A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bogyra: Nagyon sok mindent inteztel! Ugyes vagy! :) Kivancsi leszek majd a ruhadra.
Gratulalok a kemiahoz is, az angol is jo lesz gondolom. Az is mar ertekelendo, hogy nagy pocakkal te vizsgazgatsz!! :)

En ma reggel tornaztam terhes tornat..na most este minden bajom van. Olyan mintha minden porcikam meghuzodott volna...vagy izomlaz lenne..pedig azert izomlaz nem lehet. De kb. minden bajom van. En vagyok altalaban ilyen rokkant vagy veletek is elofordul, hogy egy nap totalkarosok vagytok!?! :)
Ferjecskem latvan,hogy doglott balnakent vanszorgok a lakasban es jajgatok minden felallasnal, leulesnel megjegyezte, hogy most mar nagyon terhes vagy!!! :D Marmint ugy ertve, hogy produkalom a terhesseg minden nyavajajat!!! Es meg 2 honap!!!! Huuuhhhhaaaaa kemeny lesz!!! :?

Na megyek olvasom a Suttogot, aztan bealszok, aztan hajnalban ugyis virrasztok vagy 2 orat!!!! :evil:

Jo ejszakat mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

hello!

na, a mai napot úgy minősítem h szülés már nem lesz :) párom kicsit sérelmezte is babánk részére h veszélyezteti parafenomén karrierjét ;) :D
mondjuk, kicsi görcsölgetés volt párszor, de csak olyan enyhén, hiába ismétlődött néhányszor félóránként, úgyh nem is tudom h egyáltalán jóslófájásnak minősítsem-e.

ma keveset írtatok! de legalább nem kell órákig olvasgatnom ;) én is többször próbáltam feljönni, de nem sikerült :( nemtom, mi lehet a gond.

Legi, sztem még csak holnap lesz 39+1 a korom. sikerült matracot csináltatnotok vhol?

jó éjt!
Vendég

Héé, nekem tegnap óta két órával kevesebbet ír ki a gép az időhöz, mint amennyi van. ezt miért csinálja?! úgy néz ki, mintha este hétkor búcsúznék éjszakai köszöntéssel!! :roll:
Vendég

Doo: nekem is ket ora kesesben van az oram. Tegnap ejjel is 3/4 4 korul irtam es 3/4 2-t jelzett!! :-o Az ember mar semmiben sem bizhat!!!!! :)
Pedig gondoltam ma rad, hogy szulsz-e vagy sem. Ha esetleg az este folyaman megis, akkor: HAJRA DOO!!!! NYOMJON ANYUKA!!!!
:lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

No ime a babaszoba a kesz tapetazassal, hat szonyeg meg ezutan lesz, na meg a tobbi is.

Kivanom Mindenkinek, hogy jo ejszakaja legyen, vagyis alvast! :D Kép

KépKép
horilda

Meg egy kep... Kép

KépKép
horilda

Horlida!

Nagyon szép kis babaszobátok lesz! :) Ügyesek vagytok! :)

Nyugalom én is rokkant mami vagyok most. Kicsit fitnesszmami voltam és máris rokkant mami lettem :shock: :roll:

Fáj húzódik nyom ez mindig és mindenhol! :)

Nézem doktor bunkót aztán alszom! :)

Jó éjt mindenkinek!

Jah és papa az ágyban vár eperrel! :) ugyan pezsgő nélkül, de megbocsátom neki! :)

KépKépKép
bogyra

Horilda: Nagyon szep lett a babaszoba. Nagyon cuki. :)

Mar megint olyan gyomoregesre ebredtem, pedig nem vacsiztam, bar az a par szem vanilias karika amit bekaptam lehet, hogy nem tett jot!! :( Nektek mi hasznal gyomoregesre? mert en mar szerintem immunis vagyok a Rennie-re. :(

2 ora .....meg szerencse, hogy a TV2n megy valami regi film, Robert Redford, Marlon Brando...igy ezt nezem..bar aludnek, de max csak ulve megy!! :shock:
Remelem nektek jobb ejszakatok van.

Lorci

Kép

Kép
lorcika

Lorcika

Sajnos gyomorégésre nem tudok még mit mondani, nekem eddig még nincs, pedig ettől féltem kicsit, de valahogy még nem talált meg! Mondjuk elvagyok nélküle! :lol:
Ilyenkor tejet szoktak mondani, meg kekszet, barátnőm a renniet ette végig szinte, mert őnek a harmadik hónaptól volt savgondja.

Ma ment az alvás, és reggel is ment volna, de védőnőhöz kell menjek, úgyhogy nem lesz aluka, majd délután pihizem:)

Szép napot mindenkinek!!

Márti

Kép
horpika

Sziasztok!

