A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babancs, köszi :wink: , akkor majd írd meg azt is, hogy mennyiért vetted őket és akkor business-elünk :D .

Purc, küldöm neked is, amit lelkemre kötöttek,hogy fontos, az az 5ch, mert állítólag több fajta van belőle.

A bogyó neve amit ajánlottak: Caulophyllum Thalictroides 5ch - 2x5 szem, nyelv ala, kézzel nem szabad megfogni a gyogyit.

Ezt találtam róla a neten:

"Az asszonygyökér (Caulophyllum thalictroides), amint már a neve is utal rá, az indián asszonyok fontos gyógynövénye volt. Gyökerének forrázatát több törzsben is használták túlzott menstruáció, fájdalmas havivérzés és méhgyulladások kezelésére. Kezdetben oxitocinszerû hatását írták le, a késõbbiekben különféle méhpanaszokra, a medence telítettsége, a lábakba sugárzó fájdalmak, irritáció okozta krónikus méhproblémák, fehérfolyás, méhsüllyedés, méhelõreesés vagy -hátrahajlás, valamint akut és krónikus petefészek-rendellenességek enyhítésére is használták."

"Javasolt: szülésre felkészítéskor, 3 héttel előbb elkezdhető szedése, mint a várt szülési terminus. Elősegítheti a méhnyak „megérését”, azaz felpuhulását, a fájások rendszereződését, hatásosságát."

"Amikor nagyon erős, de szabálytalan és nem hatékony szülési fájdalmak kínozzák a kismamát, akkor a Caulophyllum nagyon hatásos szer. Ez a gyógyszer ajánlott, ha a méhnyak merevsége akadályozza a szülés menetét."

Jövő héten beszélek az orvosom által javasolt szülésznővel, tőle is megkérdezem majd. :wink:, hogy miket ajánl.

Purc, Szerintem a várandóság alatt semmi nincs korán, bár én mindent szinte március-áprilisra hagytam, legfőképpen azért, mert dolgoztam. A babakocsit mi még mindig nem tettük le a garázsba, mert még nézegetjük :D . Lehet, hogy itt marad, amig jön a babó.......

Bonika, ez igen, dícséret a korai bejelentkezésért és helyzetjelentésért :D . Tegnap este még abban reménykedtem, hogy elvonási tüneteitek lesznek és írtok nekünk Áfiéktól valamit :D
Nagyon örülök, hogy jól sikerült minden és jól éreztétek magatokat.

Többiek, jöjjön mindenki, mert már nagyon hiányoztatok. :wink:

Szép vasárnapot mindenkinek.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Miksa és Enikő pedig ....hát mit mondjak....volt, amikor őket nézve könnyeztem és azt sem tudtam, hogyan palástoljam, hogy senki ne vegye észre! :oops:
Annyira tüneményesek, annyira okosak, annyira jólneveltek, hogy mindannyian példát vehetünk a szüleiktől arra, hogyan kell gyereket nevelni. Látszik, hogy mindkét picivel nagyon sokat foglalkoznak a szüleik.
Snufival milliószor böködtük egymást, hogy "jajj nézd, annyira édes"...és majd elolvadtunk:-)

Nem akarok kisregényt írni: tömören:MINDENKI KIVÉTEL NÉLKÜL nagyon jó fej és megérdemli, hogy végre megkapja az Élet nagy ajándékát, mert tudom, hogy mindegyik kisbaba nagyon jó helyre kerül és őszintén örülök, hogy megismerhettem őket személyesen is!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi, Te olyan aranyos vagy!!!!!! Olyan szépen írsz. Nagyon kivánom, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó nektek.

Meg sem merem kérdezni, hogy mértél-e reggel? csak a pé-d miatt, hogy mikor volt, ami eltanácstalanított minket.

Abban benne vagytok, hogy azok megkaphassák a képeket akik feliratták az adataikat? Én sem örülnék, ha valaki mondjuk kivülről rajtam csámcsogna, vagy ilyesmi, de én szívesen megnéznélek benneteket priviben és igérem nem terjesztem a képeket :wink: .

Kép
melcsi6

Coca! Neked beírok az üzenő füzetedbe, ugyanis NEM KAPTAM meg az adatokat tartalmazó táblázatot :(

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi, persze, én is így gondoltam!Nem mértem, mivel éjfél után feküdtünk le, egész éjjel nagyon meleg volt a szobában, 5-kor Wc, 1/2 7-kor felkeltem..úgysem adna jó adatot, ugyanis 4:50-kor szoktam mérni.Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Purc!
Melcsi!

