A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

nem valami nagy ma a forgalom, gondolom mindenki sétál vagy készül a húsvétra....
megyek én is egy kicsit rendbe szedem a lakást, meg elkezdek sütögetni...amíg alszik Enci. később jövök

mindenkine k szép napot! :D
Vendég

Ezt találtam a neten, nem nyugottam meg:

A várandósság idején azonban nemcsak a saját fogaink miatt ajánlatos nagyon komolyan venni a foghigiéniát, hanem gyermekünk miatt is. Vizsgálatok ugyanis kimutatták, hogy előrehaladott fogágygyulladás esetén a betegséget okozó baktériumok méreganyagai és anyagcseretermékei bekerülnek a vérkeringésbe, és gátolják a gyermek fejlődését, sőt növelhetik a koraszülés veszélyét!

Gabi: Nekem mindig vérzik az ínyem fogmosáskor, már tinédzser korom óta, azt mondta a fogorvos, hogy örököltem és nem tud vele mi csinálni. Ezért vagyok úgy, hogy szinte már észre sem veszem.
cukorfalat

Sziasztok!
Cukorfalat
Nekem is volt,van ilyen problémám.Azt mondta a fogorvos,hogy ez teljesen természetes a terhesség és szoptatás alatt!!Ahogy abbahagyod a szoptatást el fog múlni!!Addig gyógynövényes szájöblögető és a lehető legpuhább fogkefe és minden étkezés után fogmosás!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyönyörű idő van ma! Szerintetek mennyire gáz egy gyógyulófélben lévő babával tömegközlekedni? Csak mert én nagyon mennék veletek sétálni, de ha gyalog megyek a szigetre, az szerintem legalább 3/4 óra, és akkor már fordulhatok is vissza. Viszont ha szerintetek (is) tömegközlekedhetek, akkor a Nyugatinál én is átszállok a 26osra, és akkor ott leszek a parkolónál!

Masni, Györgyi, Barbi, sajnálom, hogy nyűgösebbek a babók, meg, hogy nyugtalanak voltak éjszaka. A mi éjszakáink mostanában elég jók, de ez asszem a kúpnak köszönhető, amiben van egy adag nyugtató is. Ma éjjel aludt Léna 5-ig, akkor szopi, orrszívás, szopi és 6-tól még aludt fél10-ig! Meg én is! :lol: Egész jól kialudtam magam.
És már Lénának is van egy kis hangja! :)

Cukorfalat! Szerintem se aggódj, nekem is vérzett néha a terhesség alatt az ínyem. Ha meg neked amúgy is szokott, akkor az akár "normálisnak" is mondható...

Cancan! Jó utat nektek! És jobbulást Szandi fogának!

Ancsa! Sajnálom, hogy hasfájós Lara, babusgassátok sokat, és majd kinövi!

Barbi! Örülök, hogy így döntöttetek, de majd akkor délután még beszélgetünk! :wink: Meg persze várjuk az élménybeszámolót!

Szép napocskás napot mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi

Gyere szerintem. Jázminnal is sétáltam amikor beteg volt. Mondjuk nem tömegközlekedtem, de szerintem nincs nagy tömeg 3 óra felé. Még mindenki dolgozik. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Cukorfalat, nekem ugyanez volt a problémám. terhesség ide vagy oda gyakran vérzett az ínyem fogmosáskor. Már nem emlékszem ki adta a tanácsot vagy olvastam erről valahol, de nekem az elektromos fogkefe lett a megoldás. soha elötte nem használtam ilyen kütyüt, de tényleg elég gázos volt a gyakori vérzés, így kipróbáltam. azóta nem vérzett az ínyem, pedig még 2 terhességet is lezavartam így. Szóval nekem bejött a dolog.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Masni, Zsófi, Györgyi!
Köszönöm aranyosak vagytok! Igen, igen babusgatjuk!!! És várjuk a hasfájás végét!
De a lényeg, hogy van kinek fájjon a hasa.
Ha értitek mire gondolok!
Imádjuk!!!

Barbi,
Nagyon aranyos vagy!
Köszönöm szépen a lapot, már el is kezdtem áttanulmányozni, és megértem a választást, nekem is eddig még a vizipok a legszimpibb! :lol:

Mikor mentek?
Kiváncsi vagyok milyen lesz!
Majd írd meg!!!!

