A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Jó reggelt mindenkinek!

Lorcika téged kinevezlek a topik a törpaggódójának! :)
Amúgy én is folyton aggódom, csak nekem ilyen szokott inkább lenni, hogy a szüleim nélkül mit csinálok majd. Az elmúlt időben hárman is meghaltak a környezetünkben, akik vagy annyi idősek vagy fiatalabbak a szüleimnél. És ilyenkor mindig rájövök, hogy milyen kevés időt tudunkegyütt tölteni a földön nem csak a szüleinkkel, de a gyerekünkkel is. Ez a másik aggódásom, hogy velem történik valami és nem látom felnőni a gyerekeimet... nah ezektől tök kikészülök.... Arra ugye nem is merek gondolni,hogy a gyerekekkel történik bármi, mert az annyira elszomorít és kétségbe ejt, hogy mégmielőtt ez megtörténne elhesegetem a gondolatot magamtól.... :(

De hogy vicces is legyek én már akkor is aggódoma páromért, amikor hamburgerért megy a Móricz Zsigmondra... :D Itt van 2,5 percre kb. :D
De mondjuk az én aggódásom jogos, ugyanis nyíregyen tanult vezetni, és ott nincsenek jobb kezes utcák, így azokkal nem tud mit kezdeni, eddig próbáltam tanítgatni, hogy melyik jobb kezes melyik nem, honnan is meri meg meg ilyesmi, de már nem merem. Úgyhogy szigorúan nálam a volán, vagy végig sikítom az utat! :D :shock: :lol:

Mondjuk a stop táblát sem ismeri fel...... pedig nem friss jogsis. :D

Persze polgármester - orvos szülőkkel egy olyan kis városban kimerte volna elhúzni a jógsivizsgán! :D

Bringa! Te meg jóleltűntél, már úgy hiányzottál! :)

Pici!
Ez se hajolás se ülés se semmi nekem is ismerős. A múlthéten virágot földeltem gugolva, olyan izomlázam lett...:D Tegnap már csak a fotelből igazgattam a szobanövényein átültetését. :D

Gergővel kukacvirág magot vetettünk cserépbe, most várjuk hogy lesz virág abból a kis porból. :) Neki még érdekes! :D

Jah tegnap hazaértünk aputól, jól bezabáltunk, gombalevest, nyulat sütött, sütit is adott, elmentünk a cukiba megrendelni az eskire a tortát, ott azért fagyiztam egyet a biztonság kedvéért. Benyitunk a lpcsőházba és NINCS LIFT!!!! (6. lakunk ) Huhh először is elöntött a guta, hogy mi a francnak fizetek 10 ezret közösköltségre, aztán elgondolkoztam, hgy húzom fel a belem a hatodikra.... De jányok büszkék lehettek rám, csak egy emelettel maradtam el a többiektől, akik, fiúk, ifjoncok és nem terhesek!!!!! Jah és átleg súllyal rendelkeznek! :D Kicsit bekeményedett a pocim, de szerintem csak verseny pozicióba rendezte magát levente, hogy tudjam emelni a lábam :D

Utána kivasaltam 6 mosásnyi vasalni valót, aminek fel a párom ingje volt!!!! pfujj de útálok inget vasalni!

Majd szobanövényeztünk, már épp kláttam a munka végét, mikor megcsörrent a telefonom, hogy jön a kedves barátném a két gyerekkel meg a férjével.... ÁÁÁÁ!

De nyolckor kidobtam őket, nah jó mentek maguktól is! :) A párom rácuppant az egyéves kislányra... azt pesztrálta non stop! :)

Ennyit rólam! :) Köszönöm hogy végig olvastatok! :D

A csisztu télleg elég nagy darab lett és ő is májusra van kiírva.

KépKépKép
bogyra

bringa, nagyon csini vagy, és ALexa nagyon szép (kis) nagy lány :D

na a Csiszturól lemaradtam, mert a védőnőnél voltam a nővédelmi központban , most először... de nem is vágyom többet vissza

Aztán amint hazaértem már hívtak is a kollégáim, asszem még egy pár hétbe bele fog telni amíg lecuppannak rólam, de alapjába véve nem bánom, szeretek velük beszélgetni :) Képzeljétek, mától táppénzen vagyok, már 7. éve dolgozom, de eddig egyszer voltam csak táppénzen 3 napot, amikor kórházba voltam, és tök nem tudtam mit kell csinálni a táppénzes papírral, mert nem emlékeztem 2 éve mi is volt a teendő :shock: megkértem a védőnőt magyarázza el, úgy nézett rám mint egy UFO-ra :oops:

Képzeljétek, a drága párom ma reggel meglepett hogy szabit vett ki mára, hogy be tudjuk fejezni a laminált padló lerakását :) olyan édi :) reggel fél hétkor felpattant a szemem és majdnem kirúgdostam az ágyból hogy el fog késni, erre közölte hogy szabin van, mit mondjak nem haragudtam :wink:

