A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike, előkaparásztam a régebbi leletemet, ahol hormont néztek, és egy-két dolog ebből:

FSH nekem 7.9 volt, az jónak minősült.
LH 7.5, ez is jó.
Prolactin 3.4-24.1 a ref. tartomány, nekem 15.7 volt.
Progesteron 0.5 volt nekem, az is jó.
Estradiol 44.6 volt nekem anno, jó.
Testosteron 0.5 volt nekem, a norm. tartomány 0.1-0.8-ig van.

Remélem, segítettem valamennyit.
Vendég

Ahíz, köszi a biztatást! :lol: :lol: Remélem szerencsét hoz a 3-as szám, és 2 babócát vissza tudnak helyezni, és szép egészségesen fognak fejlődni :wink: Azzal próbálom biztatni magam, hogy hátha a kevesebb jobb minőségű??????

Kép
macspacs

Macsi, szerintem attól, hogy valakinek van mondjuk 10 olyan, amit le tudnak szivornyázni, az még nem azt jelenti, hogy babája is lesz belőle! Ezt vedd figyelembe! :wink:
Vendég

macspacs drukkolok, hogy sikerrel járjatok!+++++++++++++
Vendég

Köszi! Édik vagytok! :lol:
Most hogy már így ennyivel okosabb lettem!

Szóval! Az FSH azt most már így értem! Az nekem is jó, azaz azt jelenti, hogy jól stimulálható! De hát ezt tudtam is, hisz a Clostival simán beindultam a napi 1 adagtól is! :lol:

Az LH végül is még határon belül van!

Akkor amire én gondoltam, hogy a prolaktinnal lesz a gond, akkor elvileg még sem! :?
(Snufi!!!! Az neked mennyi is lett????)

Így ha meg lesz a progeszteron is, akkor biztos az lesz a bibi! És még gyanús nekem az ösztradiol is!

És ha ezek a bibik (csak hogy felkészüljek, mit mond a doki), akkor mire is számíthatok???

Kép
bettike
Eger

Macspacs! Bocsi, nem is figyeltem rád! :oops:
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben menjen és ügyesek legyetek és sikeres legyen a végkifejlet! :lol:

Kép
bettike
Eger

A tojik tényleg nagyon szépek! Itt mindenki ilyen kreatív?

ÁfiUH:elég gáz

Szezso! Ari vagy, szerintem is, ha ma nem mondanak rossz hírt, akkor utána talán végre történik valami, mert megőrülök ettől az egyhelyben való topogástól.Mutatok mindjárt görbét is..A tiédhez fejen kell állni hihi MIKOR MÉSZ DOKIHOZ?

Áfi! Mi ez a meghirdetett akció?hi-hi..Kitaláltam a szlogent:
”Tesztelj nálam pozitívat,
lesz öröm, hogy majd meg ríkat,
Áfi adja hozzá tesztet,
hogy pozitívat tesztelhessen…”
Bettike! Nagyon köszi a drukkolást. Kíváncsian várjuk a progieredményed.Nekem a Kaáliban 1 órán belül lehetett tel.ni a progi miatt.

Csikken! Hurráááá! És drukka ami vizsgálathoz!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Athiz! Remélem, nem vesegörcs..
Snufi! SZÉÉP a játszóház!Ügyik vagytok!
Katica! Köszi és örülök, h. nem veszekedtetek és meg tudtátok beszélni!izgi a görbéd+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veramami köszijujjj..a görbéd..hajráááá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabyyy..sajnálom, de legközelebb sikerül..

Macspacs! Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!

szirom! Jobbulást!

Athiz! Köszi.

Veramami: UH-os.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba: nagyon-nagyon szurkolok ma érted!!!!!!!!!!!!!!!

Veramami: a profilunkba megnézed az e-mail címeinket és azt ütöd be az Iwiw keresőbe, akkor ott megtalálsz minket :wink:

Bettike! remélem azért egyszer végre kiderül az igazság!!!44

Snufi! lehetek én is újra kisgyerek?, akkor tuti hozzátok járnék :wink:

Kép
klarissza32

Sziasztok,

csak emlékezetből írok, ezért előre is bocs, ha vkit kihagyok:

Gaby, előre, drukk az inszemhez!

Veramami, nagggggggggyon gyanus drukkkkk. Iwiw. email címünk alapján.

Macspacs, szorítok nagyon. a vicc nagyon tecccccc.

Bettike, ha jól emléxem, nekem 850 volt. :roll:

Majd még jövök.

Pusssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Bettike, azért szép lassan minden eredmény összejön. Köszi, hogy beraktál a táblába. Most így akkor mikor mész dokihoz? Remélem nem lesz megint 52 napos ciklusod.