A homeós bogyóm neve: Caulophyllum thalictroides 15 CH.

(a számok egyébként az erősségét jelzik). Most idézek nektek valamit, amit egy olyan anyuka írt, akinek sokat segített a szülésben ez a bogyó:

"Amit én mindenképp javaslok, az a homeopátiás oxitocin, a Caullophyllum. C9-essel kezdj, napi 5 szemmel, aztán lehet fokozatosan növelni napi 15 szemre, majd amikor már érzed, hogy itt az idő és jönnek a fájások, a nagy dózisú C 30-cal is folytathatod. Nekem meggyőződésem, hogy szerepe volt abban, hogy olyan hamar felpuhult a méhszájam, és a szülésből egy csomó minden elő volt készítve már idő előtt. (..)Nekem azt mondta a szülésznő, ha még ezt a munkát is ott szüléskor kellett volna elvégeznie a testemnek, biztosan nem végeztünk volna 6 óra alatt. "

Melcsi!

Lécci írd meg, így is kell-e. Amúgy én úgy tudom, hogy a 34. héttől lehet már homeopatiát alkalmazni.

Kép
babancs

Aki szeretne a képekből, az írjon privit, hogy hova küldjem, rátettük a gépre!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Látom, nagyon jól sikerült a tali. Örülök! :D

babancs: Tényleg annyira szívmelengető az utolsó kép. Látszik, hogy egyre erőssebb a pici fiatok! :D Jó egészséget kívánok nektek!

Nem tudom, hogy valaki használja-e a tar.hu honlapot. Oda is fel lehetne tenni a képeket és ott külön engedélyezni lehet, hogy ki nézhesse meg. Szerintetek? Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk :oops:

1 cn-m van, de teszek rá! :)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Egyébként hogyan neveztétek egymást? :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

mindenkinek volt kis táblácskája, rajta egy totyogó babával, és a névvel, babaiminek köszönhetően természetesen. de hamar tudtu egymás nevét.

BAbaimi megríkattál, de tényleg ilyen a két kicsi apróság, én is egész nap csak olvadoztam tőlük. hát Enikő meg tüneményes volt miután pillangót varázsoltunk belőle :wink:

és GAby nagyon jól alkalmazta rajta este a fürdetési technikát. le a kalappal. KÍvánom, hoyg mindenkinek olyan tüneményes kisfia vagy kislányalegyen mint Enikő és Miksa :lol:
Vendég

babaimi küldte a táblát a freemailos címedre

a kep.tar.hu smegoldás lenne jó
Vendég

szilvaquenn :cry: de új hónap, tele reményekkel! :lol:
Vendég

na lányook megyek, mert ma van a megismerkedésünk 12. évfordulója,

és megyünk megnézni a VAn Gogh kiállítást féláron :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

hazudtam, nem a megismerkedésünk, mert már bölcsibe is együtt jártunk, hanem az együttlétünk 12. évfordulója :oops: :lol:
Vendég

Babaimi és Bonika,
nagyon nagyon köszönjük a kedves szavakat, főleg azt a szép túlzást ami a lányom jólneveltségét illeti... :wink: :roll:
Ugyan rólam az egyetlen emlék mindenkiben a fáradtságom volt ( :P ) azért remélem annyira jól érezte magát mindenki mint én. Mentségemre legyen szólva, mióta babás vagyok minden délután alszom, de tegnap azért hülyén nézett volna ki ha elvonulok szundikálni, és különben is, verjétek le Katicán, aki függvény határértékezett meg deriválgatott velem :D :P :lol:
Én minden képre igényt tartok, akár emailben, akár hozzáférés formájában!
És ma még folytatódik a buli, csak a szállásról még nem tértek vissza a többiek, így lehet irígykedni azoknak akik leléptek :twisted: :D
Vendég

Irigykedek is, rontombontom. BAllázs már indul SVájcba nemsoká, én meg a barátnőimmel megyek VAn Gogh kiállításra, íg ünneplem az évfordulónkat :cry: :lol:

szezso, mikor szólsz hozzá? jól aludtál? :lol:

és különben is ottan hagytam a fasírtgombócokat, meg a BAley's úgyhogy gondoljatok rám :wink:
Vendég

ha 28 napos lenne a ciklusom, ma lenne peteérésem , még jó hogy nem ma van, mert egyedül b...m az ovulációt :oops: :lol:
Vendég

nem is túloztam!!!!!!!!!!!tényleg jólnevelt!!

babaimádó
Kép
babaimado

boni! Köszi a táblázatot!puszi

babaimádó
Kép
babaimado

boniko: jó szórakozást!

