A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lányok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretnék kívánni!!!! Kép

kispiskóta

kispiskóta köszke :lol: láttam a stólán eg gyűrődést :wink:
Vendég

Boni! Nem érkezwett emilem :cry:

Kép
zölddisznó

Csak az uszályért vállaltam felelősséget! Kép

kispiskóta

zöldi a freemailos címre küldtem

kispiskóta :lol:
Vendég

de lhet a párom e-mailcíméről
Vendég

Hello Csajok!

Durvára nem emlékszem, hogy miket írtatok ma :shock: pedig volt időm olvasgatni, mert alig volt meló :lol:

Kata, ihletet merítettem Tőled :-D Ha nem baj...Ráadásul nekem is Coraxom volt itthon :-D
Kép

Szerintem ez halványabb, mint Katáé..Vagy nem? :roll:

Babancs: megnéztem a képeket, kezd kikerekedni a Picifiad! :lol:

Bettike: mint mérleg-társ, büszke vagyok Rád, hogy ennyit vacilláltál/vacillálsz a Norcoluton :lol:

Zöldi: már akartam kérdezni, hogy akkor ezek szerint Nálatok is az "ismeretlen eredetű meddőség" a diagnózis és csak az eltelt idő miatt lombikoztok?

Szilcsike: agyondolgozod magad, ilyen fiatalon...ez nem helyes... :wink:

Gaby: már kezded is elfelejteni a HSG-t, igaz? :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, képzeljétek, kiszámoltam, hogy december 21. és március 29. között, azaz kb 98 nap alatt 5-ször jött meg a mensim :lol:

Szerintem én tartom a "rövidciklus" rekordot :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni! Semmi nem jött! :cry:

Kép
zölddisznó

Szezso, bejött az ihlet!! :lol: :lol: Sztem egy árnyalattal halványabb csak, a lényeg hogy pozitív!

Én kiszámoltam, ha most esnék teherbe akkor december 27.-e körül szülnék!!

Babancs, olyan kis törékeny Domi!! És ahogy fogod a pici kezét!! Elérzékenyültem rajta! :lol:

Kép
kata05

Szezso! Enyém a másik véglet! :lol: Nekem ezen időszak alatt 2-szer jött meg!
De így ketten pont kitesszük a mérleget! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezsó! Bingó. Hormonjaimmal minden oké, 29 napos ciklusaim vannak, átjárható mindkét oldalam, apa csapata bajnok...DE 2,5 éve nyomulunk, és 39/45 évesen vagyunk. Na ezért.

Kép
zölddisznó

Coca: ránézel a citromail-edre?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: én is kiszámoltam, és mivel a Babanet 28 napos ciklussal számol, nekem meg csak 25, így még én is szülhetnék idén :lol: (bár Apa szerint jobb lenne januárban, mert akkortól ad a város is valami babakötvény szerűséget)

Bettike: igen, az átlag megvan :lol: teljesen felgyorsultam :lol: na, majd Nálad is máshogy lesz, ha elkezded szedni a Clostit...

SzezsoKép
KépKép
szezso

na csajok, ah belehuzunk, akkor még ebben az évben mindenki babás lesz

KAta, szezso nektek huncutkodni kéne, nem?

zöldi én tényleg kétszer elküldtem

:cry:
Vendég

Ránéztem. Köszi!

Kép
zölddisznó

Boniko: huncutkodni?? Az mi??! Az is valami gyerekcsináló praktika? Mi ilyet nem szoktunk... Lehet, ezért nem sikerül már 1,5 éve? :lol: :lol: :lol:

Boniko: én is megpróbáltam Zöldi freemailjével a megosztást, de nekem hibát írt ki :roll: úgyhogy a citromail-jére elküldtem, ot tnem volt hibaüzenet...

