A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

bettike örülök az erőlelépésnek. :lol:

Szilcsi örülök a férjed rendbejövetelének

babbancs Örülök mindkettőtök egészségének,ölelés nektek

ancsa remélem nektek is hamarosan sikerül

babaimi drukk+++++++++++++++++++

snufi drukk+++++++++++++++++++++++

és persze mindenkinek ölelés
Vendég

purc: ne haragudj, neked még meg sem köszöntem, hogy válaszoltál. Ki fogom próbálni legközelebb (már ha lesz :wink: ) az Algoflex Forte-t.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ancsa köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a kisfilmet.fantasztikus :shock:
Vendég

Szilva, nem mondta meg... PASI :lol:
Ja, én akartam javasolni a Cataflamot, nekem csak az használ, bár csak receptre lehet kapni... :?

Ancsa, privi ment, és a film nagyon jó!!! :lol:

Kép
szilcsi

ancsa: azt aaa...micsoda videó. Köszi! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kata, várni kell kb talán még egy hetet, de az előzetes eredmények jók lettek.

melcsi, tényleg nagyon szép lett a babaszoba, sajna mi nem festhetjük ki :( , így marad fehér. Majd teszek a falra képeket, vagy nemtom. Jó utazást nektek!

Liza, hogyan vetted észre, hogy elment a nyákdugó, milyen volt? :oops: tudom hülye kérdés, de én kis tapasztalatlanka fogalmam sincs milyen az.

Robcsi, hát most tartok 4 kilónál. Te 1 kilót híztál csak?????? :shock: Akkor én sokat híztam, te jó ég. Mondjuk sokat nem tudok ellene tenni. Mert nem nassolok így sem.

Babancs, jaaaj de ügyes ez a Domi baba. Hogy erősödik, hízik.

Veramami :cry: , én is ajánlom az E vitamint, szerintem segít tényleg. És igaza van Robcsinak, apa vizsgálat volt?

(((((Bettike)))))

Szilva, igazán nincs mit. :lol:

Coca, nem semmi első napod volt, aztaa hét meg a százát. remélem ma nyugisabb lesz.

Képzeljétek el, arra ébredtem, hogy olyat rúg belém a Bálint, azt hittem lepottyanok az ágyról. Csak azt nem értem a csöpp kis lábával hogy tud ekkorát rúgni :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa, most néztem meg, nekem nagyon bejött. Köszi.

Purc

Kép

Kép
purc

purc Bálint baba biztos focista lesz :wink:
jó, hogy minden eredmény jó lett
Vendég

boni, nagyapja örülne neki. Azért majd még hatunk rá, hogy inkább a bicó felé húzzon a szíve :wink: :roll:
Az eredményeknek én is nagyon örülök. Majd 16-án megmondja dokinéni mit lát megint, remélem semmit, mármint semmi rosszat :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

sport-sport :lol: legyen bicikliző focista :wink:

a falat miért nem festhetitek ki?
Vendég

Boni, emléxem. :lol:

Bettike, most már sinen leszel. :wink:

Áfi, nem lesz gond!!! :wink:

Szilcsi: örülök, hogy szent a béke. :D

Purc, örülök, hogy jók lettek az eredmények! :P

Ancsa: nem semmi a pacák!!!!! :shock:

Megyak Auchanba, este jövök, pussssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni, azért mert albiban vagyunk. Végülis ki lehet festeni a falat, de előtte valamivel be kell fedni, és csak utána lehet festeni, és ha nem nekik megfelelő, akkor nem adják vissza a kauciót. Inkább nem festjük. :roll: Az a furi az egészben, hogy mikor új lakó érkezik, mindig kifestik a lakásokat, szóval nem értem az egészet. Elvileg karnist, meg képeket tehetek fel, de még ezt is meg akarom részletesen kérdezni, nehogy nekem bele tudjanak kötni. Aztán ha megkapom rá az Ament, az Uramat ugrasztom :lol: És mehet a fúrás, kalapácsolás... (Persze miután vettünk fúrót :lol: )

Purc

Kép

Kép
purc

(((((((((((((((((((((((boni))))))))))))))))))))))))))))

Snufi! Jobban vagy?

Ancsa, küldök neked..

íPurc! Bálint focista lesz!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Most látom, Boni is azt írta Purcnak!4 No most már bizti!!

Bonikám, neked nem netezni, hanem apázni kellene!! SIPIRC!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Veramai! Nagyon sajnálom! ..Ne haragudj, de én is osztom a véleményt: ki kellene vizsgáltatni téged is és a párod is. :(

babaimádó
Kép
babaimado

Képzeljétek el, az oviban kapott a lányom ingyenjegyet a cirkuszba. Merthogy szép falunkba jött a cirkusz, hát gondoltam megyünk. Fel is kerekedtünk, apa, anya, törpe. Odaérünk, keressük a cirkuszsátrat. Sehol. A focipályán kerestük, igaz a plakátokon a művház volt kiírva, de ezek közvetlen egymás mellett vannak. Gondoltuk benézünk a művházba. Hát egy pici színpadra kikészítve pár hullahopp karika, egy két kellék, a színpad előtt székek. Ez a cirkusz?!?! :shock: Sorbanállunk jegyért, közlik hogy a felnőtt jegy 1000Ft. :shock: Mi ugye rögtön ketten voltunk, apát kikaptam a sorból, mondtam neki vagy ő marad a gyerekkel, vagy én, ezért én 2000Ft-ot ki nem fizetek. Ő rögtön haza akart jönni, de a gyerek már látta, meg mondtuk is neki hogy cirkusz, lelkes volt, sajnáltuk volna megríkatni. Így én szépen hazasétáltam, remélem ők legalább jólérzik magukat, bár akkorka színpadon nem tudom milyen állat fér el... :? Talán 2 uszkár.
Vendég

