Virág, Hermi, Andi
Nagyon örülök mindenkinek

, Andi! nem lesz semmi baj, ha visszaolvasol, láthatod mennyien barnáztak közben! Mivel szeded az Utrot, és igen "nagy" dózisban, nem lehet semmi baj.
Cateye
A férjem-hál istennek-lekopogom, teljesen rendben van, szám ok, gyulladás eltûnt. A biztonság kedvéért azért a legközelebbi dokilátogatásunra viszünk mintát, mert ezek a gyulladások a doki szerint elég makacsak, és visszajöhetnek.
Tavaly év elején azt hittem, ha õ rendbejön, gyorsan összejön majd. Erre tessék, semmi. Az a baj, hogy a dokin is látom, nem érti, mi lehet a gond, pedig nagyon jó dokinak tartom (Nikie, Orsi dokija, hozzá járok már én is több, mint egy éve).Olyan görbéket produkálok, mint a tankönyvekben a mintagörbék, ennek ellenére semmi.És ráadásul az elmúlt hónapban is teljesen leszálltam a babatémáról, költözködtünk, munkám is van sok, úgyhogy nem stresszeltem. Csak tegnap jött elõ rajtam kicsit a depi,mert elkezdett fájni a hasam.
Az inszemet nagyon sajnálom, dehát sajnos a tapasztalatok szerint egy-két inszemtõl még nem szabad csodát várni. Minden inszemmel növekszik az esély, úgyhogy kitartás.)
Nikie
Voltál mostanában a dokinknál? Én valszeg jövõ héten megyek, ugye 17 órától rendel? (mindig elfelejtem, amióta megváltoztatta a rendelési idejét.)
Bea