Szilvi

szilvaqueen

Veramami!
Teszteltél ma? Nagyon kiváncsi vagyok!!

Látom jó volt a hepaj!!! :wink: :lol:

Bulis képek:
Ha netes albuma teszitek a képeket, nekem is küldjétek már el a linket priviben, olyan kíváncsi vagyok, hogy sikerült! :)

Csikken!
Hogy vagy? Tüneteket, hogy vieseled??

Rólam:
Bocsi, hogy mostanában keveset jövök, de mostanság eléggé szarul vagyok, a pocilakó miatt. Már csak 6 hét és vége a rosszulléteknek. Csinálnék is róla tickert, ha még beférne az aláírásomhoz. :? :lol:
Április 13. megyek majd UH-ra megint. Pont pénteken lesz... huhhh...
No megyek pihizni, most hogy a törpét leadtuk a nagyszülőkhöz.

Kép Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

De jó még olvasni is titeket!!!!!!Örülök hogy jól sikerült a tali! :D
És én is szeretnék SOK-SOK képet látni rólatok!!!!!!!!
Mail címem ott van alul!
Puszilok mindenkit!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok :D,

Üdv a fél csapatnak újra itthon :wink:

Szilbee, hamar elmegy az a 6 hét. Leventével is rosszul voltál anno?

Csikken, magadról nem is írtál, lányok tessék írni magatokról!!!!!

Bonika, biztos nagyon tuti lesz a kiállítás, jó szórakozást és boldog évfordulót :D .

Áfi, ha matekoztatok is ne csodálkozz, hogy kifáradtál, gyülöltem a matekot a fősulin, harmadszorra mentem át az utolsó matek vizsgámon 2-el, mondanom sem kell, hogy soha nem örültem meg annyira 2-nek, a csapat felét matekkal és közgázzal szórták ki sajna.... Tök érdekes, hogy negyedikben meg 4.6 lett az átlagom........Kitartás :wink:

Babaimi, akkor tényleg nem lett volna értelme mérni. Kiváncsi leszek a következő napjaid hőmérsékletére. Neked nem szokott ilyen esés lenni korábban ugye?

Babancs, megkérdezem a szülésznőt és lehet, hogy csak annyi, hogy majd kevesebbet kell belőlem szednem, mint az 5ch-sból. Amint kapok választ jelentkezem. :wink:

Szilva :( , szuper, hogy így állsz hozzá :wink: Ölelések neked.

Lányok, nagyon nagyon várom a képeket, ha megtiszteltek azzal, hogy átkülditek, vagy a linket.

Nálunk ma sonka fesztivál van, lehet, hogy kinézek. Engem is kiállíthatnának :lol:
Egyébként mosok, készítgetem a kórházi csomagomat, a babóét meg majd május elején, vasalnom is kell, apa megy dolgozni délután, úgyhogy megyek meglátogatom anyukámat is.

Puszi mindenkinek és szép napot.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Örülök, hogy jó volt a tali :)
Én elég szomorú vagyok, lejjebb ment a hőm,/nem nagyon/ negatívat teszteltem és ma reggel némi akció után barnázgattam.
Szóval most sem sikerült :(

Nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok.
Azért mutatom a görbét. Érthetetlen az a leesés :roll:

Kép

Veramama
veramami4

Veramami :( , de még ne add fel, várjuk meg a holnapot, a Luth. fázis max 14 nap lehet, ha holnap sem jön meg érdemes kedden tesztelned egy újat. Szorítok.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó delet csajok!
Mindjárt olvasok.
Ha 16 fővel lezártnak tartjátok a táblát, akkor elküldöm mindenkinek.
Ha nem sürgős, akkor várjunk, hátha valaki még be szeretne kerülni!