Sziasztok

Zöld utat kaptam a természetes szüléshez, a szememmel minden ok, hála Istennek.....egy órán keresztül nézte a dokinéni! :)
Ennek nagyon örülök! :)

Kép
elizabeth25

Babancs annyira örülök, hogy Domi ilyen jól fejlődik...és gondolom már tűkön ültök, hogy mikor vihetitek haza! :) Már csak egy hónap....igaz marha sok....de aztán végre otthon lesz! :)

Kép
elizabeth25

Végre itthonról! :lol:

Ancsa! Köszi a videót! Bes..rás milyen ügyi a srác!

Áfi! Enikő azért biztos élvezi! Apa meg gondolom már horkol azóta! :lol:

Eliza! Jó hír, akkor most már nyugi!

Kép

A jövő hét szerdát előrébb hoztam! :lol:

KÉPEKRŐL MIT IS TUDUNK? ÉN MÉG EGYET SEM LÁTTAM!

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Mfpan, Monyoka, Babszika! Így ciklus vége felé mennek a drukkok! :lol: +++++++++++

Sonjus! Remélem volt pé és megtettetek mindent az ügy érdekében!

Macspacs?????? Na??? Mi lett?

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

szezso: hajrá új doki! drukkolok+++++

melcsi: nagyon szép a babaszoba, tetszik :D :D :D ha megírod a mailcímedet, akkor kaphatsz képeket :wink: remélem, jól érzitek magatokat bükfürdőn!

ancsa: drukk+++ megnézted a fotókat?

boni: nem kaptak ötöst, a két szép szemükre nem adhattam :lol:

liza: örülök, hogy minden oké.

gaby: drukkhegyek holnapra++++

coca: ma ugye előkerülsz? :wink: ma jobb volt a suliban?

bettike: jó ötlet a nyári egri tali. szeretem egert, jó hely.

baba: jó a hőd :wink:

vera: sajnálom :cry:

snufi: gyógyulást!

szilva: drukk apának a jövőheti vizsgálathoz+++

szilcsi: neked nagyon nincs szerencséd ezekkel a vérvételekkel :evil:

babancs: örülök, hogy szépen fejlődik domi. :D

purc: focista lesz a fiad :D

képek: aki szeretné megnézni a képeket, írja már meg a mail címét nekem. még nincs fenn az összes, hiányzik szilcsitől, gabytől. de már van fenn 165 db kép.

katica
katica30

Athiz Szilije holnap megy kórházba hatalmas ölelést nekik

((((((((((((((((((((((((Szili ))))))))))))))))))))))))))))))))

babaimi :wink:

KAtica szigorú tanárnéni :lol: remélem nem lesz leszel Áfival szigorú

:lol:

Áfi remélem Enikőnek tetszeni fog

Purc :cry:

Eliza örülök, hogy megtapasztalhatod a temészetes szülést :wink:
Vendég

Katicának köszönhetően már én is láttam a képeket! bibbíííííííííííí

Szerelmes lettem Miksába! :lol: :oops:

És most már mindenkit tudok archoz és névhez kötni!

Kép
bettike
Eger

BEttike!
aki előbb látta! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már jó rég nem jártam errefelé, miujság? Hogy telt a hétvégétek? Én most hulla vagyok nemrég értem haza "Aputól" :) A mai napom jól sikerült, bár időközönként lehetett volna jobb is, de tudjuk be annak, hogy a drága párom 2-ig sem lát annyira beteg... :( Szerintem ebben a hónapban se találtuk be a megfelelő időszakot, de még olyan fiatalok vagyunk még :) Mindenesetre a görbém érdekesen alakul, ilyen kilengéseim még nem igen voltak... :roll: Kép
lilaliba

lilaliba nekem a múlt hónap volt ilyen EKGs :wink:

Remélem elkaptátok. :lol:

A hétvége nagyon jól sikerült, már szervezzük a következőt
Vendég

boni: még csak a 9-ik cn-en vagyok és nem hiszem hogy a héten már tudnánk együtt lenni többet! :( De ami késik... :D

Szóóval jól sikerült a találka? ennek nagyon örülök! a következőnek hol lesz a helyszíne?

Puszi
lilaliba

9.cn nem jelent semmit. nyugi.

Eger Július közepe
Vendég

boni: abban én is benne lennék... Imádom Egert és ha minden igaz, akkor addigra már túl leszek az államvizsgán is! :) van valami ötletetek a programot illetően? :wink:
lilaliba

HEllo!