Niki, na az jó atompalacsinta lehetett ennyi féle töltelékkel :D

Lorcika, küldök neked pozitív energiát, ami elsöpri mára az aggódásodat, (honapra nem tom nem kerülök -e én is ilyen állapotba, hormonok jönnek -mennek :shock: ) de ma nagyon optimista vagyok, az élet szép, süt a nap és apával készítjük a gyerekszobát :D megyek is porszívózni :roll:
pici76

Hello Bogyra! :lol:
Én pedig Téged kinevezlek,már ha nem haragszol :lol: ,a topic mindig "tesz-vesz" mamijának! :lol: :lol: :lol:
Ez volt a lányom kedvenc meséje! :lol:
Lövésem sincs hogyan bírod szusszal,néha még abbam is elfáradok,ha elolvasom mi mindent tettél egy nap alatt! :wink:
És csatlakozom a nézetedhez:ezeket mind-mind Te vonzod be,mert Te bizony uncsiznál ha nem törpénne Veled valami! :lol: :wink: :lol:
Emelem kalapom a heroikus küzdelmeid előtt! :lol:
Nagyon ügyi vagy! :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Pici!
Nagyon aranyos vagy,köszönöm pészen! :oops: :) :oops: :oops:
Jó,hogy jó kedved és a napod! :wink:
Ha van köztünk valaki,aki éppen optimista és jókedvű az tényleg sokat segít azoknak akik éppen odavannak! :wink:
Lorcika!Én is küldök sok sok pozitív energyt,tudom milyen sokat jelentett,mikor én paráztam túl magam és Ti gondoltatok rám!
AONAONAONAONAONAONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
és relax..........
Meg puszi sok :wink: :wink: :wink:

Kép
bringababa

Már csak egy kérdésem lenne az eladó sorba került lányokhoz! :)

Titeket nem látott apjuk menyasszonyi ruhában az esküvő előtt? Szóval csak a házasságkötő termben látott titeket először???

Most azon meg éppen a para, hogy nem lesz idő eski után fotózkodni, így előtte kéne megejteni.... de hát akkor lát ruhában.... :roll: :roll:

KépKépKép
bogyra

Bringa!

A párom szerint még így is lusta vagyok, mert minden szabadidőmet felhajított lábbal töltök, vagy leheveredve.... :)

Nah mindegy ő már csak ilyen....

KépKépKép
bogyra

Bogyra!
akkor a kedvesednek velem kéne eltöltenie néhány napot,azt hiszem sírva szaladna vissza hozzád és soha de soha többé nem mondana Néked ilyeneket! :wink: :lol: :wink:
Úgy látszik nincsen viszonyítási alapja,biztosan csak mgadhoz képest vagy szerinte lustább,elkapattad te kis enrgia bomba! :wink: :lol:

esküvőről annyit,hogy engem nem látott a férjem a ruciban mégsem volt egy tartós frigy(saccperkábé tartott vagy két hétig,fiatalság bolondság :roll: :wink: :roll: ), a barátnőmék pedig pont úgy csinálták ahogyan Ti tervezitek,előtte volt a fotózás és azóta is nagy nagy szerelemben vannak,tehát a kérdés inkább az Te mennyire vagy babonás.,vagy mennyire nem,mennyire hiszel ezekben vagy sem!Ha csak egy picit is elgondolkodtat a dolog,akkor szerintem maradj a hagyományoknál,ha nem akkor uccu legyen fotó előtte.Mondjuk én úgy érzem foglalkoztat a dolog,úgyhogy maradjon a hagyomány,nehogy a végén ráparázz! :wink:

Kép
bringababa

Sziasztok,

csak nagyon gyorsan benézek, mert utána mennem kell takarítani, aztán a dokimhoz intézni a táppénzes papírt (Pici, szerintem én is úgy leszek vele mint Te (én 12 éve dolgozom - 7 éve a mostani monkahelyemen és még én sem voltam táppénzen soha :D ). Szóval doki utána lesz nekem is egy rövid megbeszélésem az utódommal és utána jön a babaás barátnőm dumcsizni, aztán pakolászok, mert megyünk Bükkfürdőre 4 napos mini tavaszolásra a babó előtt :wink: . Már nagyon várom.

Cici méret: nekem azért nőtt egy kosárméretet B-ről C-re :shock: :shock: , egyébként nem vészes szerintem.

