A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi, kívánom, hogy így maradjon a helyzet és minél hamarabb tudj neki megbocsájtani, mert biztos nehéz lesz elfelejteni ezt a nehéz periódust...
Vigyázz nagyon magadra, a kis pocaklakóra!

Dorka,köszi a választ :)
Vendég

Brigi! Nagyon örülök, hogy rendeződni látszik a dolog! Kitartás!Mostmár egy kicsit megnyugodhatsz, és egyél sok-sok finomat, még a végén elfogysz!

Gurgula! Nekem is fájni szokott a fenékcsontom, sőt néha bele is nyilal a fájdalom.

Nyugodalmas jó éjszakát minden kismamának és kisbabának!

Emi

Kép Kép
emi_25

Brigi, nagyon örülök a jó hírnek! Remélem, most már enni is fogsz tudni. Ezt olvastam a kismama magazinban:

"A terhesség nem a legideálisabb alkalom arra, hogy fogyókúrába kezdjünk. Kimutatták ugyanis, hogy az anyai éhezés a születendő magzatban olyan anyagcsere-változásokat okoz, amelyek elhízáshoz és II. típusú diabéteszhez vezethetnek a gyerekeknél abban az esetben, ha jóléti társadalomban, megfelelő táplálékbőségben nő fel. A magzat anyagcseréje ugyanis már az anyaméhben megszokja: mindent, amihez hozzájut, azonnal elraktároz."

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, és nekem már egyre sűrűbben keményedik a hasam, és nekem is fáj a derekam alján lévő csont. Már érzem a pocakom súlyát is. Egyre nehezebben mennek a dolgok.

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi, örülök, hogy jól észhez tért a férjed!
De most kell igazán erősnek lenned! Sok erőt és kitartást hozzá!

KépKépKépKépKép
uxi

Brigi, örülök:))

Én is jobban fáradok már. Tegnap selejteztem az irataim között, a szőnyegen ültem, de vhogy nem akarta a derekam és a hátam bírni. Félóránként le kellett feküdni hátat egyenesíteni. A hasam alja nekem is gyakrabban húzódik.

Akkor ez a táppénz dolog körzetfüggő, és nálunk veszik a legszigorúbban. Mondjuk nem csodálom, mert itt sok megélhetési beteg lakik…………

Brigi! Még egy utolsó: számíts rá, hogy mindkettőtök elhúzódó betegségre hajlamos ebben a felfokozott lelki állapotban! Ez igen gyakori pszichoszomatikus tünet. Mondjuk 3 hét köhögés láz, és gyulladás nélkül, vagy 3 hét hőemelkedés egyéb panasz nélkül, ilyenek. Ez a megbocsátás / lelkifurdalás folyamata! Magától el fog múlni, nem kell rá gyógyszert szedni, mert azzal nem oldod meg!
Örülök Nektek!

Derékfájás. Nálam 2 hete térdfájással kezdődött, azóta is érzékeny a térdem, bizonyos szögekben max. 5. percig bírom (imádok törökülésben ülni, és most le kell róla szokni). A derekam is már beáll néha. Figyelni kell, hogy egy-egy pózban ne maradjak túl sokáig. Így felpattanni az ülésből, nem görnyedve pakolni, stb.
Isteni lesz így költözni….
A Párom szerint úgy megyek, mint egy pingvin jelmezes micimackó..... :cry: :twisted: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatést :)

Tegnap nem tudtam sajnos jönni, mert olyan migrénem volt, hogy csak feküdtem meg hánytam :cry:
Nekem sajnos egyébként sem múlt el a hányingerem, és ez így volt Ábelnál is, hétfőn született, vasárnap még hánytam.
Van még így valaki?

Bandorka,
igen szeretnék bekerülni a táblázatotokba :lol:
Milyen adatokra van szükséged?

Brigi,
bár nem ismerlek, sokat gondoltam rád. Ez egy nagyon nehéz helyzet. Örülök, hogy mellettetek döntött a férjed, és kívánom, hogy tudjál megbocsájtani. Mindenek előtt pedig próbálj most már megnyugodni a baba miatt.

Szül még valaki rajtam kívül az I-esben? Ádám dokinál?