Sajna visszaolvasni nincs időm, majd holnap, ma csak annyit, hogy voltam próba álláson 2 órát és szupi volt, már nagyon sajnálnám, ha nem engem vennének fel.

Katica én kérem a képeket mail-on, de csak az alábbi mail-ra mert most csak az a jó klarissza30@freemail.hu. Köszike

Kép
klarissza32

Klarissza: nagyon drukkolok, hogy fölvegyenek!!! :) :wink:
lilaliba

Lanyok a juliusi talira en is szeretnek mar menni! :))
Szeretnek kepeket kerni en is ha nem gond, vadsonja@freemail.hu, legysziiiiiiiiiii!

Kép
elizabeth25

Cirkusz:
nem 2 kutya volt, hanem 1. Meg egy óriáskígyó. És itten végeszakad a felsorolásnak. Nem volt több állat. 1 bácsi mókázni próbált, meg 1 néni dobálgatott ezt-azt, labdát-karikát, és meg lehetett simogatni a kígyót. Slusszpassz.
Enikő a szokásos formáját hozta, tekergett, forgott, mikor rászólt az apja hogy üljön normálisan és nézze ezt a remek előadást akkor meg üvöltött. Apuka megígérte 12éves koráig sehova nem viszi magával... :D
Vendég

áfi :lol:

lili kicsit feljebb már van program betikétől :wink:

eliza, katica biztos átküldi neked is, mindenkinek ő küldte ki. a talira meg jó hogy te is jösszz :lol:

klarissza drukkolok neked

illetve BABAIMINEK DRUKK+++++++++++++++++ :lol:

Snufinka drukk++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Áfi, mondtam már, hogy csípem a kiscsajt :lol: De különben is, tök igaza volt ennyi pénzért, ilyen előadást... én is lehet kiabáltam volna :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

megyek HUncutkodni BAbaimi , Melcsi parancsára :wink:

Jó éjt!

Purc NEked pedig kellemes délutánt! :lol:
Vendég

Jóéjt Boni és kellemes huncutkodást! :wink: :wink: :wink:
lilaliba

Liza! Örülök a hírnek!

Katica! Köszi!!

Boniiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D Szép és eredményes éjszakát kívánok!!!!!! :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szépen hogy megnézhettelek titeket!!!!! :D :D :D :D :D :D
Még nem jöttem rá teljesen hogy ki kicsoda :? Csajok,nagyon csinosak vagytok mind!!! :shock:
Áfi!Annnyira szép helyen laktok! :shock: :D
Gyerkőcök is rettentő édesek!!!!Enikő csoda szép kislány,Miksa is azokkal a nagy kék szemeivel... :shock:
Köszi mégegyszer!!

Örülök ha tetszett a video! :D

Gabynak Bettikének drukk holnapra!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok skacok
fényképek töltése folyamatban, pár perc és fenn lesz az albumban :) Bocsi, hogy most nem írok sokat, most értünk haza, megyek pancsi, és borotva holnap HSG :( nem fog fájni, nem fog fájni, nem fog fájni , nem fog fájni , nem fog fájni , nem fog fájni

Áfi
párom mindig cirkuszba akar menni, őt kellett volna vinni :lol: mi majd megyünk a fővárosi Gabikával :P

Liza
na, akkor hajrá sima szülés hamarosan :wink:

Bettike
szóval Miksa kéne, mi? :P és a kis pillangót szerettem volna hazahozni :wink:

többieknek is csóközön Kép most nem olvastam vissza mindent, de majd pótolom holnap, hacsak nem dögleni fogok az ágyban a vizsgálat után

Kép
gaby25

Gaby, gondolunk Rád!!!! Jelentkezz utána!!!!

Jó éjt!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

ja, apa ma elszívott 5 szál cigit :twisted: Kép

Kép
gaby25

Gaby, holnapra mennek a drukkok!! Szorítok ezerrel!!

Purc

Kép

Kép
purc

elfelejtettem, hogy éhgyomorra kell e mennem :? sos, valaki infót adjon

Kép
gaby25

Jó reggelt! Mindenki alszik?
Én is álmos vagyok.
Végre berakta a vonalat nekem a ferty, de nem értek vele egyet:

Kép

Gaby! Nem tudom, hogy ehetsz-e. AZ UH-os előtt én ettem, bár nem sokat, mert ideggel voltam tele:-)
NAgyon drukkolok és nem fog fájni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++
Jelentkezz a jó hírekkel!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaaaa....én is szerelmes vagyok Miksába! Enikőt meg imádom!!!!!!!!!Én mindkettőt hazahoznám:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
utolsó nap a tavaszi szünetig...

katica
katica30

Ááááá!
Tegnap is eldolgoztam az időt! :wink:
Na, majd ma!
Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
nekem nem olyan jó :? 10 perc múlva indulunk. Kaptam egy olyan ötletet, hogy beszedek apranaxot :roll: viszek magammal, van is itthon :wink: délután jelentkezem, de gondolom nem fogok sokat ücsörögni a gépnél, mivel görcsölős fajta vagyok, tuti nem úszom meg :?

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?