A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike!
Köszi. Ez jól esett! ...hát igen, én így gondolom. Lehet, hogy ezért nem voltam még soha depressziós.

Kép
zölddisznó

Szép estét mindenkinek!

Miujság, hogy telt a napotok? Én most értem haza egy hosszú sétából! :D
lilaliba

mindenki aki úgy érzi beleszállhat sat Unicumba.

Zöldi akkor te csinálsz fasírt gombóckákat?

Én vallószínű sajtos csigabigát csinálok, meg még valamit kitalálok, ja és a BAileyst!

megkaptam a beutalot vérvételre a ST IStvánba kell mennem, még a héten, :lol: oszt majd 05.03 án kielemezzük.

Szezso igen, Gynevacos. még nem találkoztam vele :roll:
Vendég

zöldi én is egyetértek veled, :lol:
Vendég

Hát ti még ilyet nem hallottatok!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kaptunk egy baráti házaspártól 2 degut, mert 1 éves kisfiú van és rendre megeszi amit kikotornak. Hoztam haza a degukat kocsival, az anyósülésen a ketrec, bekötve az övvel le ne boruljon. Igen ám, de házi készítésű ketrec, nem volt rögzítve az aljához a rács. Megbillent, elemelkedett a rács az aljtól, és kiszökött az egyik degu. Utánanyúltam, és csontig harapta az ujjam. Hazaértünk almával csalogattam, próbáltam elkapni de sehogy sem sikerült. A gyereket addig bevittem, meg a ketrecet is a másik deguval. Meguntam a vadászatot, bemegyek, erre a gyerek merő vér... őt meg a másik degu harapta meg, benyúlt a rácson. Azonnal hívtam a barátnőmet hogy bocsánat de holnap mennek haza a deguk, egy 3 évesnek nem tudom megmagyarázni hogy ne nyúljon be, nekem nem hiányzik hogy ez újra megtörténjen... úgyhogy 1 degu még mindig a kocsiban, ha hazajön a férjem fél 11kor, valahogy összevadásszuk. :(
Vendég

áfi mi az a degu?

:oops:

remélem jól vagytok azért :twisted:

BEttike végre felkerültem az első táblázatba is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bonika,
ez a degu:
Kép
Vendég

Áfi: Nekünk is van degunk. Nem jó ötlet egyedül hagyni a kocsiban. Pl. a mi deguink nem harapnak, csak mindent megrágnak. Szóval ha az autóban marad, félő, hogy elrág valami vezetéket.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Áfi
ilyen harciasak a deguk? :shock: volt hogy akartam venni

Kép
gaby25

áfi: Próbáld meg mazsolával odacsalogatni. Az nálunk néha bevállik.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nem harciasak, szerintem nevelés kérdése. A párom sokat foglalkozik velük, nagyon értelmesek. Lehet, hogy áfi degui egy kicsit el vannak vadulva :?

Szilvi

szilvaqueen

hát degu :?

remélem be tudod fogni :lol:
Vendég

vagy megijedtek az idegenektől és a kocsikázástól :shock:

Kép
gaby25

Szijasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Megjöttünk az UH-ról!

A fiamnak 5,5 miliméteres a pöcse :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi! Megsütjük őket nyárson!

Boni! Én nem csinálok fasírtot!

Kép
zölddisznó

Na jó, nem akartam itt okoskodni :oops: Azt tervezzük, hogy ha netalán sikerülne a baba, akkor őket el kell ajándékozni. Nem akarom, hogy egy légtérben legyen a baba meg a degu.

Szilvi

szilvaqueen

Ceniko
azta, mekkora kukac :lol: Kép

Kép
gaby25

Szilva,
nincs mazsolám, sötét van, és hajkurásztam eleget... még másfél órát kibír ott az a dög, sajnos tudom hogy nagyon rágnak, de tényleg nem tudok mit tenni... és az ujjam is fáj. :(
Pedig szeretem a rágcsálókat, nekünk patkány van itthon, de az soha nem bántott senkit!!! Holott lett dögönyözve bőven.
Gaby,
ha okos jóindulatú rágcsálót akarsz, csak patkányt vegyél, kölyköt! Ne tévesszen meg a neve, ez nem terjeszt sem pestist sem mást, és kirívóan intelligens, gazdaszerető!
Vendég

Nyárson :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

ceniko: szóval, akkor már tuti nem lány :D

Szilvi

szilvaqueen

bettike: felkerülhetek majd én is a listádra?
lilaliba

ceni azta hét meg a nyóccát :lol: :lol:

zöldi, azé kérdeztem, mert pár oldallal előbb kérdezted áfitól, hogy tepsiset kolbásszal töltve vagy gombocósat szeretne a fasírtból. aakor félreértettem :oops:
Vendég

zöldi: Kielemeznéd te is az értékeimet, amit délelőtt írtam (21. napi eredmény)? Lécci, lécci, lécci :roll:

Szilvi

szilvaqueen

...és én csak egybesültet sütnék, de a ház asszonya másikat szeretne.

