A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

gaby! lélekben veled Utána feltétlen jelentkezz puszi
Vendég

BAbaimi még mindig azta... DRUKK+++++++++++++++++

ne kezdj el veszekedni a fertyvel :lol: :lol: :lol:

KAtica de jó neked :lol: én is akarok tavaszolni. MElcsi már javában tavaszol, remélem jól érzik magukat

Zöldi Köszi :wink: remélem ma többet leszel

Snufi ++++++++++++++++(most sem méred a hődet? )

MIndenkinek szép napot!
Vendég

Purcn jó pihenést! :lol:
Vendég

Bettike sok sikert a dokinál!
Vendég

csajok most beszélnek arról a slágerben, hogy pakson pont amikor ott voltunk valami meghibásodott, de csak most jelentették be hivatalosan. :shock:
Vendég

SZia Boni! Köszi! A te hőd milyen?

Jujj..de durva..azért ment a sok tűzoltó!!! Csajok, ki rontott el valamit?????????

babaimádó
Kép
babaimado

hát szerintem Pé még sehol, 2 oldallal előrébb van a görbém, + 36, 75 36, 7

kár hogy nem tom mikor van Pé, mert akkor biztos nem engedném aznap Uramat seháse :?
Vendég

Négy sziréna volt hibás Paks körzetében
április 2. hétfő 17:19
[MTI]
Négy sziréna volt hibás a paksi atomerőmű 30 kilométeres körzetében telepített lakossági riasztórendszer hétfőn megtartott csökkentett üzemű, úgynevezett morgató próbája során, tájékoztatott az országos katasztrófavédelem. A három érintett megye közül Fejér megyében nem volt hibás eszköz, a Tolna megyei Dunaföldváron egy, Bács-Kiskun megyében Bátyán kettő, Solton pedig egy sziréna nem szólt, közölte Dobson Tibor szóvivő. A próba eredményessége 98,2 százalékos volt.
Vendég

slágeren megint felfújták vagy mi :?:
Vendég

Boni: én mást találtam:

betűméret: kisebb | nagyobb

2007-04-04 07:32
Újabb leállás Pakson
Az erőmű nem adott ki közleményt

Leállították a paksi atomerőmű kettes blokkját a múlt héten, mert a reaktortartály fedelén az egyik tömítés meghibásodott és szivárogni kezdett a bórsav - tudta meg a Magyar Nemzet.

Csaknem egy hétig tartott a szünet, mert a tömítést csak a tartály lehűlése után lehetett kicserélni. Mitter István, az intézmény szóvivője a híreket megerősítette és elmondta azt is, hogy a kettes blokk azóta már újra százszázalékosan működik.

Az esetről egyébként az erőmű nem adott ki közleményt.

FH

babaimádó
Kép
babaimado

kicsit rosszul másoltam be, amiért bocs, de sietve nehéz:-)

babaimádó
Kép
babaimado

ooóóóóóó!
Látod, valamit megéreztem, mielőtt bementünk volna :lol: :lol:
Vendég

Gaby,
nagyon nagyon drukkolok a HSGhez!!! Az Apranax jó!
Bonika,
a sziréna csak sziréna...
Babaimi,
ezt én is elmeséltem nektek... tán 2 nappal azelőtt történt a szivárgás hogy ottjártunk. Ha ez vígasz mi a kettes blokknak a közelében sem voltunk. Azóta már rendben visszaindult minden, csak egy tömítés ment tönkre. Minden pánik felesleges.
Vendég

ooóóóóóó!
Látod, valamit megéreztem, mielőtt bementünk volna :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap délután megvolt végre Réka hajvágása, amit hősiesen elviselt.

Ancsa, most tudtam megnézni a kisvideót, hát nem semmi amit a fickó művelni tud a festékesflakonokkal.

Gabi, tudom, hogy már nem olvasod, de drukk!

