kap játszócumit, védőnő javaslatára, de már a 3 hónaposoknak valót, mertt akkora a szája, higya kisebb kiesek belőle :lol:
vagyis beesik.
cicit szívja intenzíven, az üvegből is szépen eszik, de a pohárból kipacsálja az egészet, annyira keres a fejével közben.

tina!
vákuum van r3endesen, csak az ínyével nagyon ráharap a cicire, ígyértettem a harapást.

heni!
gratulálok!pihizz sokat, vigyázz magatokra!

timika!
igen, ha nincs meg az idő, akkor ugyanarra a cicire tettem vissza, de most csak 1 cici üzemel. :D a másikat fejem.

majd dobok képeket is, most mennem kell, a Zabamári mindjárt éhezni fog :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!

Panka!

Emili egyszerüen gyönyörü! :D

Heni!

Ez nagyon jo hir! Gratulalok! :D

Zsuka!

Nem is tudom mit mondjak...nagyon sajnalom! :cry: :cry: :cry:

Mi voltunk a Kaaliba, a következö spontan ciklusban visszaültetik azokat az embriokat amelyek sikeresen felebrednek.
A ciklus 10-11. napjan kell majd mennem, aztan valamikor aprilis vegen lesz a transzfer.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
 
 


Zsúka: rettentően sajnálom, hogy rossz híreket kaptál!! De én bízom benne, hogy csak rosszul látszódott és csütörtökön minden rendben lesz!!! Nagyon veled vagyok!!

Ági: nálatok mi újság volt tegnap?

Tina, Timika, Kacsa, Ági, Csibe, Juca, Pankaa, Jucmuc, Szisszka: nagyon köszönöm, hogy velem örültök! :D

Pankaa: írtó édes a kiscsaj!!!

Jucmuc: Te is milyen jó híreket kaptál!! Már vasárnap 1-je lesz, szóval mindjárt eljön a transzfer ideje!!! Nagyon örülök!!

Jeges Maci: üdvözöllek közöttünk!! Gyors babásodást!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
 


Heni!

Nagyon tuti az új vonalzód!!! :)

 
 


Sziasztok!
Zsúka! Sajnálom...
:(
Jegesmacika!
Látom Szfehérvári vagy? Én is oda járok dokihoz! Dr. R. L.
Mi a véleményed a kórházról? Te kihez jársz?
 
 


sziasztok
Itt egy elveszett "bárányka".
ma megint 1cn.
még mindig nem szántuk rá magunkat a lombikra ez nagy baj???
várakozó állásponton vagyunk éljük az életünk most kezdün végre barátokat összetartani és újjakat kötni ami persze a bulikkal jár és ezt élvezem.Munkahelyet szeretnék váltani és mást csinálni.

Gratulálok Emiliához csuda szép kis csaj.
és a zebrákhoz is.

a kiskereszt fiamnak is megszületett a kishugija.febr.28(az anyukájának a szülinapja:márc.01)jó mi??Júniusban keresztelő amire nagyon készülök le akarok fogyni h jól mutassak a képeken na meg persze ha megyünk nyaralni a tengerpartos képeken sem mindegy ki köszön vissza.

Mindenkinek sok sikert és puszi mamáknak és babáknak.
 


Kép Kép

Heni

Kép
Kép
 


A vonalzót is megszüntettem.

Kép

Kép
 


Anitta!

Sajnálom, de értem.

Heni!

Gratulálok még egyszer. Be kell vallanom a kisördög ott volt az agyamban, mert olyan hihetetlen, hogy ennyire fogékony vagy babára. Őszintén kívánom, hogy semmilyen probléma ne jöjjön, és most már kilenc hónap múlva legyen egy visító csomagod, és a mellbimbókisebesedés legyen a legnagyobb gondod.

Faul!

???????????

Lányok leírom amit gondolok. Kicsit, na jó nagyon szkeptikus vagyok pl. Faullal kapcsolatban. Miért nem jelentkezik, és egyáltalán semmit sem tudunk róla. Én egyszer égtem, mint a Reichstag, és nem bírom a parát. Henitől is bocsánatot kérek a bizalmatlanságért igazából Faulnak szólt. Ha pedig én vagyok a genya, akkor bocsánatot kérek nyílt színen mindenkitől!!! És főleg Faultól.
A legnagyobb baj nem én vagyok. Senki sem írja le nyíltan, hogy mi van, de azért attól még van a levegőben némi para.

Kedves Újak!

