A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Brigi
Nagyon sajnálom, hogy a rémálomnak még mindig nincs vége :(

Hency
De, sokat híztam, csak én tipikus un. körte vagyok, hasamra nem szoktam hájasodni, de fenékre és combra annál inkább :D ezért kértem Uramat, hogy csak csípőtől felfelé fotózzon :D

Kép
Kép
emma1976

Emma tényleg nem látszik hogy híztál, olyan kis csini vagy ezen a képen!
Meg a többiek is akik képet tettek fel!

Orsi!
Jol van megnyugodtam, persze hogy aggódom, azért nem volna jó ha időnap előtt megszülnél!
Vigyázzatok nagyon arra a kicsi babóra!!!

Na reggelre megtette a hatását a lekvár, volt egy kicsi a wc-n...
Mindenkinek ajánlom a szilvalekvárt egy kis tej kiséretében, nekem bevált szorulásra...
Vendég

Más!

Nincs valakinek egy szupijó tejfölös sajtos pogi receptje?
Szaretnék sütni, de sajna még sosem csináltam és nincs is receptem...
Ha van valakinek akkor küldjön nekem priviben!
Köszike...
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Henchy, én örültem is, hogy eddig nem vizsgált kézzel, de innentől kezdve már lesz máhszáj ellenőrzés, mert mostmár igencsak számítani fog!

Szép pocak Emma! és tényleg nem látszik a plussz!
Nálam meg pont úgy van, hogy a fenekemre-combomra nem jött (sőt combom vékonyabb sztem) viszont a 2 kg plusszom a hasamon-oldalamon van! :(

Brigi, nyugodtan öntsd ki ide a bánítod, senkit nem zavar, és még segíteni is próbálunk a magunk módján!

Henchy, még egy tipp: (nekem az első időkben nagyon bejött) egyél körtét és igyál mellé sió kajszilevet! a hatás nálam garantált volt 1-2 óra elteltével, futottam a ...re olyan hasmarsom lett

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Brigi, sajnálom, hogy nem érzed jól magad! De szerintem is írj ide nyugodtan!

Emma tényleg nagyon helyre kis pocid van, és neked is Gurgi!!! Szépek a baba lakhelyek.

Én is rakok egyet friss 26 hetes, de hogy mi lesz itt a 40. hétre :!: :?: Kép

Wc problémák: Nekem is volt vagy két hétig, aztán el kellett kezdnem szedni a Magnéziumot, és úgynéz ki, hogy az segített. Legalábbis idáig! :wink:

kispiskóta

Hahó! Vagyok ám, csak a net otthon megaszonta, ő nem müx, kivette a húsvéti szabit. Itt bent a melódiában meg nincs mindig idő írnya. De most megszólalok ám. Ne már engem is köröztessen Bori mint Jovikát, aki télleg jól lelépett számunkra a földgolyóbisról.

Brigi. Elhatároztam, hogy több okosat nem írok, hisz nem is az a bíztos, hogy épp abban a pillanatban azt akarod olvasni. De szerintem se szűnj meg ide írni. Épp úgy ahogy TE olvasnál minket, mi is szeretnénk tudni rólatok a fejleményeket. Bár szerintem ha van olyan valaki akit zavar, írja meg bátran, majd tényleg átmegyünk akkor mi többiek privátba veled.

Grétus tényleg rápakol egy lapáttal arra amit eddig is tudtam róla: ő tényleg más mint nővérei. Ugyanis ő hozta párszor rám kis Vukot is, eddig előzőekben ismeretlen volt nálam a vörösbundás. De ez egy rafinált hölgynek nem elég, most kitapasztalta tegnap reggelre, hogy lehet anyát csiklandozni belülről. Tegnap apjuk pocakjára voltam rádőlve, másik kettő lány épp a kishúgot simizte, mire én akkora csiklandozásnak lettem szenvedő alanya, ami belülről jött, hogy csak amúgy felugrottam, mit sem törődve a plussz súlyommal (ja, Emi szép csöndben megjegyzem nem panaszkodni ám, hogy neked 2 kg plussz van ami pocóra pakolódott, látnád az én domborúságaim minden nézetből - mérlegre meg nem is mertem régóta rámozdulni). Na, aztán rakoncátlanságot ma reggel folytatta: egyszerre két oldalról kopogtatott. Én meg azt sem tudtam hol válaszoljak neki.

