Sziasztok!
Veronikusz, köszi a bókot Bene nevében (és persze a többiektől is!) Igen, ez még az első hetek képe, amikor esti feszültségében még az öklét is összeszorította.... nem bírt ellazulni.
Éjszaka, ma éjjel Bene isrosszul aludt, nyűglődött hosszan 11-től 1-ig, nem tudom, mi volt az oka...
Képzeljétek, ma voltunk genetikusnál. Végül a telefonszáma, amit találtam, kiderült, hogy nem a Czeizel féle rendelőbe vezet, mert ők különváltak 5 éve, és ugyanazon a címen, csak más bejáraton lehet őket megközelíteni. Így vizsont vizitdíj ellenében történt a beszélgetés

És persze minden rendben, szedhetem a gyógyszeremet, és jöhet a baba. nem mintha ezt nem tudtam volna

Veronikusz, így viszont nem tudtam rákérdezni, hogyan kell fiút gyártani
Tök aranyosak voltak, és megdicsértek, hogy elmentem, és mondták, hogy örülnének, ha a lurkó megszületése után küdlenék eredményt, hogy egészséges lett, mert az tovább bővíti az adataikat...
Amúgy apára ráijesztettek, mert férfiágon náluk mindenki szívbeteg... fiatalon... Úgyhogy most rá van pirítva: fogyni és mozogni! Ezen felbuzdulva feltuninglojuk a bringáinkat, és pár hét múlva, ha megint lesz szigetes találka, úgy odatekerünk Benével, hogy ti csak úgy lestek

Apjuk meg bringával fog dolgozni járni. Azért az húzós lesz neki nagyon... 15 éve nem mozog.
Valentina, ezek a lurkók ilyen hálátlanok!

Bene annak idején nagymamámra mosolygott először... Ez a sorsunk, mi szoptatjuk, pelenkázzuk, mások meg bezsebelik a dicséretet. Amúgy nekem meg azt mondta a védőnőm: minek mosolyogjon az anyjára, ő úgyis mindig ott van neki. DE eljön az idő, és nemsokára, amikor viszont te leszel neki a csúcs. Bene egyenesen visszamászna, ha tudna
Vica, 8-10 hónapos korban kezdenek anyásodni a gyerkők, és ez kb 2 éves korig is lehúzódik, mondjuk nem ilyen durván végig, de ez attól is függ, mennyit van nélküled, meg más gyerekekkel, meg milyen az ő jelleme, stb.
Na, úgy kiokoskodtam magam, hogy gyorsan elhúzok innét