Babaimi, én se oda tenném a vonalat, hanem 2 nappal későbbre :wink: Drukk

Purc, enyim belső gyerek valamelyik nap vagy megboxolta a húgyhólyagom, vagy kétlábbal ugrált rajta, mindenesetre örülök, hogy wc közelében voltam :oops: Egyébként a 4 kg se sok, de végülis úgyse ez számít, hanem hogy a bébivel minden ok legyen.

Áfi, nem semmi cirkusz és ezért 1000 Ft-ot szednek be?

Katica írjad már meg nekem lécci-lécci, hol tudom megnézni a képeket. Köszi.

Kép
Kép
robcsi03

áfi nem is félek, csak érdekességképp említettem. tudom, hogy akor be se engedtek volna :lol:

robcsi gratula a hajvágáshoz. mégegy focista ? :lol:
Vendég

megnézve a épeket sajnálom, hogy nem tudtunk maradni vasárnapig nálatok áfika :cry:
Vendég

Múlt héten rendeltem a netről kisrucikat, csak akkor nem sikerült feltennem a képeket. Most megint megpróbálom.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Boni, hová vannak feltéve a képek?

Kép
Kép
robcsi03

Sajnálhatod is :mrgreen:
Nagyon jó volt még a másnap is, kiültünk a napsütésbe és beszélgettünk, Katica elmosogatott (:D) asszem 2x is, délután tésztával ettük a pörköltet és saviubival, nyugisabb volt mint a szombat, de akkor az esett jól.
Vendég

robcsi küld el e-mailcímed katicának, és akkor küld egy e-mailt akkor meg tudod nézni.
Vendég

na szép,

de hát ha mennikell, hát menni kell. én örülök, hogy egyáltalán semmi nem jött közbe és legalább szombaton ottlehettünk veletek. NAgyon jól éreztem magam, még akkor is ha a cicukáid miatt este kiütöttem magam :lol:

NAgyon édik a rucik :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Én is halál szarul vagyok........éjszaka kétszer is görcsölgettem...........majd meghaltam, alig tudtam aludni! Tuti nekem is bekavart a front, mert eddig bármikor jött, főleg hideg, a halálomon voltam! Remélem még nem fogok szülni! Fáj mindenem, szédülök és alig birtam kikelni az ágyból! Csak azért jöttem fel, hogy megnézzem hogy vagytok és írjak pár sort!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Ti meg tudjátok nézni Gabyék képeit???? :shock: Én nem,... :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babim, én sem értek egyet a fertyvel hőddel kapcs.!!!

Boni, nem mérek!

Robcsi: aranyosak a ruhák!

Később jövök,

pusssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Gaby, hatalmas drukkok mennek!!! Kitartás, ügyes leszel és nem fog fájni!!! +++++++++++++++++++

Snufi, eleged lett a hőmérőből? Én ma mértem először egy ciklus kihagyása után. :wink:

Kép
szilcsi

Snuf én meg tudtam, nézni amit KAtica küldött .vagy nem arra gondolsz? akkor csak otthonról tudom megmondani, hoyg sikerült e?

LAssan lehet, hogy Én is eljutok arra a szintre, hogy nem fogom mérni, BAlázs úgyis sokat van külföldön, és legalább nem idegeskedem azon, hogy éppen akkor nincs itthon, amikor kellene :lol: (persze nem csak arra kell :wink: )
Vendég

Lányok, senki nem küldi nekem át a képeket??? :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Olvasok én, csak írni nem nagyon bírok. Csak ismételni tudom a többieket, hogy nagyon klassz volt a hétvége, tényleg nagyon jól éreztük magunkat! És aranyosak vagytok, hogy így odavagytok a kölökért :wink: Tényleg, meg is akartam köszönni, hogy olyan jó képek születtek róla!

Gabi! Mennek neked a drukkok, meglátod, gyorsan túl leszel rajta!

Áfi! Én is berágtam volna azon a "cirkuszon" hallod :roll:

Bimi! Szerintem jókor voltatok együtt!

Szilcsi! Már tegnap is akartam írni, hogy az én uram is ezt csinálta volna, ha egyedül megyek el bulizni. Én egyetlen egyszer voltam fejtágítón céges buliban (2 napos, de itt a szomszédban), meg egyszer egy kötelezően ajánlott egynapos kiránduláson, hát ne tudd meg... Azóta se értem...