Mindenki szeretettel fogad Titeket, de bizonyos szabályokat illik/illene betartani. Így meg a régiek nem nagyon írnak, fenntartásokkal. A topik hangulata kicsit "áporodott". Jó lenne, ha lennének újra jó kis csivitek, egymásnak örülések, traccspartik a világ legfontosabb dolgairól úgy is mint szénhidrátok, pasik... zebrák, popsikenőcs, fogyókúra, hőmérőzés, tesóprojekt...

Ez most kijött bocsesz, viszont nem vagyok ezzel egyedül. Szar ügy, ha volt egy tégla, kicsit paranoid fílingem van. :-(
Ja és a topik sokszínűsége volt az erénye, nem kellett mindenkit szeretni, nekem is be-beszóltak, helyretettek, ha arra volt szükség, és viszont. Úgyhogy, ha hülyeségeket gondolok tessék helyretenni!

 
 


Szerintem is öntsünk tiszta vizet a pohárba. Ezek a kételyek bennem is megfogalmazódtak, csak nem volt bátorságom leírni őket... :oops: :oops: :oops: Hipergenyának érzem magam miatta, de elég volt egyszer pofára esni, még egyszer nem szeretnénk :( Na, ez van :( Én is nagyon örülök minden újonnan csatlakozónak, mert általuk egyre színesebb lesz a topic, de árgus szemekkel figyelek, és ez nem tesz jót :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


És akkor hogy csivit is legyen :) Hogy a túróba kell beállítani az órát, hogy a jó időt mutassa? Nem tooooom :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Juca :) Évi :) Most tuti hülyének néztek, de én megint csak kapkodom a levegőt és nézek mint Rozi a moziban, hogy mi van??? :shock: :shock: :shock:

Ezért pang a topik????

Évi :) Javul a hátad? Az órát asszem a profilban kell belállítani, de nem vagyok biztos benne.

Heni :) Olyan jó újra ilyen képeket látni, naná, hogy veled örülünk!!!!

Pankaa :) Emili nagyon bájos, menni fog a szopi, csak idő kell, míg mindketten ráéreztek az ízére. Az elején én rengeteget bőgtem, hogy milyen béna vagyok :(

Szisszka :) Nem is jöttél boldogítani minket :? :wink:

Zsúka! Nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Maci :) Üdv itt! :lol:

Ági :) A lényeg, hogy végre sikerült a babó!!! :lol: Azt megkérdezhetem, hogy végül most kihez jársz? A szegedi topikba nem akarod megírni a jó hírt?

Csibe :) Jó újra hallani rólatok! Képet nem teszel fel?

Csak hogy jó példával járjak elől, dobok fel 2 képet Kristófról. Ma voltunk az 1 éves vérvételen, a szemészetre meg csütörtökön fogok tudni időpontot kérni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép

KépKép

KépKép
 
 


Évi!
Szerintem azt a honlap kezelőjének kell beállítania. :roll: Miért gyanakodtok?

Anikó!
Hogy vagytok?Olyan keveset írsz magatokról!Pedig én kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgaid, kell-e még feküdnöd?Babóval minden rendben van gondolom.Kisfiad várja már nagyon a kistesót?
Hogy fogják hívni az utódot?Vagy ezt már mondtad? :oops:

Bellanitta!
Sajnálom!Töltödjetek fel, és utánna jöhet a baba.Gratula a keresztfiadhoz!Köszönöm én is! :D

Heni!
Szuper!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Timika!
De édes Kristóf!!! :D Hogy álltok a homeopátiával?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
 
 


Sziasztok!

Juca! Évi!
Én is ugyan azon töröm ilyenkor a fejem, hogy..... de remélem többször nem leszünk átvágva :evil:

Velünk minden rendbe 2,5cm a picurkám. Olyan gyorsan nől, vagy nem?!

Kacsa!
2in1?

Cs.Heni!
Jók a képek!!! Vigyázz magatokra.
Hogy vagy? Én kicsit álom kóros vagyok, de majd el múlik :)

Zsúka!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Üdv Macika!
Néha ellehet veszteni a fonalat :? Mi előbbi babásodást!

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Zsúka! :(
Ez nem lehet igaz. Sajnálom, de azért még várjunk picit. Még picit reménykedjünk. Nem értem én ezt...

Heni!
Gratulálok a bébihez. :) Pici drukk a lemaradotnak. Hátha...

Juca!
Én egyszerűen nem tudok miről írni. Mink nálunk semmi nem történik. Kisördög meg érthető, bár én ezt most nem érzékeltem.

