A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó Reggelt!

Coca! :wink:

Katica, már nagyon várom, mert hát ez sokkal izgisebb lesz!!! Küldök majd képet! Ma hozom el a ruhám! Most láttam, hogy soha nem reagáltam neked, így ezúton is bocsi! :lol:

Szezso, hát nem tudok mit írni, remélem rájönnek a gondra, és minden rendbe jön!

Bettike, ez tök jó!!!!!!!! Nagyon izgi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt :)

Bettike: gratulálok :)

szezso: sajnálom, fránya prir :twisted:

Coca:mi volt a dokinál?

Gaby: drukkolok a cogoletételhez.

boniko: alig várom a tesztet :)

Kata: de jóóóóóóóóóóóó lesz Neked megint :)

és a görbém, nagggggggyyyon izgulok :wink:

Kép

Veramama
veramami4

Veramami ez aztán a görbe! :shock: Ja megint férjhez megyek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Ja, én is elviselnék minden szombaton egy esküvőt :)
Bár lehet a férjem besokallna :lol:

Nálunk csak polgári volt anyagi okok miatt, azt tervezzük, hogy ha sikerül a Baba, a keresztelővel kötjük össze a templomit.

Szezso: piri, Gaby: cigi
nem tudok már írni sem ....

kölönben fájdogál a pocim rendesen és a derekam is. Ha lefekszem, elmúlik. Most már nekem is gyanus a dolog .
Ja meg ha hirtelen felállok akkor nyilal a petefészkemnél, szerintetek ez normális?
Ugye ennyi nyafi belefér? :roll:

Veramama
veramami4

Veramami!
:D ++++++++++++++++++++++ :D
szilbee

Jó reggelt :)

Hú csajok tegnap sokkot kaptam amikor megláttam magam a tükörbe profilból (pocakot :lol: ) Eddig is tudtam, hogy nől, de hogy ennyire :lol:
Mindjárt dobok egy fotót, megkérem Bogimat gyors kapjon le :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!

kispiskóta

Hehe nem tudom áttölteni a képeket, most ellövöm a csajokat a dógozójukba és utána próbálkozom :D
Pusz

ceniko
Szeged

Miért baj az, ha valaki meri vállalni a gondolatait?! Nem értem... Kép

kispiskóta

Sziasztok Csajok!

Köszi a sajnákat a piri miatt! Ma hívom a dokit, mert nem akarok gyógyszert szedni (Closti, Utro)…Nincs értelme, mert gyógyszer nélkül normális ciklusom volt, normális pé-vel…Ha nem értünk egyet, akkor átmegyek máshoz…

Melcsike: nem a Jabilban dolgozom, hanem Bükön van egy állateledelgyár és ott! Szóval ha Bükfürdőre jöttök, iszonyat közel lesztek! :wink:

Áfi: a bőgős sztorijaid haláliak, mindig jókat derülök rajta! :-D (Majd egyszer add ki őket, tuti siker lesz…:-D

Veramami: drukkolok, naggggyon!

Purc: nagyon tuti gatyó!!!

Szirom: hát, a Duphaston sem jött be, meg az Utrogestan sem…Remélem sikerül jól összeszerveznetek a műtétet/korionbiopsziát, biztos nyugodtabban várnád a vizsgálatot, ha tudnád, hogy ott lehetsz Miksa mellett, amikor műtik… Ilyenkor arra kell gondolni, hogy milyen jó lesz utána, ha mindenen túllesztek! Miksa nem lesz többé beteg, Te pedig megnyugszol, hogy minden rendben a babóval! :-D

Boniko: jó vérvételt! :-D Ez most hülyén hangzott, de aktuális… :-D

Kata: neked jó szervezkedést és készülődést! Annyira jó érzés, amikor az embernek már a ruhája is otthon van, és megnézheti, amikor akarja, és elképzelheti, hogy milyen jó lesz felvenni a nagy napon!! :-D

Enikő: valld be, hogy akkora lett a pocakfotó, hogy a Babanet nem engedi feltölteni :-D :wink:

Kismamik! A csokis sütiben, amit viszek hétvégén, van gyömbér, hányinger ellen! :-D