Nekem elég változatosak mostanában az éjszakáim, viszonylag korán elalszom úgy 9-körül, aztán 3-kor felkelek, mert fáj a derekam és sehogy sem jó feküdni, nah akkor járkálok egy kicsit, ücsörgök, majd alszom reggelig. Reggel felkelek a kis családom összekészíteni, de sajnos nem tudok visszaaludni.

Most megyek pakolászni a konyhába... holnap anyósvizit! :( Hozza az öltönyt! :)

Mostanában minidg szalad a lakás egy kicsit, nem tudom végig takarítani. Így mindig marad olyan pontja, ahol rumli van.
:oops: :oops: :oops:

A mai programon (a teljes körű takarítás után.)
- Virágos, csokrok, kitűzők, szülőköszöntők egyeztetése. A faszi nagyon rendes volt, mármint az üzlet tulajdonso, felhívott időontot egyeztetni meg minden, pedig rajtam nem fog meggazdagodni. :) Csak 5 szál rózsa meg némi frézia lesz a csokorban... :) A szülőköszöntőnek is csak valami tavaszit gondoltam. Tulipán, margaréta, frézia, ilyesmi...

- Egyre be kell érjek a suliba, hogy végképp elintézzem a kórtan kamuvizsgát! :) Beírja a tanár a már jól megszerztett jegyemet! :) Aranyos tőle.

- A 90 E-F kosaras melltartó felkutatása. Aszem ez lesz a legnehezebb, ráadásul rohadt drágák, de nem tudok mit tenni, mégsem mehetek szopis melltartóban esküdni... :) Mondjuk 5000 körül már láttam, de én már nem bízom el magam, hogy találok a méretemben, a következő fajta ami egyaltalán létezik ebben a méretben az 8000. Jesszus sosem adtam még ennyit melltartóért. :(

A ruha kevesebbe fog végül kerülni majd 7000 forinttal, így legalább marad keret drága bögyfékre! :D Apró örömök az életben. Ez az esküvösdi sajnos nem így volt beszámítva a költségvetésbe. Mondjuk a szüleink kifizetik valszeg nagyrészét... De hát ugye nekünk meg kell finanszírozni akkor is előre. Lassan kong a számlánk, még jó hogy jövőhét már április.

Lorci! (hogy ne csak magammal foglalkozzak)

A rennie szerintem is szar.... Nekem sem segít. Visszatértem a bio tejre, mármint amiben semmi tartósítószer nincs és a tehénből jön ki. Apu hordja nekem piacról. Ezzel viszonylag jól tudom kontrollálni a dolgokat. És figyelj oda a tartósítószeres dolgokra (vanilin karika), mert azok nem túl jók. Próbáld kerülni. Én amióta csak bio zöldséget eszem, meg bio gyümölcsöt, meg bio tejtermékeket (vaj,tej,joghurt,kefir,tejföl) azóta egyaltalán nem ég a gyomrom. :)
Apu hozott valami löttyöt is Maalox a neve aszem, de még nem kellett belőle igyak, ő állítja ezerszer jobb a renninél, és lehet kismamiknak is szedni.

Szép napot, kevés gyomorégéssel, és egyéb fájdalmakkal!

KépKépKép
bogyra

Jo reggelt!

Orulok, hogy viszonylag jol aludtatok. En ma ejjel full virrasztottam olyan 4 korul sikerult lehunynom a szemem es ha jol emlekszem ejfel utan ebredtem!!! :shock:
Reggel Karesz nevetett, hogy kb. 3 helyen meg votl agyazva a hazban..probalkoztam mindennel! :)

Bogyra: Koszi a tippet bio cuccra..honnan szerezzek en ilyeneket?? :shock: :shock: Majd kimegyek valami piacra, korbenezek. Ugyanis a tejet probaltam....de hat egy ido utan ugyanolyan rossz..semmit nem er. Tudom, hogy a vanilias karika nem tett jot...bunoztem. De legelabb igyekszem nem bekajalni este, tegnep utoljara 4-kor ettem.
Na majd probalkozom mindennel. Ezt a Maaloxot megnezem.
Ma jo suru napod lesz Bogy, sok sikert mindenhez! :)

Nekem ma nincs programom. Megnezem a tegnap felvett Melyseg Fantomjat, aztan azt hiszem kivasalok, fozok valamit.
En holnap megyek vedonohoz.

Szep napot mindenkinek!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

vasalás..... nálam is van két ruháskosárnyi vasalni való.... :(

Te figy Lorci ez a Szigetszentmikós van a dunaparton?? Ne néz hülyének teljesen. :oops: :oops: Szóvalé merre vagytok ti a XI.kerülethez képest való? :)

Nyugi, nem akarlak meglátogatni, csak mintha apu oda járna valahova picra...

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Horilda: nagyon cuki lett a babaszoba!
Bogyra: nem irigyellek a sok intéznivaló miatt. Kitartást és sok sikert hozzá!
Lorcika: a gyomorégésben nem tudok neked segíteni, nekem nincs, aminek örülök. Én is a tejet hallottam segíteni.