Szorulás. Nekem nem volt eddig, remélem ezt is nem fejleszti ki a kis drágám. De ami még ennél is szörnyűbb tud majd lenni, az amikor a pár hetes mókusnak akad szorulása. Na, akkor tuti átvennéd tőle a szenvedéseit. Edónak volt, hát remélem most is megússzuk.

Ja, s itt a vgén, de nem utolsű sorban üdv az újaknak: Hencsi, Ábibaba, Móni jó, hogy szaporítjátok a létszámot. Fürdőszobatükör - érdekes, én nem szoktam megszámolni a Dorka táblájában a sorokat, de akkor most legalább hála neked, tudom ezt is.

Kép
kissmanó

Orsi, tudtad, hogy nős? Vagy csak utólag árulta el? Tudtad, hogy gyerekei vannak?

Brigi ne folytsd vissza bánatod, írd ki magadból! Megkönnyebbülsz, ez sokszor segít!

Már tanítom be az utódomat a munkahelyemen, olyan fura érzés. Úgy terveztem, hogy még 6 hetet fogok dolgozni. El sem tudom képzelni magam otthon, pedig annyi mindent akarok csinálni!

kétfiús anyuka
babdorka

dorka, én is számolom, és furi, hogy már csak 2 hónap és annyi a melónak! (amit egyre jobban nem bánok, mert bolondok háza van!)
nekem utódot nem kell majd tanítanom hála égnek, majd a többiek fogják, velem is így volt (ha kell egyáltalán, mert lehet áthelyeznek ide vkit)

manó, nem is panaszkodásként mondtam! örülök, hogy még csak ennyi, lesz ez még így se! csak fura, hogy a "derekam"-ra jött minden, megjegyzem, derék már sehol nem látható :)

lynia-

Zsú :D
Hűha, le a kalappal! Nagyon szép poci, és jó alakod maradt mellette!

Emi, Dorka
Én április 27.-én fejezem be. Áprilisban minden héten leadok vmi melót, utolsó héten már csak segítek a többieknek. Néha ijesztő kicsit, de az idő nagy részében örülök, hogy lesz 3 nyugodt hónapom. Ti jó keveset lesztek otthon szülés előtt, nem?

Kép
Kép
emma1976

igen emma, én elvileg csak a tgyást (az a 4hét) meg ha marad szabim, azt veszem ki...

kérdés, hátha valaki tud segíteni: szerintetek most részarányos szabi jár (tehát a ledolgozott időre), vagy az egész évet kivehetem?

lynia-

Az egész évet kiveheted!!!

Én is úgy tervezem egyébként, hogy tgyás, előtte meg az egész éves szabi.

kétfiús anyuka
babdorka

Sőt, a tgyás, meg gyed alatti felgyűlt szabikat kiveheted egyben, mikor visszamész dolgozni!

kétfiús anyuka
babdorka

Megvan a vércukorterhelésem eredménye: 0 perc 4,5, 120 perc: 5,5. Ez jó, ugye? Úgy tudom, 6 alatt jó.

Én május végéig szeretnék dolgozni, bár épp tegnapelőtt beszéltük a férjemmel, hogy lehet, hyog április vége lesz belőle: az elmúlt két hétben háromszor is 8-kor tudtam csak hazaindulni, közben persze rendesen megy a stressz is, egyszerűen nem éri meg.

Szépek a pocik!

Hencsi, nekem a paradicsomlé és laza kávé jött be. :oops: TUdom, elég furcsa párosítás, de működött.

Kép
nenoke

Kép

Sziasztok Kismamik!

Ezzel a képecskével szeretnék nektek kellemes hústvétot kívánni! Jó kajákat, sok locsolót!

