A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike, szerintem valahol az ember megérzi, hogy szüksége van-e gyógyszerre, vagy sem.
Vasalásom nekem is félbe, Rékát le kéne fektetni aludni, aztán lehet elviszem a tesómékhoz én meg addig úgy csinálok, mint aki takarít :lol:

Kép
Kép
robcsi03

bettike :lol:
Vendég

robcsi a :lol: keked ment :oops:
Vendég

Csajok, mindenkinek nagyon boldog húsvétot kívánunk családilag!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is mindenkinek kellemes ünnepet és jó pihenést kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

szirom ez nagyon cuki
Vendég

Bettike, majd írd be kérlek a táblába, hogy április 10. tüszőleső uh.
:lol: Köszönöm!
Ja, takarítani hozzánk is jöhetsz, vasalni meg főleg, mert nincs időm megcsinálni a nagytakarítást, mert dolgozunk (még hétfőn is...) :roll:
Úgyhogy csak egy összecsapott gyorstakarítás lesz holnap és kész. :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi kezetfoghatunk atakarítás szempontjából :lol:
Vendég

Megjöttem piacról.

Szilcsi! Éretem én! De szerintem ne mufurckodj, inkább küldd azokat az adatokat! Bleeee! Oszt már raklak is bele a táblába!

Csajok! Amikor küldöm a frissítést, légyszi ne írjatok köszönömlevelet vissza, mert amúgy is kapok olvasottság jelzést (valamiért nem tudom letlteni) és 20 viszontlevél helyett 40 jön! :lol: Úgy veszem, hogy 20*köszi minden esetben!

Főzök, szobanövényátültetek, papírmaséóriástojást csinálok, mosok, és hébe-hóba takarítgatok is egy picikét. (Pezsgővel kell főzni a cuccost, és "sajna" nem kell hozzá, csak 2 dl....jajjjj, mit csináljak a többivel? ...közben kedvenc zeném CD-ről, és készülök a peteéréses 2. randira...ami mellesleg a 904 napos jubileumunk, és épp most hívott fel apa, hogy szerelmes belém4 :lol: :lol: :lol:

áfi! Kerestél MSN-en. Már vagyok, rázz meg, ha kellek még!

Kép
zölddisznó

letlteni=letiltani, 4=! :wink: (1 pohárkával már megoldottam)

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nem is aggódtam én, hogy a nyakadon marad! :lol:

Én a takarítás befejezettnek tekintem! A vasalást meg el sem kezdem! :lol: Majd!

Akkor egyezzünk meg! Takarítási mániát és hozzá energiát küldök annak, aki nekem pirit! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike piripiripiripiripiripiripiripiri
Vendég

zöldi annyira jó, hogy szerelmes beléd a párod :lol:
Vendég

na megyek haza, majd otthonról folytatom

pusszantás
Vendég

Boniko hazaér és csak takarít, takarít, takarít, takarít! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hali, újra itt!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, ezzel a képpel:

Kép

Hol vagytok????

Kép
kata05

Na jó küldök még egy képet:

Kép

Kép
kata05

Kata, édesek a képek! :lol:
Én itt vagyok, csak közben interjút gépelek... És már 2 cikket megírtam ezen kívül. És még egyet meg kell írnom, plusz az egész újságot lekorrektúrázni MÉG MA. :shock: :shock: Ja és elintéztem a TAJ-kártya cserét és voltam szemészeten is féléves kontrollon. :wink:
Úgyhogy lassan igazán este lehetne már... :roll:

Kép
szilcsi

kata én is itt vagyok, hazaértem

Szirom írtad, hoiyg skarlátos volt miksa, nem féltél, hogy elkapod,? vagy van ellen oltás? :oops:
Vendég

Én is itt vagyok, csak nem jut eszembe semmi értelmes, amit írhatnék! :)

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Boni, annyira szép idő volt, de most totál elromlott, kifejezetten hideg lett, és állítólag egész hétvégén ilyen lesz. Ez van :(

Gaby, én is így gondolom jó lenne többet romantikázni :wink: Dejó, hogy már nem fáj annyira a pocid. Szerintem mindegy, hogy a nő vagy a férfi miatt van a meddőség, erős diszkrimináció lenne.

