A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Domi első napja (a légzés még kicsit nehéz.. :) )

Kép

"Anyukámra ütöttem, hason jobban szeretek aludni!!" :D

Kép

Kép
babancs

De édes, Istenem!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso: piri:-((, de nagyon örülök, hogy ilyen hahtározott vagy és várunk a doki után a beszámolóval!+

Bettike:igen, arra gondoltam. A videót megnézném a döbbeneteddel:-)

Melcsi:jó pihenést Bükkfürdőn.

Purc: ejnye, ne parkolás előtt húzd be a kéziféket (hi-hi) :D :D jó a naci!

Vera:+++++++++jó a görbusz!!Hajrá baba!!!

Zsebi:jóóó görbe! Neked is drukk+++Nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastam.....de a doki tudna biztosat mondani.....

Snufi:jobbulást!

Ceni: szééééppp, de nem fiús poci szerintem sem:-)bár nem vagyok látnok!

Gaby! Örülök a híreknek!

Babancs: nagyon örülök, hogy jelentkeztél és jobban vagytok! Szorítok, hogy gyorsan nőjjön a picikétek, hogy mielőbb hazavihessétek! Majd még írj, mert nagyon érdekel, mi van veletek!! :)

babaimádó
Kép
babaimado

Jajjjaja...Istenem..de édes.........................

babaimádó
Kép
babaimado

Szóval valahogy így nézhettem ki:

Kép

Babancs! YESSSSSSSSSSS! És várunk a történet folytatásával! :lol: Nagyon édi, úgy megnyomorgatnám! Egyébként hogy bírod nélküle? És a büszke apuka? Azért szerintem pihengess sokat, addig amíg teheted!

Boniko! Engem minden érdekel, hihetetlenül kíváncsi típus vagyok! :lol:

Zöldi! Azért ezzel az egy db mondattal szerintem nincs elintézve a dolog! :twisted:

Gaby! Apának mondd meg, hogy a babanetesek is szorítanak neki cigi ügyben! És nincs olyan, hogy selejtes! Csak nektek jobban kell küzdeni és akarni, mint az átlagnak! :wink:

Kép
bettike
Eger

sziasztok Lányok!

a babát szeretnék topicba "járok" de láttam tegnap a 21. napi hormonvérvétel eremény volt a téma. Épp most hoztam el, így én is leírom:

FSH: 3,6 U/l
LH: 8,1 U/l
PRL: 207.8 mU/l
Prog: 28,5 nmol/l
Estadiol: 326 pmol/l
Tesztoszteron: 2,2 nmol/l

szerintetek?

Szezso!! mi volt a dokinál??? sztem is váltani kéne..tudok tippet adni :lol: :lol:

Sajnos az én tesom a Jabilben dolgozik/dolgozott :cry:

Zsu

zsuzska80
Szombathely

Babancs: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű kis tündér :D :D :D :D :D

Szerika: Ez a "kisfiatok" nagyonnagyonnagyon furcsa :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

De pici és édes.... :D viszont mindig elcsodálkozom, hogy ez a baba ahhoz nagy, hogy a hasunkból jöjjön ki, hogy fért el ott bent??? :shock:
Sok-sok erőt kívánok Domi babának!!!! Babancs! Neked pedig sok tejet!!!
szerika

Enikő: azért írtam, hogy szokjad a gondolatot :lol: :lol: :lol:
szerika

Gyönyörűűű Domi!

Bettike! Ezt most nem értem! Mire vagy részletesen kíváncsi?

Kép
zölddisznó

Hát mit mondott a doki?????

Kép
bettike
Eger

Babancs, de jó, hogy jól vagytok és manócska is! :)
Nagyon vigyázz magatokra, és nagyon sok boldogságot és sok tejet kívánok a picurkához! :) Nagyon tündéri és aranyos a képeken, erőss kis kölyök! :)

Kép
elizabeth25

gaby: tényleg, most már beugrott, hogy ezt írtad is pár nappal ezelőtt. Mármint azt, hogy a cigi nem ronthat ennyit. :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Babancs
nagyon kis édes a drága :D

Bettika
nahát, micsoda önarckép :lol:

Zuzska
referencia értékek
fsh: 1,1-14
LH:0,9-9,33
prolaktin 25,2-500
Estadiol 21-312
tesztoszteron 0,09-1,30

találkozó
ha jól emlékszem, valaki megy ide: http://www.dkpanzio.hu/ azt néztem, hogy 4 személyes apartman jobb árban mint a panzió, össze lehet állni valakivel ?

