Snoopy,tudtam,hogy te leszel a megmentőm!
Ezek az alternatívák közül az "új" illatra gondolnék (pedig nem új,ismerheti

igaz már régen volt rajtam ), más nem lehetett

,
reggel mentünk Dáviddal angolra,így kicsit befújtam magam,és már reggel csak nyamogott a cicin,ekkor még semmi rosszra nem gondoltam,biztos többet evett hajnalban,majd eszik,ha hazajöttünk....ez volt 9 kor.
12-kor kínáltam meg ismét(persze előtte is egy párszor),ekkor már sírt is,vonaglott az ölembe,nem kellett neki,próbálkoztam mindkét cicivel,az egyiket egy pár percig eszegette,de nem túl sokat ehetett...gondoltam biztos álmos(,volt már rá példa,hogy álmosan nyűgősebb volt,mint mikor éhes,)még ekkor se gyanakodtam

gondoltam egy órácskát alszik,aztán majd eszik,ha éhes lesz.....
3-kor ismét próba,szépen elvolt addig,mikor felvettem,hogy megetessem megint éktelen nagy ordítás,pár cseppet szopizott,majd kiköpte és ordított,meg vonaglott,már ekkor kezdtem kicsit gyanakodni,hogy azért már nagyon éhesnek kell lennie,akkor miért nem eszik?aztán folyamatosan próbálkoztam,hol nyugtatgattam,hol próbáltam minden féle módon cicire tenni,nulla eredménnyel,csak ordított szegénykém...
muszály volt valamit tennem,így irány tápért

már annyira ordított,persze fogtam szegényt,így fejni nem tudtam,majd apával megcsináltuk a tápot (azt se tudtam mennyit csináljak,hogy mérjem,tiszta forró volt,lehűteni,áááá tiszta gáz

még jó,hogy a cumisüveg ki volt fertőtlenítve )
szépen megette,(végül 100ml-t csináltunk) (Avent-es szerencsére,így talán nem zavarja meg,hogy jobban folyik esetleg)utána olyan mintha kicserélték volna,mosolygott,gagyogott,én meg ki voltam/vagyok...
gyorsan lefejtem,igaz csak 50 ml-t,de gondoltam eltelt már 20 perc kb. talán még belefér ennyi a kis pocikájába,hamár úgyse evett egésznap,erre megkostólta és kilökte a cumisüveget....szóval teljesen olyan érzésem volt,hogy az íze nem tetszik neki
basszus,rájöttem

lehet,hogy a fokhagymától volt

kocsonyát ettem és volt benne foki is,én meg teljesen elfeledkeztem,hogy az nem is jó "nekünk",óóóóó,hogy én mekkora egy hűlye vagyok
na mindegyj,egyedül nem jöttem volna rá...
remélem éjszakára kimegy...ebből is tanultam

remélem tényleg csak ez volt.....majd éjszaka kiderül
ja és különben ma többször is megfordult,a hasáról a hátára
jó éjszakát!
Winnie,Tinu köszike