Zöldi, csak 39 levelet kaphattál én nem írtam vissza, csak visszajeleztem :lol: Különben freemailben Beállítások --> rendszerjellemzők --> és itt van egy olyan rádiógomb, hogy Olvasottság visszajelzés kérése.-->Mehet gomb ( ha külön outlookból nézed a freemail-es mailjeidet, és nem böngészőből szólj, mert outlookba külön be lehet állítani)

Monyó, totál ugyanolyat tesztel teszteltél? Mert ha nem volt annyira érzékeny, lehet halványabb a csík, különben jó ötlet a doki, és a progi.

Mentem dógozni. PUSSZ.

Purc

Kép

Kép
purc

purc délutános műszak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ó, nagy Purc Kép ! Thank you!

Bettike! Írjál értelmetlenségeket!

Kész a takarnya, a vacsi, az ültetés...és a pezsi is fogyogat. Úszom egyet a kádban.

Kép
zölddisznó

kata segíts hogy látom a képeid :!:
Vendég

Zöldi, itt szakadok egymagam a gép előtt :lol:

Boni, jóhogy kezdődik a délutáni, csak reggel hehe :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

nem mondo, hogya reggeli? :wink: z roppant érdekes :lol:
Vendég

KKKKKKKatica!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boni, nem látja a képeimet, hogy tudja megnézni??????????????????????????????????????? :lol:

Adós maradtam egy képpel!
Kép

Kép
kata05

Kata, szerintem ma van Lh csúcs, de én ma is holnap is rágyúrnék, mert a lefelé menő ágban van a peteérés. amennyire én tudom.

Purc

Kép

Kép
purc

kata :lol: kár, hogy nem hcg :wink:
Vendég

fjéasldfsdmnéflsaZfkélsdáfÖflkdásdf
ksáLkfáékdfláDkáfaskfdI KjdéflkasjfésdlÉjkélfdsa fjélsRlkf ásdksáfséÉkfádsklfáskdSsdfkélsdáséÉlféks
ásélkf
RéádklsafksdáéE ÉáésdlkfsRrekéásdkáéTél
dkáskfásdéáEeáéekleéákleéáLáéalkdfksal
é,feMkelé,eéákleéelkEeteáéúaőpow,mos
áaidTáklsaádkfasádfélaLdl
féskfádélsáEkfásélfsdáNkfsdlfks
aáfséáSáéslkfádsáÉkfáskfsáéfkdséáG!

Kép
bettike
Eger

Bettike, naggyon jó!!!!

Kép
kata05

Bettike
beteg vagy? :shock: Kép

Kata
megnéztem a képeket, szépek voltatok :) de ezek nem a profi képek ha jól sejtem :roll: elég sötétek csak azért

Kép
gaby25

Kata
kezdtem örülni, hogy zebra, de rájöttem időközben, hogy pé :P

Kép
gaby25

Gaby, nem profik, de szerintem nagyon jók! A profitól nem kértem még el a cd-t, csak fénykép formájában van meg!

Kép
kata05

Gaby, egyszer lesz ilyenünk terhességiben is! Csak ki kell várnia sorunk! :lol:

Kép
kata05

Kata
jók a képek, csak kicsit sötétek, legalábbis az én gépemen :oops: mondjuk ezen lehet segíteni :wink:

Kép
gaby25

gaby, hogy tudom megnézni aképeket?
Vendég

bettike e sikerült :lol:
Vendég

boniko
ugyanott vannak a képek ahol a találkozó is :wink:

Kép
gaby25

de én ott nem találom, abból az e-mailből próbáltam megnyitni, amit katica küldött, de ott csak áfi találkozó képei vannak :cry:
Vendég

boniko
felvettelek skype-ra, de nem vagy fenn :?

Kép
gaby25

z érdekes, akkor hogy beszélgetünk? :lol:
Vendég

jó, most már beléptél :oops: :P :wink:

Kép
gaby25

Bettike nem nóóórmáááálíííís! De az nem baj!

Én még semmilyen képet nem láttam :cry:

Kép
zölddisznó

küldtem e-mailt zöldi
Vendég

Kata nekünk is csináltak olyan képet, mintha a tenyerünkbe tartanánk egymást :wink: gyönyörű voltál
Vendég

coca
te még nem láttad a tali képeket sem? :shock:

Kép
gaby25

gaby eküldtem neki a mailt
Vendég

Sziasztok!

Raktam fel pár képet a "Pco-sok gyereknevelési nehézségei és megoldások" c. topicba, ha valakit érdekel. Nem akartam ide ugyanazt bemásolni és nem is terhellek vele benneteket.

puszi!

Kép
babancs

babancs köszi.nem terhelnél vele :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?