A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

boniko
hát nem tudom mit fog reagálni. Biztos megint mondani fogja, hogy az orvosok hülyék :? szépen el kell magyarázni neki, ha már 3* kijött, hogy nem jó a mozgás, akkor az nem jó. múltkor ő is örült, hogy 22millió lett, és akkor mondogatta, hogy akkor ő rendben van, akkor is mondtam neki, hogy ez egyáltalán nem jelenti, hogy rendben van, mert a mozgás is fontos. De őt is megnyugtatta azért, hogy az inszemhez rendben van.

Kép
gaby25

Gaby,

Sajnálom hogy a párodnak nem lett túl jó az eredménye. Az e vitamin és a qenzim állítólag csodákat tesz a spermákkal. Szedi a párod? A cigi témában sztem légy erős és határozott. Én biztos vagyok benne ha leállna a bagóról 3 hónap alatt sokat javulna az eredménye. nem tudsz rémisztó írásokat gyüjteni a netről a cigi spermákat károsító hatásáról? Én vmelyik babás könyvben láttam egy képet egy dohányos ember spermáiról, és egy nem dohányzóéről. Durva volt a különbség.
Sajnos az utazásról én is lemondok, amiíg nem lesz babóca. ki tudja mennyibe fog még kerülni. Nekem ez az első stimu all together 118 000 Huf-ba került.
Klarissza, nagyon szépek a képek! :lol: :lol: :lol: Nagyon jó lehetett T.föld!! Én is szeretnék egyszer kijutni!!

Kép
macspacs

macspacs
párom a következőket szedi: C vitamin 500 mg, E vit. 400mg, Maca Vibe, Kalcium-Magnézium-Cink tabletta. Mút héten elfogyott a maca, most pár napja nem szed semmit, de újra adagolom majd. Eddig nem volt ereménye ezek szerint. volt, azt gondoltam most már 22 millió akörül fog maradni :?

Kép
gaby25

gaby, macspacs mi már együtt döntöttünk, inkábba a baba :lol:

gyorsan összehozzuk, és után amindenki mehet nyaralgatni :lol:
Vendég

macspacs
szerinted nem olvastam neki fel már sok ilyet? azt szokta válaszolni, hogy ne stresszeljem, mert amiatt van :? tény, hogy ha genetikailag szuper lenne a spermaképe, akkor cigi mellet is termékeny lenne, az nem ronthat ennyit. Nem tudom, mennyit javítana, ha végre letenné. Na azt a képet megnézném és az orra alá dugnám :P

Kép
gaby25

Gaby, majd megnézem melyik könyvben volt az a kép. Ha jól kivehető lemásolva, akkor ha gondolod majd elfaxolom. :shock:
Vitaminok: Sztem próbáld ki férjuradon a qenzimet, napi 20 mg. az egyik csajszi pasijának egy 3 hónapos qenzim kúra nagyon feljavította spermáját. Nem drága, és ártani biztos nem árt! Az én férjem is szedi, és nagyon jók az erdményei :wink:
Boniko :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Klarissza,
szeretnék annyira lenni husis mint te :wink:
Amúgy csodaszép helyen voltatok!!! Irígy-irígy
Gaby,
sajnálom a rossz spermaképet. Jó lenne valami okosat írni, de ilyen problémánk nem volt, így ehhez nem értek :( De az azért biztos, hogy egy gyerekhez egyetlen szép és egészséges spermium kell!!! (lombiknál) És ha veled nincs probléma, meg is fog tapadni! Fel a fejjel!
Vendég

gaby biztosan nehéz lehet a párodnak ezt feldolgozni. a férgfiak nem bírnak ki annyi mindent, mint mi. és biztos stresszelheti az is, hoyg esetleg benne van a hiba,ami ugye tovább ront a helyzeten.
A férfiak néha olyan nehézfejűek, és tökéletesnek hiszik magukat :wink:
NAgyon rendes tőle, hogy ennyi vitamint beszed, nem mindenkki teszi ezt meg. Remélem meg lesz az eredménye. drukkolok nektek!
Vendég