Zsófi,
Örülök, hogy már jobban van Léna egy kicsit, és hangja is van, édes lehetett, ahogy hang nélkül játszott, Szegénykém!
És annak is örülök, hogy kipihentétek magatokat!

Cukorfalat,
Én is egyetértek az előttem szólókkal, ne aggodj! Én is nagy inyvérzős vagyok! és a terhesség alatt is volt rá példa. De nekem azt mondta a fogorvosom, (ezt a reklám helye) hogy használjak Sensodyne fogkrémet, persze nem állandóan, csak egy hétig, és ha nagyon erős az ínyvérzés akkor meg Corsodilt, az nem árt a babának, de minél előbb meg kell szüntetni az inyvérzést!
Ne izgulj, nem árt neki, csak az idegeskedés! Ezért ne tedd!!!

Györgyi,
Hát sajnos a mai séta nekünk nem jön össze.
El szeretnénk utazni Anyukámhoz Húsvétra, és erre készülök, de tegnap kiderült hogy a kocsi motorjával van valami gond, ma már szervízben van, állítólag holnap megjön az alkatrész Ausztriából, és akkor készen lesz. és akkor mehetünk. Pedig már mindent beszereztünk. VEttünk oda is egy kiságyat meg ....
és ott olyan jó lenne a jó levegőn.
Szóval most nem tudunk menni a sétára. :cry:
De remélem a legközelebbi sziget sétán már ott tudunk lenni!

Jó sétálást minden sétálónak, végre gyönyörű idő van!

PUszi

Ancsa

ancsaboszi

Steffi? Merci? Gabbó?Marcsi?

Merre jártok????

Készültök a Húsvétra?

Vagy már írtátok, csak én nem láttam :oops:

ancsaboszi

Jaj, a lényeget meg elfelejtettem!!!

A Barátainknak április 2-án megszületett a gyönyörű hajasbaba kislányuk! Rita segítségével! :lol: Köszönet és ezer puszi neki!!!

Jól vannak, és hát úgye örülnek, hogy még ott szülhettek!

Köszönjük a szorítást!!!

puszi

ancsaboszi

Köszönöm szépen mindenkinek a nyugtató szavakat. Ti is ilyen aggódosak voltatok a terhességetek alatt? Én azt hittem,hogy tök könnyen fogom viselni. Jól is viselem csak a betegségektől, vírusoktól, baktériumoktól félek.

Elszaladtam a fogorvoshoz, pont tudott fogadni. Megnézet a fogaim és leszedte a fogkövet. Azt mondta a fogaim teljesen rendben, az ínygyulladással meg ne foglalkozzak.
cukorfalat

Ancsaboszi: Gratulálok a barátotoknak a kicsilányhoz!!
cukorfalat

Sziasztok!

Ancsa! Gratulálok a barátaidnak, ugye semmi baj nem lett!!!!!
Lara baba pedig gyönyörű, sajnálom, hogy pocakfájós, de még egy pár hét és vége lesz meglásd!!!!

Steffi, Györgyi, Masni, Heni, Zsófi, Barbi nagyon szépek a babók!!!!!

Zsófi, Ti hogy álltok a hozzátápival? Nekünk elég lassan megy, de nem erőltetem. Van még tejci bőven, úgyhogy nem parázok. Kolos diktálja a tempót és én nem akarom gyorsabban adagolni, mintahogyan Ő kívánja. Léna miket eszik már?

Steffi? Ti már elkezdtétek? Mit szeret Martini? Van már kedvenc?

Nekünk eddig az alma-banán kombináció a nyerő.

Gyönyörű napsütéses napot és Kellemes Húsvéti Ünnepet!
marcsim

Sziasztok,

Ígértem jövök hétfőn-kedden, lett belőle csütörtök. De elkezdődött az utódom betanítása, így kicsit elúsztam a napokban. Legalább addig sem gondolkozom a kórházról....

Hétfőn voltam dokinál és teljes bizonytalanság van, tutira megszűnik, ami eddig volt és nagyon áll a zászló a magánszülészetnek (hétfői infó), 4-5 választott orvossal, akik még nem tudni kik lesznek. Elvileg április végére többet lehet majd tudni és úgy döntöttem azt megvárom, mert igaz még nem szültem, de most egyenlőre fontosabb, hogy a már ismert és akiben megbízom dokim legyen velem, mint hirtelen döntésekkel elszaladni máshová. Amúgy is minden percről percre változik minden kórházban. Neki április végéig van szerződése és utána még nem tudja mi lesz vele. Senkinek sem könnyű ez az egész.