Üdv
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Bocsánat Bandorka- Babdorka :oops:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztook! :)

Megint korán keltem. Nem sokat aludtam... :(
Ki irnám magamból a fájdalmat, de nem akarok egy új problémát hozni az oldalra, most hogy Brigiéknél minden oké.

Brigi: Nagyon nagyon drukkoltam. Örülök hogy rendeződik a helyzet. :D

Ma fél4-kor megyek 4D-re. Nagyon várom! :) Ez most a legjobb ami történik...
Vendég

Brigi! :lol: Nagyon szorítottam, és drukkolok, hogy innentől kezdve, minden a lehető legsimábban menjen!

Annee, szerintem nyugodtan öntsd ki a lelked! De jó neked én is úgy látnám már Marcit.

kispiskóta

Jaj, Bori, de szeretnék már én is ott tartani, hogy költözünk! De alig van olyan lakás, ami megfelelne és elérhető árú is.
Amit eddig találtam, a férjem megvétózta, pedig lassan minden szabadidőm lakáskereséssel telik... :shock:
Persze ő nem tesz semmit az ügy érdekében, neki jó lesz itt is, majd a fejére húzza a takarót, ha a két gyerek egymást ébreszti az éjszaka a félszobában... :?

Mi viszonylag újabb, pár éves lakásokban gondolkodunk, de hihetetlen, hogy a legtöbb max 1+2 félszobás, 70m2 alatti és természetesen amerikai konyhás :x . Ezek nem gondolnak arra, hogy nem mindenki áll meg 1 gyereknél?!

KépKépKépKépKép
uxi

jó reeeeggggeeeelt!

én is bejelentkezem, végigfutottam a leveleket! Brigi, örülök a jó hírnek!
Gurgi, az a fenékcsont vagy hogy hívják iszonyúan tud fájni, időnként majd megőrűlök a fájdalomtól, férjem válasza, attól nem lesz jobb, ha nyögsz.... a kis drága...((( nincs erre valami krém???
A haskeményedés szörnyű, félek nehogy baj legyen, sajnos nem tudok annyit pihenni, amennyit szeretnék...
Zsuzsi, köszi a falfestéses linkeket, tök arik!
Légyszí írjatok, hogy ti hány kilónál jártok, mert én aggódom az eddigi plusz 10 miatt... bár fogyókúrába sem kezdenék...

szép napot, babáknak jó mozgólodást!

Ildi

Kép
lidikoka

SOS!
Reggel pisilés után vmi kis folyadék végigcsurgott a combomon.Ez mi lehet?Hogy néz ki a magzatvíz?Milyen színű?Remélem nem az.
pillangó7

Ildi! A védőbanya szerint én +7-nél járok. Nem látszik annyinak. Csak az a baj, hogy +15-ről indultam az általam elvárthoz képest, így soha nem remélt rémálom határokat döngetek... És még 2 hónap hátra van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Védőbanya aszonta, szóljak a dokimnak, mert ez hirtelen jött fel, és neki arról tudnia kell.
Nem szóltam. Fogyózom. Ami most azt jelenti, hogy igenis felmászok a lépcsőn, próbálom minimálisra csökkenteni az édességet (nehéz, mert mindig leesik a cukrom), amikor lehet, eszem zöldséget is, és próbálom kerülni a hús+krumpli menüt.
És elvben már tornázom is, gyakorlatban még nem.
De már csomagolok, talán az segít.

Uxi! Biztos, hogy új építésűbe szeretnétek költözni? Annyi rosszat hallottam róluk, és 2 ingatlanos barátnőm is árulja őket, de maguknak régit vettek... Inkább a 60-as évekbeli társasházakat nézd, azokból is a felújítottakat. Azokat kifejezetten családoknak tervezték.
De az 1+3, és a 2+2 elég ritka leosztás! Asszem még csak panelban láttam :(
Vendég

Pillangó! Nem csak nagyon vizes folyás? Nekem minden reggel van! Hívd a dokit, sztem!
Nem hiszem, hogy magzatvíz!!!!!!
Vendég

sziasztok!

brigi örülök a jó híreknek :D , remélem innentől kezdve minden rendbe jön!

ildi, én 2-2,5 kg-nál járok, ha minden igaz, most nem mértem, de 2 hete 1,7 volt...viszont nagyon tartok tőle, hogy hamar jön majd fel, mert nem vagyok vékony típus (ellentétben borival, mázli, hogy tavaly fogytam 13kilót tavasszal és azt tartottam, szóval ha csak az a 13 jön fel elégedett leszek!)

