A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok! :D
Szerintetek mitől lehet ilyen összevissza a görbém? április 4-én megyek nődokihoz, de ha most se mond semmi konkrét dolgot akkor dokit kell váltanom. :cry:
Kép

drumka

Ancsa, nyugodtan szolhat Rolad ez az oldal, ok? Söt! a következo is! Örülök, hogy jobban vagy valamennyivel.

Monyo: a gondolataidat oszd meg velunk is kérlek. Teljesen természetes, ha más véleményen vagy, hisz nem vagyunk 1formák.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Lilaliba: a Gynevacnak vannak mellékhatásai Nálad? És mik?

snufi

Snufi!
:D
Gratulálok a játszóházatokhoz,nagyon aranyos lett!Nekem nagyon tetszik(Főleg hogy Ikeás cuccok vannak benne :wink: )Kislánynak jobbulást kívánok! :(

Kép
Kép
ancsa81

drumka: Az enyém is ilyen volt, miután abbahyagytam a fogamzásgátlót... Nekem eszeveszett petefészek gondjaim voltak, elégtelen volt a hormontermelésem, elhúzódtak a mensijeim, szóval katasztrófa volt! Mensi előtt volt peteérésem 2-3 napal...stb... Nem akarlak megijeszteni, lehet h nálad nincs ekkora baj! De sztem a tavasszal minden rendeződni fog, nálam is ez hozott eredményt, pedig fölírták nekem is a norcolut-ot, de hülye voltam beszedni! Jól is tettem! Szóval fel a fejjel és sztem várd meg a májust!

Puszi!
lilaliba

ancsa,hihetetlenul sajnalom amin keresztul mesz.
csak azt tudom ajanlani hogy ha rosszul erzed magad lelkileg beszelj egy szakemberrel.nem lehet konnyu ezt feldolgozni de hidd el egy orvos sokat segithet.a depresszio egy nagyon szemet dolog az elettol.tudom.
ha idejeben elcsipik akkor beszelgetessel lehet rajta segiteni.
nekem 4 ev gyogyszeres kezelest irtak fel,ebbol egy evet szedtem a bogyokat plusz fel ev tisztulas.most sem erzem magam valami jol de nincs kinek beszelnem errol mert a csaladom rogton dokihoz vinne es az mar nekem gyogyszer,ami mellet no baba.

snufi.senkit sem akarok megbantani.

Kép
monyo83

snufi: Nekem mindig nagyon fájt a hasam beadás után (a méhnyak környéke), bár én nagyon sok rejtett nyavalyával rendelkez(het)tem! Mindig előjött valami vegyes fertőzésem és nyáron elkezdett a hajam is hullani csomókban! A második vakcina után megszűnt a hajhullás és azóta sincs semmi bajom! Bár nem biztos, hogy ez okozta, de a mostani mensimnél (ami eddig sose volt rám jellemző) rettenetesen feldagadt a hasam és nagyon feszített, de szerencsére egy nap alatt lecsengett az egész! Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz tartós ez a nyavajamentes időszak! Pasiknak is lehet vajon adatni...? Ez most lehet h buta kérdés volt!
lilaliba

Monyoka!
Szerencsére van egy olyan barátnőm,akivel beszélgettem a hülye gondolataimról,és igen csak 'gatyába rázott"!Most belátom azt hogy hiába sajnálom magam,másnak sajnos sokkal nagyobb gondjai vannak!Úgy hogy szégyellem is magam miatta! :oops: De ha te úgy érzed hogy nincs a közeledben senki,akivel tudnál beszélni,akkor szerintem nagyon sokan vagyunk itt akik meghallgatnak téged!!Te nehezebb dolgokon vagy túl mint én!Nem szeretném ha megint visszaesnél!!!! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
jó volna valami okosságot ideírni, de engem mikor a te cipődben jártam kimondottan idegesített a sok: majd el jön a te időd is; meg: egyszer mindenki babás lesz... persze szép az optimizmus, de ezt nem tudhatja senki... DE amíg meg nem próbáltál mindent, addig nem ér feladni! Persze hogy nagyon nehéz, és tudom milyen régóta próbálkoztok, de már megvan a baj, és a bajra van megoldás is!!! Ha a lombik, akkor a lombik. Kit érdekel hol fogan az a gyerek? Tehát amíg van még út előtted amin el lehet indulni, addig nincs min keseregni, vagy maximum időszakosan, aztán felcsapott fejjel-farokkal előre! :wink:
Vendég

lilaliba: :D
Már 2006. júniusába abbahagytam a fogi gátlót azaz nem is bogyót szedtem hanem Nuvaringot használtam. Eleinte semmi gond nem volt rendszeres volt a mensim, de az év harmadik felébe felborult minden. 30 napos vérzések, aztán kb 50 napos ciklus, az előző 39 napos volt hogy ez mennyi lesz foggalmam sincs. A dokim meg csak várni akar. :?

drumka

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Itthon vagyok, minden rendben van velünk. Sietek, mert "fut a lakás", meg megyek tejet fejni.