Kép
zölddisznó

Szilva! Az új tickeremen a fogyási szándékomat és annak alakulását követhetitek. A cél, hogy elérjen a mérleg a kígyó fejéhez. ( A következő lombikig a dereka a cél, azaz 10 kg - 2 kg/hó)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Coca én kérek majd táblát! KÖszike!

És fényképeket akarok (szeretnék) látni!!!!!!!!!!!!

Baba először nem értettem, hogy miért nem akarjátok feltenni ide, de aztán rájöttem! :wink:

Boniko sajnálom, hogy egyedül maradtál :cry:

Kép
klarissza32

Klarissza! Tőled nem kaptam még adatokat!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Önző leszek, mert sietek és nem tudtam visszaolvasni!
Csodálatos esküvőm volt!!!!!!!!!!! A lagzi is jó volt! Képeket rakok, amint vki elküldi nekem a családból a képeket! :lol:

Mindenkinek köszönöm a gratulációt!!!

Kép
kata05

Kata! Dejóóóóó! Kellemes és eredményes :wink: mézes napokat! :lol:

Kép
zölddisznó

KAta gratulálok! :lol:

Snufiék, GAbyék, Szilcsi, Szezso, Katicáék remélem jó volt az éjszaka a panzióban, és mindenki megtalálta a helyét :wink: ma is szép napotok van.

Áfi párja már dolgozik, biztos ti is hazaindultatk már.

VAn Gogh kiállítás ngyon jó volt aki akarja holnap 01.00 ig megteheti, féláron.

puszi, lefexem pihenni
Vendég

zöldi drukkolok, hogy sikerüljön :lol:
Vendég

Sziasztok!

ÉÉNNNN IIISSSS AKAROK KÉPEKET! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Óóóó!Elkéstem!
Bettike majd tudnál javítani hogy 1.cn-on vagyok?

Kata!
Sok boldogságot nektek! :D

Nem kapok képeket????? :(

Kép
Kép
ancsa81

Csajok!

Olyan rossz, hogy nem hallotalak titeket tegnap rendesen! :cry:
Na de majd legközelebb!

Enikő irtó édi volt, ahogy köszönt! Így látatlanba is szuper édi! :lol:

Szilva, Szilcsi! :cry:
Remélem most már én jövök miki listáján!

Zöldi! Kitartást a kilókhoz!

Lányok! Tessék belehúzni, ebben a hónapban is minimum 2 teszt kell és az esemény táblában is le vagyunk maradva a babásoktól!

SONJUS és MFPAN teljesen eltűntetek?

Ancsa! Jó újra "látni"!

Lili jelentkezz te is! és Monyóka is!!!!

Szezso! Drukk a holnapi dokihoz, kíváncsi vagyok az ötletére!

Kép
bettike
Eger

Ja hát igen!

Kata! Nagy sok boldogságot! :P

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Képeket nekem is :D

Veramami, sajnálom :(

Melcsi, köszi mi jól vagyunk, nem sokat tartózkodunk itthon a jó időben. Milyen volt a sonka fesztivál? Tesóm nem volt elájulva tőle, úgyhogy mi el se mentünk.

Coca, nem semmi a célkitűzésed. Mennyivel lennél már elégedett? Táblát megkaptam köszi :D

kata, örülök, hogy jól sikerült a lagzi, boldog házaséletet és sok lurkót kívánok nektek :D

Bettike még mindig semmi mensis előjel?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Szívesen táblát.
A céltömegem és az elégedettségtömegem megegyezik. Aug végéig szeretnék 10 kg-t ledobni, de nem fogok zokogni, ha több is lemegy :wink:

Bettike! Én kiválóan hallottam tegnap a lányokat, csak beszélni nem tudtam, mert nincs mikrofonom...de nem is győztem volna! :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Jaj dejó olvasni, hogy iylen jól sikerült a buli. Képeket Én is Én is. E-mailem alul látható :D

Köszi melcsi, babancs, utánajárok ezeknek mit lehet kapni, és beszerzem. Te melcsi, hogy veszem be a bogyót, ha nem nyúlhatok hozzá????? :?

Coca én is megkaptam az e-mailt, az adataim jók, köszi szépen.

veramami, én azért még bízok, és remélek...

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Miután Szezsot "kitettük" a Keletiben (természetesen bekísértük, nehogy eltévedjen), anyóshoz mentünk ebédelni (uszonna), most értünk haza. A vacsink is meg van, hála Szilcsinek. Majd írok, milyen volt! :wink:

Irtó jól éreztük magunkat.