Puszi

Szezso
szezso

Sziasztok!
Bettike! Gratulálok! Te mivel is foglalkozol? A többiek biztos tudják, csak én vagyok ilyen tudatlan:(

Veramami! Mintha az én görbémet látnám nálad:) Ez az enyém:
Kép

Én azért nem merek már reménykedni nagyon, mert az utolsó két görbémen is volt ilyen leesés, igaz, nem ilyen éles, hanem néhány nap alatt le, néhány nap alatt föl. Szerintetek van olyan, hogy beágyazódik, ami látszik a görbén, aztán mégsem marad meg?
Veramami! Neked drukkolok!
zsebi_baba

Jó reggelt Mindenkinek!

Bettike, gratu. :lol:

Szezso: szerintem is válts dokit.

Gaby: Uradnak kitartást!

Szirmi: köszi a felajánlott segitséget, lehet élni fogok vele. :) Miksának drukk!

Veramami: én is izgulok Érted!

Kata, jó készülödést! :wink:

Rólam: elkaptam kiscsajtól a nyavaját,... :( de talpon vok, hisz vigyáznom kell rá. Szülök már elmentek dolgozóba, itt vok náluk, de még nem ébredt fel. Orrom folyik, torkom fáj,.... száp kilátások, mi? Pedig vitaminozom magam, aloe veras immunerösitöt nyomatok minden reggel, aztán mégis elkaptam! Remálem holnapra már jól leszek, mert diavetitáseket szerveztem a játszóházba, és remélem olyan sokan jönnek, hogy kolléganöm nem fogja egyedül birni. Meg amugy is jol kell lennem, hisz szombaton találkozunk!!!!! Bocs, kicsit hosszu lettem.... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

zsebi baba:
ez tényleg ugyanolyan, drukkoljunk egymásért is :) nálam hamarabb kiderül, én már a 10. dpo-on vagyok, lehet szombaton megpróbálok tesztelni :) Te mikorra tervezed?
érzel valamit?

Snufi: gyógyulj, bár jó a babásodásban a pici megfázás, immuntéma miatt, többen így lesznek babásak.

Veramama
veramami4

Sziasztok!

szirom: Nekem múlt év februárban vették ki az orrmandulámat. Kb. olyan volt nekem, mint egy kisebb torokfájás. A szinten volt a gyerekosztály is. A gyerekek előző napi műtéttel úgy rohangáltak fel-alá...Fel sem veszik! :wink:

szezso: A macsak rugja meg!!! :evil: szerintem is dokit kellene váltanod.

veramami: Nagyon szupi a görbéd! :wink: +++++++++

snufi: Sajnálom, hogy te is elkaptad. :evil: Gyógyulj meg minél hamarabb!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

coca???? Merre vagy? Mi történt tegnap a dokinál?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Hú micsoda babás gyanús görbék! Veramami, Zsebi_baba drukk!

Szirom! REmélem sikerül átraknotok a műtétet hamarabbra! :lol:

Purc! Jó a gatyód, vagány, teccik! :lol:

Zöldi???? Mi van má'??????????????????

Szezso! Írja, ha beszéltél a dokiddal, hogy mit mond!!!!!

Snufi! Tessék erőt gyűjteni és apára fel!++++++++++

Köszi mindenkinek mégegyszer! :lol:
Ja (iskolatitkár)!
Ma moziba megyünk Hasutasokat nézzük! Remélem jó lesz! :lol:

Ceniko! Pocakfotó!!! :lol: :lol: Megijedt a gép is! :lol:

Szilbee! Grat a 6. héthet! :wink:

Kép
bettike
Eger

Na itt vagyok! Bakker nem bazi nagy??? Vagy csak nekem tünik annak? :shock: :lol:
Kép

ceniko
Szeged

Ceni! Dehogy nagy! Legalábbis szerintem! Viszont szép formás! Egyáltalán nem fiús pocak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziazsok! megjöttem a vérvételről :twisted: ne kérdezzetek semmit röviden annyi 1,5 óráig tartott,és nem azért mert nem én voltam az első

VEramami, zsebi +++++++++++++++++++azt arézfánfütyülő....