Veramami, ez a görbe nagyon-nagyon jól néz ki. És ebben az időben a mensis görcsölgetés szerintem a beágyazódást jelenti, legalábbis nekem mindig volt.

Baba, drukkolok neked mára!

Gaby, csúnya mensi! Hát nem tudta a hülyéje, hogy Bettikéhez kell mennie?

Macspacs, csak 2 embriót ültetnek vissza? A másikat lefagyasztják (vagy másikakat)? Nagyon drukkolok neked!

Kép
Kép
robcsi03

Csajok én a profilban átállítottam az időt nyári időszámításra és mégsem azt mutatja. Most az én készülékemben van a hiba? :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

szilcsi: nem tudod vagy nem emlékszel a söröző nevére? :wink: 8) Mi is szoktunk járni a Klinika Klubba, én nagyon szeretem azt a helyet.

csikken: Micsoda egy balf...sz volt az uh-s doki. De ott van a babó :D

veramami: huuu, micsoda esés... :wink:

gaby: :evil: Drukkk a vizsgálathoz+++++++

21. napi eredményem:

P: 16,00
E2: 121,7
PRL: 13,67

A 3. napi volt eredményem:

E2: 39,70
FSH: 6,61
LH: 4,69
PRL: 9,15
sTSH: 1,870

A doki azt mondta múlt héten, hogy a kettő közötti különbség is számít majd, meg hát persze az, hogy tartományon belül van, meg azt, hogy az FSH és az LH aránya jó volt a 3. napin (az FSH-nek kell többnek lenni).
LÁNYOK: Ti hogy látjátok a dolgokat? Vészes?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Robcsi,
Köszi a drukkot :lol: :lol: :lol: !
Igen, max kettőt. 35 éves kor alatt, első lombiknál nem lehet többet, mert túl nagy az esély az ikerterhességre, és növeli a kockázatokat. De ilyen kevés tüsző birtokosaként már a kettő viszaültetett babynek is nagyon örülnék!!! Ha lesz, jó lenne ha a többletet lefagyasztanák, de lehet hogy egyet nem is fagyasztanak + nem minden embrió alkalmas a fagyasztásra, csak a szuper minőségüek :shock: :shock:
Az óra állításról lila gőzöm sincs :cry: :cry:

Kép
macspacs

Még egy kis humor:

Besenyõ Pista bácsi mondatai:

Nem a gyõzelem a részvétel, hanem a fontos.

Közös lónak túrós a táska.

Nem a gyõzelem a fontos, hanem az õszinte részvétem.

Aki másnak vermet ás, nem magának ássa!

Éhes makkal disznókat álmodsz!

Kicsi a bors, fõleg az õrölt.

Aki mer, annál van a kanál.

Ahány ház, annyi baj legyen.

Okos enged, ha már szenved...

Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet.

Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.

Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna."

Felesleges, mint szõkének gondolkodási idõt adni.

Verés közben jön-megy a székláb.

Evés közben jön meg a szomszéd.

Akasztott embernek lába se éri a földet.

Kép
macspacs

Én már +3 órára állítottam az időt!
Így most Szolnok helyett Moszkvában csücsülök a gép előtt! :shock: :lol:
szilbee

Sziazstok Lányok!

Hogy vagytok ma reggel? Én nemrég ébredtem a tegnapi borzalmas nap után! :( Mindenkienk nagyon sok sikert kívánok a próbálkozáshoz és a vizsgálatokhoz! :) Kép [/img]
lilaliba

Robcsi! Én csak simán átállítottam, hogy nyári időszámítás és nekem működik! :lol:

Nem tudom, hogy mit csináljak, mikor menjek dokihoz, meg egyáltalán! :cry: :cry:

Elmentem vért adni! "A" a vércsoportom, viszont vérszegény vagyok - határeset - (na még ez hiányzott)! Nem nagyon, azt mondta a doki, hogy májusra ez a dolog szerinte rendeződik, valószínű, hogy egy csak ilyen tél végi kis vacakolás!

Elegem van magamból! Miért vagyok ilyen szarul összerakva??????

Ja és bocsi a rossz hangulatért! :oops:

Kép
bettike
Eger

Hát mégsem működik nekem sem az időátállítás! Bocsi! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike! nem is vagy szarul összerakva!!!! :wink: Egyél sok friss zöldséget és gyümölcsöt. Vérszegénységre pedig finom száraz vörösbort. Ha dokihoz szeretnél menni, ne halogasd, menjél minnél hamarabb!!!!

