A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Tünde, sapit sajnálom. Hihetetlenek az emberek ...

Jolka, én szülés után kevesebb voltam súlyra, mint terhesség előtt, sőőőt. Szopi alatt több mint egy tizes ugrott rám. Hiába mondják, hogy szopi alatt száguldanak le a kilók. Sok topicot olvasgatok, és sok helyen vigasztalnak, hogy majd szopi után... Majd meglátjuk, jó, hogy most itt vagy te is, és erősíted bennem, hogy lehet benne vmi.

Annamari, én is nagyon sajnálom :( Ha akarsz beszélni róla, írhatsz privit, hátha tudunk segíteni, vagy majd akkor személyesen...! Homokozás hajrá, Botinak is mániájává vált :D Egyébként Botond is nagyon cicifüggő, főleg, mióta csak alváshoz van cumi, háááát kész...

Mesi, uram kedvenc sütije :D Nálunk is most készül :D

Ági, szakdolim bekötve viszem majd át. Hááát, konzulens megér egy misét, majd személyesen elmondom. Dórát sajnálom. Tudod náluk 38,5-ig semmi baj, de azért mégis megijed az ember, mikor először emelkedik a hő. Hátha csak fogacska (mivel egyelőre nem túl magas hő). Vizsgához gratu, reméljük a másik is sikerült.

Tali tényleg furin jött ki, de azért jó volt picit Zsuzsiékkal. Kristóf nagyon szép, ügyes nagyfiú, Tomika meg még mindig olyan cuuuukkkkiiii :D

Mi holnap bepróbálkozunk egy templomba menetellel, háááát nem tudom... (reménykedem, hogy leköti Botit az ének, mint Zalust Karácsonykor ... ha jól emlékszem, akkor voltatok Tünde)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk a topic minden családjának!
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Ági, Betegségböl lehet nem lesz semmi, ha csak a hőemelekedéssel indult, ezután már csak nem lesz láz. Remélem igazam lesz. Azért a mai napod nem volt semmi.

Annamari, A hét többi napja sem jó nektek? Mert ha Csilláéknak esetleg nem jó a kedd, eltehetjük másik napra. Neked jobb kedvet kivánok.
Ja, én is a buynet-en találtam csak jó üléseket, de mi mindenképp hátsót keresünk, az meg annyi, mint a boltban. Amugy megörültem, amikor megláttam az elsöülés árát, de rájöttem, h. az nekünk nem jó, mert csak 15 kg-ig használható, azt meg lassan megközelitjük.

Petra, Bencének Boldog Másféléves szülinapot. Zalus már hónapok óta csak röhög a cicin, azt viszont mindig, ha meglátja, szerintem ő már egyáltalán nem emlékszik rá, h. valaha abból milyen jókat falatozott. Amugy te miért akarod Bencét leszokatni? Félsz , h. később nehezebb lenne? Ha Csillával beszélsz lécci irj, h. tudjuk mi van.

Emese, Engem is nagyon irritál az ilyen jellegü megnyilvánulás. Nem elég a kismamának a lelkifurkó, még tesznek rá egy lapáttal.

Boldog Húsvétot kívánunk mindenkinek.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Anita, Boti cukipofa, még mindig.
Karácsonykor is, meg utána vagy kétszer, de Balázsolás után már nem mertem vinni, bár akkor is még kisangyal volt, de nem szeretnék templomból kirohanós élményt szerezni. Utóbbi hónapokban pedig már nem az egyhelyben ülés a legfőbb jellemzője a kisfiamnak. Pedig szivem szerint továbbra is vinném. Ma Apa lemérte Sóstón, h. mennyit bír ülni egy helyben, ugyanis felült egy padra. Az eredmény 35 másodperc. Nem rossz.

Jolka, A fogyással tényleg nagyon ügyes vagy. Epres Panni, RR és a többi celeb babérjaira akarsz törni?

Ja, Valaki árulja el nekem Hajdúságinak mi az a sárgatúró és a többi s betüs, mert majd kilyukad az oldalam.

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Nos mi is megvagyunk (mostmár). Betegek voltunk. Dodot szerdán kereken 40 fokos lázzal hoztam el a bölcsiböl. Fel sem tudott kellni az ágyról alvás után, én meg csak azt hittem még fáradt. :cry: aztán hazaérve csak megmértem a lázát, mert tűz fórró volt. Úgy peregtek felfelé a fokok, mintha meg sem akarna állni. Senkinek nem kívánom. Ügyelet, majd kiderült, tüszös mandula gyuszi.

