2D-4D: én rákérdeztem. És aszonta a pasi a praxisban, hogy a 2D-vel ő sokkal jobb képet lát, igaz nem olyan élethű megjelenítésben. Groteszk módon mégis közelebb áll a valósághoz a 2d képe, mint a 4d-é. Szóval a vizsgálatokat a naogyobb pontosság miatt kell 2d-ben csinálni.
Praxist én is tudom ajánlani. Pont azt kaptam, amit vártam. Nem ömlengenek, de igyekeztek a pénzünkért jó sokat mutatni, és első pillanattól kezdve bekapcsolták a dvd felvevőt. Igaz, sokára tudtam csak bejelentkezni, mert sokszor nem vették fel a telefont, és ha jól tudom, 2 után nem lehet menni.
Jujj, Emma, ez nagyon aranyos sztori, Apa biztosan egész nap a fellegekben fog járni!!!!
Nenoke! Én is könnyebben elbőgöm még magamat, mint a várandósság előtt. És főleg a negatív dolgokon. Boldogságomban bőgni már csak a jól sikerült babás dokumentumfilmeken szoktam, és nem is mindig. Viszont a lakásmizériával egy kicsit rosszabb fordulat, és már zokogok.
Rita! A szülcsinapcsimon mész legközelebb dokihoz!
Derekam nekem is feladta a küzdelmet. Korai volt… Viszont jobb, ha kevesebbet ülök, gyakran felpattanok, vagy ha a fittballon ülök!
Én is úgy tudom, hogy előtej nélkül is lehet sok teje egy anyának! Nincs összefüggés!!

ha már költészet napi láthatásra megyünk...