A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Tudom, hogy nehéz, de egyszerűen muszáj előre nézni...Örülök, hogy jobban vagy!

kata790313

Á lasan tuti túl leszek rajta. :-) A következőnél jönnek majd az ikrek! :-)
Ági28

Sziasztok!
Reginana, bocs, hogy okoskodtam, kicsit lelassultam mostanában, visszaolvastam, és nahát, télleg azt írtad, hogy "Dévaihoz járok". Hogy ebből nekem miért nem volt egyértelmű, hogy következésképpen ismered is, azt nemtom, de ez van. hüjjülök. Kép

Kata, köszönöm kérdésed, jól vagyok, csak rettegek a perctől, mikor meg kell locsolnom a tesztet. Éppen ma reggel panaszoltam februárapunak, hogy már tegnap sem fájt a hasam, és hogy ez vajon rossz, vagy jó, vagy mi, aztán 5 perc nem telt el, úgy elkezdett fájni, hogy csak na. De már elmúlt.

Modrooka, ez nagyon szép mennyiség! A szerda, az holnap, ugye? Gondolni fogunk rád!

Ági, így van! :)
február

Február te csak ne parázz a pisiléstől!!
Ági28

Hát, általában nem szoktam :)
Igen, értem, hogy érted, de annyiszor ültem már a wc-n, szuggerálva azt a nyavalyás kis vonalat, aztán mindenféle fénynél újra megnéztem, hogy hátha csak a wc lámpájánál nem látszik, miközben a másik csík ott vigyorog egyedül... Tudom, hogy aki itt van, az mind átélte ezt, többször is, mint én, mert mi szerencsére elég hamar eljutottunk egy meddőségi központba, de azért pocsék. Á, legszívesebben nem is csinálnék tesztet...
február

:oops: jaj, de egy hülye vagyok, hogy ezen rinyálok... Ne haragudjatok!
február

Február!! Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee megverlek! :-)
Ági28

:) akkor elhiszem, hogy kezdesz jobban lenni.
február

Na azért! Tényleg húsvétkor a pisilésen kívül mit csináltok?
Ági28

Kata, tényleg jó lenne egy találkozó...és örülök hogy nincs semmi gáz!!!

Ma voltam vérvételen, nnnnna negyedszerre a 2. nővérke csak levette alkari vénából...szép vékony tűvel, ami ugyan lassan jött le de legalább most már nem is látszik.

Pénteken tudom meg az eredményeket ezekre és a Klamídiára is.
Dévait mindjárt hívom a kenet miatt...jajjjjj izgulok, az ember bármilyen kis nyavaját olyan könnyen összeszed...

Ágica...és ez most már csak egyre jobb lesz!

február, meglásd, tojik neked a nyuszi még egy csíkot (összesen egy teszten kettőt), lényeg hogy pozitív tesztet :D
azért remélem addig is mész pislilni :oops:
szpandi

Gizmixx, nálad mi a helyzet? dolgozol már teljes időben? (bocs , ha valamit nem olvastam vissza és már írtad)
szpandi

Semmit, remélem :) Tényleg, elég zűrös heteink voltak, (nektek mondjam...), szóval nagyokat pihenünk, eszünk, + némi családlátogatás.

Nem, Szpandi, úgy gondoltam, addig már nem megyek pisilni, hadd koncentrálódjon a HCG :lol: Már ha van... :?
február

Bocs, az kimaradt, hogy: És ti mit csináltok húsvétkor? :oops:
február

Nagyon helyes!! Koncentráljon csak :D (tudod csak így Andisan hihi)

Húsvétkor nálunk családi összeröfi péntektől hétfőig...sütés főzés stb. Jönnek anyósomék és családilag ünneplünk...én bírom az ilyet!!! remélem azért pihenni is lesz időnk...
szpandi

juhéééj!! kenet negatív!!! ...Most beszéltem Apánkkal...
szpandi

Hát én hétfőn elküldöm a párom, és én meg bezárkózom otthon! :-)
Ági28

Andi csupa jó hírek!! :-)
Ági28

Szóval nem fogadod a locsolókat, ahogy illik? Apa meg megy és teljesíti a kötelességét?
szpandi

Hát engem ne locsolgasson senki! Max ha termékenységi löttyöt hoz! :-)
Ági28

Íííígy van! Bár eredetileg nyilván termékenységi rítus volt, de ki hiszi már ezt el a krasznajamoszkvával felszerelkezett távoli rokonnak!
február

Kép

Sziasztok lánykák!

Megint itt vagyok!!!! Tegnap este értünk haza, de az utazás után már nem volt erőm elcsattogni apánkhoz, így holnap reggel egy kis uh-val nyitok. Gőzöm sincs mi lesz, de az a 10 szem closty tuti nem tette a tüszőket naggyá. Szóval valszeg 1hét múlva lesz az ucsó inszem.

Ági! Nagyon örülök, hogy jobban vagy. Nagyon ügyi kislány vagy, hogy így megráztad magad. És ez a helyes beszéd, augusztusban jöhetnek az ikrek!!! :)

Kispinty! Oké akkor a Szilvinél maradok. Nem jössz holnap apánkhoz?

Cseka! Látom tetszik a kinezológus. Nagyon remélem, hogy eredménye is lesz.