Jolka. Na nekem az első hét hónapban felszaladt 18 kiló, aztán egy deka sem, mert akkoriban költöztünk, meg festés meg egyebek. 9 hónaposan még a szekrény tetejét mostam létráról! :) Aztán meg szenvedés volt leadni. Viszont szopi alatt nekem sem ment lefelé. Nem hinném, hogy akkora kalória leadást jelentene az anyukának, hogy attol fogyni fog. :?

Annamari: Én is nagyon sajnálom! :cry: :(

Tali: minket is érdekelne, de nekünk csak a délután lenne jó olyan fél négy környéke!!!! A helyszin mindegy.

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Allergia vizsgálat: az már biztos hogy táplálék allergia, de az eredmény j.héten lesz meg, és akkor kiderül biztosra, hogy mire. majd irom!!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Ági! Dórinak jobbulást kívánok, vagy remélem, már jobban is van! Köszönjük a köszöntést!

Emese! Megkerestem a sütit, lehet, hogy én is megsütöm holnapra, úgysem volt semmi ötletem, mit süssek.

Anita! NEkem is inkább felfele jöttek a kilók szoptatás alatt, talán, ha valaki nem enne többet, ami ugye kizárt szoptatás mellett, akkor mennének le. Boti továbbra is nagyon édes kis duckó baba.

Tünde! Egyszerűen elég volt másfél év szoptatás, ezért szoktatom le, amúgy már most is elég nehéz.
Sárgatúró olyan mint a túró, csak van benne tojás, és mazsola, és édes.

Beszéltem Csillával, jó nekik (nekünk is) a kedd délelőtt és délután is, szavazzátok meg, hogy melyik legyen, azt mondta, holnap benéz.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Akik készülnek holnap a talira melyik időpont jobb de. 10 vagy du. 4? Ja és hol Tornapálya v. Ágiéknál a játszó? Nekünk egyelőre bármelyik hely és időpont megfelel. Szavazzunk!

Petra, Köszi, végre nagyjából tudom mi a sárgatúró. Bár még mindig nem értem, h. nyersen belekeverik a túróba a tojást is? És azt ugy meg lehet enni?

Sok locsolkodót mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Nagyon finom a süti, Nálunk már el is fogyott.

Nem sokat ettem belőle, szigorú fogyókúrán vagyok, már 12 kiló lement, még van 8-10 kiló plussz... :(
Sajnos elég hízékony típus vagyok és nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszek, a terhesség utolsó hónapjaiban nagyon sokat híztam, az első 5 hónapban szinte észre sem lehetett venni a pocakomat. Hát ez van. Jankánál ugyanígy volt, de aztán szépen lement. Most pedig nagyon fáj a gerincem és a derekam is.
Úgyhogy most húsvét ide-oda, kaja nuku...

Bazsi volt locsolódni :lol: Tele kosárral jött haza :lol: Janka pedig örült, hogy amit Ő odaad, azt a tesója visszahozza :lol:

Tuzal! A sárgatúró úgy készül, hogy odateszed a tejet (1 literhez kb 15 tojás kell) és teszel bele vaníliacukrot, kristálycukrot, amikor forr, akkor szépen belecsurgatod a tojást, amit előtte egy kicsit összekutyulsz, (de lehet teljesen habosra is, de akkor nem lesz benne olyan fehér darabocska amiért is túrónak hívják)és folyamatos kavargatás mellett főzöd addig, amíg össze nem túrósodik. Egy szűrőkanálba tiszta, nagyméretű gézdarabot teszel, és ebbe öntöd a jő sűrű túrós masszát. Ezután összefogod a gézt, mint a batyut, és valahová felkötöd, hogy teljesen kicsorogjon belőle a folyadék. Gömbölyű formájúvá áll össze, és szépen lehet szeletelni. Szigorúan hűtőben tárolandó. Mazsolát is tehetsz bele.

Na szép napot mindenkinek!