Kép
gaby25

Bettike! Beszélgettünk egy órát. Megkérdezte, hogy apa belógatta-e már az idén a kikacát a Balatonrba, mert ő is nagy pecás, és ott van nyaralójuk. Megbeszéltük a következő lombikot. Mesélt a fűnyírásról, és egyéb orvosi-biológiai okosságokról kérdeztem. Megbeszéltük, hogy nyáron megcsináltatom a lapart és a hysteroscopiát, és belepillantott a dolgozatokba, amit a váróban javítottam. Na! Nesze!

Kép
zölddisznó

Gaby! Ha már nincsen gruppen teszt, legalább legyen gruppen szállás??? :lol: :D :lol:

Kép
bettike
Eger

Akkor az 1 órás beszélgetésből 1 perc volt az, amit a lombikra szánt, a többi meg baráti csevej?

Kép
bettike
Eger

jaja, gruppen szállás :) 4 fős apartmanba 2 két személyes szoba van, és társakat keresünk :)

Kép
gaby25

zöldi legalább közvetlen a doki :lol:

BAbancs összerándult a méhem a gyönyörűségtől :oops:

zsuzska tesódnak :cry:

betike aki kiváncsi , az ..... mindent meg fog tudni :wink: :lol: :lol:
Vendég

most döntöttük el, hogy inkább kettesben alukálnánk, és nem Áfiéknál, és borogatom sebeit :P :wink:

Kép
gaby25

Áááááá bettike! Nem éééérrrtteeeeeemmmmm!
Mit kellett volna a lombikról megbeszélnünk? Azon kívül, hogy kb. mikor lesz? Ugyanaz minden!!!

Kép
zölddisznó

gaby küldtem privit :wink:
Vendég

Ja Zöldi! Akkor megpróbálom általános kíváncsiságomat szavakba önteni! :lol:

Miért olyan soká??? És miért kell nyáron az a másik két vizsgálat? És mi lehetett most a baj? Meg ilyenek!

De ha semmi közöm szólj! Csak úgy érzem magam mint egy 2 éves, hogy miért? miért? miért? :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja és most mész vissza dolgozni? Vagy még nem kell?
És felvettek MSN-en! :lol:

Katica! Látom felvettél Msn-en!

Gaby! Hogy te milyen határozott vagy! :P

Kép
bettike
Eger

Bettike
igen, általában határozott vagyok :P

Kép
gaby25

és elhatárztam, hogy idén babás leszek :P :D :wink:

Kép
gaby25

Babancs! :D
Mégegyszer gartula a kis gyönyörűséghez!
Biztos baromi nehéz lehet, de gondolom a kicsi fiad erőt ad. Mi is küldjük az erőt!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ May the force be with you!!! (Az erő legyen veletek!)
Gondolom folyamatosan fejsz! Baromi fárasztó lehet!
:?
szilbee

Gaby!
Így van! Jó hozzáállás! Tök király lesz! Baba a karácsonyfa alatt! Ennél szebb nem is lehetne!!!! :)
szilbee

3 hónap a törvényben előírt várakozási idő az előző befejezésétől (tegnap) a következő stimu megkezdéséig (július vége).
A másik két vizsgálat diagnostikus jellegű: mióma megnézése (esetleg kivétele) polip, cysta...keresés, esetleges endo, és összenövések kizárása/oldása/kivétele, méh belső felszínének vizsgálata (septum...kizárása) hydrosalpynx gyanú megerősítése, kivétele, kizárása...
Mi lehetett a baj? Az azért nem lényeges, mert semmi olyan baj nem lehetett, ami rajtunk múlott (dokin, donoromon, rajtam...takarító nénin, kézbesítőn...) Vagyis a Természet és a Nagyszakállú intézte a többit, benne meg megbízom, és tudom, hogy jól döntött. Lefordítva: lehetett genetikei hiba, osztódási rendellenesség... Azt azért tudjuk, hogy az embriók 2/3 része mindig így jár, csak ugye itt statisztikailag kimutatható, ha minden a természetre van bízva, akkor meg nem, hiszen legtöbb esetben nem is tudunk róla.