Hú, bocs hogyí nem írok mindenkinek külön, de 1 hét alatt egy kicsit lemaradtam:(
cyprus

Szia cyprus, de jó, hogy újra itt vagy! Szorgalmasan olvasgassál vissza, majd kikérdezzük. :)
február

Pedig milyen jó is az! Mármint a krasznajamoszkva...
cyprus, milyen volt a kiruccanás?
szpandi

Nagyon-nagyon jó volt. Csak az a baj, hogy utána olyan nehéz visszaszokni az itthoni hétköznapokba.
Gondoltam ám rátok Rómában is. Nem tudom ki vallásos és ki nem közületek, de remélem nem haragszik meg senki rám, hogy belefoglaltalak benneteket az imáimba a Szent Péter Bazilikában.
Szóval tuti, hogy mindenkinek sikerülni fog mostanság a baba.
cyprus

Február! Nagyon-nagyon drukkolunk és ne félj a hétfői pisiléstől!!!! Minden ok lesz majd meglátod.

Aranyosak vagytok, hogy így örültök nekem:)
cyprus

Rómában voltatok? :D és :cry: Eddig kétszer voltam, úgy hiányzik!
február

Szia Cyprus! Dehogy baj, hogy belefoglaltál, sőt köszönöm, jük!

Ja én nem is meséltem, valószínű pénteken megyek természetgyógyászhoz vuduztatni! :-)
Ági28

Na, 14h, jöhet az Utrogestan. (a napi betevő...)
február

És cyprus, én is köszönöm!
február

Február jó szórakozást az Utróval! :-)
Ági28

Mit csinálsz Ági? Vuduztatsz:)))))

Igen, Rómában voltunk, de mi még csak most voltunk itt először. Gyönyörű és már most hiányzik.

Csajok itt mindenki kinezológushoz, meg vuduztatni megy? Ez a jövőm:))))
cyprus

:lol: hát az biztos, hogy sokat fejlődött a kézügyességem!
február

Hát igen. Róma gyönyörű. Remélem, dobtatok pénzt a Trevi-kútba! Nekem másodjára elmaradt, de ez nem akadályozhat meg abban, hogy visszamenjek! (Hátha az első még érvényes, nemtom.)
február

Hát ez már borzasztó, hogy minden mondatot háttal kezdek...
február

Cyprus! Holnap reggel 1/2 8-ra ott leszek! A tüszőid biztos szépek, nekem is nőttek a Clostytól egy páran, bár tényleg nem túl nagyok.
kispinty

Szia Szilvi!!!

Ok, akkor sietek én is reggel. Én negyed körül szoktam ott lenni. Jujj, de jó, hogy jössz, bár most biztos nem lesz olyan sok időnk trécselni, mint a múltkor este.
cyprus

Csajok modrooka is holnap reggel megy, de neki műtétje lesz! Akkor holnap topiktali, és én nem leszek ott? :-(

Igen, kipróbálom, mit csinál, a lány aki elvisz nem árulta el, hogy mit csinál az ember velem. De csak helyrerak kicsit.
Ági28

Ági! Akkor majd gyere é savass csak be minket ebbe a vuduba!!!

Moodroka is jön? És ő hogy néz ki? Csak hogy lecsaphassunk rá.

Ági! Veled meg majd randizunk legközelebb oké?
cyprus

Hupsz! Ez egy kis elírás volt. Szóval avass be minket. Remélem ez nem vetíti előre, hoyg mit fog veled a vudu csinálni?:))
cyprus

Na hát az jó sokára lesz,mire én megyek.
Bár 18.-án du megyek.

Na hát ezt nehéz elmondani, mert csak az MSN-n látom a képét, de az nagyon kicsi. Szólok neki, hogy írja le, itt,hogy miben megy holnap.

Ja Cyprus remélem nem savass lesz! :-)
Ági28

Na szóltasm neki, hogy jöjjön,és mondja el, hogy hogy néz ki! :-)
Ági28

Figyu Ági! Dehogy lesz az soká!!! Sőt lehet, hogy együtt kezdünk majd bele. Nekem Április vége lesz mire kiderül az ucsó inszem, akkor visszamegyek hozzá, aztán kezdődhet a sok leletbeszerzés, meg ki tudja, hogy melyik listára férek be? Addig meg csak vuduzz, töltődje fel újra energiával és mosolyogj:))))
cyprus

Hát nekem kb agusztusban lesz a kezdés.
Ági28

Cyprus! Nagyon köszönöm én is. Szerintem ez alatt az idő alatt egy kicsit mindenki hívő lett...ebben, vagy abban...de máshogy nem megy...
Ágica, elrohan majd meglátod!
A vudu meg tuti segít majd! Várjuk majd nagyon a beszámolót, hogy volt e csirkeláb meg ilyesmi... :D
szpandi

ja, meg fehér kakas! :)
február

Hát majd csak pénteken megyek ha minden igaz, úgyhogy holnap még ne várjátok a beszámolómat.
Ági28

Esetleg nem Seranonak hívják a mestert. Nagy magas, izmos fekete ember (Nagy Csapat) hatalmas ütővel :D :oops:
szpandi

Én a magam részéről nagyon kiváncsi vagyok:))
szpandi

én is :)
február

Képzelhetitek, hog yakkor én milyen kiváncsi vagyok!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?