Tegnap voltunk UH-on. Boldog vagyok, mert teljesen rendbe jött a kicsi kobakja, rendeződött a kamratágulat. Viszont azt mondta a nőci, hogy szerinte kevesebb a magzatvíz. Nem tudjátok ez mit jelent? Kell emiatt aggódnom?

Kép
anido

Bogyra: Igen Szigetszentmiklos van itt a Duna parton. Az M0-ra kell rajonni az M5 fele es ott lehet mar latni a lejaratot. :) Van itt valami piac...de az igazsag az, hogy iga,z hogy most aprilisban lakunk itt 1 eve...de nem nagyon fedeztuk meg fel Szigetszentmiklost!! Az M0-hoz kozel lakunk, Pesten dolgozunk...igy inkabb mindent ott veszunk! :)

Anido: Nem igazan tudom kell-e aggodni a kevesebb magzatviz miatt....talan elobbn indulhat meg a szules?? Mintha valahol olvastam volna...de nem akarok hulyeseget beszelni. Majd a mi Bogyrank elmondja! :)

Nem vette fel a sorozatomat a video!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Fene egye meg!! Most tonkretette a napom!!!!! :( :D Na jo azert nem! :) De a vasalashoz jol ment volna. :)

Kép

Kép
lorcika

Horilda babaszoba szep! :)

Lorci> gyomoregesre nekem a Rene jott be! De mindenkinek mas a jo!

Anido> nekem is azt mondta az uh/os no a 4D/en penteken, hogy kevesebb a magzatvizem egy kicsivel, mint kene....ennek ket oka is lehet, tegnap meg a vedonotol is rakerdeztem, az egyik, hogy ahogy kozeledik a szules idopontja, ugy lesz a magzatviz is kevesebb, ill. ahogy no a baba ugy is fogy...mert egyre kevesebb lesz a hely. Ugyhogy ne felj, nincs semmi baj, es nem koros a dolog!

Kép
elizabeth25

Anido!

Nekünk már semmi miatt sem kell aggódnunk! Úgyhogy tényleg felesleges. Próbálj meg kicsit több folyadékot fogyasztani első körben, az is segíthet.

Nekem volt a 20 hét környékén egy hányósfosós vírusom, nem tartott tovább két napig, de utána egyszer csak nem tudtam felkelni az ágyból... olyan rosszul voltam, hogy haza kellett hívjam a párom, hogy vigyen kórházba. Nah bementünk és képzeld tök rá volt aszalódva a méhem a gyerekre.... kiszáradtam. Gyorsan kaptam infúziót vagy 2-3 litert és este jöhettünk is haza.

Akkor kéne aggódni, ha folyna a magzatvíz, de azt gondolom észrevennéd. :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra ezt a keszulodest en is ugy elveztem, raadasul ketszer is vegigzongorazhattam! :)

Lanyok en jo szarul aludtam, nekem a lapockamnal az izmok gorcsoltek be, ilyenem meg sosem volt, ahogy vettem a levegot, olyan volt, mintha kest szurkaltak volna belem. Vettem be ket db Magne B6/ot, aztan sikerult elaludni, mostmar hala Istennek jobb!

Ma megyek a nogyogyhoz, szoritsatok! Kiv. vagyok, miket fog mondani!

Kép
elizabeth25

Lorci!

Akkor pedig odajár valahova. Illetve oda is szokott, mert nekem most az örsről hozza a dolgokat, de van valami műhelyük szigetbecsén??? vagy hol, és ha arról jön, akkor is szokott hozni ezt azt! :)

De most sajna külföldön van, de holnap már talán jön haza és akkor megkérdem. Szegény olyan lelkiismeretes, tudta, hogy ma meg holnap nem lesz Magyarországon és amúgy minidg pénteken hozza nekem a jóságokat, de így tegnap betárazott nekünk :)
Olyan kis gondoskodó! :)

Emlékszem amikor Gergővel indultam szülni, akkor is neki állt narancslevet facsarni hogy legyen erőm szülni... mondanom nem kell hogy a hátam közepére nem kívántam és ahogy beléptem a kórházba kiokádtam, de ezt azóta sem mondtam el neki. :) :oops: :shock:
Majd biztos most is jön a facsart narancslével.... :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Az jo lenne ha megkeredezned tole, megkoszonnem. :)
Hat aranyembered van!! :) Kis gondoskodo!! :)
Szerencsere az en ferjecskem is egy aranyember...nem is kivannek jobbat nala! :)

Kép

Kép
lorcika

Horilda,
szép a babaszoba!