Velünk annyi van, hogy hétfőn megjártam a körzeti dokimat (Buda), elintéztem vele a kötelező kűröket, tegnap meg védőnőnél voltunk Miksával. Jó fej, nagyon szimpi volt (Miksánál még nem ő volt, az akkori azóta nyugdíjba ment). Megvan a kiskönyvem és november 4-re vagyok kiírva. És kiderült, hogy nem kell átjelentkeznem lakcímileg a laborok miatt, mehetek ide a faluba dupla vizitdíjért (600 Ft, mert nem ide tartozom, nem is vagyok bejelentkezve, meg nem is ő a háziorvosom), de ez nekem marhára megéri, mert körzet szerint mehetnék a Kapás utcába vérvételre meg EKG-ra. Az pedig elég gyilkos innen reggel 7-re éhgyomorra odaérni. És így még mindig óccsóbb, igaz, csak 2 hét múlva kedden lesz megint vérvétel, de nem késtem le semmiről. Kedden meg megyek a saját nőgyogyimhoz, kíváncsi leszek :wink:

Most ennyi, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, kismamának nem kell fizetni vizitdíjat semmiféle vérvételért sem még akkor sem, ha nem oda mész ahová elvileg tartoznál. Ennek azért járjál utána, bár elhiszem, hogy még úgyis jobban jársz ha fizetsz.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Tényleg, most hogy mondod, elvileg kismamának nem kell. De ha nem oda tartozom, akkor ebben nem vagyok biztos. Nekem most ezt mondták. De végülis nem tétel, ha amúgy meg mennem kéne 40 km-t.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom , gratulálok a kiskönyvedhez !
Vendég

Sziasztok,

Gaby drukkok mennek!

Szirom, NEM KELL FIZETNI! Tuti, én Taksonyi vagyok és Bp-n voltam a Szabolcs u. korházban EKG-n vérvételen és semmiért nem kértek egy fillért se. Elvileg ki is kell lennie írva. Szóval ne fizessél még akkor se ha neked jobban megérné mert nem kell.

Robcsi, jók a ruhák :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szirom! Gratula a kiskönyvedhez! :D Köszi az együttérzést, hiába, pasik... De azért szeretjük őket! :D
Egy érdekes infó a vizitdíjról: amikor március 16-án elmentem uh-ra, ugye nem fogadott a dokim, nem is volt bent, de beszéltem telefonon az ügyeletessel. Azt mondta, hogy megcsinálja az uh-t, ha akarom (nem akartam), és hogy ha rajta van a papíromon, hogy azért megyek vizsgálatra, mert nem esek teherbe, akkor nem kell fizetnem vizitdíjat.
Nekem rajta van a beutalóimon, hogy női infertilitás, ezek szerint nem kell fizetnem majd a vizsgálatokért??? Vagy akkor hogy van ez??? :shock:
Áfi, cirkusz: :twisted: Nem csodálom, hogy Enikő szétunatkozta magát... :roll:

Kép
szilcsi

Szirom! Sikerült már megtudni, hogy most melyik krházba kell menni, mert -úgy tudom-az újpestibe már nem....

Kata! Nem válaszoltál, hogy melyik lépcsőház?

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi, elvileg azt mondják, hogy az orvosnak kell eldönteni, hogy pl. ha egy gyereket beviszel az ügyeletre kell-e 1000 Ft-os vizitdíjat fizetni érte vagy sem. Tehát ha normális orvost fogsz ki nem kell fizetni, ha meg egy köcsögöt akkor simán elkéri a pénzt.
Egyébként szerintem a te problémád nem tartozik abba a körbe amiért nem kell vizitdíjat fizetni.