Szegény férjem is kezd aggódni most már. Úgy gondolja, hogy mégis benne van a hiba. Poénból mindig azt mondja, hogy milyen ciki lesz, ha kiderül, hogy vaktölténnyel lövöldözik. :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

na most hívott telcsin, és kérdezte mi volt a dokinál. Mondtam neki, hogy majd este megbeszéljük. Erre még jobban érdeklődött, hogy vele van probléma? Mondtam hogy igen. Reakció: majd megcsináltatjuk mégegyszer :shock: mondtam neki, hiába csináltatja meg 100*, fel kéne fogni, hogy bibi van a rendszerben, és megoldásra vár.
Stuccpolitika :evil:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Klarissza, ejha, nem semmi, nagyon szép helyek.

gaby, mensi miatt :cry: Sok sikert az andrológushoz. Szerintem megéri a magán doki, mégha drága is, biztos hamarabb hoz sikert, mint az SZTK.

Bettike, eühöz már egyszerűen nem tudok mit hozzáfűzni, most mondjam azt, hogy nem okoztak csalódást... :shock:

babaimcsi, drukk a dokihoz, gyere a hirekkel.

Purc

Kép

Kép
purc

purc
meddőségi centrumba járok, és ott van magánrendelése. Most spermavizsgálat és tenyésztés vizitdíj fejében volt, szóval nem értem :shock:

Kép
gaby25

gaby szilva q férfiak :twisted:
Vendég

gaby, értelek. Na akkor nekem sem világos. Vagyis gondolom, most úgy gondolhatja, hogy akkor neki jobb lenne, ha magánba mennétek, és nem vállalna SZTK-ban :roll: De nem akarok gonosz lenni, csak furi, hogy eddig vizitdíj, mostantól meg már magán. (Csak mert írtad, hogy nincs sztk-s andrológia ott, dehát a sperma vétel is andrológia osztály gondolom én...) Na ez az a patt helyezet, ahol nincs szerintem választási lehetőség, de tény sajna, hogy otthon magánba talán gördülékenyebben mennek a dolgok :oops: Hangsúlyozom TALÁN... :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

vera: drukk++++

macspacs: tüsző nőjj, nőjj! csütörtökre mennek a drukkok+++ jó a poén :D

szirmi: kitartást!

athiz: köszi :D már tegnap este működött, ahogy apával megbeszéltem.

bettike: hihetetlen ez az egészségügy :evil: minden tiszteletem a tiéd, hogy vért adtál :D

klarissza: tetszenek a képek, szép helyen jártatok. kiderült már vmi a melóról?

rólam: megírtam a zht, hát nem lesz fényes, tegnap elaludtam a tanulnivaló felet. két példából kb.egy- másfél lesz jó :(

katica
katica30

Szegény férjem... most írta ezt az emailt:
Ma felhívott az osztályvezető! Közölte, hogy ez egy igennagy
létszám, amit én be akarok hozni, és hogy ez azt jelenti, hogy
különösen nagy odafigyeléssel kell eljárni. Szükségszerűen két kísérő kell, és folyamatosan kísérgetni kell őket. Megkérdezte ki lesz a másik kísérő. Közölte, hogy nagyon oda kell figyelnünk, mert ha bármi gond van engem terhel minden felelősség, meg persze őt is hiszen ő engedélyezi a társaság belépését. Megkért a különös körültekintésre, a sisakhasználatra, és a biztonsági előírások (hosszú nadrág, zárt cipő...) betartására.
Megkérdezte, hogy tulajdonképp kik is ezek az emberek. Nem
mondhattam hogy fórumolvasók, így azt mondtam, hogy mind
kismamák, illetve a férjeik. Meglepődött, hogy kismamákat is érdekel az erőmű. Egyeztetnem kellet vele útvonalat.
Végül ezek után mondta, hogy jóváhagyja a kérelmeket, és
továbbbítja a rendészet felé.

Szóval ma is volt történet.
Vendég

áfi: szegény férjed, csak a baja van velünk. :( de örülök, hogy az osztályvezető rámondta az áment a látogatásra. :D

katica
katica30

Áfi
na, férjed akkor megkapta az ukászt :? nem csinálunk semmi bajt :P hát én sajna nem vagyok kismama :?