Majd jövök részletesen.
Köszi a gratukat.

Kép
babancs

Ancsa!
Ha lombikra kerülne a sor, akkor nyugi! :wink: Egyáltalán nem olyan vészes, mint amilyennek gondolná az ember. Régen én is paráztam még a gondolatától is a sok injekciónak meg vizsgálatnak. Azt hittem nem leszek rá képes. Most meg mi a szitu, vígan beadtam akár napi 3 szurit is a pocimba, egyáltalán nem volt gáz.
Ha elkeseredek arra gondolok hogy milyen jó hogy van méhem, és előbb utóbb úgy is teherbe fogok esni. Például amikor az aids és hepa szűrés eredményét vártam, és elképzeltem hogy mi lenne ha valamelyik eredmény + lenne, akor az hogy még nem sikerült a babát összehoznunk, nagyon nagyon eltörpült..........

Kép
macspacs

Örülök, hoyg jól vagytok! Vigyázz magatokra!

((((((((((((((((((((((((((Babancs, Domi))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Drumka,
Lehet hogy dokit kellene cserélned.. :shock: :cry:

Kép
macspacs

Babancs: VÁRUNK!!!! Ha lesz idöd, gyere részletesen!!!!!!!

snufi

drumka: nekem is pont ez volt, de nekem egyből jelentkeztek a gondok! Szerintem neked is lehet valami a petefészkeiddel! A dokid nem csinált UH-t? Talán jobb is, hogy a dokid vár , nkem egyből norcolutot írt föl, de éreztem, hogy nem szabad bevennem! Egy kis e-vitamint vittem be és lehet, hogy a hosszú mensik miatt nem ártana vas is!!! Egyél nagyon nagyon sok májat!!! Én úgy voltam vele, hogy ha a május nem hoz változást, akkor elmegyek beszedem a gyógyszert, de szerencsére az áprilisi mensim már normális volt! Szerintem rendeződni fog neked is, csak kis tuningnak kell az az e-vitamin vas kiegészítővel!
lilaliba

TUD valaki venni nekem 2 db biztostűt? kifizetem, nem szúrjuk el a barátságot :lol: nme tom hol kellene venni :oops:
Vendég

boni: Rövidáru üzletben lehet kapni, tudod, ahol hímző, meg varró cérnákat is, meg gombokat, zippzárakat...stb. Én szívesen vennék neked, de kicsit messze vagyok tőled! :(
lilaliba

lilaliba: :D
Az E-vitamint szedem én is és a párom is, a fiamra is 2,5 évet vártunk azaz annyi idő alatt jött össze. jövőhétem a dokim magánrendelőjébe megyek, mert SZTK-s rendelésem átlagba minimum 70-en szoktak lenni így vetközés öltözés vizsgálat és mesélésre ven cirka 2,5 perc. De ha most sem jutok vele előrébb akkor dokit cserélek mindenképp, mert 30-ig szeretnék babát, és addig már csak 1,5 évem van. Ha addig nem jön össze akkor belenyugszom. 8)

drumka

drumka: szerintem ezen a 2 hónapon már nem múlik! Ne érts félre, én csak nem akarom, hogy mindenféle vackot Te is beszedj, aminek mellesleg semmi hatása se lesz! Én az első mensimnél is ugyanezt játszottam végig, aztán kaptam 2 homronkezelést aminek ugyan semmi értelme nem volt, csak annyi, hogy még 22 évesen is eszem miatta a kefét... :cry: Ha érdekel, mesélhetek neked oriviben, mert itt elég húzós lenne... :( Szóval nem biztos, hogy a dokid tétlen és azért nem mond semmit, szerintem ő is a természetre próbálja bízni, csak legyél egy kicsit türelemmel!
lilaliba

sziasztok
apa este azt mondta, leteszi a cigit, kiváncsi vagyok, komoly e az elhatározás :roll: le volt törve kissé, megbeszéltük, hogy kérünk időpontot lombikra, és ha időközben javul a helyzet, akkor még mindig próbálhatjuk az inszemet. Kaáliba bejelentkeztem, május 22-én megyünk első konzultációra Krizsa doktorhoz.