Azt kifelejtették a Lányok, hogy Apáink mennyire, de mennyire jól elvoltak!!!! Hihetetlen!!!!

Aszállás jó lett volna, ha nem 18 fok lett volna, amikor éjjel odaértünk,... :roll: De Szilcsivel szóltunk, és picit feljebb lökték (+1 fokot). :twisted: Mielőtt újabb panaszt tehettünk volna, lehúzták a redőnyt, így elválasztotódtunk a várótól/recepciótól/mindentől és Mindenkitől. Hozzátenném, Katicáék még nem értek "haza". Na de mindegy, nem is ez volt a lényeg!!!

Mindenki kedves volt, és olyan jó volt megismerni Egymást személyesen is! A következő találkozóra mindenki jöjjön el!!!!!

A gyerekek, ahogy már Babimék is említették, zabálnivalóak voltak!!!

A sok finomság mellett köszönjük az ajándékokat Bonikonak és Cocának, örök emlék marad.

Mi is köszönjük szépen a Supervisorainknak, hogy vendégül láttak minket, nagggggggggggyon jól éreztük magunkat!!!!!!

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufik! Akkor most pihizzetek!
Meggyógyultál?
Az a kismalacos nagymalac, az szerencsemalac ám!

Kép
zölddisznó

Coca, háááát, nagyon oda voltam ám, de hallottad!!!! Repedt fazék voltam és iszony fájt a torkom. Ma már nem fáj, csak folyik az orrom, de egyfolytában!!!!!
Köszi még1x a szerencsemalacot!!!!
Nem fexem le, mert 1 óra múlva kezdünk szalonnát sütni! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Most mentek el a legkitartóbbak, Gabyék.
Nekem igazán nincs mit köszönni, ennyi jófej, kedves embert vendégül látni nem fáradság, és komolyan nagyon örülök mindenkinek hogy megismerhettem!!!
Coca,
az ajándékaidat nagyon köszönjük, feltettem a falra mindkét műalkotást, egyiket a mi szobánkba másikat Enikőébe.
Rossz hírem is van, a gyógyszereket úgy elfelejtettük Gabyval mint a pinty, sajnos ittmaradtak, de megkapod mindenképp!!!
Vendég

Snufi, örülök, hogy jobban vagy.

mais kalóriabomba? :wink: még jó, hogy vittél plédet magaddal :lol:

coca tényleg, anyira örülök a cocának. ahéten ösze kell futnunk, mert a te tojglid nálam van még :wink:
Vendég

Robcsi! Köszi kérdésed! Hát miki még a fasorban sincs! :)
Jól teszed, ha már ilyen szép időben a levegőn vagytok sokat!
Réka nem beszél kistesóhoz?

Zöldi! Így végül is mi is beszélhetünk! Felhívlak és csak beszélek, beszélek, beszélek! Az egész akkor attól függ, hogy milyen gyorsan tudsz írni! :lol:

Snufi! Jobbulást! Látom nem elég a jóból és még repetázol!

Boniko remélem allergiád elmúlt!

Veramami! Bízzunk még egy kicsit!++++

Jaj Ancsa! Igen javítottalak!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül idetolakszom, új vagyok teljesen és lenne egy kérdésem, amire ti bizonyára tudjátok a választ.

Azt olvastam mindenhol, hogy a ciklus elő felében cickafarkteát, a másodikban pedig palástfűteát érdemes inni, mert a progeszterontartalma miatt segíti a babának a megtapadást. Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire befolyásolja a menses megjövetelét (ha nem történt fogamzás) és a hőmérsékletet. Nem ad hamis magas eredményt a hőmérőzésnél? (azért gondolom, mert ugye a hőmérséklet a progeszteron miatt magas) Nem gátolja a mensi érkezését olyan esetben, ha nincs baba?

Eddig a lehető legjobban alakul a görbém, ma vagyok a 9. magas hőmérsékletű napon és nem tudom, hogy merjem-e inni a palástfűteát.

Köszönöm előre is a segítséget!!
nivea*

kedves nivea nekem nem jött be, mert amikor a palásfüvet ittam, akkor 60 napos ciklusom lett. :cry:
Vendég

Nivea! Inkább E vitamin! Szerintem!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?