Következőnek április végén találkozom vele, akkor biztosan már rendezettebb lesz a helyzet, de az is biztos, hogy addig lesznek új infók. Ha bármit tudok jövök, addig meg kitartást minden pocakos társnak, mert nem könnyű ezt a helyzetet nyugodtan kezelni.

Tündérkém viszont már 66mm-es fejkörfogattal rendelkezik és nagyon édesen mocorog mindig, éjjel viszont hagy aludni. Csodálatos gyermek, nagyon szeretem. :)

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok Mindenki!
Vagyok én is, csak annyira vacakok az éjszakák, hogy ihaj!

Sajnálom,hogy a pocisok itt paráznak a sok hülye seggfej miatt! :twisted: Bocsánat, dehát msot erre mit lehet mondani??!!!

Snowwhite!

Bár már írtad a neved, elfelejtettem :oops: . Nagyon szépen fejlődik tényleg kis tündérkéd, 66mm-es fej?! Wow! Hossza, súlya mennyit kb? Szép kerek már a pocikád? :lol:

Zsófi!
Gondoltam rátok sokat, örülök, hogy jobban van Léna! Szerintem is menjetek sétálni, az csak jót tesz, tényleg nagyon csodás idő van! Mit már voltunk. Mostanában kenguruban megyünk, 1,5 órát sétálunk, közben veszünk gyümit, bemegyünk a boltba, Martin alszik kb. 1órát. Szombaton megveszük a babakocsit, már csak 2-öt kell aludni! :lol: :lol: :lol:
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy te a céklát mennyi idő után adtad Lénának? Ma adtam neki almát, most egész jól vette, de még mindig nem az igazi. Bár Marcsihoz hasonlóan én sem erőltetek semmit, tudja ő mi a jó neki. Egyébként a kismamában volt erről egy ilyen olvasói körkérdés, azt láttad?

Ancsa!
Nemsokára kinővi a pocifájást! Addig meg szeretgessétek, tényleg ez a legjobb csodaszer! Tudom nagyon szar érzés látni ahogy szenved és nagyon sokat sírtam miatta ano, csak simogattam a pociját és közben csorgott a könnyem a legszívesebben átvettem volna helyette :cry: :cry: Borzasztó egy anyának ezt látni. De igazad van legalább látni, én értem mire gondolsz! Ez legyen a legnagyon baja!!!!!

Marcsi!

Vasárnap kezdtük almával, nem valami nagy kedvenc neki egyenlőre, de már írtam, hogy ráérünk nem sietünk sehova. Hétvégén megyünk a biopiacra a Mom-hoz (ki lesz jég ott??) és majd jól bevásárlok gyümiből, zöldségből.

Sétáloknak, szép időt! Vigyetek gépet légy szí és rakjatok fel képet!!!!! :wink:

Veronikusz!
Te hogy vagy? Godoltam rád tegnap, megvolt a műtét? Már bocs, ha nem akarsz bezsélni róla, persze ne...
Katának kijött az ölrő foga??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz persze vastaggal és nem ölrő, hanem őrlő. Mi van velem?! :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztik!
Én is annyit hallottam az orvosom aszisztensétől a kórház helyzetétől hogy percről percre változik remélem kapunk valami jó hírt mert nem kéne már sokáig kihúzni.
Annyit mondtak hogy aki még belefér május 1-ig annak valőszínű az eredeti feltételek mellett biztosított a helye addig pedig ki tudja?!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép Pocak

Néha hiányoljátok a Pocakokat, küldöm az enyémet egy héttel ezelőttről.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Hali!
Séta, indul!!!

Cukorfalat! Én nagyon nem izgultam terhesség alatt, de ez szerintem egy terhességi tünet. Ki izgul, ki nem :) Úgyhogy emiatt ne izgulj!!!
Bár már a dokid is elmondta, nincs semmi gond, ha neked amúgy is állandóan gyullad az ínyed. Az a lap azoknak íródott, akik nem mosnak fogat :D

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Ezer éve... :cry:
De át elkezdődött a játszóterezés és ott vaygunk szinte egész nap.
Asszem már izgulok egy kicsit, hogy mi lesz ha megszületik a kistesó, bár még van hátra 8 hét.
Remélem nem lesz túl nagy féltékenység :!:
Elkezdett nyilalgatni a combom felső részébe, normális ez???
Nem emlékszem, hogy első terhességnél lett-e volna ilyen...