A Csisztu nekem döbbenet volt reggel, remélem nem így gondolják akik rám néznek, mert én nem látom, hogy ennyit változtam volna :roll: Egyébként meg mindegy is ám, úgyis majd szoptatás alatt leadjuk, legalábbis én ezzel nyugtatom magam :wink:

Bogyra, engem a fényképezésnél látott először a ruhámban, ami a házasságkötés előtt volt :shock: , ez nem tudom mennyire jelent balszerencsét, de 12 éve vagyunk együtt egy éve vagyunk házasok és eddig minden ok :wink: kopp kopp kopp :D

Bringababa nagyon arik vagytok a lányoddal és nagyon szép kismama vagy - csinos a rucid is, én is ennyi idős voltam mikor az öcsikém született (késői baba), nagyon imádom :wink:

Rohannom kell, de este még jövök és írok azoknak is akiknek most nem sikerült :wink:

Szép napot nektek, gyönyörű az idő :D

Melcsi

Kép
melcsi6

Pic, Bringa; koszi a pozitiv energiat! Ki is nyitottam az ablakot, hogy jojjon be uvegtores nelkul. Kapcs.For! :D :D

Amugy en sajnos tenyleg ilyen over aggodo vagyok!!!!! :( Ez is biztos valmai jo kis csaladi orokseg. Pedig regen nem voltam ENNYIRE paragep. Na mindegy programozom az agyam, hogy minden szep es jo es igy is lesz es ami jo az nem biztos,hogy elromlik, igaz? :cry: :cry:

Bogyra hos vagy!!!! Es fittnesz mami! En most annyira fittnesz vagyok hogy itt ulok es csokoladeba ontott mazsolat eszek...es lassan elfogy...na es akkor meg jon az ebed!!! :) De nem baj, mert vettem szodabikarbonat, igy most visszavagok a gyomoregesnek!!!!! :twisted: :lol: A sulyom meg nem erdekel, mert meg mindig a 9-10-et nyomom....szoval most azert raadok meg 2 kilot minimum!!! :D :D

Engem is latott a ferjem eskuvo elott. Szeirntem tok mindegy lat-e vagy sem. A ruhat ne veled valassza ki legfeljebb, de nagy napon ha mar feltoltoztel akkor lathat nyugiban! :) No para......az az en osztalyreszem!!! :D

Voltam Auchanban vettem nyul diszeket!!! :)

Kép

Kép
lorcika

A párom ilyenkor mindig azt mondja a barátjának, akinek a felesége szintén várandós, hogy ezt mi is vállaltuk, tudtuk előre öcsém.
Én is néha hisztis vagyok, tényleg csak néha. :oops:
De én mindig arra gondolok ilyenkor, h. szegény kislányomat fogom regulálni, miközben az anyja is egy hisztikriszti sokszor.

Kép
niki30

Szia Melcsi!
Neked is köszönöm szépen :oops: !Jó hogy írtad a tesódat,mert azért sok fejfájás volt a nagy korkülönbség miatt.
Neked is szép napot és picit irigyellek a kiruccanás miatt! :wink:

Kép
bringababa

Bogyra, engem is a párom csak a házasságkötő teremben látott először ruhában...az templomi esküvő előtt meg csak a templomba látott! :) Ugyanis külön volt nekünk a kettő...pár hónap különbséggel! :)

Kép
elizabeth25

Melcsi, jó pihizést neked, de azért vigyázz ne ülj bele a mamókás forró vízbe :wink:

Bogyra, nekünk délelőtt volt a fényképezés, és délután az esküvő, templomi és a városházi ( vagy minek mondják) is. Tehát látott a férjem korábban is.. ez már 3 éve volt, és nem szakadt ránk az ég és a boldogtalanság azóta sem :D Nyugodtan fényképezkedjetek előtte, jó kis ráhangolódás a szertartásra, mi nagyon élveztük, csináltunk szexis lábmutogatós meg édi összebújós sőt még romantikus erkély jelenetes képeket is :D Mire az anyakönyvezető elé értünk mindkettőnknek fülig ért a szája (mondjuk a páromnak biztos a két unicum is segített ebben amit benyomattam vele indulás előtt :wink:
pici76

Újra itt!

Ma antifitnesszmami voltam, mindenhova kocsival mentem. Most meg betolok egy nagy adag sültkrumplit májacskával :)

Fotózásról még nem döntöttem, de úgy látom nem rendhagyó az eski előtti fotózkodás sem, szóval akkor nyugiban vagyok. :)

Ma elintéztem a cipőmet. Megvettem a 38-ast, ami persze kicsit szűk. Beszéltem a csajjal holnapra várnak szállítmányt amiben lehet lesz 39, ami viszont leesik a lábamról. Nah most mutatott valami talpbetétet, amivel felpróbáltam egy hasonló fazonú 39-est és nem esett le a lábamról, mondjuk nem volt valami stabil... de majd hátha ez jobb lesz, ha nem jön 39-es akkor veszek bőrtágító sprayt aztán kéthétig vizeszonkiban rohangálok nonstop... :)

Geribabának megvettem az öltönyszerűségét.
Csak mellény lesz rajta csokor nyakival hát olyan édi, hogy teszek is fel róla képket
:)

Nagy vonalakban ennyit tettem ma a zökkenő mente esküvőért:)

Holnap varrónőhöz megyünk, már alig várom. el ne felejtsem vinni a melltartóm és a cipőm. Jah és zh-t is írok valamiből...