Jucmuc!
Na, tök jó, hogy ilyen hamar belevágtok a következőbe. Fagyibabák tavasszal bent maradnak hidd el.:)

Sziszka!
Szervusz-szervusz. Jó hogy néha bekukkantasz. F1 milyen Sumi nélkül? :)

Panka!
Emili csodaszép. :)

Kacsa!
Neked pedig kitartást. Érzékelem hogy nyűglődsz, de tanácsot nem tudok adni. Biztos nem kell már sokat várni.

Brill!
Őrületes sokáig felújítotok. Én nem bírnám főleg ekkora pocakkal. De akkor most már ezek szerint nincs sok hátra.

Dido!
Férjed eredménye?
Vendég
 


Timi!

Dr. Iskander Atif, nagyon rendes és a II.kórházban van.
Szegedi topikba egyszer régen írtam, de nem nagyon foglalokztak velem.
Lehet, hogy azért mert nem voltam babás :? Lehet, hogy majd benézek.

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Újra előkerültem, immáron sokadszorra, ja igen rossz pénz nem vész el … Sajnos visszaolvasni esélyem sincsen. Nem tudom mit csinálhatok rosszul, de valahogy mindig elrohan a nap. Biztos én osztom be rosszul az időm :( Pedig olyan jó lenne jönni ide egy kicsit csevegni, hiányzik, hiányoztok!!! :)

A teljesség igénye nélkül és a tábla jóvoltából szeretnék gratulálni az újdonsült Kismamáknak, Anyukának. Remélem, mindenki jól van, minden kismami növeszti a pociját, a gyerekek meg szépen növögetnek, nem betegeskednek és csodálatos pillanatokat szereznek szüleiknek :)

Virág szépen növöget, már 8 kg és 70 cm. Pörög mint a ventilátor, de napközben szinte alig alszik. Ami végül is nem baj, mert éjszaka végig durmol :) Én sajna lebetegedtem, szerencsére már kezdek kimászni belőle, nagyon remélem, hogy Virág nem kapja el.
Ha nem bánjátok, hogy ilyen ritkán jövök, nagyon szeretnénk a táblában maradni .
Most sajna csak ennyi

Mindenkit puszilok!!!
 
 


Sziasztok!

Panka!
Köszi a születéstörténetet! :D
Remélem a szopi kérdés olyan gyorsan megoldódik, ahogyan szeretnéd..., Emili ráérez arra, hogy neki sem jó, ha "megrágja" a mamát... :lol:
tanácsot adni sajna még nem tudok..., viszont majd biztos kérni fogok! :wink:

CsHeni!
Most már merek gratulálni is!!! :wink: Ugye lehet??? :D
Nagyon jól látszik, aminek kell... :D

Zsúka!
Veled kapcsolatban pedig mérhetetlen a szomorúságom... :cry:
Nehéz ilyenkor vígasztaló szót írni... csak azt az elcsépeltet ismétlem meg, hogy sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Ági!
Remélem, minden rendben lesz a továbbiakban!!!
Kórházban fekvés legközelebb csak szüléskor legyen esedékes... :wink:

Virág!
Jobban vagy már???
Láz?
Gyógyulást Neked!!!

Évi, Juca, Angie és Wish!
Biztos nagyon jó volt a tali!!! Picit irígy is vagyok... :wink: , de majd a legközelebbin!!! :D (A védőnéninél mindig szoktam Duduval, meg a csajokkal találkozni..., most még ez is elmaradt... :( )
Képek készültek???

Évi!
Derekad???

Jucmuc!
Nagyon remélem, hogy mindhárom fagyibabátok felébred, ha itt lesz az idő! Már jó előre szorítok!!!

Timika!
Látom Kristóf műszaki beállítottságú... :wink:
... még mindig gyönyörű szemekkel! :D

Csibe!
Teljesen elfelejtettem felköszönteni Gábor-babát... :oops: Elnézést kérek érte!
Néhány keresztelőn készült fotót szívesen látnék! :wink:

Szisz!
Jó, hogy jöttél... :D , de nem maradtál... :(
Hogy álltok a "projekttel"?
Kutyuk remélem jól vannak!!! :wink:

Anitta!
Élvezd az életet, biztos most erre van szükséged.
Kép

Maci!
Üdv közöttünk!
Kép

Kacsa!
Kitartás még egy picit! :wink:

