Sziasztok!
Gabibaba vigyázz magadra ki ne pottyantsd még azt a babót!!!!
Megjöttem az orvostól!
De még mielőtt odaértem volna hoztam a formámat, a múltheti lavinából jutott erre a hétre is!

Eltiltottak az utcára menéstől!
Megyek le a lépcsőházban hallok egy nagy csattanást, nah mondommegint itt vannak a kertészek ma sem pihenhetek egy percet sem itt fognak fúrni faragni, fűrészelni stb...
Kilépek a lépcsőházból látom, hogy két autó olyan hülyén parkol a sarkon... Jelzem rövidlátó vagyok, tehát azt nem láttam hogy mindkettőripityára van törve. Nah de felkaptam a fejem, hogy egy nő visít hogy nyissák ki az ajtót azonnal, meg segítség segítség meg stb. Ott ált körülötte négy öt munkás ember... azt sem tudtam hirtelen mi történt, hogy ki akarják rabolni vagy el akarják rabolni... csak pislogtam
Mire rájöttem, hogy szegények karambolóztak és az egyik kocsiba beszorult a gyerek és szegény anyja visított,mert ömlött a benzim és füstölt a kocsi eleje. A gyerek persze nem volt bekötve a gyerekülésbe. Mire már letisztult hogy mi történt addigra kifeszítették a munkások az ajtót és kivették a gyereket, az szegény csak úgy lógott aza anyja kezében, kapcsoltam egyből, hogy mentő. Jó nagy tutukli a gyerek fején. Mondom a mentőknek, hogy küldjenek egy tűzoltót is mert folyik a benzin és füstöl a kocsi...
Volt nagy csinadratta vijjogás, gyerkőc is jobban lett, de nagyon ijesztő volt, nem mukkant percekig (ugye baleseti sebészeten eltöltött jó pár év után annyi megmaradt bennem, ha a gyerek sír az szuper), de amikor elmúlt az ijedtsége akkor elkezdett éktelenül üvölteni, nah asszem akkor vettem először levegőt, én is csak ott szipogtam addig. Annyira megrémültem, hogy ott előttem meghal és nem tudok vele mit kezdeni.... Na de aztán jól lett a kisgyerkőc
Kijöttek az ismét ismerős mentősök, csak mosolyogtak, hogy már megint én vagyok ott, kérdezték is mennyi időm van még vissza mondom 7-8 hét, erre mondja a srác akkor addig elintézi hogy befektessenek, mert úgy látszik nem tudok szabadulni a munkahelyemtől (baleseti sebészet).

Aranyos volt.
Mire visszaértem, még itt voltak a nagyszülők, gondolom várták hogy elszállítsák a kocsit. Kérdeztemmi van a kisfiúval, mondták agyrázkódása van, de semmi komoly.Hálisten.
BIZTONSÁGI ÖV!!!!! GYEREKÜLÉS, GYEREK BELEKÖTVE!!!!!!
Csak így lehet közlekedni! Ez is egy kis szar jobb kezes utca, lakóövezetben....
Más téma:
Orvos kért vizelet vizsgálatot, holnap viszek pisit a laborba. Ennyi. Mondta, hogy jogos lehet ilyenkor már egy kis vese panasz.
A méhszájam mint a cövek. Szívhangot is hallgatott, ott kuruttyolt a kis viziszörnyem. Megdícsért a hat kiló plusszért. És azt mondta jól fejlődik az Uh alapján.