úgyhogy most krumplit sütök és tanulok...

Olyan jó kis napsüti van,lehet engedélyezek mára is egy fagyit magamnak, szigorúan sétálva a fagyizóhoz meg vissza persze :D

KépKépKép
bogyra

Nincs itthon krumpli....... tegnap elfelejtett szóni a párom, hogy megpucizta az utolsót..... :( :cry:

Átpártoltam a gyümölcsrizsre, de annak meg csomót kell hülnie.

KépKépKép
bogyra

Hát Bogyra tényleg lustulsz,lustulsz :wink: :lol: ,de azért ma is teljesítetted a normát!
Engem két gomb felvarrása és a cipőm bekötése is úgy lefárasztott,hogy csak!És most meg mehetek suliba! :?
Holnapig sziasztok,mindenkinek szép további szép napot! 8)

Kép
bringababa

nah megkotyvasztottam a gyümi rizs alapját, lehütöm és szépen meleteszem a fagyigyümit :) Hmm estére de tuti lesz :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: nekünk is előbb volt a fotózás, aztán a házasságkötés. De mivel ugyanazon a napon van, így már nem kell adni a babonára.
A tanácsadáson minden OK, három hét múlva kell megint mennem.
Nagyon jó idő van kint, sétáltam egy nagyot. Jól be is dagadt a lábam.
Na puszi!

Kép
anido

Sziasztok,

Szunyaltam egy jot most delutan. Ugy ebredtem,hogy fazom es faj a torkom! :? Ugyhogy mindjart fozok is teat es nyomatom befele!!!

Bogyra a gyumolcsrizs jol hangzik. En most osszedobok spenotot mire jon apu haza.
MOst a gyomoregesre szodabikarbonat nyomattam es jo volt. Az utobbi idoben nem ment a delutani alvas...max ilyen ulopozban!!! Ez remelembevalik.

Na megyek teszek-veszek.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Én is pihentem vagy 30percet, aztán hazaért apa, lementünk krumpliért meg ezért azért.

Már kész is a vacsi, finom sült husit csináltunk, sültes pároltas krumplival, desszertnek gyümi rizs.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Hát enm volt semmi végigolvasni megitn mindenkit!!

A fotókhoz gratula, mindenki nagyon csini kismami!!

Horilda, örülökm a jó eredményeknek, és utólag boldog szülinapiot! A blúzod nagyon szép!!

Pici, szép nagy a babád! De jó neked!!! :)

Gabibaba: ne aggódd halálra maghad!! Emlékszel 3 hete én is hogy beparáztam !! hogy mindjárt megszülök aszittem, mert jól rámijesztettek! Aztán tessék , azóta már 3 hét eltelt! És most már tudom, hogy legalább 2t el fogunk még igy egyben tölteni! Fel a fejjel!

Doo: hát én emlékszem rád, most hogy tettél fel képet...A terhestornán látalak, meg a szülőszobalátogatáson. A tornán 1X voltam csak, egy másik csajjal, aki szintén valszeg 1X volt csak, és talán melletted tornáztam, tőled jobbra. (Te meg a szélén)
A kiváltós cuccokat mért nem váltjátok ki most??
Én a Homeopátiát utálom, úgyhogy Barabási drnő nem jönbe...:(
Figyu, lehet már kérdeztem, nem tudod hogy a házassági anykaönyvivel mi van? Nem azt mondták a szülőszobalátogatáson, hogy ha 1 évnél nem régebbi és Tb-n köttetett, akkor jó?

Bogyra! Nyugi, az én babám is kismanó! Legalább hamar szülünk! Ne aggódj!!Majd megnő idekint!! És tessék azt gondolni, hogy nő a hasad!! Mert amióta én az gondolom, azóta tök sokat nőtt, mindenki mondja is!!!!

Elizabeth, én már összecsomiztam nagyjából, meg irom a listát, hogy kórházba 'rohanás' előtt miket kell csinálni. (Szendvics, cumisüveget, mellszívót kifőzni, körmötvágni...stb..)
Én ma óta iszom a málnalevelet. Sógornőm 34. től itta. És hát ha előbb jön mégis...

Bogyra, engem látott a férjem a templom-házasságkötő előtt, előtte volt nekünk is a fotózás, úgyhogy ahogy átöltöztem látott is. Szerintem kár ezen izélni.

Puszka midenkinek!!