pillangó, ilyentől én is tartok, tuti nem jövök rá elsőre, mi micsoda...
szóval én erre most válaszolni sem tudok
tegnap viszont buszon (meg néha máskor is) paráztam kicsit, mert picúr oltárira rugdosott lennt, és beleremegett mindenem és beugrott a rémkép, hogy egyszer csak ott folyik el a víz, vagy szivárogni kezd és.... hogy lehet rávenni, hogy ne ott rúgjon???? tipp?

találjátok ki mi van mellettem elrejtve??? az N betűs de pali nélkül

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Bori, Ildi,
Én +6-7-nél tartok, és én nem mondanám, hogy nem látszik annyinak :? Most már nem csak előre, de popsira meg combra is híztam. És hát az fránya narancsbőr!

Dorka
a fentiek miatt arra jutottam, hogy azért kicsit kevesebbet fogok enni. Mondjuk ezt nem hívnám fogyókúrának, csak 1 hete elhagytam a napi csokibevitelt. Mondjuk lelkileg meg addig voltam jobban amíg mindent összeettem. Csak 71 kg-nak mértek múlt héten, és nem akarok 80 kg lenni!!! Szerintetek hol az egészséges középút?

Kép
Kép
emma1976

A lent rúgdosás elkerülésére nekem bejött a rászólás :oops:
és az, ha elkezdtem kapirgálni a hasam ott, ahová a fejét kell, hogy rakja (feltételezem, hogy a lábával rúg..)
Vendég

Dorka kérés: Ábel, Zsombor lett, javítanád? köszike

lynia-

Annee, ha nem akarod mindenkinek elmondani, akkor mondd el nekem. Évforduló? Olvastam a júniusi babás topicba írt hozzászólásod, nagyon sokat gondolkodtam is rajta, azzal kapcsolatos?

Egyébként LÁnyok, most lehet, hoyg megköveztek, de amilyen édesszájú vagyok, nekem ízlett a cukros lötyi. :oops: Ma reggel voltam, most megyek vissza mindjárt a második vérvételre, csak közben bejöttem a főnökömmel egyeztetni. Jól telenyomtam citrommal, és olyan volt, mint egy kicsit túl édesre sikerült limonádé.

Kép
nenoke

neno, a második már nálam is túlízesített limónak hatott...
de nálad nem volt az, hogy belekötött az aljába és azt még felengedte egy kis vízzel, és az nem oldotta fel és darabos volt és alig csúszott le és ááááááá -5db és

lynia-

Hello Csajok!

Brigi: Tudtam! Ennek így kellett lennie! Annyira drukkoltam!

Emi: Fogalmam sincs, hogy mit lehet csinálni a lentrugdosás ellen, de nálam is gyakran előfordul. szerintem az használ, ha kicsit megnyomod ott a hasad, ahol van, hogy menjen el onnan :D

Képzeljétek, mostanában elég jól alszom! Végre!
A reggeli vizes folyás nálam is van. Nemrég kezdődött. Tök rossz. Néha még napközben is. Olyan, mintha bepisilnék. :oops: :?
Kilók: Én is többel indultam, mint szerettem volna, de azóta 4 jött rám. Az mind a mellemen és a pocakomon helyezkedik el. :D Matri Jóska :P :lol:

Kép
zsuzsi**

csak most olvasom, anee, ugye nincs nagy baj??? remélem! neked is sok sok ++++++++++++++ megy

lynia-

Zsuzsi :P ott nem tudom bizergálni, mert ... szóval a méhszáj felé van, és azt innen nem érem el, teljesen belül lennt érzem, szóval próbálkozok majd Bori módszerével, hátha

lynia-

Annee
Szerintem írd ki magadból! Látod, Borinak is segített! Nem azért van a fórum, hogy mindenki csak akkor írjon, mikor repked a boldogságtól.

Kép
Kép
emma1976

Jaj de jó Zsuzsi,hogy neked is szokott lenni,kicsit megnyugodtam.
Jó lenne ha létezne olyan könyv amiben az összes tünet szerepelne ami létezik és nem kéne mindíg vmitől parázni,hogy ez most normális vagy menjek dokihoz.
pillangó7

hú, lemaradtam, Borinak? nem Briginek???

lynia-

Emi, írtad, hogy öszeszedtél valami fertőzést, jele mi volt?
van egy olyan gyanúm, hogy nekem is összejöt tvalami, de ez kedden majd kiderül dokkernál...

lynia-

Hali!