Snufi, Csikken köszi a ruhadícséretet :D

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok!

liza: kaptál még tegnap egy mailt, amiben egy adott helyre kattintva meg tudod nézni a képeket.

szirmi: gratula a könyvecskéhez! :D

snufi: gaby képei ugyanabba a könyvtárba vannak, mint a többi kép.

gaby: drukk++++ eredmény?

robcsi: tetszenek a pici rucik.

rólam: most értem haza a suliból, ma csak két órám volt. :D

katica
katica30

Babaimi,
csak annyit írj hogy megnyugodtál-e! MSNen nem vagy fenn... nekem ez fontos. (A szivárgásról beszélek természetesen)
De ha akarod részletesen is elmondom mi volt, csak ne maradjon benned homályos folt vagy félelem.
Szirmi,
gratula a kiskönyvhöz! :)
Vendég

áfi engem is érdeklene részletesen :shock:
Vendég

én csak azért nyugodtam meg, mert ha komoly gáz lett volna akkor biztos nem engedték volna, hoyg bemenjünk. ugye?
Vendég

Bonika,
annyi történt, hogy a szokásos ellenőrzések közben a személyzet észrevett egy tócsát, aminek nem kellett volna ott lenni a kettes blokknál. A redszer nem jelzett, mert annyira kicsi volt a szivárgás, hogy nem érezte a biztonsági redszer a nyomáskülönbséget. Nem tudták pontosan mi az, de hamar kiderült hogy a reaktor bórsavas hűtővize. A biztonsági szabályzat szigora miatt kellett leállnia a blokknak, nem azért mert vészhelyzet volt!!! Leállították a blokkot, lehűtötték a vizet, leengedték az egészet, és röntgennel átvizsgálták a csőrendszert, hogy hol van repedés. Egy tömítés ment tönkre, kicserélték, és felfűtötték újra a blokkot. Úgy tartott az egész 6 napig, hogy 2 nap míg lehűl a blokk és 2 nap míg visszamelegszik, tehát 2 nap alatt megtalálták, és kijavították a hibát. A kifolyt anyag valóban radioaktív volt, de egyrészt mi a közelébe sem mentünk a kettes blokknak, másrészt az onnan nem került ki, harmadrészt pedig addigra régen eltakarították mire mi odamentünk, ugyanis a szivárgás napokkal a látogatásunk előtt volt, és olyan területen ahova akkor se mehettünk volna ha épp a kettes blokkot látogatjuk.
Vendég

köszönöm .most már biztos hogy megnyugodtam. :lol:
Vendég

Áfi, köszi az infókat, én is megnyugodtam. Nem féltem, de azért motoszkál az ember lányában egy kis görcs, hogy mi is történt... :shock: De most már minden oké. :D

Boni, jobb napod van ma? :D

Kép
szilcsi

Kata, te mikor teszel fel esküvős képeket????????????????????

Kép
szilcsi

robcsi, liza, klarissza: sikerült megnézni?

áfi: kész szakértő vagy! :D uram tegnap nem vett kamerát, mert nem volt náluk. ma elvileg vesz máshol, és este matek :wink:
én végig nyugodt voltam ettől. bár én attól voltam izgatott, hogy végre belülről láthatom az erőművet.

rólam: nem is írtam, végre tegnap hazajött az én drága kismonitorom, szépen megjavították. :D

katica
katica30

szilcsi: már csak a te képeid hiányoznak! lassan érik a fekete pont érte :twisted:

katica
katica30

Katica, nem mindenkinek van ám tavaszi szünet! Tudom, hogy lógok a képekkel, de baromi sok munkám van, egész héten 14-16 órákat dolgoztam folyamatosan... És ez csak több lesz, ma van lapzártánk. Még húsvétkor is dolgozni fogok sajnos. Amint lesz egy lélegeztvételnyi időm, letöltöm a képeket.

Kép
szilcsi

szilcsi köszi, jól vagyok. tegnap már aktívabb volt párom :oops: :lol:
Vendég

Katica, köszi folyamatban van.

Eddigi kedvenc képem: Áfi és a sonka :lol:

Kép
Kép
robcsi03

szilcsi: na jó, magyarázat elfogadva, megúsztad a fekete pontot :wink: :D és mikor fogsz pihenni? :roll:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?