Kép
[/url]
gypsophila

Figyu a korhazban elvileg a noverek mutatjak meg hogyan kell szoptatni?? Tenyleg elvileg kerdem, mert ahogy hallom, a legtobb helyen nem nagyon torodnek ilyenekkel. Csak en ugy tudom hogy nagyon fontos eloszor hogyan teszem cicire a babat es ebben jo ha van segitseg. Mert hat hiaba vagyok no, nem biztos hogy osztonbol en ezt majd tudom!!! Vagy a szuleszno segit? :shock: Mar ha van valasztott??
Masodik babasok nektek milyen tapasztalatotok van?

Kép

Kép
lorcika

Szió!

Liliputi pincéremről a kép, avagy a rózsaszirom hintő lovag! :) Kép

KépKépKép
bogyra

Cuuuukiiiiiii!!!!!!!!!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Szerintem még a szülőszobán fogja mellre tenni neked a szülésznő először, aztán a csecsemősöktől ill a kórházi védőnőtől kapsz segítséget ha kérsz. Maguktól tuti nem mennek oda! :(

KépKépKép
bogyra

Koszi Bogyra.
Hat en ma totalkaros vagyok lanyok! :( Itt ulok es sirok! :( Apa nem biztos hogy hazajon szegedrol, lehet maradniuk kell..es most meg tiszta depi vagyok! Itt ulok egyedul es szipogok! :( :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Ilyenkor kell spontán pizsis bulit rendezni! :)

Kihasználni a franciaágy minden négyzetcentiméterét! :)

És lehet bűnözni mindenféle egészségtelen étellel (ez nálam a kóla csak titokban ihatom )! :)

Mondok mást! Sokkal jobb hogy nem hulla fáradtan vezetnek haza, hanem majd holnap szépen hazaérnek!

Ne sírj Lorci! :cry: :roll: :?

Mz/x -elek neked gyümirizst! :)

KépKépKép
bogyra

Cuki vagy Bogyra. :)
Most jol kisirtam magam es mar jobb (azt se tudom mi bajom igazandibol!). Koszi a gyumirizst..varj nyitom az ablakot!!! :D

Kép

Kép
lorcika

Lorcika

A sírás nem árt, néha kell...Csak ne sűrűn. Párod biztos szivesebben lenne veled!!!! Tessék valami kis nasit benyomni(hallom a gyümirizst, nálam ez ma az almapongyola), és koncentrálni a babura:)

Mindenkinek jóéjt!!

Márti

Kép
horpika

Sziasztok!

Mire vegigolvastalak Titeket, besotetedett :shock:

Ma eltuntem napkozben, mert az egyik baratnomet latogattam meg, tolunk 15-20 km-re lakik. Egesz napos program volt, nagyokat setaltunk, fagyiztunk is es persze hatalmas nagyokat beszelgettunk.
Szuper volt! :D

Olyan almossag jott ram nalunk, miutan jol megtomtek ebedre, hogy nehezen estem at a holtponton, ha itthon lettem volna, tuti aluttam volna 2-3 orat.

Bogyra, nekunk is a szertartas elott volt a fenykepezkedes, ott latott eloszor a ruhamban, es en olyan szempontbol aggodtam e miatt, hogy ne ugy suljon el, hogy lejovok a panellakasbol lifttel, es o a lepcsohazban megjegyzi, hogy amugy jol nezel ki.
Mert hat ennek nem lett volna valami nagy varazsa ellentetben, ha a templonban lat meg eloszor - alleeses stb.

No de nem igy tortent, leertem - lifttel az igaz - es soha nem felejtem el az arcat, mikor meglatott, templomba menet folyamatosan dicsert, de a szeme is mindent elarult. :D

KépKép
horilda

Sziasztok,

Lorcika, ne pityeregj, szerintem is jobb, ha Szegedről nem indultak el, azért az jó messze van, igy sokkal nagyobb biztonságban tudhatod a párodat, persze tudom, könnyű mondani.......

Bogyra, ahogy olvastam a kólát, úgy megkivántam :roll: :roll: meginnék most egy pohárral.....Nekem lszi azt küldjél fénypóstával :lol: , de jöhet gyümirizs is :wink:

Nálam a mai büntilista:
Toblerone csoki egy csúcsocska
tejbegríz (anyu főzte, nyami)
sós perec........

jajj, ha belegondolok, hogy régen csak hétvégén ettem édességet.....

Bringababa, az semmi, de van egy bátyóm is aki 18 évvel idősebb az öcsikémnél. Egy percig se aggódj a korkülönbség miatt, imádni fogják :wink:
Bár néha amikor nekem kell hazahoznom este 10-kor a barátnőjétől, mert lekéste a buszt azért kap tőlem fejmosást, de az ráfér néha. :wink:
Egyébként én azt mondom, hogy anyukám a mai napig azért ilyen fiatalos és energikus (55 éves), mert az öcsikém fiatalítja :wink:

Dobok néhány képet a babaszobáról (nem lettek jók, mert béna vagyok, de mire észrevettem, hogy nem élesek a képek lemerült a kamera és nem találtam meg az elemtöltőt....apa meg dolgozik.....

