Dorka!
Rita! Mit keresel az irodában???? Ugye csak netezni mentél be?
Annee? Miért nem veszel kiságyat?
Voltunk ma a B.örsi Brendonban. Hát, nem ájultam el tőle. Azt hittem, sokkal nagyobb. És igaz, hogy ki volt írva, hogy pakolnak/átalakítanak, de egy csomó dolognak nem volt kiírva az ára, és alig találtuk meg, mi hova van rakva. A ruhák pedig gyártó szerint voltak kirakva, nem méret szerint, így kb. 6 helyen kellett megnéznem, hogy milyenek vannak. (a legdurvább: 56-os méretben blúzocska, fodros szoknya, kb. 6e/db…..) És csak katalógusért ugrottunk ki, de nem volt. Csak egy 20 oldalas különszám, alig használható.
Vettünk övterelőt, meg egy 62-es fehér pamut rugit, nem tudtam ellenállni. De legalább szóltak, hogy váltsam ki a törzsvásárlóit, és csak utána fizessek. Így már pontjaim is vannak
Viszont babakocsi annyi volt, hogy egyet sem mertünk megnézni a döbbenettől….
Jut eszembe, babakocsi szempontokhoz:
- elég hosszú-e a tolókar az egyenes derekú toláshoz (tegnap toltam a barátnőmék kocsiját, és kicsit meg döntenem a derekam, hogy jól tudjam tolni, így 3 perc alatt fájdult meg a várandós derekam, igaz, 15 centivel magasabb vagyok nála)
- ha a tolókarra felrakod a táskát, akkor nem rúgsz-e bele toláskor
- döntés-/billentéspróbát kell csinálni, hogy egyszerűen lehet-e vele járdázni (főleg nem autósoknak fontos ez), barátnőm javaslata, hogy ezt súllyal tegyük. Majd kölcsönkérek egy gyereket a boltban