Üdv mindenkinek
cukipofa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:51-kor.
Vendég

Köszi a segítséget Dóri!
Vére sikerült beállítani a vonalzót!

Orsi

borsa

Snowwhite!

nagyon szép a pocakod! Írtad (infoként) hogy a magánszülészeten
4-5 választott orvos lesz? és vajon a többi dokival mi lesz?
Snowwhite neked ki a dokid? (lehet hogy már írtad,csak elfelejtettem, annyian vagyunk.....)
Tőled is várjuk majd mindig a friss infokat!!!! :D :D :D
Vendég

Steffi!
aranyos vagy hogy gondoltálrám, ahogy mindenki aki még tette!
Igen voltam tegnap. "JÓ" volt. Két fiatal pasi volt. Höm-höm. Ja! és mondták még telefonban hogy 20-120 ezer között lesz. Na mit gondoltok mennyi lett?? Na? Hát persze hogy 120e. Plusz még egy kis korrekció, úgyhogy 130 ezer a vége. Hipp-hipp hurrá. :evil: :evil: :evil: Rögtön meg is volt az első kör és még 2-szer 3-szor kell visszamenni.
Kérdezték, hogy mért mentem hozzájuk, mondtam hogy mert voltam egy sebésznél és hát ismerik a sebészeket milyenek?! Rögtön vágni akarnak. Erre benyögték hogy ők is sebészek. Köszi. Megvolt a jó kis bezdés :lol: :lol: :lol: de különben nagyon rendesek voltak és próbálták oldani a kellemetlen feszültésget. Ja! Mittem a friss jogsis öcsémet. Ö vetetett haza. És ha nem éreztem volna elég szarul .... estére még meg is jött. De azért jól vagyok. Fájni nem fáj, csak kellemetlen érzés.
Kata őrlőfogai még csak kínlasztják szegényt, még nem jöttek ki. Viszont már csak az a 4 hiányzik. Az utolsó szemfogacska is áttört.

Snowwhite/Dóri!
szép a pocid. :D

most mennem kell. Kellemes szétálást és kérjük a képeket!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Jaj, szorítottam neked. És végül is hova mentél? a bécsi útra?
remélem mihamarabb rendbejössz... :D és mikor kell megint menned?
mert írtad,hogy még lesz 2-3 köröd.... :shock:
Vendég

SZiasztok!

Megjöttünk a sétából. Sajnos hülye voltam és indulásnál jutott eszembe, hogy nem fotóztam!! Bocsi! Már csak három képet csináltam a kocsiban.
Benőről és Dani-Jázmin párosról.
:lol: Jövő héten sok fotót csinálok ok? Kép Benőke Kép Dani-Jázmin

Kép Dani-Jázmin mégegyszer

Kép
gyorgyi33

Édesek a képek!
Eni is volt? De jó! Eni megkaptad???? Vagy holnap adjak fel még egyet?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Igen és te hiányoztál. :(

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Édes vagy! :lol: Nagy kört mentetek? Aludtak végig a babák? Zsófiék végül voltak?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabriella!
Igen a Bécsi úton. Legkorábban 2 hét múlva mehetek, úgyhogy akkor megyek is. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Elnézést. Lemaradt.
Nagyon aranyosak a gyerekek! Szegény Benit jól kiütötte a friss levegő. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi

Zsófi és Tünde is volt, de akkor már nem voltak ott amikor fotóztam. :( Nagy kört mentünk, jó volt. :lol:

Kép
gyorgyi33

Ancsa,

szép szülés volt, nagyon helyesek voltak a fiatalok és a babájuk, Gyöngyvirág meg egy gyönyörű, hosszúhajú hajasbaba. örülök, hogy megismerhettem őket.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Steffi, kár, h nem jöttél sétálni, de jövő hét?
Séta beszámoló:idő szép volt nagyon, babók aludtak, talán egyedül Léna sirdogált picit a végén, már amennyire szegénykének volt hangja, na meg persze Dani a végére besokallt a babakocsitól és az utolsó 10 percet végigsírta, de azért előtte aludt egy jó nagyot! :roll: Eni Benéije végig húzta a lóbőrt, hihetetlen pasi! :D Jázmin nagyon kis szép csajszi, kb. ugyanakkor aludt el, mint Danca és ugyanakkor is kelt..csak persze ő jó kislány volt és nem sírt a végén se...Tünde Benéje meg fel-alá rohangált és magába nevetgélt, nagyon cukiorpofa volt! :lol:

Ancsa, holnap megyünk 11re, szóval majd utána jövök mindenképp és leírom, h milyen volt, mi egy magánháznak a medencéjébe megyünk, szóval nem nyilvános, talán jobban tisztán lehet így tartani...