Kép
gaby25

Megéri a sok vesződést, mert nagyon érdekes! Én már ismerem az útvonalunkat is, hát igen izgalmas lesz!!! :) Én is úgy várom mint egy gyerek mert sok helyen ahova megyünk még én sem jártam... csütörtök pénteken kis papagáj módjára átismétlem és többször leírom a tudnivalókat, majd meglátjátok hogy tátott szájjal kerek szemmel és dobogó szívvel kóricálunk majd pl a gépházban háznyi gépek közt 9,6méter magasan átlátszó rácspadozaton :D (ezért tilos a tűsarkú mert beszorulhat)
Vendég

Áfi 9,6 m??????? Hát ha bekötött szemmel kellene mennem se mennék iszonyatosan félek a magasságtól. Csak egy példa én a második emeleten laktam, ablakpucoláskor lehúztam a redőnyt :oops:

Gaby! Az én párom is dohányzik, leszokott a bagóról 3 hónapra oszt még se jött össze

Kép
klarissza32

áfi: hűha. nekem tériszonyom van :? majd fogom szorosan az uram kezét.

katica
katica30

áfi van valami pia vagy csoki, amit a férjed, illetve a munkatársa szeret? szertném meglepni őket, mert nagyon kedvesek hozzánk :oops:
Vendég

boni: jó ötlet, én is betársulnék hozzá.

katica
katica30

katica, társuljunk :wink:
Vendég

Hát a férjem csokit nem favorizál, mert gyúr és épp fogyózik hogy szálkásabb legyen... de az Unicumot imádja az biztos, én minden névnapjára azt veszek neki, és mindig örül neki... de elég drága pia egy embernek megvenni, én is beleszállok, megérdemli!
A munkatársával egyszer beszéltem életemben, jófej fiatal pasi, de hogy mit szeret meg mit nem arról fogalmam sincs, bár neki csak 1 órát rabolunk az életéből (és mellesleg a munkaidejéből, tehát amíg minket dajkál addig sem kell dolgoznia :) )
Vendég

Sziasztok! Gaby! Nagyon sajnálom, de lombikhoz végső esetben biztos jó lesz!
:( :(

Bettike :(

Klara! Nagyon szép képek!RÉG BESZÉLTÜNK..

Most olvasok vissza, de alig győzöm. Nemrég értem haza, a vizsgálat tényleg egy mensis görcshöz hasonlított! Köszönöm a bíztató szavakat és a drukkokat. Az eredménx: minden oksi velem, átjárható vagyok, épp van egy szép tüszőm, holnaptól javasolja a doki a próbálkozást, ma ne, azt mondta. Következő ciklus 3-7 nap 1x1 Closty, a 10 cn környékén UH, majd repesztő szuri és INSZEM!! VÉGRE VÉGRE történik valami.

babaimádó
Kép
babaimado

boni: oké. benne vagyok :D

katica
katica30

lányok sikerült időpontot egyeztetnem a LÁzár doktornővel. MÁjus 3 HALAdunk :lol:

ma este meg megyek hozzá beutalóért hormonvizsgálatra, ami egyébként nem a szokásos,(3. v. 20.napi) hanem egy átlagos lesz, (spec 10-13.napi valamelyik)mert nem tudni, hogy áprilistól lehet e ingyen itt csináltatnom, addig is ezt a héten megnézzük. valami lesz :shock:
Vendég

áfi akkor unicumot kap tőlünk drága férjed, de ne mond neki :wink: (KAticával)
Vendég

Ez nagyon király, boniko!!! Drukk, hogy minden okés legyen!

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilviaq köszönöm :lol: lépek, lejárt a munkaidőm, otthonról majd jövök.
Vendég

Hello Csajok!

Macspacs: drukkolok a tüszőidnek! :lol: megnyugtattál azzal, amit írtál a hőmérőzésről :D Nem is került olyan vészesen sokba a stimud, pedig ez már a támogatás csökkenés után volt...

Klarissza: nagggyon jó képek! Úgy elutaznék valahova! :lol:

Gaby: remélem Apát sikerül "felturbózni" és inszemezhettek hamarosan!

