Sziasztok Lányok,
Látszik, hogy csak egy páran maradtunk itthon, remélem isznak azért a lányok a mi egészségünkre is

.
Eliza, a dokik többsége azt mondja,hogy nyugodtan iható a málnalevél tea is és a homeopátiás bogyók is, ők nem nagyon hisznek benne.
A szülésznők (legalábbis Győrben) nagyon ajánlják. A barátnőm 38.héten kezdte el inni, de ő homeopátiás bogyót is szed (egyébként én is fogok majd), azt mondják a szülésznők, hogy puhitja a gátat és nem hordják túl a mamák a babót akik ilyet isznak-szednek.
Ha érdekel a homeopátiás bogyó neve elküldöm, patikákban lehet kapni.
Katica, szuper a görbéd!!!
Babaimi, eltanácstalanodtam a pé-det illetően, lehet, hogy ma van, azért ha tudtok keressetek egy elhagyott zugot Áfiéknál vagy az erőműben, Áfi, ugye erre nem volt kitétel a tiltó listában?
Kata, sok boldogságot, remélem a mai napi esküvő is jól sikerül, bulizzatok jót
Veramami, holnap ha magas a hő, szerintem is tesztelj nyugodtan, de ahogy Te érzed, nem erőszak ez, de félj. Szeretnél egyébként holnap tesztelni?
Áfi, azért majd erősítsd meg, hogy odaért-e Boni baileys-e
Jó szórakozást a talizóknak, szép estét az otthon ülőknek.
Rólam: Én ma egyedül leszek, apa megy sörözni a barátokkal, úgyhogy romantikus dvd, net, könyvek, pihi, ezt tervezem ma estére.....Egyébként dög unalom lenne, de így babásan ilyen programokra vágyom

.
Puszi
Melcsi