SzezsoKép
KépKép
szezso

zöldi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zöldi: hurrá!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso méghogy nem huncutkodtok :?: :twisted:
Vendég

babaimi miért nem lehet nagypénteken mosni :?:
Vendég

Szezso, szerintem holnap holnap után lesz pé az Lh teszt alapján, mert még nem két egyforma a csík.

babancs, tényleg kerekedik Domi baba. Szerintem nagyon szépen fejlődik. és már 1330 gram, le a kalappal előtte.

Purc

Kép

Kép
purc

purc milyen a munka?
Vendég

huuh, boni ne is kérdezd. :lol: Viccet félretéve, én szeretem ezt csinálni, szóval nem rossz.

most azon aggódok, hogy már kb 1 hete érzem minden nap ezt a rosszcsont kölyköt, ma meg meg sem moccant. Reggel sem keltett ahogy szokott. :evil: Büdös Kölke. Most aggódhatok, de remélem csak pihen kicsit. Néha azért oldalba rúghatna :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Véleményt kérnék a Béres Magnézium+b6 vitaminjáról. Szedett valaki ilyet?
Másik kérdés, hüvelyi ultrahangról mit érdemes tudni?
És arról tud-e valaki mondani valamit, hogy fogászati kezelés alkalmával kapható-e érzéstelenítés terhesség idején?

vhencsi
Kép
vhencsi

Babancs!
Szép lesz a szobája a babónak!Ha ilyen gyorsan növöget akkor hamarosan mehet is haza! :D

Megjött a nyuszink:
Kép Kép
Ő Füli,az új családtagunk!

Holnaptól lehet nem tudok jönni úgy hogy KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!!!

Puszi!

Kép
Kép
ancsa81

Hencsi,
minden további nélkül kaphatsz fogászaton érzéstelenítést, a hüvelyi UH meg nem egy fantáziadús dolog, a hüvelyedbe dugnak egy fehér rudat (nyugi, vékony!) és forgatják, mozgatják, közben hümmögnek kicsit. A Béres féle magnéziumot én nem szedtem.
Vendég

vhencsi ez engem is érdekelne

purc kívánom, hogy a kis biciklizőfocista jól belédrugjon :lol:

Jó éjT!
Vendég

áfi köszi, már megint te segété :lol: pusz
Vendég

zöldi mrgnézted képeket?
Vendég

húvéti csokinyuszi evés
Kép :lol: :lol: :lol: nagyon tetszik Kép nesze neked diéta :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

MRGnéztem Boni! Szípek vótatok!
Katát is láttam ám! Húúúúúú!

Qrva jó az a csokinyuszis.

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
MEgpróbálok még jönni, de lehet csak kedden tudok már.
Addig is akciózóknak eredményes akciózást. :)

puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

gaby, én először másra asszociáltam, azt csak utána láttam, hogy csokinyuszi akar lenni :oops: :shock: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Lányok,

Megérkeztem :D .

Hát nem akarok hazudni, de legalább 2 óra volt mire visszaolvastam :D , remélem nem gond, de most nem írnék mindenkinek külön, inkább csak úgy általánosan.

Délután 4 körül érkeztünk meg a mini tavaszolásból, nagyon jól éreztük magunkat Bükfürdőn. A négy napos csomagunkban volt arcmasszázs és aromás hátmasszázs is (én ezt elcseréltem kismama masszázsra :D ) és megcsináltattam a hajamat is (csíkokat tettek bele és vágattam picit, egyébként növesztem).

Hazafelé a párom beugrott a fodrászához Győrbe én addig vettem színházjegyeket, mert még anyuval gyors elmegyünk egyet utoljára a babó előtt (az anconai szerelmeseket nézzük meg :D , a Chicago-ra akartam jegyet, de már csak május közepére volt, akkor pedig más előadást szeretnék már nézni :D :D ).

Itthon a párom és az én családom is ebéddel vártak, úgyhogy nálunk volt az uzsonna a pároméknál a vacsora, hiába, imádnak minket :D Szóval nagyon jól sikerüt a négy nap, nagyon jól éreztem magam és a párom is a tenyerén hordozott, nagyon szeretem.