egyetértek macspacs hozzászólásával, mivel nálunk is úgy néz ki lombikra kerül a sor. Ez van, nem török le, és AKKOR IS BABÁS leszek :) tegnap le voltam lombozva kicsit, de most már várom, hogy végre sor kerüljön rá :) Azért is jelentkeztem már be a Kaáliba, mert nem akarok egy helyben topogni, arra várni, hogy akkor most javul, nem javul, lehet inszem vagy nem lehet, akarom látni a fényt az alagút végén, hogy hamarosan célba érünk :P

Babancs
jó hogy jöttél :) úgy örülünk nektek :)

Ancsa
fel a fejjel, vannak hullámvölgyek, de van a hullámnak teteje is, és kívánom hamarosan odaérj :P :wink:

Kép
gaby25

ancsa en sem szertnek visszaesni.megtanultam magamban tartani a dolgokat,nem sirhatok nem lehetek szomoru.
neha ez nagyon nehez,sokszor erzemn azt hogy ugy hozzabujnak a paromhoz es kisirnam a banatom de nem lehet.
a babamat egy napig gyaszolhattam es ugy erzem ez keves volt,de az elet megy tovabb.
butasag az hogy a te gondod kisebb,kevesebb.mindenkinek a maga keresztje a legfajobb.orulok hogy van kivel ezt a dologot megbeszelned.tuljutsz a nehezen.
az en meglatasom szerint nalad az ido a gond,hogy sokat kell varni,es az sem biztos hogy elsore sikerul.javits ki ha tevednek.

Kép
monyo83

felírt a doki bogyót Zitrocin S 500 mg filmtabletta, pl. szövődménymentes húgycsőgyulladás/méhnyakgyulladás kezelésére javallt. A mellékhatások többsége a gyomor-bél rendszert érinti: előfordult pl. hányinger, hasmenés, gyomorfájás, hányás és puffadás.

Bazzeg, görnyedtem tőle, olyanokat görcsölt bele a gyomromba hirtelen, aztán elmúlt. Szakoszan csinált ilyet, hol jobban hol kevésbé. :?

Áfi
láttam neked is van ilyen gyogyid, ez is lombikhoz kellett? :shock: szedtél már ilyet?

Kép
gaby25

Sziasztok

Bocsi, hogy csak most jöttem, de tudjátok ma volt a védőnői látogatás...10-11-ig. Tök normális volt, meg is lepődtem, beszélgettünk annyi.

Viszont éjszaka képzeljétek marha erőssen fájt a pocakom, nem tudtam aludni, úgyhogy bementünk az ügyeletre, ahol a doki megállapította, hogy picit megvan már rövidülve a méhszáj...(ami végül is ennyi idős terhesen azt mondta, hogy nem gáz), ill. azt mondta, amit pénteken a 4d-s uh-os nőci is, hogy kevesebb már a magzatvíz kicsivel.....
Most pihizek, mert nem volt valami szuper éjszakám! :(

Remélem ti jól vagytok!

Kép
elizabeth25

monyo
az pont nem jó, ha mindent magadban tartasz :? felemészt :? miért nem bújhatsz hozzá párodhoz kisírni bánatod? :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok! Elveszett csajok! Ancsa és Monyó!

Gaby! Na! Ismét belecsaptál a lecsóba! :lol: Te sem hagyod magad igaz? :lol:

Babancs! De jó, hogy már itthon! Ha lesz egy kis időd, akkor légyszi szüléstörténettel gyere! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

boni: mit néznek a 11.napon? :roll: jót nevettem a kolompon...

bettike: türelem, lassan odaér hozzád piri. úgy tűnik, hogy elakadt vhol.

snufi: remélem, jól beindul a játszóház. gyógyulást a kislánynak.

szirmi: hogy vagy? kerülgetnek még a rosszullétek? nyugodtan írd meg, mert szerintem egyáltalán nem nyafogsz.

klarissza: lassan döntened kéne, mert jó lenne tudni az ütemtervet, hogy mikor is induljunk el.

