Este 6 óta próbálom ezt elküldeni
Szrek

Ábel csodajófej!!! TEljesen egyedül eszik már?
Nem görcsölök én már a szoptatáson, de azért in the back of the mind

dolgozik még...
Csak azért írtam le, mert én tényleg minden lehetőt megtettem, és nem sikerült, ha valamit kihagytam volna, biztosan hibáztatnám magam életem végéig. Így legalább a kizártunk minden
hibafaktort. És igen, én már olyan sokat kaptam itt, soha nem tudom meghálálni!
Tinu

akárhogy is kapja a tejecskét a Tündéred, az nem lehet kudarc! Én boldogan szoptatnék bimbóvédővel is akár.
Ancsi

természetesen elolvastam acikket, mindent elolvasok,amit valaki fontosnak tart idE belinkelni, hát még a környezetre káéros dolgokról szólókat! Margarin és étolaj a mi étrendünkben továbbra sem szerepel.
Móni

Én bárkivel szívesen megyek az állatkertbe, akárhány emberrel és gyerekecskékkel akármilyen felállásban

Dominónak csak az a lényeg, hogy mozgásban legyenek a kerekek
Nem tudod a kezedet Marci mellkasára tenni, miközben ő a vödörben csücsül? akkor a csuklód meg tudná támasztani a fejecskét. Persze, lehet, hogy nem jól értem a dolgot...
Most ébredt a csemegém - 2 órás alvás után

próbálok még jönni
Macs, Recca, Vica, Mása és valahány név a naptárba, kiknek még lógok válasszal:

mélt nem tudtam még küldeni kaki internet lelassítja a jahúmat és egyszerűen hetek óta csak elvétve,
hajnalban tudok olvasni, írni meg már akkor se, de igyekszem...
Vica

Remélem, szép volt életed második legboldogabb napja és csudajól éreztétek magatokat!
A többi nem számít, csak a házikó meg a belevaló család
No ezóta újabb dolgok is vannak:
Zsanci

zabkorpa és busa a két tuti befutó koleszterinre. No meg az almaecet.
kórházi változások:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=415
Deni

Bálint, a család feje fogadja híveit az audiencián
Votiv

pihenj sokat, puszi neked is
kéne nekem egy ingyenes látásvizsgálat - sztk szóba se jöhet, nem bírnám a 10 órás nyugdíjasrohamot kivárni - ismertek ilyet?