Jó reggelt mindenkinek

,
A nyolc órámat végig aludtam, úgy tűnik elég volt

, apa még pihentet....
Katica, ma teszem fel a képeket a gépre, küldök neked priviben jó?
Bonika, hát a mai mérésed alapján már én sem vagyok biztos a pé-ben. De most totál úgy emlékszem, hogy a múlt hónapban is valamikor a 20.dpo környékén volt pé-d (nem feltétlenül kell a 14. körül lennie). Úgyhogy apát kényesztesd és még bújjatok össze egy picit. Én nem vagyok egyébként a minden napos keksz híve, szerintem elég minden másnap, az is tuti hatásos lehet
Szezsóka, én is a melírra szavazok és az lehet sötét és világos vörös tincsekből is egyszerre, az aztán tuti feldobja a frizidet. Ráadásul rövid hajad van, amiben meg aztán még jobban mutat a melír

Hajrá tavaszi megújulás
Gaby, mi is csak azért mentünk, mert volt üdülési csekkünk, egyébként húztam volna a fogamat ennyi pénzt kifizetni a négy napra a babó előtt.....

Egyébként olyan jó volt hazajönni is

Boldog évfordulót

(nekünk is 12-én lesz az egyéves házassági, de már 12 éve együtt vagyunk

, nem kapkodtuk el)
Kata, tegnap mikor visszaolvastam, megállt bennem az ütő

, néztem a tesztedet és totál azt hittem, hogy terhesteszt, aztán néztem a vonalzódat és rájöttem, hogy terhesteszt még nem lehet.......

A pozitív LH teszt is szuper, így tuti biztos lehetsz a pé-ben, de mielőtt elolvastam volna már kalimpált a szívem, hogy új kismamánk van

.
Várjuk a teszteredményt ma is
Babaimi, nem értem miért idegeskedsz

, szuper ez a görbusz, csak az a hiányzó napod zavar be neki, ne aggódj, nagyon jól alakul

, csak nyugalom

, nem kell egy hét és kiderül, persze tudom, könnyű mondani....ilyenkor vánszorognak a napok.....Mennek a drukkok...Küldök majd képeket.Pussz.
Mára nem terveztem különösebben semmit, most elmegyek bevásárolni, mert tök üres a hütőnk és gyümölcsöt is kívánok.....

, aztán nap közben is bekukkantok.
jajj nektek csajok, most már időm is lesz, pihent is vagyok, meg is untok majd
Pusza mindenkinek.
Melcsi