Kép
zölddisznó

Szil!
Írd le ide mégegyszer légyszi

Kép
zölddisznó

Áfi akkor én megcsinálom a másikat, ha szeretnéd! én minden héten azt csinálok Uramnak :wink:
Vendég

[quote]2 írta:1. napi eredményem:

P: 16,00
E2: 121,7
PRL: 13,67

A 3. napi volt eredményem:

E2: 39,70
FSH: 6,61
LH: 4,69
PRL: 9,15
sTSH: 1,870

Szilvi

szilvaqueen

megyek mert hiányol Uram, pusszantás mindenkinek :lol:
Vendég

Szép estét!

Csak röviden ismét, bocsesz:

Boniko és Babaimádó, nagyon örülök a jó híreknek, és drukkolok nagyon nektek!

A holnapi dokisoknak is nagyon szurkolok, hogy minden szépen alakuljon!

Jó éjt, szép álmokat!
Vendég

Néiem Szilvi

Kép
zölddisznó

Athiz köszike, szép álmokat
Vendég

Gaby, fel a fejel, előre.

Klarissza, irigyellek T.föld miatt.

Áfi: ááááá. :twisted:

Ceni: :P

Unicumba mi is beszállunk természetesen.

Zöldi, nekem mindegy melyiket csinálod, biztos finom lesz!

Jó éjt.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilvi! Megnéztem az én határértékeimet alapul véve: minden tökéletes, csak az ösztrogén egy kicsit alacsony

Kép
zölddisznó

Köcci, köcci, coca! Mit szerettél volna írni 3 hsz-sal ezelőtt? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Bocsi, 4. "Néiem Szilvi"

Szilvi

szilvaqueen

Megyek, engem is hiányol a párom!
Sziasztok!

Szilvi

szilvaqueen

...hogy nézem!

Kép
zölddisznó

GYŐZTÜNK!!!
Megvan a szökevény degu, ketten sikerült elkapni, holnap mennek vissza az eredeti gazdájukhoz...
Vendég

Szóval nem lesz nyárson-degu! :cry:

Kép
zölddisznó

Áfi, hát ez a degu, jó, hogy elkaptátpk :shock:

Babaimádó, boni, tök jó, akkor elkezdődött valami. Ez nagyon szupi.

Ceni, most kaptam én is a telefont, na azt nem tudom mekkora neki, de XY ez biztos :lol: Eddig minden ok, 2 hét múlva folyt köv eredmény hírdetés.

Snufi neked azt hiszem még nem modtam, de akartam. Marha tutkó ez a játszóház. Nagyon ügyik vagytok!.

Jóéjt, én megyek angolra :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok!

baba: örülök a jó eredménynek. drukkolok tovább+++

boni: május eleje még messze van.ilyen elfoglalt a doki? :roll: te akarod megvenni az alkoholt áfi férjének, vagy vegyem én?
bár én az italokhoz semennyire sem értek.

szezso: már én is gondoltam rá, hogy álomkóros vagyok. :roll: épp elképzeltelek, ahogy a gyárba besétálsz :D

purc, robcsi, coca: holnapra mennek a drukkok++++

coca: nagyon szép a bettike által kiemelt hozzászólásod.

áfi:azt hiszem, degut nem akarok majd itthon tartani. vissza lehet adni az eredeti gazdájuknak? :roll:

ceni: grat a kis tököshöz! :D

szilcsi: mi legyen a közös talival? holnap hat után vagy csüt este?

rólam: pár napja szurkál a pocim néha. nem értem :roll: lehet, hogy később van a pé? :roll: lassan megyek aludni, mert van aki megint hajnalban kel.

jó éjt! szép álmokat!

katica
katica30

Pedig tök aranyosak lennének azok a kis állatkák! Keresztapuméknak kisegerük van! Nem harap és olyan puha, mint egy hüvelykujjnyi kis plussmaci :) Ja igen, Ödönke a neve! :D A szüleimet mindig azzal cukkolom, hogy veszek egyet magamnak, de sajnos semmilyen állatot nem tűrnek meg itthon, pedig én nagyon szeretnék egy cicát, vagy egy kutyust, akit időnként meg lehet cirógatni... :cry: A harapásos dolgoktól én is fokozottabban félek, mivel most vagyok túl egy fincsi Gynevac-kúrán, ezért nem rajonganék most egy adag tetanuszért... Jóéjt!
lilaliba