Emese

Emese

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Dórámnak még tegnap éjjel volt láza, ma éjjel már nem és hőemelkedése sem kop-kop-kop. Azz orra szörcsög és még nem váladékol, remélem hamarosan megindul. Szombat délután azért csak felhívtuk a dokit, nem volt közelben, de mondta hogy kb. 2-3 hete megfigyelt felsőlégúti betegséget, így valszíűnű nekünk is az van. 3.éjszaka alig aludtam, tiszta kóma vagyok!!!Már remélem nem lesz gond, de a talinak nekünk 100%, hogy lőttek. Remélem legközelebb ott leszünk.
Anyáéknál csak kimentünk vasárnap, és fogyasztottuk az "s" betűs ételeket, ja a pászkát ki is hagytam.

Emese! Szuperül leírtad a sárgatúró receptjét. Így mostmár Tünde el tudja képzelni, hogy milyen.

Fiúk sok tojást, nyuszit gyűjtöttek ma?
Bocsi, hogy csak magunkról írtam!

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Ági, Jobbulást Dórának. Te miért nem alszol éjszakánként? Dóra miatt v. te is beteg lettél? Én amikor beteg lett Zalus első 2 éjszakára beengedtem az ágyunkba és igy nyugodtabban tudtam aludni. Szerencsére simán visszatettük az ágyába, bár megmondom féltem, h. esetleg kitalálja, h. neki jobb velünk, de mégiscsak egyedül szeret jobban aludni, mert szó nélkül visszament.

Emese, Na most már tényleg tudom mi a sárgatúró. Öszintén szólva nem tudom elképzelni, h. milyen lehet, az a rengeteg tojás a tejjel és cukorral. :shock: Mifelénk csak sonka+tojás és kocsonya a 'divat'.

Mi ma de. Sóstóra készültünk. Elindultunk, de láttuk, h. a körúton nagy a dugó, gondoltuk baleset lehet és a Fősulinál akartunk rámenni a Sóstói utra, na de amit ott láttunk, azt szerintem csak Bp-en lehet látni hétköznap reggelenként. Iszonyat mennyi autó araszolt. Végül a tornapályára mentünk és ott meg alig voltak. Nagyon jó elvoltunk, ugyhogy eszembe is jutott, h. talán holnap sem lesznek. Egyszóval én arra szavaznék. Látom sehol senki, legalább a helyszint gondoltam meghatározom. Időpontot v.ki más tegye meg .... de minél előbb. Amugy meg simán leszavazhattok, de akkor áruljátok el, h. hol a másik játszó.

Zalus ugy hallom felkelt (erre vártunk tűkön ülve), megyünk locsolkodni. Én is. :wink:

További szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
a tegnapi keletben volt sárgatúró recept 1 liter tej, 10 tojás, 3 cs vaníliacukor 2-3 evőkanál cukor (amilyen édesen akarod) és mazsola is jó bele. Mi egy törlőkendőbe tettük, teljesen egybeáll, mint a sajt, nagyon finom.
Jó a tornapálya, Csillával azt beszéltük, inkább délelőtt legyen, talán jobb idő lesz.
Petra

Kép
ppetra

Ja azt elfelejtettem, hogy mi házitejből csináltuk, nem tudom, boltiból lehet-e.

Kép
ppetra

Sziasztok!

Akkor holnap de. 10 tornapálya???? Remélhetőleg ott leszünk :D

Süti: megnéztem a netes verziókat, nekem kicsit másabb a receptem. Rumos kávéba kell a kekszet beáztatni, meg a tetejét van csokimáz, ami nekem még néha nehézséget okoz, de most szépen sikerült :D És isteni, és hiába kellene fogyizni, nem bírtam kihagyni.

Mi Bükkszentkereszten voltunk, Lillafüreden át jöttünk vissza. Na, brutál volt a helyzet arra, na meg Tokajnál.... Horvátország nyáron, turnusváltáskor semmi... :roll:

Ági, Dórának gyors gyógyulást!!!

Jó éjt, akkor holnap!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Mi is kihagyjuk a holnapi találkozót, próba lesz a páromnak, és valszeg a fizetését is akkor kapja meg, szóval igazásn nem hagyhatja ki!!! :wink:

Nálunk is kellemesen telt a húsvét, Kristóf rengeteg csokitojást kapott, lesz mit enni egy darabig... :lol:

Majd benézek még, csak Tomi enni kér...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Ok. Holnap 10 után v.mikor igyekszünk ott lenni.