Györgyi, de jók a képek!! :lol:

Tünde, köszi a Panadolos cuccot, apa nagybüszkén rögtön ki is tette a kocsiablakra! :D

Dóri
Jó a pocakfotó, alakul! :wink:

Ja, és az a szőrös kéz a képen Andris keze, ő tartotta oda Dancát, nem én! :lol:

KépKép
barimami

Üdvözlet Mindenki!

Hiányoltam a pocakosokat nemrég. Örülök hogy megszaporodtatok. :) Üdv mindegyiknek, és drukkolok, hogy tényleg legalább májusig kihúzza az osztály.

Gyengélkedők,
babák, mamák - jobbuljatok itt a szép hosszú hétvégére.

4-5 orvos marad... Gondolom arányosan a szülésznők és csecsmősök. Izgalmas tavaszu(n)k lett, a fenébe.

Cukorfalat,
természetes a szorongás, izgulás. Már csak az ismeretlentől is. Én elég negatív beállítódású vagyok, de minden erőmmel igyekeztem arra koncentrálni, hogy nem lesz baj. Persze a párom is folyton ezt erősítette bennem :) és egy kedves orvos :) meg egy kedves szülésznő is :)... És így utólag látom, hogy igazából csak az eszemmel vettem számba, hogy annyi gond lehet, de a szívemmel épp ellenkezőleg. Sokáig táncoltam, kirándultunk, úsztam, hogy ne is legyen alkalmam hülyeségekre gondolni. Ha az ember bízik magában és a babában, az átsugárzik. Gondolj erre.

A Csöppkém egy hete nyelegeti az almát. Ma már tátogatta száját, ha közelítettem a kanállal. :)

Lehet, hogy a hétvégén nemigen járunk erre, ezért
MINDENKINEK SZÉP ÜNNEPET KÍVÁNUNK! - M.
memme

Sziasztok!
Olyan édes ez a sok picur!
Remélem nem baj hogy próbálok bekapcsolódni hozzátok, de jó meghalgatni a tapasztaltak véleményét!

Orsi

borsa

Sziasztok!
Jó volt a séta, csak Benének nem jött be, hogy mentünk, mint a "meszes". Legközelebb mi letáborozunk a nagyréten, amíg ti sétáltok, ő meg kirohangálja-kolábszolja-kavicsozza magát :)
Legközelebb a Vadaspark is nyitva lesz már neki :)

Tünde

Steffi, sajnálom az éjszakáidat, és Snowhwhite, jó a pocid :), és Veronikusz, brrr...

mtunde

Kedves anyukák!
Kik azok akik esetleg Tóth doktornál szültek?
Szeretnék kapni róla még egy pár információt, persze annak reményében hogy maradhatok nála legalább az első babámmal.

Orsi

borsa

borsa, dehogy baj.
táblába nem akarsz bekerülkni?
előző oldalon látod, milyen.

mtunde

Borsa!

Én Tóth doktornál szültem. Mire vagy kiváncsi válaszolok szívesen.
Miért ne maradhatnál nála??? Mikor mész hozzá?
Van már időpontod esetleg??
ha mész kérdezd már meg légyszi,hogy ugye marad a kútvölgyiben..?
Szóval kérdezz nyugodtan....ha tudok válaszolok.
Vendég

Dóri!
Én elfelejtettem: tényleg szép a pocid. Minden héten csináltok képet?

Tünde!
Valszeg új fogacskánk lesz. Az osanit mintha valamennyit enyhítene, nem tudom, 1 óra volt mire elaludt nagy nehezen, pedig 7körül zsupsz az ágyba, pár perc és már alszik is.

Barbikám!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :lol: Jövő hét jó lenne!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Szeretnénk mindenkinek nagyon kellemes, nyugodt és boldog Húsvéti ünnepeket kívánni!