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: NEm számoltam meg, Babdorka kiírta felülre :oops:

Dorka: Tudtam. :oops:
Vendég

Gondolom, már ezerszer megbántad, és húszmillióan azzal zaklattak, hogy hogy tehettél ilyet, úgyhogy én nem bántalak érte. Persze mindig is elitéltem az ilyesmit, de most már a mi csapatunkba tartozol, elfelejtjük, hogy volt ilyen.

kétfiús anyuka
babdorka

Jaj lányok, annyira aranyosak vagytok :oops:

Végülis nem is értem mit akarok :oops: Tudom, hogy nem megy egyik napról a másikra, de annyira fáj minden. Örülnöm kéne, hogy minket választott, de valahol úgy érzem, hogy valami nem jó! Lehet, hogy csak én reagálom túl, de én azt szeretném, ha többet lenne velünk/velem! Meg mikor itthon van, kicsit legalább kimutatná, hogy szeret :oops: Nem tudom, hogy így egyáltalán megoldható- e a dolog, hogy nem is próbál közeledni. Vagy túl korai?
Manó: nyugodtan írd le a véleményedet. Meg mindenki. Nekem segít, ha látom más hogyan vélekedik.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, szerintem ez teljesen normális ez a helyzet így, mert mindkettőtöknek fura, hogy most mi van. Neki is és Neked is meg kell emészteni a történteket, ez nem megy egyik napról a másikra. Szerintem teljesen jogos, hogy szeretnéd érezni, hogy szeret, és hogy ezt ki is mutassa. Valszeg még azért nem tudja ezt megtenni, mert ő is próbálja megemészteni, hogy mi történt. Szerintem sokat kellene beszélgetnetek. Hogy ki mit igényel a másiktól, ki mit szeretne, hogy a másik csináljon, min kéne változtassatok és ezért melyikőtök mit tesz meg.

Nem okoska akarok lenni, csak abban reménykedem, hogy hátha segíthetek a tanácsommal.

kétfiús anyuka
babdorka

Brigi, én sajnos tanácsot nem tudok adni, mert ahhoz nem vagyok elég bölcs, meg tapasztalatom sincsen. Viszont imádkozni fogok Érted sokat most húsvét alatt is, mert csak ezzel tudlak segíteni. De hiszem azt, hogy jobbra fog fordulni, és szerintem ne várj csodát, egyik-napról a másikra ez nem fog megoldódni. IMádkozom, hoyg legyen türelmed hozzá, és újra boldogok lehessetek!

Kép
nenoke

Brigi!

Tanácsot nem tudok adni, mert én sem tudom, mit éreznék a helyedben! Egy biztos, az hogy össze vagy kavarodva ez természetes dolog! Én lehet már beleőrültem volna (én őrülten szeretem a párom és belehalnék, ha elhagyna az tuti)! Én csodálom az erőd és kitartásod! Mindenesetre ne sietesd a dolgot, hagyj időt Magadnak/ a Férjednek!!!

kispiskóta

Sziasztok Lányok,

Brigi, legyél türelmes, bár épp tőled várja el a világ...??? Mi nők okosabbak vagyunk, lassan-lassan nyissál, alkalomadtán az odaillő közös élményeket elevnítsd fel, ezek talán segíthetnek...
Remélem, Blur Gabi jól vagy már, jelentkezzél!!!
Kellemes húsvétot kívánok, jó sonkaevést!
Az én Picurom szerda óta sokat mozog, barátnőm szerint a frontok ezt befolyásolják... ti is hasonló véleménnyel vagytok erről?
Puszi, jó pihit,
Ildi

Kép
lidikoka

Lányok!

Ha holnap nem lennék, akkor Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!! Kép

kispiskóta

Most gyors bekukk, mert otthon asszem most sem gyógyult meg a net.
Brigi - otthonról írnék, itt már nincs időm erre, ünnepek alatt meg nem jövök be az irodába (ja, apa keddre mindenkinek szabit osztott, hogy a csajok a locsolás fáradalmait, a srácok meg az ivászatot bírják kipihenni), s remélem ha eddig kitartottál, amit nagyon csodálok és tisztelek benned, ugyanakkor a miértből is asszem jórészt megértek, szal akkor most azért mivel kigyúlt a fény az alagút végén, legyen türelmed kivárni, míg az alagúton végigmentek. Szal kitartás.
Rohanok, mert minnyán bezárnak, s akkor max az ablakon tudok kimászni.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot, aki szereti, annak meg sok locsolót kívánok.

Pussza

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nenoke! 6,6-ig jó a cukorterhelés nálunk, szóval minden O.K nálad!

Brigi! Kitartás!!!!! És írj nyugodtan! És vigyázz magatokra!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Ildi! Szerintem is befolyásolják a frontok a baba mozgását, azaz az én kiscsajomat biztos mert, már három napja nagyon sokat mozog :lol:

Emi

Kép Kép
emi_25

Hali!