Én 52 kg-val kezdtem, reggel 57,3 voltam. Egyelőre csak a hasam nőtt óriásira :wink:

Sziasztok Csajok!

Bori, jólesett hogy hiányoltál :)
Nem voltam gépközelben mostanában és visszaolvasni sem tudtam sajnos..
Egy hete vacakolok, a múlt hét közepén éjszaka elég rosszul lettem, begörcsölt az egész hasam. Berohantunk az ügyeletre, de szerencsére nem volt komolyabb baj, a baba rendben van. Azóta jobb lett a közérzetem, bár elég sokat izgultam, nem tudom, mi okozhatta ezt a szar éjszakát.
A hasam sokat keményedik, úgyhogy pihenek, táppénzen vagyok és várom a javulást :)

Remélem minenkivel minden rendben!!

Próbálok benézni, ahogy lesz lehetőségem!

Gabi

Kép
gabi
blur

Jó reggelt!

Olyan jól aludtam és olyan sokat, most meg lustizom 8) (bocsi a dolgozóknak ).

Vizes folyás nekem minden reggel van, miután felállok a wcről , én sem értem mitől is miért pont akkor, mert aztán a nap folyamán nincs csak a megszokott.

Az imádott kilók: 5 kiló plussznál tarok. A vacsorákkal próbálom fékezni magam, ha sorozatosan sokat eszem estére, mindig mutatja a mérleg, ha kihagyom a vacsit (helyette egy joghúrt vagy 1 gyümi), az is rögtön látszik a mérlegen. Napközben teljesen normálisan eszem, csupán az édességeket próbálom kizárni. Hetente 2x kismamtornázom (3O perc).

Biztos sok lesz a plussz a finishre, de mindenki azt mondja, lemegy, így nem zavartatom magam.Ti se foglalkozzatok vele, fő, hogy jól érezzük magunkat- babával a pociban csakis jól érezhetjük magunkat, hát nem?

Lidikóka, a barátnőmnek is ennyi volt a + már félidősen, szüléskor +19, de hamar lement utána.
Vendég

ábibaba, már benn is vagy a táblázatban, nézd meg a táblánkat, ott látod, hogy ki hol fog szülni!

Annee, szerintem is írd nyugodtan ki magadból, ne hagyd felgyűlni a problémát, mert a babóca issza meg a levét!

Emi, este frissítek.

Én 8 kilónál tartok.

kétfiús anyuka
babdorka

Emi, én direkt kavargattam közben, hyog ne ülepedjen le. Úgyhogy nem volt darabos.

Súly: plusz 5-nél tartok, és sajnos a popsimra is ment, de különösebben nem zavartatom magam, majd leadom utána. Most a baba az első, meg az én jó közérzetem. :wink:

Ma éjjel nagyon keményedett a hasam, valaki, aki jár kismama-jógára, nincs valami légzőgyakorlat, amivel el lehet ilyenkor lazítani a pocit?

Kép
nenoke

Sziasztok!

Hát már én is a 10kiló körül járok, de nem izgat igazán, majd lemegy!
Az uncsitesóm 21 kilót hízott a terhessége alatt, és mikor megszült 19-et a kórházban haygott...

Nos az én Bogikám is szokta rúgdosni a méhszájamat, kifejezetten rossz érzés, van mikor napokig úgy helyezkedik el, hogy ott rugdos meg a húgyhólyagomat, de aztán megfordul és jöhet a hasfalam.
Én már szinte hozzászoktam, mert ezt velem eljátsza hetente, szal máer nekem nem új...

Ilyen folyás dolog nálam is van egy pici, szerintem ez természetes!