Snufi JObbulást neked és jó vetítést :lol:

szezso, én is kivi vagyok, mit mond a doki

Kispiskóta szia, megint mehetsz buliba :wink:

KAta kicsit irigy vagayok, mert imádtam menyasszonynak lenni

Zöldi :?:

mindenkinek öleléshegyek :lol:
Vendég

Enikő,
ugyan! Fel se vedd! Nekem most is van ekkora! :D :lol:
De szép pocó!!!
Vendég

Ceni: én is akaroooooooook!!!! :lol:

snufi

ceniko: szép poci :D :D :D

Kép

Szilvi

szilvaqueen

OFF!

Hogy mik történnek velem? Jövő héten Diáknap lesz nálunk! Most csinálják a kisfilmeket! :lol:
Az egyikben elrabolják a főnököm! :lol: Ezt vették fel most! A lényeg, hogy engem is letámadtak, hogy ne tudjam figyelmeztetni a főnököt! Kész vagyok teljesen! Be voltak öltözve kommandósnak, meg teljesen komolyan! Hihetetlen! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike: váratlanul ért a dolog? :shock: Vagy tudtál róla?

Szilvi

szilvaqueen

Boniko! Akkor mi tartott eddig???? 1,5 óra! Nálunk akinek nincs semmilye akkor is végez max fél óra alatt! :roll: :shock:

Kép
bettike
Eger

Áfi: Hát én sem voltam soha egy nádszálkarcsú :lol: 86 kilóval kezdtem a terhességet, most vagy 79 :oops: Még mindig tartom a -7 kilót, nem mintha ez gond lenne szerintem. Amúgy a dokim tegnapelőtt meg is dícsérte a súlyomat (az előző toxémia miatt nem lenne jó ha sokat híznék) , csak a védőnő cseszett le érte... :roll: Hát én a dokinak hiszek! :wink: Az a durva hogy egyáltalán nem koplalok vagy ilyesmi, ma reggel is friss meleg puha kenyeret reggeliztem császászalonnával :lol: :oops:

Bettike: Sztem sem "fiús" :) De ez alkati kérdés, meg még a lényeg 17 hét hátravan :lol:

Babancs: Hazaérkeztél a kórházból????? Hogy van Domonkos???? Tejcsivel hogy állsz? Heged gyógyulgat??? Kitartás ++++++ sokat gondolok rátok :wink:

ceniko
Szeged

Szilva! Annyi volt, hogy most felvesszük a filmet jó? Én nagy nyugisan! OK! Erre ők, te is benne leszel! Mondom mi van? És már jöttek is! :lol:
Így azért hitelesebb lesz! Tuti döbbent arcom lesz! :lol:

Kép
bettike
Eger

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Betti: Ez jóóóóóóóóóóóóóó :lol:

ceniko
Szeged

Lányok! Én akkor feküdtem, amikor Ti keltetek! Áááááá!

Húúúú, Vera!

Bettike! Ügyi-bügyi!

Szezsó! kíváncsi vagyok a doki reagálására.

Zsebi! Az esetek 2/3-ában elindul a beágyazódás, csak nem osztódik tovább. Általában egy erősebb menstruációval ürül az ilyen embrió, és erről normális esetben nem is tudunk. Ezért tutibb, ha csak elmaradt mensi után tesztelünk...de hát az ember gyerló.

Snufi! gyógyuljatok gyorsan!

Kép
zölddisznó

bocs, hogy kinevettelek. De csak elképzeltelek.... Egyébként biztos , hogy én totál betojtam volna.

Szilvi

szilvaqueen

ceni szép a pocid!

bettike én össze cs... am volna magamat :oops: mikor játszák amoziban? :wink:

bettike : betegfelvevő, vizitdíj , információszogáltatás, épületek közötti bolyongás, tolakodó néni. csak vázlatosan van időm, este bővebben ha még érdekel
Vendég

Veramami! Én a 29. nap előtt biztos nem tesztelek, azaz leghamarabb jövő hétvégén. Szombaton várjuk a + tesztet tőled!!!!!!! :D
zsebi_baba

boniko: engem nagyon érdekelne.