Gyps,
ha erre jársz: nem tudod h Tb-n hol lehetne baba falidekorációt beszerezni? olyasmi matricákra gondolok, amiket csak fel kell ragasztani a falra (és optimális esetben le is szedgető sérülésmentesen:)) a neten láttam már Micimacisokat, meg fából készült vízi szörnyeseket, de a postaköltség több lenne, mint a matricák ára :(

Bogyra,
sztem az ember sokszor úgy szerzi be a legjobb darabokat h vmiért muszáj lesz megvenni - a melltartót még sokáig fogod tudni hordani és akkor már tutira megéri, nem? lesz ünneplősöd!! :D
Vendég

Doo!

Én itt Budapesten láttam már ilyet. Leszedhető matrica dísz, kicsit kiemelkedik a falból aszem dekorgumi és annak a háta ragasztós, van hozzá bordűr is és külön külön figurák, megpróbálok képet keresni róla max én megveszem és elpostálom neked, vagy a bnőm Tatai és megy minden héten oda.

Nade sajna egyenlőr enem találok képet.

Van kék báránykásosas, meg rózsaszín is, de azt nem szemrevételeztem még annyira sme, hogy tudjam mi a figura.

De maximum hétvégén megyünk ki a boltba és lefényképezem! :D

KépKépKép
bogyra

KépKépKép
bogyra

Huhh, megvolt a védőnő:)

Jó lett minden, szívhangot nézett, me a leleteim, súlyt mért meg vérnyomást. Minden jó, meg lettem dicsérve. Azt mondta, amit a dokim is, vasat szedjek.
Megemlítettük, hogy babakendőt kaptam, erre rögtön mondta, hogy április huszadikán lesz ingyenes oktatás, menjek. Úgyhogy megmutatnak pár kötözési módot:)
Most apa is elkisért, jövőhétrn már az új helyén kezd, most a héten meg itthon volt. Nem is baj, mert kicsit besegített dolgokba:):)

Na megyek főzni:)

Pussz!

Márti

Kép
horpika

Horpika!

Hova megy dolgozni a férjed?

Nem ő dolgozott a BM-ben? Lehet elvesztettem a fonalat! :)

Te ez a babakendőzés is olyan.... Tök praktikusnak tűnik, meg biztos el lehet sajátítani a kötözést, nekem eg yórán keresztül mutatta a csaj hogy újszülöttet hogy kössem magamra.... azóta sem tudom :D

Ugyanez a kenguru. Ugye magadra csatolod, ha már csatos fajtád van, azt egyedül is lehet, ha keresztezni kel a hátadon, akkor az már kicsit nehéz egyedül, ugyanis a hátad közepén van a karika amin át kell dugni mindkét pántot, nah az tükör nélkül már nehezen megy. Ezekután egy kézzel de leginkább kettővel eltartod magadtól a kengurut, hogy a másik két kezeddel be tudd tenni a gyereket! :D

Nah lehet csak én vagyok ilyen szerencsefia, de segítségnélkül csak nagyon nehezen tudtam kenguruzni és általában inkább cipeltem a babakocsit...

Demost én is kaptam kendőt a barátnőmtől, ha belepistuluk is egyszer tuti belekötözöm a gyereket, csak hogy kipróbáljam:D

KépKépKép
bogyra

En is hallottam, hogy jo a babakendo. De tenyleg a hatadat is valamennyire tehermentesiti? Mert nekem a hata tropa alapbol..es belegondolva, hogy a gyereket cipeljem egesz nap..inkabb a babakocsi.

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Nincs tapasztalatom kendővel a kenguru nem tehermentesíti, pedig ugye annak is az lenne a funkciója... de olyan természetellenes pózban tartod magad, hogy nekem majd beszakadt a hátam tőle.

Bár mondom 5-nél többször tuti nem kenguruztam. De arról sincsenek jó emlékeim, én is babakocsi párti vagyok, arra még jól rá is tudok támaszkodni :D Csak rokkantosan! :D

KépKépKép
bogyra

Hat ez az!! A babakocsi jarokeretnek is megteszi!!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Lorci

-Szerintem nem mindegy, hogy van megkötve, nekem barátnőm 3 gyereket hordott kendőben, neki bevált. De ez biztos függ a háttól is, egyéni dolog lehet. Nekem kocsi is van, tehát el tudom végül is dönteni, melyik tetszik majd jobban:)

Bogyra

-A a párom a nagy traumára megy, a Fiumei útra. Sajnos zár a BM kórház, jövőhéttől pl bezár a konyhájuk, reggelit mindenki vigyen, ebéd és vacsi másik kórházból hoznak. az osztályokat vonják össze, ágycsökkentés...Én még tudok ott szülni, de mondom, egyike leszek az utolsóknak..A kendő meg nekem azért tünik jobbnak, met nem vagyok valami nagyon magas, és a járművekre feltenni a kocsit...Ha nem segít valaki, csak szenvedhetek. Inkább beteszem a kendőbe. De kaptam kocsit is, úgyhogy azért majd kiderül, melyik válik be jobban. Van már pár kötözési mód, amit már megtanultam. nekem nem tünik annyira bonyolultnak, de persze majd a gyakorlat:)...