Csajok egy intim kérdésem van, ha akartok válaszoltok!
Ti éltek még nemi életet a férjetekkel ill párotokkal?
Mert mi már kb 3hete nem, csak úgy kézzel szájjal.... :oops: :oops: :oops:
Persze jó az is de néha úgy hiányzik , bár azt meg kell hagyni, hogy a férjemnek elég nagyok a méretei és picit félünk, nehogy valami baj legyen...
Szerintetek túlihegjük a dolgot, mert olvastam hogy nyugodtan lehet módjával, de látom hogy a párom is félti a kis pocaklakót, mindíg elvicceli, ha kibújik asszem kapni fog tőle... :lol:
Szal nem tom, végülis szerencsére nagyon szupi a párommal a kapcsolatunk, nincs olyan dolog amit ne tudnánk megbeszélni, de azért látom hogy egy ici-picit neki is hiányzik, mégha meg is oldjuk másképpen... :oops:
Vendég

Pillangóóóóóó!!

Amennyiben csak pici jött akkor semmi gáz nincs de szerintem is jobb ha beszélsz a dokiddal..
A dokim azt mondta, hogy a vizesfolyás teljesen normális, a magzatvíz pedig csurog.
torolve_20131003125716

Bizony, Boriéknál minden rendben, Brigiéknél volt kavar.
Annee, ne fojtsd magadba!

Légzőgyakorlat: a lényeg a fájdalom kifújása. Jobb, ha keményedés és görcs nélkül begyakorlod, így amikor kell, már reflex lesz.
Csinálj egy nyújtó gyakorlatot, pl. nyújtott ülésban oldalra dőlsz a lábadra (nem a terpesz mérete számít, és nem a hajolás mértéke!!!). Pont a határon legyél, és NE RUGÓZZ! Nagy levegővel kicsit lejjebb engeded/tolod magad, ott maradsz, nem rugózol, és kilégzésre kifújod a fájdalmat is. Még 2-3 belégzés, de nem mész lejjebb, csak kilégzéssel fájdalomkifújás+lazítás, aztán picit lejjebb, ott is pár légzéssel fájdalom kifújás. Összesen max 10 légzésváltás. Aztán felegyenesedsz, ellazítod a megnyújtott testrészt, figyelve a légzésre, hogy kifújd az összes feszültséget.
Másik oldalra ugyanez.
Ahová én jártam jógázni, ott ez volt a lényeg. Nekem már séta közben is megy. Lényeg, hogy kondicionálod az agyad, hogy a fájdalom kifújható a szádon!

Hencsi, Drága! Három hete? A mázlista! Mi 4 (5?) hónapja. És, ha jól tudom, nem vagyok egyedül….
Én is félek, Párom is fél, kedvem sincs.
Vendég

Bori!

Jol van nnaaa... :oops:
Csak azt hittem mi vagyunk ilyen parázós lükék... :oops: :lol:
Pedig olvastam hogy még a bab is élvezi a maga módján...
Hát jol van akkor legalább tudom nem vagyok egyedül, jó annyira nem hiányzik, de néha azért egy picit... :oops:
Mondjuk pláne akkor egyáltalán nem hiányzik mikor Bogi a méhem alját rugdalja, hát akkor köszi de semmi...

Más.

Képzeljétek reggel megyek ki a konyhába, a pulton hangyák rohangálnak össze vissza...
Hát azt hittem frászt kapok...
Ja és a poén kedvéért még a konyhaszekrényemben is rohangál itt ott egy kettő...
Hogy honnét jöttek, de délután azthiszem, ki fogom pakolni a szekrényt és kimosom fertőtlenítővel, hátha azt nem szeretik...
Vendég

Sziasztok!!!!!

Vizesfolyás nekem is van-volt, de inkább fehér és elég rendesen van.

Szex: nálunk hetente van, volt úgyhogy 2x is de inkább heti 1x..de ahogy Hencsi írta, most már inkább oly módon vagy nagyon finoman..

A kilókkal még jól állok "viszonylag" most tartkok +6-7kg-nál, ingazdozom. Vacsora soxor kimarad ill. turmix, gyümi van. Tegnap pl. 1paradicsom, zöldubi, paprika és 2 szelet sonka volt a vacsim.
Szal kenyeret csak reggelire eszem.
Nem szeretnék 12-13 kg-nál többet hízni.
Heti 1x eljárok kismama tornára, ami sztem intenzív+ az otthoni tornázás (dvd-re)
Egyébként én ebéd körül, kora délután leszek néha nagyon éhes, este már nem nagyon..

Blur!
Vigyázz magatokra, örülök, hogy minden rendben.