Robcsi, Purc, a hízáskérdéshez: én 12 kg-nál tartok :( :oops: , most kezdem csak érezni, hogy sok, úgyhogy megpróbálom visszafogni magam. Nem eszem sokat, de úgy érzem étkezhetnék egészségesebben is. Tök érdekes, mert úgy érzem, hogy régen sokkal egészségesebben étkeztem, viszont mindig gond volt az emésztésemmel, most meg semmi problémám vele.....
A hízás meg azért gáz, mert egyébént is van rajtam felesleg. Egyébként a 4. hónapig semmit nem híztam, csak utána :oops:

Áfi, nekem is 7,8 van a vércukorterheléses papíromon a felső határnak, direkt megnéztem, de az az alatti eredményt valid-nak írja vagyis, hogy értéken belüli, úgyhogy szeritem ha egy picit odafigyelsz nem lesz gond. Nem ettél előtte nap esetleg valami cukrosat? Sütit, vagy tortát? Azt mondják a terhelés előtti napon nem ajánlott cukrosat fogyasztani.

Babancs, megyek megnézem a kisfiadat a másik topicban, de babás képekkel soha nem terhelsz minket, imádjuk :wink:

Katica, küldöm priviben a mail cimemet, de Zöldi táblában is benne vagyok :wink:

Ancsa, nagyon aranyos a nyuszkótok a neve is találó :D

Szirom, Miksának akkor most marad a május? :(

Monyó, drukk!!!!!!!!!!!!!

Babaimi, a pé-det csak azért rakta szerintem arra a napra, mert hiányzott mérésed, szurkolok :wink:

Képezeljétek ma kaptam két terhes nacit (egy vászon és egy farmer nadrágot) és egy cipellőt. Eddig egy terhes nacim volt, mert a régi nadrágjaimat bandázzsal fel tudtam venni, de már nem kényelmesek, így muszáj volt magamra is költeni. Jó érzés volt, mert mostanában inkább csak a babónak vettünk dolgokat :D .

Szóval kipihentük magunkat séróm jó, vannak szép ruháim, imádom a férjemet, mi kell még :D :D :D .

Most újra bekapcsolódom és holnaptól írok mindenkinek, bocsi az önzőzésért, de olyan jó volt egy kicsit "kibeszélni" a boldogságom :D .

Puszi és jó éjt

Melcsi

Ui:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!!!!! :D

Kép
melcsi6

sziasztok!

vera: drukk++++

kata: frizuról képet kérünk! apára fel!

szirmi: nem vagy egyszerű helyzetben. :roll: nem is tudom, hogy én mit tennék :roll: drukk keddre+++

coca: 1 randi? gyere gyakrabban :D

monyo: drukk++++

purc: gratulálok a 9 évhez! mi majd nyáron fogjuk ünnepelni :D

macspacs: drukkhegyek mennek ++++

boni: hajrá apára!

vhencsi: hatalmas gratula :D :D :D

bettike: küldöm a pirit, én már úgy is nagyon unom :D

gaby: jobban van már a pocid?

babancs: nagyon édes a pici domi :D :D :D

melcsi: képet kérünk! az anconai szerelmeseket láttam, nagyon jó!

ancsa: édes a nyuszi :D

rólam: két napja nyalom a lakást, full nagytakarítás, függönymosás, ablakpucolás, stb. de még nem vagyok kész. esténként áfi okosítása folyik. bevált a webkamera. már tud deriválni. holnaptól integrálunk :D

katica
katica30

kellemes húsvéti ünnepeket kivánunk

katica és párja
Kép
katica30

Jó reggelt!

Sjnos tegnap Uram nem érezte jól magát,így nemolt hajrá apára :oops:

Melcsi jó hogy jól sikerült, de mint tiszteletbeli görbeszakértőm mér rég itt lett volna a helyed :lol:
Vendég

most már végképp nem értem mi van.most felmegy vagy lemegy vagy mi van? Kép
Vendég

Jó reggelt!