Vizelet: ahová járok terhesgondozásra, ott van helyben a labor is, így minden hónapban megvizsgálják a vizeletet is.

WC: szerencsére én eddig szinte minden nap tudtam reggel nagydolgozni, de most már egyre nehezebb, a vas megteszi a hatását :cry: És féltem az aranyeremet is, ami állandóan kint van, de nem fáj.

Doki.: engem még nem vizsgáltak meg kézzel a terhességem alatt, egyszer volt hüvelyi uh, a többi hasi.

Szabadság: május végéig gondolom, h dolgoznék. Én is már előre ki akarom venni a tgyást, a szabadságot nem tudom, h kivehetem-e előre, én középiskolában dolgozom, és még jún. közepéig van tanítás. Van vkinek erre ötlete? Jah, és a táppénz kevesebb, mint a szabadság?

A debreceni 2 in 1 üzletben végkiárusítás van, egyelőre 20%-os a kedvezmény, nekem ez még drága. Azt mondta a csaj, h szerinte május elejéig lesznek nyitva.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Hali!

Vizelet: ahová járok terhesgondozásra, ott van helyben a labor is, így minden hónapban megvizsgálják a vizeletet is.

WC: szerencsére én eddig szinte minden nap tudtam reggel nagydolgozni, de most már egyre nehezebb, a vas megteszi a hatását :cry: És féltem az aranyeremet is, ami állandóan kint van, de nem fáj.

Doki.: engem még nem vizsgáltak meg kézzel a terhességem alatt, egyszer volt hüvelyi uh, a többi hasi.

Szabadság: május végéig gondolom, h dolgoznék. Én is már előre ki akarom venni a tgyást, a szabadságot nem tudom, h kivehetem-e előre, én középiskolában dolgozom, és még jún. közepéig van tanítás. Van vkinek erre ötlete? Jah, és a táppénz kevesebb, mint a szabadság?

A debreceni 2 in 1 üzletben végkiárusítás van, egyelőre 20%-os a kedvezmény, nekem ez még drága. Azt mondta a csaj, h szerinte május elejéig lesznek nyitva.

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Bocs, csak egyszer akartam:)

sziasztok!
egy gyors bekukk hozzátok!!

minden kismaminak szeretnék nagyon boldog Húsvéti ünnepeket kívánni és igény szerint locsolókat :wink:
nagyon múlnak a hetek,már lassan szültök.nem semmi!!!jó egészséget kívánok a mamáknak és a babáknak.mi is jól vagyunk! :lol:
puszi

moniá

Sziasztok!

Voltunk ma babakocsit nézni, és megszületett a végleges döntésünk:

Ilyen lesz http://www.yatego.com/kinderwagen/p,460 ... trio-enjoy

Egy kicsit drága, de két-három éves koráig, amíg kocsi kell elkíséri. Nagyon örülök, majd május végén fogjuk megvenni!

kispiskóta

Sziasztok!

Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánunk! Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, és jó pihenést a hosszú hétvégére!!!
Vendég

sziasztok!

látom mindenki ünnepel, szóval kellemes húsvétot!

Képzeljétek, mi volt ma velem, kicsit off, de....
voltunk veszprémben vásárolni, és bementünk c&a-ba, hogy vegyek valami kismama felsőt (ugye a börzére, hogy csini legyek, igaz naci is cél volt de 13000ért köszi nem!)
szóval találtam is olyat, amit felpróbáltam, csak mellben szűk volt, és visszamentem méretért, erre ott állt egy kb. 70 éves nőci aki pont levette a KISMAMA felsőt!!!! persze az az egy darab volt abban a méretben! :twisted: mondta ha nem jó, átadja, mondtam ok, erre eltűnt, aztán nem került elő, szóval párom az üzlet egyik felében, én a másikban, és vadásztuk a kismamafelsős nénit! :evil: mondanom sem kell, nem jött össze, szóval kénytelen voltam tovább keresni...+2000ftom bánta! :(

ja és vettünk padlószőnyeget babónak, szép halványkék, majd valahogy teszek fel majd képet is...

csajok, nagyon fáj a köldököm felé az a pont, nem tudom mi lehet? ilyenkor lehet komolyabb izomsérülése az embernek? mert ez olyan izomfájdalom, és már elég kellemetlen!

brigi, légy türelemmel, a legnehezebb lépés megvolt! :wink: kis idő és minden szép lesz!

lynia-

móni nagy gratula!!!! ez tényleg csoda, ami veletek történik! :wink:

lynia-

Boldog ünnepet kívánok mindannyiótoknak!