Szilvi

szilvaqueen

zöldi! Ebben nálam csak az hibádzik, hogy nemhogy erősebb menstruáció lett volna, hanem olyan alig hogy valami 2-3 nap. És nem is jött később, normál idő, (28-32 nap között változik a ciklusom, az egyik ilyen leesős görbe után 31. nap jött meg, a másiknál 28. )
zsebi_baba

sziasztok!

szezso: sajnálom :cry: ez tényleg gáz! beszélj a dokiddal!

melcsi: bükfürdő az jó, csak elég rossz szaga van a víznek (szerintem, de a párom szerint nem vészes).

purc: örülök, hogy minden oké. tetszik a naci.

szirmi: szerencsére ápr 24--még messze van. addig még szokhatod a vizsgálat gondolatát. hogy vagy? hogy bírod a terhes tüneteket?

kata: várjuk a képeket nagyon! :D

vera: nagyon jó görbéd, drukk++++

ceni: szép pocak :D

zsebi: tetszik a te görbéd is. drukk+++

snufi: mielőbbi gyógyulást! kitartást a mai naphoz!

bettike: jó mozizást mára! akkor jól meglepődtél a kommandósokon?

boni: rosszul lettél a vérvételen? :roll:

rólam: ma 8 órám van, utána meg estig szakkört tartok. most kezdődik a 4.órám, na megyek okosítom a jónépet!
:D

katica
katica30

sziasztok
eseménynaptár változás: Gaby Kaáli május 8 :D

eszembe jutott, hogy május 21-i hétzen lesz a záróvizsgám, odatelefonáltam a suliba, hogy meg van e pontos időpont, remélem nem 22, na és 22-én reggel 8 :? Felhívtam Krizsa dokit, és kaptam időpontot május 8-ra :D Kép

majd később visszaolvasok :P

Kép
gaby25

Sziasztok!

Igen, már kedden hazajöhettem.

Ceni!

Aranyos vagy, hogy közvetítettél 2 topicon is. És olyan jó volt veled beszélni. Komolyan lelki segítség voltál a nagy nap előtt.

Tejem van, tegnap már 70 ml-t fejtem. A dolog úgy működik, hogy Dominak csak azt a tejet adhatják oda, amit ott helyben fejek a koraszülött-intenzíven, steril körülmények között. Ezek elég pici adagok, egy étkezésre kap kb. 2 ml tejet. Viszont fejni muszáj, különben elapadna a tejem. Így itthon ami még van, azt mind lefagyasztom.

A sebem: én azt hittem sokkal csúnyább lesz. Kellemes meglepetés ért, mikor először félve megnéztem. Picit vágtak..amit olyan szempontból még sajnálok is hogy alig tudták rajta Domit kierőltetni. Szegénykének tiszta véraláfutás lett a bőre a kiemeléstől..
Az az érdekes, hogy a seb nem is igazán fáj..ami fáj az a hasam, a belső varatok, az izmok, ahogy minden akar visszarendeződni.
Mondjuk itthon már mindent tudok csinálni, már takarítottam is - pedig még nem telt el egy hét sem a műtét óta.

Domiról: inkubátorban van, ami előrelépés, hogy már nem búrából kapja az oxigént, hanem közvetlenül az inkubátorba fújják. Nagyjából egyedül lélegzik, néha rásegítenek ha fárad. Elég gyengécske, nagyon sokat alszik. A kiválasztása jól működik, már elfogadja az anyatejet is. A súlya most kicsit visszaesett, de ez állítólag természetes ha leveszik az infúzióról.
Tegnap hason feküdt, készítettünk vele közös fotókat. Egyszer én ültem az inkubátor elé, egyszer a férjem. Hát egyszer meg majd csak hazahozhatjuk. :D
Kb. 2 kg-osra meg kell nőnie, és úgy május közepe tájékán jöhet haza. Nem is bánom, mert fel kell alaposan készülnünk az érkezésére. Egy koraszülött teljesen más ellátást igényel. Majd erről is írok, ha érdekel benneteket.