áfi: mindjárt írok privit.

coca: drukk+++ várunk az eredménnyel.

szeri: hogy vagytok?

vera: ha ilyesmi érdekel, akkor rögtön rád fogunk gondolni. megírod priviben, hogy melyik cég.

ancsa: nem ér így eltűnni. kitartást és erőt neked!

lilaliba: remélem múlik a rosszullét.

drumka: jó késői pé. :roll:

monyo: szívesen meghallgatlak, neked is erőt és kitartást kivánok!
ha gondolod, akkor msn-en is beszélhetünk.

babancs: örülök, hogy otthon vagytok. még egyszer hatalmas gratula :D

gaby: drukkolok, hogy apa letegye a cigit. drukk a kaalihoz+++

liza: jó pihizést! vigyázz magadra és a babóra!

rólam: ma suli után vettem magamnak egy új felsőt, és egy cipőt. viszonylag gyorsan, egy óra alatt elintéztem :D

további szép napot!

katica
katica30

Gaby,
igen, a lombik alatt kellett volna szednem, preventíve a Zitrocint, sőt ha jól emlékszem a férjemnek is szednie kellett volna... aztán persze nem szedte senki :)
Vendég

Katica! Inkább valakinél akadt el! :lol:

Kép
bettike
Eger

katica tudom, én? a szokásosat, de azért kéri a doktornő, mert nem tudni ápriilistól kell e a bejelentett lakcím, így nem várhatunk a 20.napig. azt mondta ebből is látszik azért valami . , és mivel 37 napos a ciklusom vehetjük 3. napinak is :lol: :lol: :lol: :lol: (ez utóbbit én mondtam)
Vendég

bettike: igazad van :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

monyóka, ancsa kitartás, biztos, hogy happy end a vége!

GAby Remélem leteszi a cigit párod. Kitartást kívánok hozzá nkei!KAálihoz meg drukk
Vendég

katica: szerencsére már jobban vagyok, köszönöm szépen! :)
lilaliba

Gaby,
Öülök hogy Te is így álsz a dolgokhoz! :wink: :lol: :lol: Sok sikert a lombikhoz, és bármikor szivesen segítek majd a tapasztalataimmal.
Azért is nagyon szorítok hogy a férjed kitartó legyen a bagóról leszokásban. Biztos nem lesz könnyű, de a baba elég jó motiváló tényező :wink:
Babancs, Hogy vagytok picurival? Örülök hogy minden rendben! :lol: :lol: :lol:
Liza, Pihizz sokat! Már csak 47 nap, és megszületik a 2. fórumos baby! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Macspacs, hát remélem én is, hogy nem fog korábban, de később sem jönni!

Kép
elizabeth25

elizabeth: szerintem 3-4 hét, de akkor már nem lesz semmi gáz!!! Addig meg majdcsak kihúzod valahogy! Sokat kéne pihizned! Ha kicsit megkönnyebbülsz, az azt jelenti, hogy közeleg már nagyon az idő4 Amíg ilyen szenya dolgokat élsz meg, mint a légszomj és társai, addig nem hinném, hogy fenyeget téged a koraszülés... :wink:
lilaliba

Kedves Lilaliba! :)

Azért a 37. hétig szeretném kihúzni, akkora eléri remélhetőleg a 3000 grammot és az 51-52 cm-t, a tüdeje is elég érett lesz, szóval tőlem akkor már jöhet! :oops: :lol:

Kép
elizabeth25

Ti mikorra is tervezitek a babát? :lol:

Kép
elizabeth25

elizabeth: Mikor beindul a szülés a kis herceg már meg lesz 300 gramm és a tüdőkapacitását illetve érettségét élvezheted órák hosszat majd! :lol:

Hogy mikorra is?... Ez egy jó kérdés! Mi a Babócára bízzuk a döntést, amikor ő úgy gondolja, hogy jönni akar, akkor jön, mi szeretettel várjuk... :oops:
lilaliba

Lilaliba, 300? 3000, nem? :lol:

A babák mindig tudják, hogy mikor akarnak jönni! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Snufi, köszi a hiányolást! Jól vagyok, nincs semmi baj, csak néha bevállalok egy-egy rendezvényszervezést, és tegnap volt az egyik legnagyobb. Én már a szabadságomon sem tudok mit kezdeni magammal, muszáj dolgoznom. :D Szóval tegnap reggel felkeltem 7-kor, és ma reggel négykor kerültem ágyba. Húzós volt, de megérte! :wink:

Már csak a tali tartja bennem a lelket, kicsit kiszakadok ebből az őrült taposómalomból.
Ha nem söt senki kicsikerekfasírtot Áfinak, én szívesen megcsinálom! A péntekemet rászántam a sütés-főzésre. :wink:

Katica, ne haragudj, nem olvastam már két napja a fórumot, nagyon el voltam foglalva a versennyel, de akkor pénteken négykor talizunk! :D Görcsölsz még? :?