Jooó reggelt kedveskéim! :lol:
Mindenkinek köszkike ,hogy velem örül. :wink: Sajnos a dokinő tényleg ennyire elfoglalt,de engem már nem érdekel,ja és azt nemis mondtam, hogy este 20.30 ra kaptam időpontot :shock:

Úgylátszik, bejött az Unicumos ötlet , Áfika férje boldog lesz és mámoros állapotú 31 én estére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Purc annyira tetszett, hogy mész angolra, amikor én aludni megyek. már megint bedőltem, aztán leesett :oops: :lol:

mindenkinek szép napot!
Vendég

Jó reggelt!

boni: neked is jó reggelt!

megint egy újabb hajnali felkelés :(

katica
katica30

katica egyetértek, remélem tegnap éjjel tudtál aludni :lol: Rohanok dolgozni, benntről leszek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Áfi, jót derültem a degu-s történeten! Én nem kedvelem a rágcsálókat bár ha párom szeretne nem tiltanám ki őket!

Boni, tök jó te is sínen vagy.........! :lol:

Ceni! :lol:

Gaby, nagyon drukkolok továbbra is h javuljanak az eredmények!

Lila, üdv köztünk!

Snufi, naggyon jó lett a játszóház! van érdeklődés?

Baba, Bettike nektek is drukkolok!!++++++++++++++

Coca, nekem is tetszett a hozzászólás, amit írtál! És rájöttem, hogy mindig tőled+ Bettikétől veszem a + hozzáállást! Nekem nagyon sokat segítetek lelkileg, mert amúgy az az összetörös fajta vagyok! De mióta így együtt vagyunk azóta nem! És ezt most le kellett írnom!
És még valami, egyet nem bírok lelkileg feldolgozni, ha ide jövök olvasgatni, és most nehogy magára vegye vki, ha kismama ok nélkül nyafog, és egyfolytában magával foglalkozik!!!! És ekkor mindig megfogadom, na én ilyen nem leszek!!

Kép
kata05

Szia Új asszony! készülsz a 2. mennyegzőre :lol:
Vendég

Jó reggelt Csajszik!

Boniko: sajnos amikor dokihoz mész, ki kell hagynod a Barátok Köztet! :lol:

Áfi: a barátnőméknek is van degujuk, de abszolút nem nyerték meg a bizalmamat, 50 cm-nél közelebb nem mertem menni hozzájuk :lol:

Katica: azon gondolkodtam, mi lesz, ha terhes leszel nemsokára? :lol:
Lehet, az első héttől ki kellene íratnod magad, és nagyokat aludni! :lol:

Ceni: hiába, ez már végleges, Lackótok lesz! :lol:

Lilaliba: én is most Gynavac-ozok, pénteken lesz az utolsó! :wink:

Gaby: nekem mikor anno a 39-es progit mérték, a vérvétel reggelén
36,9 volt csak a hőm... Nem törvényszerű, hogy értelmezhetetlen lesz a görbéd majd, ha stimuznak, az a lényeg, hogy nem kell kétségbeesni, ha ilyen, mint az enyém, mert gyógyszerek mellett ez nem jelent semmit...Macspacs is ezt mondta...

Snufi: tényleg, én is akartam kérdezni a játszóházat, hogy mi újság vele? :lol: Különben van arra valamilyen előírás, hogy ki nyithat játszóházat?

Kata: egyetértek! :wink:

Rólam: kialudtam magam!!! Hurrá! :lol:

Puszka és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso :cry: erre eddig nem is gondoltam :mrgreen:

mindegy, talán feldolgozon a traumát :wink:
Vendég

sziasztok!

boni: sikerült aludnom. mióta apával megbeszéltem, hogy miután lefekszek aludni, kimegy a szobából, ha még nincs kedve aludni, úgy tűnik, sikerül betartania. csak nem aludtam eleget, megint a szokásos négy és fél óra. nem írtál semmit a kérdésemre :( te szeretnéd venni a piát vagy én vegyem?

kata: készülsz a nagy napra, ismét? :D melyik napon fogjátok ünnepelni a házassági évfordulót majd?

szezso: örülök, hogy te kialudtad magad :D remélem nem sokat gondolkodtál a terhesség alatti alvás kérdésen :D gyors válasz: otthon fogok aludni, hisz ha terhes leszek, nem ehetem a gyógyszeremet, és akkor nincs meló tovább. de ezt már írtam korábban, feledékeny vagy? :D

szép napot!
katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?