Melcsi: örülök, hogy jól sikerült a pihenés és a tavaszi megújulás! :lol:
Az emberre néha ráfér egy kis változás...Épp most gondolkodom, hogy befessem-e vörösre a hajam :-D

Purc: én is úgy gondolom, hogy ma v. holnap lesz pé, ma még csinálok egy LH tesztet...

Katica: szóval most, hogy tavaszi szünet van, többet dolgoztál, mint egyébként :lol: Figyu, nekünk is van webkameránk, aztán mégsem tudok deriválni (már) :lol: :lol: :lol:

Boniko: talány ez a görbe :shock: valaki talán meg tudja szakérteni...

Puszi, megyek készülődni, be kell mennem a városba egy-két dolgot shoppingolni, de nagyon nincs kedvem, mert olyan hülye felhős az idő :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso szerintem ne fesd be a hajad vörösre, hacsak nem egy sötét árnyalatúra olyan mahagónisra. bár gondolom nme rézvörösre gondoltál!

akkor biztos zalában is olyan az idő, :evil: most megyünk szülőkhöz, végre kiunokaöcsézhetem magam, mert a nővérmék levitték gyerekeket mamázni :lol:
Vendég

jut eszembe, deriválni én sem tudok, pedig nekünk is van webkameránk :wink:
Vendég

Boniko
te szombaton ilyen korán kelsz? :shock: hány napos általában a ciklusod? 17. nap az lehet pé, másnak is előfordult, hogy pár nappal utána lent volt, sőt még vonal alá is ment Robcsinak

Katica
poci már jól van, ma takaríthatok :? tegnap vásároltam mostam főztem mosogattam és babaneteztem :P

Melcsi
én is elbírnám viselni a 4 napos kényeztetést :) párom is mondta, hogy menjünk majd wellnesselni, de most csehül állunk :? Évfordulónk vasárnap lesz majd, szombaton meg más esküvőjén leszünk így hétvégi kiruccanás nem lesz, majd csak vasárnap elmegyünk valahova. De ez június eleje, még van időnk :P

Nekünk most nem lehet akciózni, doki bácsi azt mondta 1 hétig. Most nem is mérem a hőmet, de szerintem hétfő-kedd lesz, szóval akkor már próbálkozunk :oops:

Kép
gaby25

nekem nincs webkamerám, de ha átnézem az anyagot akkor talán menni fog a deriválás :P :lol:

Kép
gaby25

Boni: nem rézvörösre gondoltam, hanem sötét vörösre :-D de lehet, hogy megint melírozás lesz a vége, régebben is volt melírozva...akkor sötétebb barna volt a hajam, és vörös, szinte piros csíkok voltak benne, nagyon jó volt...

Gaby: jó takarítást!

Csajok, asszem pajzstetves a citromfánk :cry: nem tudtok valami jó módszert ellene?

SzezsoKép
KépKép
szezso

gaby 30- 41 ig(utóbbi múlt hónapban van. de már megfigyeltem, hogy egyik hónapban rövidebb a másik hónapban hosszabb. remélem, hogy megvolt már, mert otthon sztán végképp nem lesz időnk egymásra :cry:
Vendég

szezso, azt biztos jó lenne, ha elíroznál, mert az feldob. nekem egyszer a fodrász elb...a ahajam, és VÉLETLENÜL rézvörösre festette :twisted:
Vendég

Jó Reggelt mindenkinek!

Szezso, cigiből származó hamut ill. csikket áztasd be fél napra, és mosd le vele a fát!! Itt gyönyörű az idő!(Pest)

Boni, sztem nem volt pé-d, ma lesz! Apára fel!!

Gaby, fájsz még?

Áfi, grat a deriváláshoz!

Megyek teregetni!!! :lol: Ja és ma is csinálok Lh-t kiváncsiságból! :wink:

Kép
kata05

Kata
nem fájok :D már tegnap sem feszült igazán :P

Kép
gaby25

kata remélem nem, mer akkor a két nappal előttire hagyatkozhatunk.ma már nem sok lehetőségünk lenne kettesbn maradni. :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?