Monyo, Ancsa, örülök, hogy hallok rólatok is valamit! :D
Áfi, nagyon édes a férjed, hogy így kijárja nekünk az engedélyeket! Nagyon kíváncsi vagyok az erőműre, kívül lehet fényképezni mondjuk a parkolóból, ahol megállunk a kocsikkal? Vagy már azon a területen egyáltalán nem??Degu: :? :D :roll:

Kép
szilcsi

Biztostű???? Tejóég! Mi készül itt??? :lol: :shock:

Gaby, sajnálom párod ismét rossz eredményeit, de tök jó, hogy végre van időpontotok a Kaáliba!!! Már csak alig 2 hónap! Megjósoljam neked, hogy már hármasban fogtok karácsonyozni??? Na jó, te kettő in egy leszel... :wink:

Liza, akkor te nem jössz a talira??? Kár... Pihenj csak, nemsoká úgysem lesz rá sok lehetőséged! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Na szómenésem van...
Bettike, ez a rohadék miki, már tisztára elegem van belőle. Akinek nem kell, annak juszt is jön, akinek meg kellene, annak meg nem akar jönni.
Majd írok neki egy fenyegető levelet, majd jól megzsarolom, és már repül is hozzád! :wink:

Coca, jól vagy??? Párod??? +++++++++++ Örülök az optimista hozzáállásodnak!

Rólam: hőmérő elfelejtve. Cicim fáj, más tünet nincs. Sztem nem sikerült, ez amolyan női megérzés. De legalább ihatok majd a házi Bailey'sből! :lol: Azt ki is hozza??? :oops:
Majdnem mindenki párjával jön, én meg egyedül. :cry: Ki fog rám vigyázni?????? 8) És az én kezem ki fogja majd, ha félek???? :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi
nem lombikra van időont, csak konzultációra :wink: lombik szeptembernél hamarabb nem lesz, most aug. szept-nél tart a várólista.

Bakker, el kéne már döntenem, mit vigyek Áfihoz :roll: csak most megint pörögtek az események körülöttünk. Csinálhatom én a fasirtot mondjuk :roll: vagy valami finom salit :roll: sütni nem nagyon tud Gabika :? apával konzultálok este :P

Kép
gaby25

Szilcsi
Boniko hozza a baileyst :) én is iszogathatok.
majd vigyázunk rád :wink:

mindenkinek meg van már, hogy megy? Mivel Liza nem jön, a kocsiba van még hely

Kép
gaby25

Gaby, én Katicával és férjével megyek ótóval, és sütök sütit meg töltött gombát. Akkor csináld te a fasírtot, Áfikedvencét, :lol: ha sütni nem tudsz, jó? :wink: De ha ketten csinálunk, sztem az is elfogy úgyis, nem? :D
Mennem kellene cipőt meg kabátot venni, de nincs kedvem. :shock: Ez ijezstő, pedig én szeretek vásárolni. :roll:
Ja, persze, a lombik várólistás. Dinnyeszilcsi. :oops: De akkor is lehettek hárman karácsonyra! :wink: Csakazértis... :D

Kép
szilcsi

Sziasztok,

Ancsa, Monyó teljesen megértelek titeket, ha bármelyikőtöknek kell egy váll, ha csak virtuálisan is, engem zaklathattok priviben, szívesen veszem :wink:

Ne harizzatok, nem nagyon tudok most írni rohanok, muszáj vennem kismama nadrágot, egyszerűen már nyomnak a gatyók, és érzem nem jó a hasamnak, aztán doki.

RObcsi, zöldi dokiról bezsámolót majd írjatok.

Boni, jót nevettem, de azért neked is leesett, hogy mehettem angolra :lol:

Különben szerintem is ér nyafogni, ez az egyik a másik. Én sok mindent elterveztem milyen nem leszek terhesség alatt... Erre csak azt tudom mondani, nem mi döntjük el :wink:

Szirom, remélem jobban vagy, tudod nekem mi segített, a jéghideg gyömbér (Schweppes vagy Kinley mindegy volt melyik), nagyon jól esett sokszor.

Babancs, dejó, hogy beköszöntél, csodaszép kisfiad született gratula hozzá, és milyen ügyes más. Majd beszámolót kérünk, meg képeket persze ezerrel :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi
naná, karácsonyra már 2 in van :D esetleg 3 in 1 ? :roll: :P

Kép
gaby25

Szilcsi: elfelejtetted???? :( :roll: :)

snufi

Snufi, a gombára gondolsz? Nem felejtettem el, agyaltam azon, hogy mibe rakhatom bele a tölteléket, de nem jutottam semmire. Ha van ötleted, akkor szólj, szívesen veszem! Vagy egyszerűen csinálok simán tölteléket és elviszem dobozban only for you, és megeszed kenyérrel. Hm? :D

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?