Szilva: szerintem a progeszteronod elég alacsony, 20 felett szokták elfogadhatónak mondani...ezért is barnázhatsz. De ezen könnyen tudnak segíteni, csinálnak normális pé-t és máris jó lesz a progeszeteronod... :wink:

Katica: Te álomkóros vagy! Most jöttem rá! :lol:

Áfi: azt hiszem a hálánk örökké üldözni fogja Férjuradat! Különben én nagyon megértem ezeket a biztonsági előírásokat, biztos körberöhögnétek, hogy mi mindent magamra kell vennem, ha lemegyek a gyárba :lol:
- biztonsági cipő
- hosszú köpeny
- hajháló
- beütésgátló sapka
- füldugó
- biztonsági kesztyű
Ha valamelyik hiányzik, fenyítést lehet kapni :shock:

Unicumba én is beszállok!!!!!

Baba: jaj de jó!!!!!!!! Úgy örülök!!!! (Meg kicsit irigykedek az inszem miatt :oops:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

szia

Szilvi

szilvaqueen

boniko
szuper :) mondjuk az még több mint 1 hónap, jól be lehet táblázva :?

babaimado
lombikhoz jó, csak hát az húzos, és ősznél hamarabb tuti nincs rá időpont :?

Kép
gaby25

szezso
én úgy tudom 15 felett kell lennie a proginak

Kép
gaby25

Na, ez nem ér, amíg éppen hozzászólást írok, addig nem írhattok :evil:

Boniko: legalább most van egy fix pont, ahonnan el lehet indulni! (a Lázár doktornő ugye a Gynevac-os néni?)

Ja, és Rólam: a menetrendszerű hasgörcs elkezdődött! Úgyhogy lőttek ennek a hónapnak is...Majd legközelebb azért is sikerül! :twisted:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én is úgy tudtam, hogy 15 felett jó. De csüt-ön kiderül :wink: Már alig várom!

Szilvi

szilvaqueen

Hurrá! Estére milyen jó hírek!

Akkor hajrá Babaimado és hajrás Bonika!

Szilva! Az én párom úgy szokta mondani, hogy mi van ha fatökű? :lol:

Mégegyszer köszi mindenkinek a mai leletelemzést! :wink:

Kép

Kép
bettike
Eger

Gaby: igen, de ha nagyon az alsó határon van, az nem jó...ha babát akar valaki (márpedig itt mindenki :lol: , akkor 20, de inkább 30 felett kell lennie...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike
eseménytábla: 2007.04.04 HSG :?

Kép
gaby25

szezso
akkor az én a 40-es értékem király :P ha terhes valaki, akkor mennyi lesz? így 21. napon? :roll:

Kép
gaby25

Mindenki, illetve bárki pirijét szívesen venném!
Azért az már felháborító, hogy míg én egyszer mensizek, addig mindenki 2-szer! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Gaby, a 40 az szuper! (nekem 39 volt) Azt hiszem egyszer Áfi leírta, hogy terhességben hogy van ez a progeszteron dolog...talán az volt a lényege, hogy amikor a HCG elkezd termelődni, akkor jól megnyomja a progeszteronszintet...tehát a beágyazódás után ugrik meg a progi...valahogy így, ha nem ,akkor majd jön Áfi és kijavít
:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
kiváncsi lennék, hogy amikor 37,6-ra felugrott a hőm, mennyi volt a progi :roll: ha neked ilyen szép értéked volt, és jó görbéid voltak, akkor most miért ilyen fura a görbe? ha gyógyszereznek majd inszemhez vagy lombikhoz, akkor nekem is ilyen lesz? :shock:

Kép
gaby25

Katica! Valamit félre érthettél! Csak akartam vért adni, de a vérszegénység az kizáró ok! Ezért nem adhattam! DE azért köszi!

Kép
bettike
Eger

ja, az unikumba mi is társulunk :P

Kép
gaby25

ÓÓÓ nagy Zöldi! Most olvastam egy másik topicban hozzászólásod! Ha van még egy-két ilyen tanácsod a tarsolyodban, akkor azt várom, várjuk! Jól esett olvasni, erőt adsz nekem is! KÖSZI!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Melyikre gondolsz?

Kép
zölddisznó

Zöldi erre:

"Megyünk tovább és szeretjük egymást nagyon. A többi nem számít. Az út adott, csak végig kell járni. Ettől izgi!"

Kép
bettike
Eger

Boni! Mi is természetesen beszállunk az Unicumba!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?