Junko!
Még Neked is feltűnt a hosszú időtartam... :lol: , képzelj minket...
Igazából az első szakasz (nappali) volt a legrosszabb... akkor mindenhol csak lapjával lehetett közlekedni... A babaszoba már jóval elviselhetőbb volt, mert a hatalmas ágy elkerült itthonról, bababútort meg még nem kelett kerülgenti...
Apa a szabadnapjain tudod tevékenykedni, mert ugye a vendéglátóban reggeltól estig tart a nap... :roll: Én meg ugye lassacska vagyok már... :lol:
DE készen vagyunk!!! Külső ablakkeret festés van még hátra... ezt eddig az időjárás hátráltatta :? (meg Marshall kutya fürdetés..., mert már olyan masszív szaga van, mint egy kerti kutyának... :lol: )

Éva!
Pont most gondoltam Rátok...
Jó ég, már 8 kiló Virág... milyen kis picike volt nemrég... :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Bizony, el lehet veszni a dolgok között. Majd igyexem kicsit felrázni a társaságot. Elvégre 8 pasival dolgozok egy műszakban és őket sikerül kordában tartanom.... :D:D:D
A nevekkel még kicsit bajban vagyok, de majd belejövök.
Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok, másfél éve költöztem Fehérvárra egy Szeged melletti faluból (itt kaptam melót). Később a párom is jött, ő kamionozik. Emiatt nem sok időt tudunk együtt tölteni. :( Neki már van egy 9 éves fia. Vagyis már be van tesztelve. :D:D
Majd igyekszem képet is feltenni magamról.

Végignéztem a rengeteg szebbnél szebb babát.... Egyre jobban szeretnék egy hasonló gyönyörűséget én is.....


Faul!

Reméltem, hogy találok valakit erről a "vidékről". Igazság szerint hivatalosan Szegedhez tartozom, ősz magasságában szeretnénk házat venni valamelyik körnénybeli faluban. Akkor már ide tennénk át az lakhelyünket.
Gondban is vagyok, hogy melyik városban kapnék jobb ellátást.
Némi aggodalmam is van, mert szívritmusbéli gondjaim is vannak enyhe magas vérnyomással párosulva.... :?
Egyik munkatársam felesége augusztusban szült, neki jó tapasztalatai voltak a kórházzal kapcsolatban, az orvossal már annyira nem volt megelégedve.


Mindenkinek további szép napot!
Vendég
 


Jeges Macika! (Mindig azt akarom írni, hogy Jeges Smacika :twisted: bocsi)!

Fehérvári Jucmuc, de most Olaszhonban van, áprilisban jön lombikra. Szegedi pedig Timika és Ági! Légy üdvözölve!
Diszpécser vagy?

Lányok!

Kicsi jogfolytonosságot éreztem Mátra eltűnése és Faul megjelenése között. Ennyi.
A para pedig abból ered, hogy enyhén szólva ami a szívemen a számon típus vagyok, meg azért vannak itt intim témák is. Az is gáz, ha megkeseredik az örömöm. Ennyi. Spongyát rá, lehet én spiláztam túl valamit, bár úgy látom nincs cáfolat vagy ellenvetés. :-(

Brill!

Rakj a nagy műről képet, biztosan nagyon szép lett!

Junko!

Férjed hogyan áll, volt már számtanóra?

Szisz!

Tegnap vettem egy csomag retket :twisted:

Timi!

Kristóf már nagyon nagy fiú. Jár már? Ez az egyéves szemészet kötelező? Nekünk még nem szólt a doktornő.

Éva!

Emlékszem még a nem eszik eleget prblémára... 8 kiló? Kinga faltól falig fal, következésképpen tegnap 10 hósan 8,12 kilónak mérték. :twisted: Lepasizza, meg lepörgi az energiát. Dobj fényképet Virágról! Ja időbeosztás nálunk sem megy ezen ne aggódj. Én pl. már nem vasalok, mert arra végképp nem jut időm. Meg is fogalmaztam, inkább egy csip-csip csóka, mint két vasalt póló. :-(

Panka!

Emili nagyon szép, de ezt csak ismételni tudom, és nagyon csini vagy ilyen kis idővel a szülés után :wink:

Kacsa!

Ha 2 hét múlva humorkodsz, azt értem, de ez még csak a kötelező etap :twisted: kitartás béjbe!

Most megyek tápoltatok.

 
 


Jó reggelt!