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

SZIASZTOK!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek!

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Lynia!

Szerintem nincs semmi baj, nekem is fáj néha a köldököm, gondolom azért mert már alig van, szal nyúlik a bőrünk...
Nekem még az is párosul hozzá, hogy volt piersingem a köldökömben, csak tavaj kivettem mikor eldöntöttük hogy babót szeretnénk, és azóta már teljesen beforrt csak a helye van meg, de néha iszonyatosan tud fájni...
Szal nyugi, és totálisan eggyütt érzek veled...
Van benne részem....

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Kismamik és Kisbébek!

Mindenkinek nagyon boldog Húsvétot kívánunk a Királylánnyal és Apával együtt!

Kedden jövök (Akkor lesz cukkerterhelés)!

Puszi mindenkinek!

Kép
zsuzsi**

Emi ezt én is tapasztaltam már hogy nem kismamák veszik meg előlünk a ruhákat.ami nem is lenne gond de itt nálunk is általában 1-2 darab van a "nagyobb méretekből" nekem olyan 42-44 kell.

Bridzsi

Kép
esztora

KELLEMES ÜNNEPEKET, JÓ HÉTVÉGÉT MINDEN KISMAMINAK-POCAKLAKÓNAK!!! Kép

Kép
Kép
christine

Halihó. Kicsit off, de mégis on mai történésünk. Elmesélem a történetet, lévén most úgy is eléggé pangás van. Szal:
Miután anyósomék itt voltak látogatóban, majdnem eseménytelenül eltelt a nap, másodszülöttem mégis úgy döntött, hogy emlékezetessé teszi 2007 április 8-át számunkra. Este olyan 9 óra magasságában jön, panaszkodik, hogy fáj a füle. Zoltán, mint fülfájásokban jártas "szakember" meganalizálja, majd miután kölök erősíti, hogy belül fáj, lefekteti a gyereket a földre, lámpafény alá, s megállapítja, hogy mintha fülsár lenne a kölök füliben. Eddig még semmi sem rendhagyó. Mivel csemete is igényli, hogy próbáljam meg kivenni, kiegyezünk, hogy horgolótűvel megpróbálhatom megpiszkálni. Még itt is minden rendben. Egész addig a mozzanatig míg horgolótű vége koccan a gyerek fülében valamivel. Hát itt picit aggódni kezdtem, aztán kölök jött különféle variációkkal, hogy az orrából piszukakát, majd különféle játékokra vallotta, hogy betette a fülébe. S hiába minden szülői turpisság, kétségbeesés, rimánkodás, fenyegetés, ez az meg amaz megvonásának kilátásba helyezése, max arra a verzióra váltott a gyerek, hogy papírt pakolt a fülébe. Szülők indítanak, a fülorrgége szolgálatos orvosához el, aki belekukk a gyerek fülébe (induláskor hatalmas ordítás, kórház fele alkudozás, hogy már nem is fáj a füle, "de apa, tényleg nem is fáj már", lévén anyája bevágta a haragosat, s színlelte a nm beszélek veled-et), amit csodálatos módon síri csendben végigtűrt az ölemben ülve, mire jön a doktori verdiktum: fülsár keményedett a kölök fülibe, nem dugott oda semmit. Há részleges megkönnyebbülés. Most aztán napi 3x kell oxigénes vizet csöpögtetni a kölök fülébe, s fülincénként 10-15 percig féloldalasan tartani a fejet, hogy bírjon dolgozni a fülsárral ama lötty. Aztán előirányoztatott a fülmosás. Na, ebben még nem voltunk szakik (ja, fülincéből nővérkének már dottore szedett ki anno kullancsot, szintén a sürgősségin), ezek után már leszünk.
Na, szal ez van, holnap gyühetnek a locsolók, max megkérjük oxigénes vízzel jöjjenek, s kimondottan fülre célozzanak.

