Farthy!
Majd otthon megkeresem a linket, és küldöm is.
Junko!
Sajnos muszáj, én vagyok a fönők jobb keze, bár amennyit ő dolgozik bent, lehetek akár mindkét keze is.
Juca!
A biopsziát elvileg 11-én csinálják meg. Vettem ki szabit,h. elmenjek anyuval.
Nem csináltak spermiogrammot, egy sima biorezonanciás vizsgálatot végzett, amiből megállapított,h. a szervezetében mik azok a szervek amik gyengébben működnek, és itt jött ki,h. a prosztata és here gyengébb egy kicsit. De én sem tudom mire alapozta ezt.
Persze,h. értem mit írtál, de már 8 hónapja volt a vetélésem, ennyi idő alatt már nem kellett volna helyre állnia a szervezetemnek.?Minden reggel mérem a hőm és van peteérésem, amit érzek is. Tényleg 1 kérdés: ebben a hónapban elkezdett fájni a 14.napon a bal petefészkem,jobban mondva feszített és ez egészen 18-ig tartott. Most akkor mikor volta a PÉ-m?
Angie!
Igen ő a nevelőanyukám (vagyis a keresztanyukám), de végülis mivel ő nevelt fel, őt tekintem anyumnak. Sajnos az a baj,h. a doki, aki nem túl szimpatikus anyunak,már a röntgenfelvétel alapján azt mondta anyunak,h. tuti,h. rossz indulatú daganata van..
Ugye azért mert nem fogsz dolgozni, ide jössz majd? Neked is szép hétvégét!
Rolly!
Mi újság? Hogy vagytok?
Brill!
Igen, úgy döntöttem,h. annyira hiányoztok,h. megpróbálom beiktatni a napomba a fórumozást. Igen pontosan ez a bajom, ettől vagyok depis,h. annyira rohannak a hónapok.
Sok puszi!