Na, főzök tovább:):)

Márti

Na pussz, megyek főzni

Kép
horpika

Mit fozol Marti? En paprikas krumplit. Ket napig esszuk, amennyi kruplit hamoztam! :)
Nahh jooo elkezdek vegre vasalni!! Eddig csak neztem a kivasalando ruhakat, tan hozza kene kezdenem vegre valahara!!!!!!! :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Horilda! Gyönyörű a szobácska!!! Nagyon aranyos, tisztára irigylem!!

Doo, hát, már télleg azt hittem nyomod az ágyat - meg a bébit - a Szt Borbálában...Sajna foggalmmam sincs, hol lehet ilyet kapni, speckó nem tartom kizártnak, hogy nem is lehet, mert ami a tébányai felhozatalt illeti, minden téren nulla. Állítólag Tatán nyílt valami bébi center vagy mi a rák, ilyen újonnan nyiló, maszekabb helyeken előbb tudom elképzelni. De nem jártam még ott. Igazándiból kb egy bababoltban sem jártam itt.

Aludni én olyan jól tudok, nem is értem más mért nem. Pedig tök örülök neki, mert lassan vége szakad a jó durmolásnak. Persze 2x felkelek pízni, de már megszoktam. Inkább az a rossz benne, hogy nemigen érzem, hogy kell, csak hogy keméyn a hasam és gondolkodom, hogy vajh mikor is mehettem ki legutoljára, meg hányszor voltam már...ez komoly gndolkodási feladat félálomban!!

A kevesebb magzatviz télleg normális, de nem tudom hogy ezt a dokik hogy használják. Mármint amikor azt mondják, hogy kevesebb, akkor az az élettani kevesebbnek megfelelő, vagy az élettaninál is kevesebb?? Nálam még 'épp elegendő' kategória volt legutóbb. Hm, fene tudja.
Különben a sógronőmnek úgy volt, hogy kevés volt a magzatvize, nagyon öregedett neki is a lepény (mondjuk a 36. héten kezdték el csak cseszegetni ezzel) és biza az is volt, hogy 37. héten megszült. MOndjuk neki az volt, hogy a medencében ült egész nap, és nem is érezte, hoyg elfolyt a vize. Viszont ha sokat görcsölsz, pedig eddig nem volt jellemző, akkor valszeg az azért van, mert kevés a viz. Hát, öregedő lepény nem termel annyit.

Bogyra, nem vagy semmi ezzel a nagy hajcihővel, nekem vigyázz magadra!!!

Na megmondzuk anyuéknak a bébi nevét, hát apám tajtékzott...:O Anyu végülis megbékélt vele...Hm, ez van..

Puszka midnekinek!
Gyps

Kép
[/url]
gypsophila

Lányok nekem kb. három napja fájogat a pocikám! :( Kiv. vagyok, mit mondd ma a doki, remélem, hogy nincs baj! Van valakinek hasonló problémája?

Kép
elizabeth25

Lorcika

Csirkecombit sütök, rizst főzök mellé, meg némi párolt zöldség, leginkább nekem:) Utána kis rétes, ez a srácoknak, párom meg haverja. Csak hogy érzékeld, párom 150, barátja 160 kg:):)

Gyps

Hát nem tudom, de nálunk is gond volt a Noellel, volt pár megjegyzés... De megmondtam, a mi gyerekünk, mi választjuk a nevét. Nem is értem, miért csinálnak néhányan gondot ebből:)

Na, megyek is vissza:)

Márti

Kép
horpika

Gyps, Horpika: Nalunk se tetszett eloszor a kornyezetmnek a Ricsi nev. Baratnom tiltakozott, hogy hogy fog kinezni a pici baba kezen a karszalag, rajta, hogy Richard!!!! :D Hat mondom kesz vagyok toletek!!!!!!!
Tesom is nyustol,hogy miert nem Patrik? Az is palyazo volt ugyanis!!! Mondtuk, hogy a sajat gyerekunknek hadd adjuk mar azt a nevet amit akarunk!!! Tok rohej, nem??? Mit szolnak bele? Speciel tesom kisfia Milan, ami nekem nagyon nem tetszett az elejen, de aztan meg mar tok jo, meg megszoktuk, kulonben is csak Macinak hivjuk! :D

Elizabeth: Nyugi, megmondja a doki mi lehet. Kulonben is ilyenkor mar lehet szamitani ilyen fajasokra. Remelem azert semmi komoly....de nem hiszem.

En most vasalnek....ha a vasalo jobban szuperalna...mindig lelangyosodik...tok sokaig tartott kivasalnom egy teritot..amugyis utalok teritot vasalni!! Kozben le kellett ulnom, mert Riciske ugy dontott a mehszajamat rugdalja gozerovel!!! Nagyon vicces Ricsike es jo moka volt, de most mar abba lehet hagyni!!!!!!!!! :twisted: Budos kolok!!!! :D :lol:

Na nyomatok egy kis ebedet pihentetonek.

Kép

Kép
lorcika

Lorcika

Azon vigyorogtam, mikor a nagynéném közölta, miért nem lehet a gyereknek normális magyar neve...
A legnagyobb unokája Dzsenifer...Jó, a többi tényleg magyar neveket kapott, Zsófi, Menyhért és Kolos. De ha nekünk a Noel tetszik, akkor miért nevezzem Attilának?...Na mind1, meg fogják szokni, és kész:):)

Kép
horpika

Sziasztok!

Koszike a sok dicseretet a tapetara, nekunk is nagyon tetszik. :D

Lassan indulok a diabetikara a cukoreredmeny ugyeben, szurkoljatok! :?

Nekem eddig egyszer egett a gyomrom, ettem egy kis almat ra, es elmult, viszont fel ora mulva visszajott. Szoval ez sem tuti...

Nevekrol annyit, hogy mikor mondtuk, hogy nekunk az Elina tetszik nagyon, mindenki visszakerdezett, hogy hu o meg ezt nem is hallotta, pedig szerintem egyaltalan nem furcsa nev.
Anyukamnak a Lina becezes nem tetszik, az Elina tetszik neki, de a lenyeg, hogy minket aztan nem erdekel ki mit mond.

No mennem kell, pedig nagyon gyengenek erzem magam, enni is alig birtam, picit szedulok, azert talan odaerek rendben. :?

KépKép
horilda

Szerintetek miert irt ki az elobb 10ora 25-ot, mikor fel 1 lesz??? :shock: :shock: :shock:

KépKép
horilda

Nem tudom, de nem jo az oraja a babanet-nek...es mostanaban sokszor tok nehez feljonni!! Doglodik a rendszer??? :shock:

Kép

Kép
lorcika

Vegre mindent kivasaltam!!!!! Fel eve allt ott a vasalnivalo!!! Hipp hipp hurraaaaaaaa!!! Eszek is egy kis kekszet jutalmul!! :D

Kép

Kép
lorcika

Hello Csajok,

tegnap nem tudtam jönni, mert anniyra sűrű volta progi, reggel 9 kor mentem el otthonról és este 11 re értem haza...

Na kezdem az UH-al:-) Zsófika szépen fejlődik, bár a feje még mindig pici 78 mm, de növöget, és az a lényeg. Megjegyzem a 4D-n és a kórházban is enniynek mérték, de a 4D erre azt mondta hogy alig 30 hetes, a kórházban meg jó 31 hetesnek mondták ugyanezen adat alapján. Nincs nálam a papír, nem emlékszem mindenre, majd este beírom, hogy Legi frissíthesse az adatim a táblában. De amin kiakadtam, hogy 3 hete 1160 g nak most meg 2040 g nak becsülték!!! Mondjuk jó nagy pocakja lett :) a haskörfogata 91 mm, és olyan édi kis pufók arca van, ha tudnám hogy a fenébe kell képet feltenni ide... :roll: Az első 15 perceben az összes keze lába az arca előtt volt, semmit nem láttunk belőle, aztán az utsó perekben feltárta a pofiját, nagyon kis cuki!!!

Azt mondta a doki, telejsen jó a magzatvíz mennyisége, és tökéletes az áramlás a köldökzsinórban. Rákérdeztünk menniyre öreg a lepény, azt mondta 1-es, de hogy a tök nem számít, mert a flowmetria a lényeg, egy 3-as lepénynél is elég kaját kap a babó ha jó az áramlás... na ennyit a lepénystádiumról...

Aminek viszont nem örültem, hogy még mindig faros a kiscsaj, és azt mondt a doki, hogy a nyaka mögött ott van végig a köldökzsinór, és lehet hogy azért nem tud megfordulni :( . De legalább nincs rácsavarodva :)

Ha így marad, oda a szülőszékes szülés, farost nem lehet úgy szülni :( de azért még reménykedek hogy megfordul, minden este elmagyarázom neki hova kéne tennie a kis buksiját, aztán majd meglátjuk... Méhszájam olyan mint a cövek, tök zárt.

Annyira gáz vagyok, mindent elfeljtek... többek közt azt is elfelejtettem tegnap, hgoy megígértem a holland kollégáimnak hogy este elviszem őket vacsizni, így amikor este 6-kor befejeződött a programom, hívott az egyik munkatársam hogy na akkor hova megyünk, én meg mondtam hát hova hova, én haza :) aztán bősz telefonálgatás, meg szervezés és 7 kor már vacsiztunk :D végülis jó volt, de fél 11-kor már mondtam nekik ha akarják ha nem, én kérem a számlát :D olyan édik voltak, hoztak nekem nagyon aranyos kis babrucit, meg zenélő forgót az ágyra, és mondták hogy már most hiányzom nekik :) olyan cukik, nekem is hiányozni fognak :cry:

na többet nem ömlengek magamról, most elolvaslak titeket :)
pici76

Pici, gratula a manóhoz,azért nem semmi az a 2040 gramm :)

Kép
elizabeth25

látom , mindenkinél alkulgat a babszoba :) mi is a hétvégén lecseréljük végre a padlót, szombat vasárnap négykézláb fogunk kúszni :D

bogyra, mindig úúúgy elfáradok mire végigolvasom menniy mindent csinálsz, honnan van ennyi energiád?? én nekem végiggonodlni is fárasztó enniy mindent :lol:

doo , az a babamatrica nekem is nagyon tetszik, ilyet szerintem én is fogok venni, tök jó ötlet :)

de legjobb hír hogy anidoék kamratágulata elmúlt :) gratula :) örülök hogy rendbejöttetek :)
pici76

elisabeth, azért nekem gyanús... hogy 3 hét alatt 800 g-ot hízott volna... a franc tudja menniyre megbízható ez a becsült adat :wink: annak azért tényleg örülök, hogy gyarapodik :D
pici76

Pici: Nem semmi a kis vasgyuro!!!! :)
Remelem megfordul...amugy farfekvesu babakat nem csaszaroznak egybol, nem? Vagy korhaza valogatja?

Lanyok akkor ha megyek uh-ra kerdezzek ra en is a lepenyre? Ha nem mond semmit az orvos? (mert nem fog! :? )

Kép

Kép
lorcika

nem császározzák egyből a farfekvést, legalábbis itt Fehérváron nem, és nem is szeretnék császárt... csak hát szülőszékes szülésről álmodtam :cry: de végülis tök mindegy csak túléljük :)

szerintem inkább a köldökzsinór áramlásra kérdezz rá, legalábbis nekem azt mondta a doki, az a lényeges
pici76

Eddig a 4d-n mindig mondtak a koldokzsinor aramlast, meg kihangositottak, azt mondtak minden oke. Majd a dokimnal is rakerdezek.
En sem szeretnek csaszart...bar ha nagyon ramjon a para, akkor igen!!!!!! :D Utalom ha ott lent minden bajom van..tapasztalat! :(
Na nem baj, a babuknak ki kell jonnie, ez a lenyeg!!! Biztos tuleljuk!! :)

Kép

Kép
lorcika

hallottam egy jó mondást:

még soha nem maradt repülőgép a levegőben és gyerek az anyja pocakjában :lol:
pici76

Ámen. :D

Kép

Kép
lorcika

Anido, én is nagyon örülök h a kamrák rendben vannak!! :) :) (megjegyzem, lehet h rendben is voltak mindig is :roll: de ezt csak a belső kisördögöm mondatja;))

Lorcika, én azt javasolnám, ha nincs gáz, és ő nem vizsgálódik ezügyben, akkor jobb nem bolygatni a dolgokat - nyilván jó a lepény!! ;) de ez csak az én szempontom - amikor vérzésem volt, na akkor én is rákérdeztem h mi van a lepénnyel és ez szerencse volt, mert még kiderült h közel van a méhszájhoz. de amikor az ember csak kíváncsiskodik, akkor mindjárt lesz vmi olyan eredmény, amin agyalhatsz! :? szal én a boldog tudatlanságra szavazok! 8) eddig úgyis minden rendben volt Nálatok, nem?

Pici, Te sem panaszkodhatsz h mennyi mindent csinálsz!
de látod h kár izgulni az adatok miatt? Zsófika növöget rendesen! :lol:

én ma voltam UH-n és a doki bácsi
ad.1. kiküldte a páromat - köpni-nyelni nem tudtam! állítólag nemrég volt vmi malőr h meg akarták verni (?!) a dokit, ezért már nem mehetnek be hozzátartozók. sajna, nem volt annyi lélekjelenlétem h benyögjem neki h eügyi dolgozó vagyok és nem fogjuk megverni, higgye el. de az is igaz h ezt a fószert múltkor se nagyon izgatta h kórházi köpenyben mentem :evil: :evil:
ad.2. Viktória nem tűnik óriásbébinek! :) 3469-nek becsülte a súlyát, bpd pedig 91mm - saját orvosom szerint az lenne gáz, ha 100-on felül lenne. de mindjárt felhívom őt is h mit szól ezekhez az adatokhoz.
ad.3. aszondta h a szülés várható ideje ápr.15., ami sztem teljes képtelenség, de nagyon jó abból a szempontból h talán addig nem akarnak majd befektetni!!! kérdezte h nincs-e elszámolva a terhességi korom, de mondtam h nincs és 18. hetesen éppen ő mondta h ápr.6. (mensi alapján ő, saját orvosom szerint 4.). és most figyeljetek!!! azt mondta h OK, az lényeg, amit az elején megállapítanak, mert ilyen idős várandósan a szülés várható idejének megbecslése már csak plusz-mínusz két héttel lehetséges és a súly is plusz-mínusz 500g-mal érvényes csak - ami sztem lófing (már bocsánat), mert azért egy 3 kilós csomagocskánál tökre nem mindegy h több v kevesebb fél kilóval! :roll:
ezt különben azért is írtam le, mert múltkor volt ilyen eszmecsere is h változik-e a szülés időpontja menet közben v sem. és továbbra is úgy látom h ez a doki vérmérsékletétől függ. szal akár változhat is.