Kép Agyiko

Kép Fuggony es mozeskosarka Kép szonyeg;)

Niki a képeket küldöm megnyugtatásul is, hogy nem csak nálatok van játék-plüss örület :D :D

Bogyra, nagyon cuki a kisfiad :D .

Jó éjt mindenkinek. Később még lehet, hogy jövök, de ha elfáradtam, akkor csak pénteken, mert holnap reggel indulunk pihenni Bükkfürdőre, én csak lábatlógatok :wink:

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi nagyon klassz a babaszoba!! :) De jo hogy mar van majdnem mindenkinek butora. Nekunk holnap telik le a hatarido amit a butorra adtak. 1 napot meg adok nekik es hivom oket!!! :D

Ferjemek haza szaguldottak Szegedrol..nem akarom tudni mennyivel jottek...de gyorsan itthon voltak. Holnap megint mennek!!! Meg egy nap parta!!!!! :oops: :roll:

Na megyek szeretgetem kicsit ferjcsekemet! :)

Jo ejt mindenkinek. Magamat ismerve hajnalban jovok!! :roll: :twisted: :wink:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Melcsi nagyon jó lett a babaszoba. Bogyra szép kisfiad van :)
Pár napja olyan fáradt vagyok főleg délelőtt csak kóválygok mint egy alvajáró. Holnap tanácsadóba megyek remélem minden rendben lesz.

Kép
rena10

Még nem szültem, de tegnap éjjel azt álmodtam h ápr.5-én szinte "kipottyant" a baba :) és nem volt időm értesíteni a fórum látogatókat sem :lol:
ma főleg gyerekszobát rendezgettünk - úgyh időm elúszott, de holnap ígérem, mindent visszaolvasok :) kezd egész pofás lenni a szobácska! végülis nem vettem fali matricát, inkább saját magam ragasztgattam keretbe képeket és gyurmával felragasztottam őket a falra. sztem helyes lesz. ha teljesen kész lesz és rájövök h hogyan kell fotót feltenni , majd megkísérlem közkinccsé tenni ;)

jó éjszakát!
D.
Vendég

Doo, nagyon drukkolunk Neked a héten! :wink:

Melcsi, nagyon cuki lett a babaszoba, aranyos. Homályos, nem homályos, tök jól visszaadja a hangulatát. Klassz helye lesz a csöppségnek.

A Jánosban tudom, hogy még a szülőszobán mellreteszik a babát és segítenek. Gondolom mindenhol segítenek, csak kérni kell a segítséget. De tény, hogy az első mellrehelyezések fontosa, mármint, hogy megtanulja jól csinálni.
Barátnőm is mesélte, hogy az első 3-at végigüvöltötte a gyerek és nem ment egyszerűen, de mikor ráéreztek, onnantól viszont gyönyörűen szopott. Szóval az első szopások meghatározóak! :):):)

Lorci, jól van akkor nyugi van, otthon van a férjecske, épségben, minden okés. Élvezd!

Mindenkinek jó éjszakát! Holnap nem tudom hogy leszek, mert rohangálós napom lesz.

Niki

Kép
niki30

Doo, én is nagyon szorítok nektek, nincs még semmi előjel???? egy ici-pici sem??? pocakkeményedés, nyákdugó távozás, semmi?

Melcsi, nagyon hangulatos lett a szoba!! Jó lábáztatást!

Bogyra édi a kisfiad, látszik rajta ő is alig várja a nagy napot, és tisztában van a szerepének jelentőségével, úgy vigyorog, mintha rajta állna vagy bukna minden :D

csajok, teljesen KO vagyok, este 8kor végeztünk a laminált padló lerakással, a küszöbnél lévő résszel eléggé megszenvedtünk, de csudiszép lett, holnap már csaka a szegélylécek vannak hátra
és a férjecském elkotyogta közben hogy holnapra is szabit vett ki :D úgy örülök, :D itthon lesz velem még egy napot 8) hurráááá 8)

este pedig bemutatóztunk Zsófival apának, hullámoztattuk a pocakom, meg kickbox bemutató is volt, meg fejkipréselés, hogy apa cuppanós puszit tudjon nyomni rá :D jó móka volt :)

na megyek és beomlok az ágyba, nekem ma tuti nem lesznek alvási gondjaim...

jó éjt mindnekinek

Lorcika, ha már hajanal van és itt vagy, azonnal sipirc vissza az ágyba aludni :wink: :lol: :lol: :lol:
pici76

Hali...Nem tudok aludni, felébredtem, és nem alszom vissza...Bezzeg délután, akkor biztos beájulok majd az ágyba! :lol:

Remélem, tinektek jobban tellik a ma éjjel:)

Márti

Kép
horpika

Sziasztok lányok!