Nekem pici görcsöcskék szoktak lenni napközben 4-5x vagy többször is..csinálom közben a légzőgyakorlatot, a szülésznő ajánlotta, hogy már most lehet gyakorolni. Egyébként szinte azonnal elmúlik a görcs a jó mélylégzéstől és lazítástól.
Tényleg hasznosnak tartom a relaxot és a megfelelő légzéstechnikát.

Lent rugdosás nálunk is van néha..hólyag és tsai környékén.
torolve_20131003125716

A kisbunyesz hangyák!
torolve_20131003125716

Bori, köszi!
nenoke

Na én léptem csajok, viszek ebédet a zuracskámnak!
Ma a kedvencét főztem bolognait!

Jó étvágyat az ebédhez Mindenkinek!

Majd délután bekukkantok.
Vendég

nálunk sem rózsás a helyzet, párom nehezen is viseli! szegénykém
úgy heti 1 alkalom van, igaz van amikor annyi sem, és nálunk sem mindig a szokott módon, vmikor máshoz kell folyamodni...

henchy nem szeretnél pár napot balcsinál tölteni???
szívesen várlak, mert belehalok az ablakpucolásba, te meg teli vagy energiával! irigy vagyok! nekem hétvégén 1 nap-1 ablak (óriási,szétnyitható dupla és még van belőle 7 :evil: ) utána állni alig tudtam!

tegnap is katával átsétáltunk fél veszprémen, otthon meg csak beestem az ágyba, nem volt erőm a fürdésen kívül semmihez! éjjel még megfordulni is fájt!

lynia-

Szex: Hát, nálunk utoljára, amikor volt keményedtem és a párom közölte, hogy akkor innentől semmi. Ugyibár a keményedés az orgazmustól van, tehát tök mindegy milyen formát választunk. De akko még nem szedtem a Magne B6-ot, most igen.Hát én majd belehalok, tehát nálunk a párom a parázós

Kilók: Én olyan 6 körül tartok.

És akkor a várva várt eskis kép, de halvány lett, ha majd megkapjuk akkor rakok egy rendeset:

Kép

kispiskóta

Zsu!!

Nagyon kis csinike vagy, vékony, komolyan!! :lol:

Jajj Brigiiii!
Örülök, hogy megoldódik a helyzet, minden a helyére fog kerülni szép lassan, mire megérkezik a babácska megint minden a régi kerékvágásban fog menni, sőt! jobban!!!!!!!!
(titokban tudtam én, hogy jól fog alakulni)
Egy nagy cuppanos pussszancsot küldök neked!
:P
torolve_20131003125716

Hencsi, nálunk tavaly voltak hangyák a fürdőszobában (!), minden reggel feketéllet, aztán estére eltűntek. Egy hétig harcoltunk ellenük, borotvahabbal, Domestos-szal, férjem lángszóróval is irtotta őket (sprayt fújt, és elé rakta az öngyújtót, mert így kevesebbet szenvednek, mintha beleragadnak a borotvahabba). Aztán egyszercsak eltűntek, nem tudjuk, hyog azért, mert mi győztünk, vagy mert egyszerűen eddig akartak csak ott lenni. Szóval túl sok jóval nemt udlak biztatni

Kép
nenoke

Szex
Nekünk az elején nagyon ment a tombolás, de úgy a 18. héttől (akkor már látszott, és éreztem is a kicsit) heti 1 re redukálódótt, az sem mindig jön össze. Ja, és a kezes dolgok inkább, mindent bele csak néhány percre :oops: Azért szerintem fontos, mert ha most nem, a gyerek kb 2 hónapos koráig megint nem, és a végén leszoktok róla

Zsú
Állati csini kismama vagy!

Kép
Kép
emma1976

Zsú, nagyon csini vagy!!!! És mennyire jól áll ez a búlz! Pedig egyszerűnek tűnik a szabásmintája, és mégis annyira nőies, és úgy kiemeli a kellő domborulatokat. :wink:

Kép
nenoke

Köszönöm a dicséreteket Marci nevében is!Kép

kispiskóta

naggyon csini Zsu!

nekem is kellene valami, mert szerdán börzénk lesz, és illene kicsit csininek lenni, nem a hétköznapi farmeros változatot felvonultatni...nehéz eset lesz, szóval töröm is a fejem...

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?