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi! Aha! Már amennyit megértettem belőle, de kiváncsisági szintem igen csak lejjebb esett! :lol:

Kép
bettike
Eger

CSajok, asszem felfáztam, és nincs egy normális orvos aki ma megtudna vizsgálni.május 3 ig meg nem bírom ki . hova menjek? ötlet? :cry:
Vendég

Bettike! Mindent kifejtek neked priviben, ha érdekel valami! :lol: Komolyan, nagyon szívesen.

Áfi! Enikő tudja, hogy van a hasadban kistesó? Ez fontos a turpisság miatt!

Kép
zölddisznó

Gaby, és a progi??
engem az érdekelne...

valaki tud valami okosat mondani??

Szezso?

zsuzska80
Szombathely

zöldi mit turpiskodol Áfi felé? :roll:
Vendég

Képzeljétek!!!! Benne vok a mostani Sikk magazinban!!!!!! Férjem jelöltetett a "Ki volt a legszebb menyasszony" pályázatra!!!! :lol: :lol: :lol:

snufi

lányok, aki kért tojglit, priviben átküldené melyiket? bocsi, csak elhagytam azt a lapot, amire kiírtam, és lusta vagyok annyit visszaolvasni :oops:
Vendég

Hűűűűű! Mondtam én, hogy görög isten!

Én meg láttam egy Őforma burkolót az Ezermester lapban. Nem Ő volt? (kb az elmúlt 5 évfolyam valamelyikében)

Kép
zölddisznó

Zöldi: :lol: Görög Istent megismerheted holnapután, :wink:
Nem burkol.

snufi

Snufi! És te erről gondolom nem tudtál! :lol: :lol:

Akkor a topic új neve:
Híres hőmérősök! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: miután jelöltetett, elmondta. De csak most kerültem bele. :wink:

snufi

Snufi nem mondod? ez nem semmi :lol:
Vendég

Snufika, és Mindenki! Páran már tudják, hogy nem tudok menni veletek, ezért ma találkozom Babimivel, és Átadom neki "jókívánságaimat", amit majd tolmácsol Nektek!
Családi program van, ami már kétszer miattam volt hiányos. A múlt hétvégén tartották a tesókáim, anyum...de sajna mi lemaradtunk a kórházazás miatt. Most pótolom.
Bocsi.

Kép
zölddisznó

Zsuzska
bocsi, hogy pont a progit kifelejtettem :oops:
15 felett kell lennie és ott van :P

Snufi
de jó, milyen kedves a párod :D de biztos az enyém is jelöltetett volna, ha tudja van ilyen :wink:

Coca
hát egy biológia tanár legalább pontosan érti, mi zajlik le benne :P

Kép
gaby25

Gaby! Jól látod. Engem mélyebben is érdekel (szakmailag) a dolog, meg most, hogy érintett vagyok, rendesen beleástam magam. :lol:

Kép
zölddisznó

Coca
néha tarthatsz itt egy kis biológia órát :P :wink:

Kép
gaby25

Hello

Mindjárt visszaolvasok (4 oldal, már megint), de egy fontos kérdés Gaby párodnak sikerült nyerni? (természetesen ha igen nem kérdem az eredményt :wink:

Kép
klarissza32

Coca: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

snufi

Klarissza
tapasztalatot nyert :P :wink:

Kép
gaby25

Elküldve: 2007 Március 29 Csütörtök - 10:24

--------------------------------------------------------------------------------

CSajok, asszem felfáztam, és nincs egy normális orvos aki ma megtudna vizsgálni.május 3 ig meg nem bírom ki . hova menjek? ötlet?
Vendég

Elküldve: 2007 Március 29 Csütörtök - 10:24

--------------------------------------------------------------------------------

CSajok, asszem felfáztam, és nincs egy normális orvos aki ma megtudna vizsgálni.május 3 ig meg nem bírom ki . hova menjek? ötlet?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?