Kép

Sok pihenést és jó időt!
Na meg sok tojást a fiúknak, a lányoknak meg sok locsolót! :wink:

Sok puszi

Ancsa és kicsiny családja!

ancsaboszi

Sziasztok lányok!

Már régóta olvasom az oldalt de csak most léptem be, úgyhogy üdv mindenkinek!
Szerdán beszéltem a dokimmal aki azt mondta hogy a kórház helyzete napról napra változik és kb. ugyanolyan esély van rá, hogy átalakul magánszülészetté mint hogy május 1- től bezár, de április végéig minden szülést levezetnek, mert a Sote addig "eltartja" őket, de utána viszlát.
Ez csak azért tök jó mert mi május 7- re vagyunk kiírva, utána mehetünk a János ügyeletére, ami a barátnőm szerint, -aki most vérezgetés miatt benn fekszik már most tébolyda. Idáig volt 4 szülőágy meg egy műtő, most áthoztak pár ágyat a Margitból de nincs igazán hely az elhelyezésükre, a dokik a túlterheltségtől meg tök idegesek.
Nagyon remélem, hogy áprilisig a csoda folytán megszülök.

Borsa!
Én is Tóth dokihoz járok, igaz csak fél idő óta mert már egyszer váltottam dokit; azt is a "kórházreform miatt", és idáig nagyon meg vagyok vele elégedve. Nyugodt, türelmesen válaszol minden kérdésemre.
Ha valaki szült nála én is kiváncsi lennék a tapasztalataira.
kangamama

Kangamama!

Üdv! Én Tóth doktornál szültem, kérdezz nyugodtan.
Én nagyon remélem hogy megmarad a szülészet, ha fizetős lesz akkor is. A barátnőm szült a Jánosban 1 hete. Hát nem panaszkodott, de nem is áradozott. szóval.....
maradjon meg a kútvölgyi!!! :D

Ha mész a dokihoz, légyszi kérdezd meg mik a tervei HA megszünik az osztály? elmegy? hova megy???köszi és várjuk tőled is a friss infókat!!!

SZép napot mindenkinek!!!
Vendég

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
A lányoknak pedig sok locsolót!!! :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Üdvözlet minden újnak! Ja és persze Kellemes Ünnepeket! Nekünk jó lesz, megyünk a Mátrába!!!

Borsa

Nincs véletlen egy Gergő nevű tesód?

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt

Hát Kangamama üdv, te sem vagy irigylésre méltó helyzetben. Már nem is tudom, mit mondjak.

Az úszást elfelejtettem tegnap. Szo, 9-10 hónapos korukig fogékonyak arra, hogy megtanulják a merülést nyitott szemmel stb. Mi hetente járunk, Melinda nagyon élvezi és én olyan boldog vagyok, amikor látom, hogy milyen természetes neki minden. Mert nekem sajnos nagyon nehéz volt legyőznöm a félelmemet a víztől és víz alatt nem is tudom pl. kinyitni a szemem. Én nagyon amellett vagyok, hogy akinek lehetősége van rá, vigye a kismanókat pancsolni. Mi télen is vittük, esőbe is, nem fázott meg és nem kapott el semmi betegséget szerencsére.

No, lekoptam. Szép hétvégét!
memme

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Mi ismét túl egy olyan ramaty éjszakán, amilyen még soha nem volt...

Szeretnék mindenkinek nagyon szép Húsvétot kívánni kis családom nevében!
Puszi Mindenkinek! Martin, Steffi, Nimi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Szép Ünnepet mindenkinek!!!

Mi este utazunk el Kiskunmajsára, egy termál-motel-kempingbe. A családom már 10 éve jár oda húsvétolni, mi most megyünk először. A húgomékkal leszünk egy faházban. Remélem, jó lesz...

Azért asszem napközben még benézek, ahogy magamat ismerem!

Kangamama! Üdv közöttünk, nagyon remélem, hogy beleférsz még a Kútvölgyis szülésbe, mert ez nagyon durva lenne, még egy váltás az utolsó pillanatban. Nagoyn nem irigyellek Benneteket.

Tünde

mtunde

Juj Tünde nektek is jó lesz!!!! Tegnap megtalált Zsófi? Meddig maradtatok. Képzeld mák, hogy elindultunk, Jázminnal 1 órát ültem a dugóban. :?

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?