Kép
macspacs

bettike: szerintem semmi gond nincs, most kezdődött igazándiból a tavasz, ilyenkor az ember szervezete nagyon ki van merülve, szerintem se lesz semmi gond, ilyenkor regenerálódik minden a szervezetben! :)

Fel a fejjel, ilyenkor mindenki kimerültebb, és depisebb! Sajnos én is! Egy kis e-vitamin szerintem megold mindent!

Puszi

LilaLiba :)
lilaliba

Bettike: Egerbe van választott orvosod?
lilaliba

Jé! Lilaliba! De közeli vagy! :lol:
Igen van!

Kép
bettike
Eger

Macspacs! Köszi! Nem is a vérszegénység miatt vagyok úgy oda! Az most csak hab a tortán! :)

Egyébként e-vitamint már vagy 5 hónapja szedem! Most inkább a várakozás idegesít, vagy hogy most mit csináljak, mert fél lelettel nem megyünk semmire! :( Meg piri se jön, hogy mehessek 3. napi vérvételre! :(

Kép
bettike
Eger

Bettike: Igen, földik vagyunk :D Ki az orvosod? Én Egerben laktam 4 évig így a szülészethez is volt némi közöm... :oops: Az én dokim Kelemen volt, kiváló szülész, nőgyógyásznak se rossz, de csalódnom kellett benne... :( Neked ki a dokid?
lilaliba

Nekem Nagy P.!

Kép
bettike
Eger

Bettike, és a helyedben elmennék vmelyik közeli Kaáliba, vagy más meddőségi centrumba. Én anno a vetélésem után mondtam búcsút a nőgyógyászomnak , és mentem a Kaáliba. És nagyon nem bántam meg!

Kép
macspacs

Bettike, és a helyedben elmennék vmelyik közeli Kaáliba, vagy más meddőségi centrumba. Én anno a vetélésem után mondtam búcsút a nőgyógyászomnak , és mentem a Kaáliba. És nagyon nem bántam meg!

Kép
macspacs

és = én :oops:

Kép
macspacs

Bettike: Hallottam már róla, de nem nagyon ismerem... :) Láttad már az egri szülészetet? Én tavaly a Születés Hete keretében meg akartam nézni, de pont az egri szülészet nem rendezett nyílt napokat! Pedig nagyon kíváncsi lennék... Az előző párommal amikor projekteztünk , úgy volt hogy Egerben születik majd a kisbabánk, de a sors nem úgy hozta össze... Bár nem is akkora nagy gond, mert a mostani páromnak nagyon nagyon örülök és jobban kijövök vele, mint az előzővel, és lehet, hogy jobb apukája lenne a kisbabának... Legalábbis így eddigi tapasztalataim alapján nekem ez jön le! Szóval meglátjuk! :)
lilaliba

Megjöttem a dokitól. Hormonjaimmal minden rendben, progi 40 felett volt :P :wink: , semmilyen vírus nincs, gomba sincs, viszont van egy korokozóm, ami gátolja a mozgásban a ficánkákat :? , arra kaptam bogyót. Jövőhét szerdán lesz hsg. Párom tenyésztése is jó lett, a többi nem. Most megint kevesebb, csak 11 millió/ml, 10% jól mozgó, 5% alakilag normális. Így ez most nem alkalmas inszemre :( Ez most kissé lehangol :cry: :cry: Az andrológushoz kell mennie, viszont a kórházban csak magánrendelés van nincs andrológia osztály és 6000 ft lesz. :shock:

mindjárt visszaolvasok

Kép
gaby25

gaby: fel a fejjel! remélem az orvosok sokat fognak nektek segíteni és össze fog jönni a kisbabó! :) Én nagyon drukkolok nektek! Sok-sok-sok kitartást!!

Puszka:

LilaLiba
lilaliba

Lilaliba! Nem láttam, a barátnőm 5 hónapja szült! Neki jók a tapasztalatai! Ugyan az a dokija is mint nekem és nagyon meg vagyunk vele elégedve!

Gaby! Sajnálom apa eredményét és hogy így akkor tolódik az inszemetek ha jól értettem! De majd a tavasz hátha meghozza a jó hírt mind a kettőnknek! És akkor a jövő évet már min. egy poronttyal a kezünkben kezdhetjük!