Izgi éjszakám volt, vagyis inkább "rémisztőnek" mondanám...elment a nyákdugóm, hívtam is a szülésznőmet....de tök ari volt...és nyugtatgatott, bár jelen esetben szerintem senki nem lenne nyugodt! :cry:

Egyébként ma megyek délre a szemészorvoshoz, ma fény derül rá, hogy a szemem miatt (-8) szabad utat kapok e a sima szülésre, vagy belekell nyugodnom a császárba! Remélem az előbbi, mint az utóbbi!

Remélem nektek kellemesebben telt az éjszakátok!

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Én sem tudtam ma aludni :? , pedig tegnap 9-kor keltem, mint első hivatalos nem munkanapomon.....Apának meg megígértem, hogy pihengethet (tegnap este 10-ig dolgozott) mielőtt elindulunk. Nem baj addig pakolászok halkan....vagy megpucolom a reggeli adag gyümölcsömet :D

A szoptatáshoz küldöm mindenkinek a La Leche liga honlapjának linkjét, nem tudom, hogy már nézegettétek-e, a gyakran ismételt kérdéseknél rengeteg hasznos tanácsot találtok:

http://www.freeweb.hu/lalecheliga/

Doo, akkor lehet, hogy mire visszajövök nálad már babó lesz? :D
Barátnőmnek is 8 napja van hátra, pont tegnap dumcsiztam vele egy jót délután.

Horpika, remélem azért vissza tudtál aludni. Ha nem napközben pihizz le :wink:

Pici, akkor a nehezén már túl vagytok :wink: Jó pakolászást mára.

Niki, én is remélem, hogy szeretni fogja, olyan jó még bemenni is, apa vissza sem tette az ajtót, mert így már a lépcsőn felfelé menet is belátunk a szobába :wink: Aztán gondolom amikor hazajövünk, már vissza fogja tenni, különben nem sok mindent tudna aludni tőlünk :D .
Bár ki tudja, lehet, hogy jó baba lesz, de nem kergeteg álmokat :wink: .

Lorcika, csak ágyat rendeltetek, vagy lesz hozzá szekrényke is? Látod apa mégis hazament :wink:

Nu, elköszönök, pénteken jövök, addig megyek lábat áztatok, a csomagban egyébként van egy arc és egy kismama masszázs is, úgyhogy hawaii dj :D :D .

Szép napot mindenkinek!!!!!!
:D Melcsi

Kép
melcsi6

Liza, most olvastam csak amit írtál, gondolok rád, hogy minden rendben legyen.

Remélem a szemész is engedélyezi a rendes szülést.

Vigyázz magatokra.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, aranyos vagy, drukkolj, hogy picur, még legalább két hétig ne akarjon kibújni! :(

Nektek nagyon jó pihenést kívánok! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Jajj Melcsi hagy irígykedjek rád! Úgy volt hogy eski után mi is megyünk egy kicsit arra a környékre, mi sopront néztük ki, úgyanígy kismama masziros wellnessezésre.

De miután közölték, hogy ettől az évtől nincs üdülési csekk a gyeden lévőknek, így szociális helyzetünkre való tekintettel inkább eltettük nyaralásra a pénzt. A kicsi miatt ugye nagyobb kényelmet kell biztosítanunk magunknak, annak meg biza ára van! :)

De ti érezzétek jól magatokat, nagyon szép hely Szombathely és környéke. Főleg, hogy most átadták az új főteret Szhelyen! Érdemes bemenni, nagyon pofás kis város! :)

Pici! Akkor ti is nagyon ügyesek vagytok, hogy így haladtok! Tessék ki használni az időt apával, egy kis kényeztetésre is! :wink: Nem sokára már sosem lesztek ketten! :)

Melcsi! Majd értesíts a nyákdugód helyzetéról! :)

Mindenkinek szép napot!

Én ma megyek:

- labor (vér+pisi)
- varrónő (ruhapróba) jajjj de jujjj de jó! :)
- színházjegyekért
- röltexbe rózsácskákért a hajamba és kék szalagért (a valami kékhez)
- egészségügyi menedzsment ZH
- gyerkkel fogorvos délután
- holnap műszaki alapismeretek ZH (ez bizti azért kell, hogy elboldoguljak a vérnyomásmérővel)

Jah és még lehet a dejkmannba is vissza kell menjek! :)

majd ha végeztem jövök! Ez fenyegetés! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, sok sikert a mai naphoz! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Kepzeljetek jol aludtam!! MInta alvas votl!!!!! :) :)

Eliza hajra!!! Jujj de izgi,akkor akar mindjart itt lehet a baboka!!! :)
Szemeszhez miert mesz? Ugy ertem gond van a szemeddel? Ugy tudom, hogy nagy dioptriasokat szoktak csaszarozni.
En is el akarok menni, bar nekem nem nagy a dioptriam, de mas baja van a szememnek...szoval lehet erdemes lesz elmenni??