Tjuca (és Évi): igazság szerint nem értem a hozzászólásodat! Faullal kapcsolatba nem tudok mit mondani, mert nem ismerem őt! Viszont most én is őszinte leszek, nekem kicsit szarul esett, hogy bennem sem bízol/ Bíztok! Mit szeretnél, hogy csatoljak? Mert akkor szívesen megteszem... A halott kislányom uh leletét, vagy a méhen kívüli ikerterhességem zárójelentését, vagy a lelkem egy darabját????? Azért kell szkeptikusan lenned, mert vannak olyan emberek, akik fogékonyak nagyon, de egyszerűen a sors úgy hozta, hogy többet szenvednek, mint akik nem fogékonyak??? Szerinted milyen ilyen eseményeket átélni? Nem lehet szavakba önteni, mennyire fájdalmas...De sajnos a kötelező várakozási idő alatt volt időm a saját testemet megismerni....Mindig is hamar összejött a baba...És most még sincs! És csak reménykedni tudok, hogy ez a picike lehet az Én csodababám...De ha valaki nem tud velem örülöni, az inkább semmit ne szóljon!!!!

Lányok: a többieknek köszönöm, akik szívből drukkolnak!

Heni

Kép
Kép
 


Heni!

Bocsánatot kérek. Szar érzés, hogy egyáltalán valami kétely megfordult a fejemben, ha nem akartam volna leírni soha ki sem derül. Igen, már akkor szarul éreztem magam, amikor valami bizonyosságot szerettem volna. Tudom, hogy mennyi tragédián mentél keresztül, és remélem itt a vége pont. Ember nincs, aki jobban végigizgulja majd a várandósságod, a huszon és a harmichetekben éppen úgy, mint most. Ráadásul még találkoztunk is személyesen, és nagyon megkedveltelek és mégis. El sem tudom mondani mennyire sajnálom, hogy megbántottalak. Valamennyire ismerjük egymást, tudod hogy nem hazudok. Nem tudok mit mondani, gáz az érzés. A rohadt métely. Ettől függetlenül nem mondhatom azt, hogy ezt vissza lehet szippantani és ezzel el van intézve. Egyrészt mert baromira megbántottalak, másrészt, mert nekem is felelősséget kell vállalnom a tetteimért. Azt kívánom, hogy egészséges gyereked, sőt több gyereked legyen. Kicsit olyan vagy, mint az egyik barátnőm (Ócsai Á. csak, hogy ne legyen mindig az a séma, hogy ismertem egy embert..., meg mint anyu) ugyanazon mész keresztül, és mégis találkoztam egy szemétládával és kifordultam magamból.
Azt hiszem itt az ideje, hogy kicsit kimaradjak. Le kell számolnom a parámmal, kicsit magamba kell nézzek.

Faulról pedig azt gondolom, amit írtam. Ez van.
Szeretem ezt a topiknépet, de ez nem az a topik, ami akkor volt, mikor jöttem meg utána egy jó darabig volt. Részben miattam is.

 
 


Csheni!

Sztem Juca nem akart megbántani. Bár nekem sem esne jól, azt hiszem.
Tisztázzátok.


Juca!
Április közepén megy. Addig is csak otthon számolgatjuk.
Én lehet áprilsi elején elmegyek nőgyógyászohoz, mert már elvonási tüneteim vannak.
Vendég
 


Lányok!
Mi folyik itt?!?? Neeeee, plíííízzzz!!!
Juca, maradj már a fenekeden, és ne menj sehová, kellenek a régiek, és kész! Gondolkozni persze lehet, de ne járjon az kimaradással :cry:
Biztos még Faulnak is lesz egy-két szava, de tisztázni kell ezt a helyzetet, és folytatni tovább ott, ahol abbamaradt a jó hangulat.
Egyébként nem biztos, hogy a szkeptikusság az oka a topik lelassulásának. Egyszerűen az emberek más elfoglaltságot "találnak" maguknak, sorra anyává válunk (hála Istennek), és az eddigi szabadidőnk átértékelődik. Van aki jobban tud gazdálkodni az idejével, és van akinek nem megy, akármennyire is akarja. Még én sem tudom, hogy hogyan fog alakulni az életem, ha már kint lesz Manócskám. Most még van időm, és állandóan fecsegek, és ha egyszer "eltűnök", nem biztos, hogy azért lesz, mert már nem érzem itt jól magamat.
Tehát, én azt javasolnám, hogy próbáljunk meg együtt maradni, összetartani, és ha vannak topiktalik, akkor azon próbáljunk meg részt venni, mert a bizalom valóban a személyes találkozások után alakul ki és erősödik meg. Ha valaki komoly szándékkal jár ide fórumozni, akkor úgy gondolom, a személyes találkozás sem lehet az ellenére.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó