A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

boniko: mesélsz akkor, hogy mi volt a vérvételen? Nem felejtettem el :lol: Tudod, a kíváncsiságom... :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziromka,
egyedül maradtál erőművetlen!
Coca bánatomra visszalépett, de így te mit fogsz csinálni és hol? Mert a férjed ugye jön... és mindenki más is. Van terved?
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Amint látszik megjöttünk a moziból!

Kép
bettike
Eger

Bettike, hogy tetszett a film? :lol:
Szerintem fantasztikus, én otthon láttam, nagyon jól sikerült alkotás! :D Szétröhögtem a fejem rajta. :D

Kép
szilcsi

Én is sokat röhögtem, nagyon vicces volt!
Bár a Hernádi Juditos cickókirakásnál eléggé ledöbbentem!

Kép
bettike
Eger

Jaj csajok! Most beszéltem Áfival! :lol:
Nagyon szimpatikus a hangja! :lol: (De nem kell félreérteni!)
Szóval az a lényeg, hogy szombaton hangban veletek leszek délután! :wink:

Kép
bettike
Eger

Én is szeretlek Bettike!!! :lol: :D :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok,

Lilaliba, ez nem semmi :( , de hallgass Snufira, nem szállunk be idegenek autójába!!!!! :wink:

Snufi, küldd a részleteket, küldünk rád néhány sms-t apával :wink:

Bettike, asszem a nyugdíjba vonulásomat már kivehetjük a táblából, egy darabig nem lesz aktuális. :lol: Majd 2039 év elején figyelmeztetlek, hogy ne felejtsük el :lol:

Coca, ahogy érzed :D , mindent bele :D Kár, hogy nem vagyok Bp-i, szívesen sörözgettem volna veletek, mármint néztem volna, ahogy Babaimi-vel söröztök :D

Robcsi, örülök, hogy rendben volt minden. Kinél fogsz szülni?

Rólam: 8-kor jöttünk meg a nőgyógyitól, mert várakoznom kellett a papírra amivel a körzeti dokihoz tudok menni, hogy írjon ki. A dokival 15 percet beszélgettünk, de mégis elfelejtettem, hogy lassan betegállományba akarok menni....már csak akkor eszméltem fel, amikor kijöttem.

A baby-vel egyébként minden rendben, premier plane láttuk megint a kukacát, beterítette az egész képernyőt :D . Egyébként azt mondta, hogy kb. 2 kg most, kb. 20 dkg-val több, mint az átlagos, de azt mondta, hogy ettől még nem fogok előbb szülni :wink: .

A vérnyomásomat viszont magasnak találta, úgyhogy elkértem anyósomtól a vérnyomásmérőét és napi 3x mérek..... :(

Mostantól 3 hetente kell járnom ellenőrzésre.

Jövök még, addig is mindenkinek szép estét.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Bettike, mit néztél meg? Milyen cickó kirakás? :shock:

Kép
melcsi6

Bekukkantottam, le vagyok fáradva.
Úgyhogy csak mindenkinek puszi!

Csikken

ÉÉS Jó talit hétvégére, sok sok fényképet.

KépKép
Kép
csikken

Jó volt a tracsparty :) Babaimi nem ivott sörikét, csak coca meg én :)

Melcsi
azta, akkora kukaca van? :shock: :lol:

Bettike
de jó, akkor szinte te is ott leszel a bulin :)

Kép
gaby25

Melcsi: Mennyi a vérnyomásod???????? Örülök, hogy bébi jól van :wink: Amúgy a BPD alapján saccolja az UH gép a súlyt, tehát ha egy babának nagyobb a feje, akkor automatice nagyobb súlyt mond a babára, ami hülyeség, mert ugye mint tudjuk az ilyesmi pusztán genetika.... Úgyhogy ennek ne dőlj be! :wink: Pont jó a méret, a megfelelő ütemben fejlődik, se nem kisebb se nem nagyobb :wink:

Nekem meg keményedik a hasam :( Az előbb lepihiztem egy kicsit de a zuram valami cart néz a tévében és felcsesződtem és inkább visszaülök a géphez még egy kicsit....mert ő már 1 órája azt nézi és már nincs sok hátra belőle (hála) ne akarjam már átnyomatni vele... :evil: :roll: Jó valahol igaza van, na de....áááááááááááááááááá férfi :evil: Mit szeretnek az ilyen csucsogós-véres filmeken??? Bezzeg a szüléskor beájulnak 2 csepp vértől :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gaby, igen :D , régi UH-ja van, kis képernyős, a 4D-set azért nem töltötte volna be :D :D
Egyébként 4D-s után az uram úgy hívott fel mindenkit, hogy a gyereknek már most nagyobb van, mint neki :lol: Azért az érdekes lenne :lol: Egészségetekre a sörike :wink:

Enikő, 140/90 volt :shock: . Azt mondta ez a határ és méregessem azért mert ha többször e körül van vagy magasabb, akkor ír fel vérnyomáscsökkentőt. Én nem nagyon értek hozzá, hogy ez mennyire magas. :shock:

Kép
melcsi6

ja, a lényeget lehagytam, BDP 86 volt.

Kép
melcsi6

Melcsi: Igen ez a határ. Nekem is riadóztatni kell a dokimat ha ezt meghaladja (naponta mérem én is) mivel Violával ugye toxémiám volt, avagy magasvérnyomás...
Csak ha 1x ennyit mértek még nem kell becarni ám....pl kicsit idegesebb vagy, már eleve ennyi a vérnyomija az embernek :D Azért mérjed biztos ami tuti!!!

A baba mérete szuper (Violának születésekor sem volt 80 a BPD-je :wink: ő 36-37 hétre született 2300 grammal és 46 cm-rel) :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bettike!

Nagyon tetszik a táblázat! És megtisztelő, hogy ki lettem emelve, mint anyuka. :D Esetleg, a baba magasságát nem tudnánk beírni?
(Domi 39 cm-el született)
Köszi!

Melcsi!

A vérnyomással nagyon vigyázni kell! Mérd minimum háromszor naponta! Nekem ugye krónikus hypertóniám van, vagyis terhességtől függetlenül is magas a vérnyomásom. Részben ez is okozta a méhlepény problémákat. Nekem is ilyesmi értékeim voltak, mint amit írtál, de a gyógyszer (Dopegyt) elég jól beállította.
Ha viszont följebb menne a vérnyomásod (150-160 fölé), akkor azonnal kórház!
Persze a mostani értékedet befolyásolhatta a "fehér-köpeny" effekt. Valószínű, hogy otthon mérve nyugiban jobban lesznek az értékeid.
Szorítok, hogy minden rendben legyen. És jó, hogy a babádnak ilyen szép a súlya (az enyémnek is ennyinek kellett volna lennie.. :( )

Ceniko!

Miért keményedsz vajon? Szedsz magnéziumot? Ha igen mennyit és hányszor naponta?

..
Na most csak ennyi voltam, nagyon kimerült vagyok.
Jó éjt!

Kép
babancs

sziasztok!

robcsi: örülök, hogy minden oké. :D

gaby: a vicceden nevetek :lol:

lilaliba: szörnyű amit leírtál. :cry: legközelebb inkább a hidegben fagyoskodást válaszd.

klarissza: sajnálom, hogy nem tudsz jönni. :cry:

szilcsi: még eszembe van a tali. remélem holnap is eszembe lesz, egy 2 és egy 4 órás előadás után.

szilva: örülj, hogy nincs veled semmi gond. párodnak kitartást a vizsgálatokhoz!

bettike: szépek a táblák, köszönjük. :D msn-en te csak napközben vagy? :roll:

melcsi: örülök, hogy minden oké a babóval. a vérnyomásodra meg vigyázz! pihenj sokat! nekem szokott legalább ennyi lenni a vérnyomásom, pedig én eszek vérnyomáscsökkentőt. figyelj oda, ez már egy picit magas, de még nem vészes.

coca: akartam veled pótolni a tegnapit, és msn-en beszélni, de látom, hogy elfoglalt vagy :roll:

katica
katica30

Köszi Ceni, Babancs, Katica, aranyosak vagytok!!! Figyelni és mérni fogom mindenképpen napi 3x.

Remélem azért nem lesz óriás babó, jó lenne normál súlyú babát szülni. Bár a családunkban mindenki nagy volt, a tesóim, 4,2 - 4,25-el én 3,8-al születtem és állítólag ezt az anyukák anyai ágon öröklik....

Kép
melcsi6

Csajok! Átmentem babába. 7.40-kor elkezdtem nézni a Jóban, rosszbant....és most ébredtem fel. Hihi. Biztos a sörike is segített - nem szokta a cigány a szántást (vagyis elszokott tőle :wink: ).

Én is sajnálom, hogy nem lehetek ott szombaton, de legközelebb nem úsztok meg!

Kedves pestiek, és pesti dolgozók! A mai hagyományteremtő sörözés (baracklevezés) volt! Röffentek, ha megyünk legközelebb, jó? És majd mindig iszunk a hazánkban szétszóródott magányos anyukák egészségére. :lol:

Jó (további) éjt!

Kép
zölddisznó

szilcsi, melcsi, snufi, katica: Tudom, jó tanuló pénz volt! :( sajnos én ilyen hazárdír természet vagyok, hogy mindig a saját káromon tanulok! Jó Apám erre mondja mindig azt, hogy engem se az eszemért fognak ellopni. Kishíján az ellopás most is megtörtént illetve történhetett volna... :cry: Baromi nagy hülye voltam! És basszus fényes nappal... Mi van, ha mondjuk estébe nyúló szemináriumom van...? Bruáááááhhhhhhhh :shock: Holnap, vagy legkésőbb a jövőhéten ha megszerzem a fizumat, veszek magamnak egy jellegzetes illatú párfümöt, aminek nem az a rendeltetése, hogy a fülem mögé fújjam! Így, ha akarva akaratlan jön megint egy "mercedes benz" akkor mentőövként nálam legyen... Így totál védtelen és kiszolgáltatott vagyok és látjátok már fényes nappal is óvatosan kell az utcára lépni! tudtam mindig is, hogy brutál szenya ez a világ... de hogy ennyire...? :shock:
lilaliba

Jó reggelt!

dobok egy görbét.
katica
Kép
katica30

Jó reggelt! direkt nem léptem be reggel, hogy KAtica legyen az első :wink:

melcsi igyál vörösbort 1 dl minden nap.attól nem lesz baja babának és a vérnyomást is rendezi,vafy fagyöngy teát asszem.az jó rája

KAtica szép a görbéd!

Zöldi babai,i. GAbi bocsi, hogy nem értem oda, legközelebb nemhagyom ki :lol:

ceni remélem megszűnik a keményedés

snufi jobban vagy?

kata kispiskóta megint izgultok már, ugye?

Mindenkinek sok puszi
Vendég

Jó reggelt!

Először is önző módon Rólam: fekhívtam a dokit, montam, hogy mit tett velem a szupi kis gyógyszerkúra - fel voltam készülve, hogy nem érdekli, és be akarja velem szedetni ugyanezeket ebben a ciklusban is, és akkor dokit váltok...Erre meg tök rendes volt, mondta, hogy ne szedjek be semmit, és majd megbeszéljük, hogy akkor hogyan tovább... :shock: Szóval hétfőn beugrok a magánrendelésére, aztán megbeszéljük...Kap még 1 esélyt, kíváncsi vagyok, mit talál ki...Aztán ha nem jön be, továbbállok...

Enikő: nagyon szép pocid van!!!

Bettike: jót nevettem a filmforgatáson! Mi lesz a címe? Bettike? A második rész pedig Bettike visszatér? :lol:

Gaby: hajrá május 8-án! :lol:

Babancs: még 1x gratulálok a szuper kisfiadhoz!!!

Zsuzska: szerintem a progeszteronon és a prolaktinon kívül a többi hormonérték nem értelmezhető a 21.napon, csak a 3.-on...A progid és a prolaktinod viszont jó! :wink:

Snufi: remélem jobban vagy!

Coca: kár, hogy nem jössz :cry: nem baj, andektodázunk Rólad! :lol:

Boniko: felfázással mi a helyzet? Jobban vagy?

Robcsi: most voltál először a Rókaynál? Örülök, hogy minden oké veletek!

Lilaliba: jesszus! Jó, hogy nem lett semmi komoly szitu!

Katica: jól alakulsz! :wink: nagyon!

Most mennem kell a gyárba!!!

Puszi

Szezso
szezso

sziasztok!

Szezso! na talán valami jó dolgot talál ki!! :lol: :lol: legalábbis reméljük.

mi szombaton megyünk, majd hétfőn mesélek!

szép napot mindenkinek!

zsuzska80

szilvaqueen, bettike

Tegnap reggel 1/2 7 kor ott voltam a kórházban, életemben először, hogy lecsapolják a véremet. Azért mentem korábban, mert a vérvétel 7kor kezdődik, és előtte még betegfelvétel a kórház másik végében, illetve első vizitdíjjam is esedékessé vált.

MOndanom sem kell, hogy a betegfelvételi iroda csak 7 órakor nyit, addig ott fagyoskodtunk sorstársaimmal a hideg hajnali levegőn. illetékesek 6.55 kor megérkeztek, de iugy e előtte való nap volt a BArátok közt és a DR HOuse muszály volt megtárgyalniuk.ez sikerült is nekik 7.10 re átbeszélni ZSuzsa nyomorát , meg mi történt Danika főiskoláján. mindegy vizitdíj kifizetve, negkérdeztem, hogy hova kell mennem és elindultam. mentem mentem, és odaértem a célhoz. illetve szt hittem, hogy odaértem, mert amikor a csengetésemre végre valaki kijött, közölte, hogy sajnos rossz helyen járok vissza kell mennem a másik felére a kórháznak. viszamentem, és ott egy nagyon kedves kórházi dolgozó éppen jött munkába, ő mondta, hogy rossz helyen vagyok, vissza kell menjek vele a másik végébe, ahol már előtte voltam. NA, végre megvan. márcsak hátra kellett mennem mégegyszer regisztráltatni magam(ez már épületen belül hátul) mert csak akkor lehet elkezdeni. akkora már sor ban álltak kb 10 en előttem. sebaj, mindjárt végzek. Erre odajön egy nő, elmegy mellettem,(meg a mögöttem áálló másik 20 ember mellett) hozta a férjét is, és mondta, hogy vérvétel lesz,persze a férjének nem fizetett vizitdijjat, ezt ki kellett tárgyalni kb 10 percben. ÉS véégre bejutottam, gyors csapolás kb 1 perc volt és már jöhettem is ki. kb 8 kor.

ez volt. :lol:
Vendég

sziasztok:)

snufi: gratula az újsághoz :)

babancs: jó, hogy itthon vagy, gyönyörű a Baba, vigyázz Magadra is :)

Enikő: helyes a pocid!

Coca: sörözni én is szeretek, csak most nem merek :)

robcsi:örülök, hogy az orvos ok és a Baba jól van :)

gaby: jót nevettem a vicceden

lilaliba: juj, ez az autós story :(

szilcsi: tesztelés? drukk hegyek :)

szilva: örülök, hogy nincs gond

melcsi: éljen a kis kukacos :oops:

csikken: jó látni, hogy vagy?

szezso: örülök hogy rendes volt a doki

Zsuzska : drukk Neked is.

picit elkezdtem lefelé menni, nézzétek már meg, hogy ez még belefér-e? köszönöm.
a gyomrom pedig : mintha éhes lennék, de nem mert ha eszem akkor is van utána, szóval gyomorégéssel egybekötött éhségérzet.
Gyakorlott kismamik, ez lehet Babótól?

Kép

Veramama
veramami4

szezso remélem doki jó dolgot talál ki neked! :lol:

vettem Urogint , meglátjuk. :cry:
Vendég

boniko:
direkt írok külön, hogy észrevedd :)

mennék akkor ma a tesztekért. ha priviben írnál egy telszámot, de csak 2 körül tudlak hívni és akkor személyesen a tegnapi kérdésedre is válaszolok, jó?

Köszi: Vera

Veramama
veramami4

veramami jössz ma a teszért? szerintem ez nem esés, :wink: +++++++++
Vendég

ja és Zsebibaba: hol vagy? mennyi a hőd ha már így kéz a kézben haladunk? :wink:

Veramama
veramami4

hihi egyre gondoltunk :lol: rendben
Vendég

A pesti kismamáknak toll a fülükbe, milyen dolog ez, a nagytali előtt csak úgy sörözgetni, baracklevezgetni??? Anyukátok nem mondta hogy ebéd előtt már nem csipegetünk? :D Cocának meg van bocsátva mert nem jön, de a többieknek toll a fülükbe! Egyesével kell Cocával kocsmázni!

Szezso,
sírj ki egy lapart!!! Köll az neked, hidd el!

Délelőtt nem leszek mert vásárolni megyünk a bulira, de délután majd jövök, és elmondom újra a kis dolgaimat, aki eddig is olvasott az semmi újat nem fog megtudni, de hátha valaki átugrotta pl hogy hozzon játszósmackót vagy hogy mikor hol találkozunk...stb
Vendég

áfonyaaaaa: kihagytalak, ne hari, egyszerűen lehetetlen számomra követni a neveket, pedig mindig olvaslak és szorítok Neked, hogy rendben legyenek a dolgok.
Szépséges napot!!!!

Veramama
veramami4

áfi jó vásárolgatást! :wink:
Vendég

csikken szép a görbéd! :lol:
Vendég

Veramami,
nem lehet mindig mindenkinek írni, én nem veszem zokon ha kifelejtenek :)
Bonika,
imádok vásárolni és piacra is megyünk, és belángosozok!!! nyami
Vendég

Jó reggelt,

Melcsi: küszi, este elküldöm priviben.

Boni: nem vok jobban sajna. De nagyon remélem, hogy holnapra jól leszek!

Veram: köszi és drukk.

Pussssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

áfi helyettem is :lol:
Vendég

Boniko, én eddig nem, tegnap kezdtem el izzadni, amikor is elhoztuk a ruháját és közölték, hogy az uszályt ki kell teríteni, hogy ne gyűrődjön. Hát pedig nekünk 4 szobánk van de egyikbe sem tudtam normálisan leteríteni, mert akkora, ahova meg letudtam volna ott járkálunk. Szóval van para bőven...

Melcsi, nekem is fehérköppeny szindrómám van. Itthon 120-125 között van, a dokkernál rendszerint 140-143. Nyugi nem lesz semmi gond!

kispiskóta

Snufi jobbulást!+++++++++++++++++++++++++++++

nekem is leszakad a vesém :cry:
Vendég

kispiskóta azért megoldottátok? :lol:
Vendég

snufi hogy lehet smsben szavazni rád?
Vendég

Hahó!

Csak beugrás, mer annyi dógom van! :roll:

Áfi! Én is sajnálom, Zöldit, gondoltam, dumálunk egy jót addig. De ne aggódj értem :wink: majd beugrom Paksra a barátnőmhöz vagy lemegyek a Duna-partra, addig is egy kicsit egyedül leszek végre :wink: Azon vacakolok ugyanis, hogy délelőtt anyunál hagyom Miksát, és majd ha visszaértünk hozzátok, akkor leugrom érte Szekszárdra. Én úgyse iszom. Így ebédel is időben meg alszik is. Gondolom, Enikő is nagyszülőzik addig, ugye?

Melcsi! Egyszer nekem is sokat mért a dokim, aztán bevezette, hogy a találkozásunk végén mér vérnyomást, addigra lement belőlem a feszültség, általában láttam a kölket uh-n és már jó hangulatban dumáltunk. És akkor már sose volt sok.

Szezso! Kíváncsi leszek, mit talál ki a dokid!

Mindenkinek pussz, majd még benézek! Én még nem tudom, mit viszek a talira, Áfi, miből lesz kevesebb?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Boni, este megirom, hogy lehet szavazni. Köszi. :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi: már múltkor kisírtam a lapart, adott is beutalót a nőgyógyászatra, hogy adjanak időpontot, csak aztán elbizonytalanodtam… De sikerült eloszlatnod a kétségeimet(köszi, köszi, köszi, hogy rendet tettél a fejemben!), úgyhogy tuti elmegyek időpontért…Most azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan képzeli el azt a pár hónapot, amíg a lapar lesz, vagy talán ki tud bulizni nekem egy korábbi időpontot…

Boniko: igyál rengeteget! Az is segít! Én azzal szoktam kikúrálni magam…Meg tőzegáfonya kapszulával. Azt rendszeresen lehet szedni, megelőzésképpen is. (Ja, meg Apázás előtt és után ki kell menni pisilni :wink:

Veramami: drukkolok a teszthez! :-D

Zsuzska: sok sikert a holnaphoz! Remélem jól alakul minden! :-D
szezso

Veramami!
Hát nekem már ez van lassan 1 hete. Evés előtt, evés után fáj a gyomrom mintha éhes lennék. Szinte mar, de mégsem igazán gyomorégés...
Drukkolok! +++++++++++++++++++
szilbee

Szaisztok csajszik.
Tegnap megtörtént a leszívés, 4 db petesejtem lett, és utána eléggé fájt a poci. De mára már szencsére nem fáj. Viszont most hívtam a dokit, és csak egy db petesejt volt érett, :cry: , de az legalább szépen osztódik. :lol: 2 biztos teljesen éretlen, 1-pedig még bizonytalan, holnap telcsiznem kell.
Gyors visszaolvasok, pusssz mindenkinek!

Kép
macspacs

Sufi ok :wink:

SZezso iszok, iszok, :lol: drukkolok neked

szirom, egyszer a nagyim mesélte, hogy 2 órán keresztül váratta a doki vérnyomásmérés előtt, 3an bementek előtte pofátlanul, és utána 200 volt a vérnyomása erre a doki Asszonyom nagyon magas a vérnyomása sajnos erre mamám elkezdett vele kiabálni, még jobban felhúzta magát, még magasabb lett, aztán végre az aszisztens lenyugtatta, kedvesen elbszélgetett vele akkor lett normális a vérnyomása :lol:
Vendég

Sziasztok!

Áfi!
Gratulálok a 13.héthez! :D
Ahogy Athiz szokta,poci simi!!!!!
Tényleg!!!Hol van Athiz????? :shock:

Macs!
Szorítok annak a kis drágának hogy beinduljon ő is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Neked melyik protokol volt?

Babancs!
Nagyon szép a kisfiatok!!!! :D Sok erőt és egészséget kívánok nektek!

Kép
Kép
ancsa81

macspacs akkor nagyon drukkolok annak az 1 nek :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?