Lanyok remelem visszaaludtatok! Most kivetelesen nekem sikerutl vegig aludni az ejszakat...es meg pisilni se keltem fol...na reggel fel 7-kor minden bajom is volt!!!! :-o :)

Melcsi jo pihit neked.

Pici tok jo, hogy befejeztetek a szobat, a szegelylec mar pikk-pakk meg van!

Apu megy ma is Szegedre......a sofor amokfuto, de remelem ismet egyben hazaernek!!

En ma futkarozok ide-oda. De azert jovok.
Nem tudom melyikotok kerdezte, de pelenkazot is vettunk a babaagyhoz. Karesz azt mondja ne adjak nekik meg egy napot sem, hanem hivjam fel oket, hogy kesz van-e a butor. Az lesz. :)

Szep napot mindenkinek.
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Bogrya: Te ma megint lotsz futsz? Tisztara Lotifuti vagy!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Hajrá Lorci! Mondd meg nekik a magadét! :)

Ja és ha rám hallgatsz az első kérdésed az lesz:

Egyaltalán leadták a megrendelést???????? :D :lol:

Gyorsan kinyomtatom a puskácskámat aztán tűzök el én is! :) Nem is látom a nap végét. Szegény Gerivel fogorvos... jajjj. Nem jött ki neki két tej foga és már jönne a csontfog, nyomja összevissza, de egyszerűennem esik ki neki a tejfogacska.... Eddig vártam hátha kilöki mégiscsak, de mostmár inkább ferdén kezdene nőni a csont fog, úgy hogy azt nem hagyjuk. Megbeszéltem vele minden lehetőséget, hogy szuri, kihuzzák stb... Egy hős.

Jah meg van egy szilánk, ami kiáll a szájpadlása felé, valamelyik hátsó fog eshetett ki rosszul, és ott mered egy 3 mm es darab, amiben mindig elvágja a nyelvecskéjét....

Sajnálni fogom nagyon én is úgy utálom a fogorvost, mármint ha baj van a fogammal... Különben hősként beülök poliroztatni meg átnézetni! :D

De 16 voltam amikor tévedésből kihúzták az egyik fogam... és az úgy de úgy begyulladt, hogy hetekig jártam felvágatni az inyem, meg ilyenek. Apu a végén már turmixolt mindenféle kajákat, mert lefogytam 42 kilóra.... Nah az eset óta nem szívesen járok fogorvoshoz...

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok!

Reagálni csak este vagy holnap fogok rátok...ha nem haragszotok.

Csak annyit akartam elmesélni gyorsan, hogy képzeljétek, hétfő éjszaka Emma próbálkozott befordulni. Annyira drága volt. Egész éjjel feszített jobbra, balra, de szerintem nem igazán volt már helye. Másnap meg is dícsértem, hogy milyen kis ügyes volt és mennyire büszke vagyok rá, hogy így megpróbálta és tudom, hogy mindent megtesz. De tényleg.
Most éjjel is próbálkozott, de valahogy mintha a feje még feljebb került volna, valószínű rossz irányba indult el a kis drága. Nevettünk is reggel párommal, hogy már most a nehezebb utat választja :D
Szóval igyekszik a kicsikém, és ez nekem nagyon sokat jelent!

Na rohanás van ma. Este sem leszek itthon.
Délután meg szülésfelkészítő:):)

Jók legyetek!

Melinda, nyákdugó eltávozott! Jesszumpepi, de nagyon célegyenesben vagy már! Nagyon szorítok! Domcsi maradj még, maradj még kicsike még egy kicsikét!

Puszi Lányok!

Niki

Kép
niki30

Niki, de aranyos vagy, én is ezt mondogatom neki, legalább még ezt a hetet meg a jövő hetet, aztán jöhet tőlem! :) Szorítsáááááááááááááááááááááááál! :)

Lorcika, hát igen, de azért még szeretném, ha két hetet bent töltene!!!!!! Imádkozom is rendesen! :shock:
A szememmel azért kell menni, mert -8-as, és megkell nézetni a szemfenék állapotát, az nagyon sok mindent befolyásol! Drukkoljatok!

Kép
elizabeth25

Lányok, amúgy ti kg-ban hol tartotok? Én most méreckedtem, 12-nél...de nekem ez teljesen jó! :) Ahogy a Kismamák Nagykönyvében megvan írva :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Hu nagyon szurkolok Lizaert es Dooert!

Bogyra, nem vagy semmi, le a kalappal, mennyi mindent birsz intezni egy nap, kitartast kivanok a mai naphoz is.

Melcsi gyonyoru a gyerekszoba, nekem rettenetesen tetszik!!! :D
Biztos nagyon jo lesz a kiruccanas, jo szorakozast kivanok!

Van olyan kozuletek aki megy nyaralni valamerre a kis picurral bovult csaladjaval?
Mi nem megyunk iden, de jovore szeretnenk.

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?