és súly is, születési idő is csak akkor lesz már biztos, ha kibújtak a babák ;)

falimatrica ügyben én interstore.hu weblapon láttam többfélét is. a bárányos tetszene jobban, a Micimackó kissé közhelyes nekem, viszont a szobánkba a sárgás-pirosas színek jobban illenek, a kékes árnyalat nemigen :( tiszta fehér bárányka kellene! :?
Vendég

Szaisztok!

Látom mndenki rendben! Ügyesek vagytok! :)

Doo! Hogy bírod??? Nekem egyre többször eszembe jut hogy márszeretném ha ott tartanék hogy szülök... Gergővel is az utolsó 2 hét egy hónap volt a leghosszabb, majdnem annyinak tűnt mint előtte a 8 hónap :D

Egyre nagyobb a pocim, már ha ülök is teljesen előre jön.

Nem ígérek pocakfotót, de lehet, ha lesz még energiám.

Ma kicsit borúlátóbb voltam..... :( sőt ki is borultam, olyan izéke vagyok.
Haza rendeltem az embert, mert nem tudok egyszerűen elmenni a gyerekért. Most értem haza indulni kellett volna egyből érte, de nem vagyok képes. Egész héten nyavalyás esküvőt intézem.... És még két hét.... Már most elegem van az egészből. Nem is akarok férjhez menni brühhh brühhh hühühühüüü :(

Virágosnál olyan kellemtlenül éreztem magam, persze tudom az én hülyeségem... odamentem, mondtam neki szeretnék egy csepp alakú csokrot 5-7 szál rózsából és fréziából tüllel bordó fittyentyűkkel (szatén szalag logó). Meg két szülőköszöntő csokrot valami egyszerűt de mutatóst, két kitűzőt.
Erre a faszi (üzletvezető) rámugrik, hogy cseppcsokor csak 20 szál rózsával mutat jól, meg mittomén kalkulálgat nekem 50 ezer forintot. Nah mondom akkor most ezt szépen el negyedeljük és abba férjen bele minden.... Eleve szar megmondani hogy nincs pénzünk ennyi, dehát akkor is... én csak 15 kalkuláltam virágokra és ezt szeretném is betartani.
Nah erre nagyon húzta a száját, hogy jajj de kicsi lesz, meg ilyen meg olyan, meg különben is.... Tök elment a kedvem. Végülis 20-ban maradtunk, hálisten nem hagytam ott előleget.

Leszálltam a villamosról anyuéknál (rákóczi tér) betértem az első utamba eső virágoshoz elmondtam neki mit akarok, közölte 14 ezer lesz.

Jah és tiszta fehér csokrot akartam, bordó szalaggal és gyöngyel, az előző meg rábeszélt hogy az nem mutat csak ha a fehér rózsa melett bordó frézia van...

Nha szal apának odaadom a telefonszámukat,hogy mondja le a megrendelést, anyuék meg aznap elhozzák a virágokat a másiktól... ennyi. De még lehet hogy itt a közeliben is megkérdem... Szóval virág üzlet még nincs lezárva. :(

Viszont kaptam cicitartót :) Akkora mint egy katonai sátor... :D barátnőm jött velem próbálni, hogy segítsen bekapcsolni ugye... erre fixirozza a csöcsömet amiko rmegkérdem, hogy jó -e. AsZondja ő még ekkorát nem is látott :D :D A hülyéje. Majd a szoptatás után nézegetheti az üres tejes zacskóimat.
Már csak azon pánikolok, nehogy elkezdjen folyni a tejem addig...

Jajj már megint annyit írtam magamról, de olyan jó valakinek elmondani, mert amúgy mindenki leszarja hogy mennyit rohangálok.

Ma is a blahától elsétáltam a deáktérig és vissza... szerintem ez elég jó...

KépKépKép
bogyra

Kép az lenne az az ócskaszarul kinőző csokor amit igazából csak 20 szálból lehet megkötni

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?