A szülést (műtétet) leírom részletesen, lassan nekifogok és majd jövök a storymmal. :D

Kép
babancs

Babancs
nagyon örülök ám nektek :D és persze, hogy mindenkit érdekel minden infó rólatok :) szóval leírhatod, milyen ellátást igényel a kis koraszülött :P

Kép
gaby25

Szezso
hát ez tényleg nem jó, gőleg hogy előtte normális pé vol és hő, nem értem, hogy lehet bogyók mellet ilyen korán megjönnie :roll: lehet tényleg ideje dokit váltani

Purc
szépen növekszik a pocak, és jó a gatyesz :P

Melcsi
jó pihenést nektek, mi Áfiéknál kapcsolódunk ki :P már várjuk :D

Ceniko
csini poci kis kukaccal :lol:

Kép
gaby25

ja a lényeg, apa nem cigizett, legalábbis délután 5 után nem gyújtott rá, és mikor találkoztunk sem éreztem rajta cigi szagot :P
kicsit le van sújtva, úgy látszik így aharmadik leletnél már leesett neki a tantusz :? mondta, hogy ő selejtes, meg ilyenek :? és minden úgy lesz ahogy én akarom :P ilyenkor olyan édes :P megnyugtattam, hogy idén már akkor is pocakos leszek :P

Kép
gaby25

Babancs, gratu még1x az 1. topicbabanak és mamájának! Várjuk a story folytatását!

Köszönöm, igyekszem gyógyulgatni!

snufi

gaby: dehogy selejtes. Csak a cigivel egy "csöppnyit" gátolja a katonák mozgását. :oops:

Szilvi

szilvaqueen

babancs csatlakozom GABy hoz nagyon örülünk nEktek! :lol:
Vendég

Éljen Babancs!

Bettike! Szeptember a következő lombik!

Kép
zölddisznó

GAby Szegényke! kényeztesd egy kicsit párodat :wink: , ne érezze magát selejtesnek :cry: !

MI itt nagyon büszkék vagyunk rá , hogy megpróbál leszokni. KITARTÁS NEKI!
Vendég

zöldi mi újság veled?
Vendég

Szilva
szért mondja, hogy selejtes, mert azért a cigi ennyit nem ront :?

Kép
gaby25

Babaaaaaancs!!!!!!!!!!!!!

Ezek remek hírek!!! Örülök Nektek :) !!!! Majd dobjál fel fotót erről a kis hős kislegényről :wink: Május közepe??? Nagyon sok erőt Nektek! +++++++++++++ És mennek a drukkok Domonkosnak, a gyors gyarapodáshoz! +++++++++++++++++ A Győri PIC-en van???[/b]

ceniko
Szeged

Babancs: de jó, hogy már itthon vagy és minden rendben. Persze, hogy érdekel minden, itt mindent leírhatsz, szerintem mindenki szívesen olvassa a storydat. Nagyon izgultunk ám értetek!!!! És mégegyszer hatalmas gratula!!! Megkaptátok a topic első babája címet!!! :D :D :D

Snufi: gyógyulj meg mihamarabb!

Enikő: szerintem teljesen normális méretű a hasid. Ha meg nagynak véled, akkoris legalább gyarapszik benne a kisfiatok, ez megnyugtató, nem? :wink:

Katica: köszi, jól vagyunk. Ma voltam (remélem utoljára) vérvételen, kiváncsian várom az eredményét.

Veramami, Zsebi baba: drukkkkkkkk +++++++++

Zöldi: megittad a jégert?

Bettike: GRATULA!!!! :D

Melcsi: Bükkfürdő nagyon jó hely!!! Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!! Hány napra mentek? Mit terveztek? Kényeztetitek magatokat wellnessel?
Az az igazság, hogy én nem merek menni semmilyen fürdőbe, jakuzziba, amióta terhes vagyok, nehogy elkapjak valami fertőt. Szaunát se ajánlják…

Purc: nagyon jó a gatyód!!!! Menő!!! Tetszik!!! :lol:

Kata: én tudom, hogy nem rám gondoltál. :wink: Amilyen ritkán jövök és amilyen keveset írok… de amikor jövök sem nyavalygok… szóval zárul a kör!!!
Egyébként pedig tőlem nyavalyoghat bárki nyugodtan!!!
Hétvégén megint esküvő! De klassz lesz nektek!!! Irigy-irigy-irigy… :D :D :D

Csajszik! Klassz lesz nektek a találkán! Érezzétek nagyon jól magatokat és utána kérünk egy rövid beszámolót, hogy mi volt!!!

Pusssz Mindenkinek!!!
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?