További kellemes ünnepeket.
Pussz,

Kép
kissmanó

Emi, mára nekem is elkezdett fájni a köldökömnél. és tényleg izom fájdalomszerű. nem állandó, csak ha mozgok meg ilyenek. Nem kellemes. :( Rögtön megtapogattam, nem köldöksérve, de rájöttem én ezt nem tudom megállapítani...

Kissmanó, hát nem lehetett egyszerű a tegnapi napotok!

kispiskóta

sziasztok!

hencsi, nem a köldököm az tuti (nekem még van normálisan amúgy) hanem attól 1-2 centire és kicsit hosszanti irányban is!
ma észrevettem (ablakpucolás közben), vagyis utána, hogy ha elfáradok, megerőltetem, akkor nem stimmel, na de majd holnap dokkerbát kifaggatom, hogy ilyenkor mit tudok tenni!?

ma kaptam jót is "rosszat" is:
párom rokonai megdícsértek, hogy milyen jól áll nekem a gyerkőc, egy ismerős bácsi (anyósék haverja, "enyhén" illuminált állapotban) meg: "jól elcsesztétek az alakodat", köpni-nyelni nem tudtam!!!!!
1. ez nem hiszem, hogy "elcseszés" lenne, szép és jó dolog inkább!
2. az alakom sosem volt igazán jó, szóval nem mindegy?
(3. mi köze hozzá? )

na menek, pusszancs!

lynia-

szép jó reggelt!

hogy vagytok???

nekem már szupin indul a napom, úgy döntöttem, mára szabit veszek ki 8)

16,30 dokibá! alig várom!!!

lynia-

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek!

Most megyek mert 10-re jön a védőnénim, már megint!
Majd még jövök!

Emi

Kép Kép
emi_25

Szép napot mindenkinek!

Hogy vagytok? Hogy teltek az ünnepek?

Emi, nekem is jó lenne rámozdulni a dokinéni látogatás témára, de erre a hétre nem akartam előjegyeztetni magam, mert holnap nem tuti, hogy lesz rendelés, s pénteken meg nem tom én leszek-e. Hétvégére megyünk keresztelőre Kecskemétre, s apjuk valami üzleti tárgyalást kellene megejtsen Pápán, ami ma dől el, hogy pénteken lesz-e avagy majd csak hétfőn.

Oxigénes víz nagyon tuti, már Edónál is bedobtam, ő nem fájlalta, de szomorúan állapítottam meg, hogy neki is be vagyon kötve a sár a fülibe. Szal most naponta párszor mindkettő kölök padlózásra van ítélve, látnátok milyen harcok folynak, hogy fülenként 15 percig nem szabad a fejet mozgatni, s ők hogyan "törlik fel" azidő alatt a padlót. Mert hát mozogni mégiscsak kell, ugyi? :wink:

Kép
kissmanó

Nini, mára meggyógyult a babanet órája.
Nyuszi hozta ajándék.....
:wink: :lol: :wink: :lol: :D

Kép
kissmanó

sziasztok

manó :D ahogy elképzelem, gyerekek padlótfognak naponta többször...jó móka :wink:

ünnepek elteltek - pihi nélkül - és oltári sok sütivel, szóval 3 hete kb. ugye védőnéni mérte akkor +2, most ahogy néztem +4 - 4,5 :(

gyanúm az, hogy innentől kezdve gyorsan fogok hízni - folyton ennék! ti nem? - és 3 hónapra 9 kg-t engedek csak meg, remélem összejön :?

lynia-

hűűűű, már én is 100 alatt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most jövök rá, irigylem azokat, akik nem dolgoznak!
szép nyugisan meg lehet csinálni a teendőket (vasalás, ablakmosás stb.) nálam a ruha mostanság 1 hetet vár a vasalásra, de akkorra már kevés marad, mert párom vasalatlanul is felveszi :roll:

lynia-

Emi, neked, hogy fáj ez a köldök izé? Mert én éjszaka minden fordulásnál felébredtem! :roll:

kispiskóta

nekem akkor, ha megfeszül az izom, pl. ha felülök akkor, de fordulásnál nemigen..inkább ha sokat takarítok és elfáradok, meg a felfelé nyúlásnál, utána elfáradok, és még akkor is fáj, amikor csak épp hozzáér a kezem

viszont a hasam van amikor eléggé fáj, nem kellemetlen, inkább fáj, ahogy nő és feszül a bőr

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?