Kép
bettike
Eger

Bettike: Mi a párommal idén tervezzük, hogy elmegyünk a Születés Hetére, ha lesznek programok. Tavaly a hatvani kórházat látogattam meg és tök kellemeset csalódtam mind a kórházban, mind a rendezvénysorozat szolgáltatásaival! Nektek is ajánlom figyelmetekbe, amennyiben tényleg komolyan érdeklődtök! Szerintem egy látogatást érdemes lenne tennetek, sok hasznos információt meg lehet tudni! :)
lilaliba

ja, azt elfelejtettem írni, hogy másnapra 0% él (vagy mozog? :roll: ) kezdek attól tartani, hogy így csak lombikra lesz lehetőség, és az sokba kerül, nem állunk most úgy :cry:

Bettike úgy legyen :wink: remélem tudnak apán valamivel úgy javítani, hogy az inszemre jó legyen :roll:
prinek még semmi jele? látod, hozzám jött a fránya :evil:

Lilaliba
köszike a bíztatást :wink:

Kép
gaby25

Na én mentem sulizni! További szép napot mindenkinek!!!
lilaliba

szilva
http://www.oviklub.hu/betegeknek/11_3tabl.php
itt meg tudod nézni az eredményed értékelését

Kép
gaby25

Gaby, nagyon sajnálom a rossz híreket. Apa még így sem hajlandó lerakni a cigit? Legalább annyira kéne feltornászni az eredményeit, hogy inszem lehessen.

Bettike fel a fejjel! A vércsoportod A -, vagy A +?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi gaby! :D Máris nézem.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

este fogok elbeszélgetni vele, most játszik a 100 az 1 ellen játékban. Kérdeztem a dokit, hogy a cigi azért nem ronthat ennyit, ugye? És azt mondta nem. Azért valamit biztos javulna ha letszei, de nem ez a baj forrása.

Kép
gaby25

Gaby és mikor kerül Ő adásba???? Megnézzük ám!!!

Kedvenc thai kajám: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1174992517.5.jpg
[/img]

És igen, és végre és sikerül és rájöttem, mármint arra, hogy hogyan kell képet feltenni. HIHIHI (így jár az aki csak magától tud tanulni)

Kép
klarissza32

Kép

Kép
klarissza32

gaby: Szóval valami kórokozó? Kezelni fogják és akkor már tényleg nem állhat semmi az utatokba. Estére pedig nagyon vigyázz, nehogy úgy járjatok mint a múltkor. :wink: :?

Megnéztem a honlapot. Elvileg akkor jó az eredményem. De akkor mitől barnázgatok??? :evil: Miért fáj a cicim? :evil:

Bettike: légyszi írd már majd be a táblába, hogy márc. 29-én dokihoz konzultációra megyek. Köccike! :D

Szilvi

szilvaqueen

klarissza
azt még nem tudom, de szerintem húsvét utáni héten, mivel ismerőse aki tegnap volt, ő húvét hetén lesz adásban

Kép
gaby25

Szilva
a tenyésztésnél nem találtak nála baktériumot. decemberben volt gyulladása, de kikezelték. Azt hittem, ha az rendbejön, akkor ok lesz :? Tapintásra sem állapítottak meg eddig olyan elváltozást, ami okozhatja. Genetika is közrejátszik gondolom.

nálam volt most kórokozó, ezt a gyógyszert kaptam:
Zitrocin S 500 mg filmtabletta
A Zitrocin fertőzőbetegségek kezelésére szolgáló antibiotikum. Gátolja a baktériumok fehérjeszintézisét, ezáltal megakadályozza a baktériumok növekedését és szaporodását.
A Zitrocin S filmtabletta a szexuális érintkezéssel átvihető megbetegedések pl. szövődménymentes húgycsőgyulladás/méhnyakgyulladás kezelésére javallt.

lehet apa gyulladása miatt van ez nekem? :roll: no mindegy, ezt gyorsan kikezeljük.

Kép
gaby25

Akkor most jöhetnek végre a várva várt Thaiföldi képek????????????

Petronas tornyok (Malájzia: Kuala Lumpur) Kép

James Bond szikla (Thaiföld) Kép

Egy teljesen átlagos kert Kuala Lumpurban
Kép

Bocsi még egy utolsó:

A bátyám és köztem egy thai boygirl áll, aki egy évig varrta ezt a ruháját, hogy szilveszter éjszaka felvehesse. (igen jól látjátok fiú)
Kép

Kép
klarissza32

Látod Áfi nem kell aggódni én is husis vagyok!!!!!!!

Kép
klarissza32

klarissza: ááááá, tényleg fiú :oops: Nagyon szép helyen voltatok!

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Gyakori olvaso...szurkoló vagyok itt. Megmutatnám a rémiszto homet. Kivancsi vagyok, szerintetek ez e zuhanás mi lehet?
Kép
Vendég

Klarissza
csuda klassz helyeken jártatok :) én -én is :P de gyűjteni kell gyógyszerekre :?

Kép
gaby25

gaby :cry: biztosan reagálni fog a párod erre hirre egy pozitívat. főleg ha az ő katonáival van problémája
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?