Jolka, Ha benézel még, akkor a kérdés hozzád, h. busszal fogtok jönni? Ha igen egyeztethetnénk.

Petra, A 10 tojás se kevés. Egyszer azért, ha szembetalálkozom vele megkóstolom.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Úgy látom én fogom zárni a napot.

Tuzal!

Hát a sárgatúróból kihagytam a cukrot, de hát gondoltam, hogy ez természetes, hogy kell bele. Én már sokszor készítettem, nagyon sok függ a tojás színétől, legjobb persze házitojásból. Special én nagyon szeretem, csak mazsola nélkül.

Petra: Lehet bolti tejcsiből is készíteni, én még dobozos tartósból nem csináltam, meg azt végképp nem is veszek, csak a zacsisatl. A házi tejet pedig nem bírom meginni.
Érdekes egyébként, hogy amikor a gyerkőcök pocaklakók voltak, imádtam a tejet, a védőnő már le is állított róla, hogy nehogy valami baj legyen. Most meg nem nagyon iszom.

Ági! Jobbulást Dorcsikának.
Jankán megint kijött az allergia, persze légútival, megyünk majd bőrpróbásra május 8-án, aztán majd meglátjuk mi lesz. Most is kahácsol, adok neki egy kis gyógyszert, hogy tudjon aludni.
Még a kicsi is szorcsizik, de már alig-alig. Hála Istennek!!

Csajok! Írjatok már bababoltokat, vagy üzleteket, ahol érdemes megnézni a babakocsikat, mert most szeretnék egyet venni, de már a kisebb sportkocsis fajtát. Meg gyerekülést is.
Egyáltalán hol készítenek normális üléshuzatot, mert ami Janusnak volt, az nagyon szétment, mármint a textil, a váz megvan.

Jó éjszakát mindenkinek!!

Emese

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Oké, akkor holnap 10-kor.

Emese! Én sem nagyon iszom tejet, nekem a gyerekorvos mondta, hogy napi max. 2 dl-t igyak amíg szoptatok. Mi a piacon vettünk házitejet, szerintem nagyon finom, csak Bencét vissza kell fogni, hogy ne igyon túl sokat belőle.
Üléshuzat ügyben van egy telefonszámom, csak kint maradt a kocsiban a táskám, de holnap beírom Neked. Újfehértón lakik a nő, és készen is vannak nála huzatok, meg megrendelésre is készít.
Babakocsi: mi a Szent István úton lévő bababoltban (talán Léti a neve) vettük a sport babakocsit, de szerintem jó az amerikai bababolt is a kelettel szemben a sarkon, vagy a kállói úton a kórháztól nem messze is van egy jó.

Kép
ppetra

Sziasztok!

Tünde!
Húúú, jó lesz a 10 órai tali. 10 órakor indul egy 12-es előlünk. Hozzátok kb. 15 perc alatt ér oda. Ez jó lesz? Megpróbálunk ezzel menni. Manó fél 7 óta fent van, remélem nem alszik be addig.

kezdtem egy kisregényt, de majd inkább szóba. :)

Képeket délután teszek fel. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mégis kihagyjuk a talit :( Délelőttre közbejött egy kis családi dolog ...:?

Érezzétek jól magatokat, képeket várjuk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mi ma is kihagyjuk a talit a délelőtti időpont miatt. :( Most vitte el az apja Dodot bölcsibe, ugyanis annyi erőm nem volt, hogy felkeljek. Vasárnap úgy elcsaptam a gyomrom, hogy tegnap egész nap hánytam. Ma sem indul túl fényesen, de talán még dolgozni el tudok menni.

Jó szórakozást a talihoz. Talán legközelebb mi is tudunk menni. :?

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Akik készülnek a talira mondom, h. Jolkával most egyeztettünk buszt, mi ugy kb. negyed 11 után érünk ki.
Most mondják a TV-ben 25 fok is lehet a héten árnyékban. Nagyon jóóóó!

Timi, Jobbulást neked. Mit ettél?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Jó volt a tali, nagyon jól éreztük magunkat. Bence elaludt hazafelé úton, és még mindig alszik.

Dóra! Örülök, hogy találkoztunk veletek, nem bírok rájönni, hogy honnan ismerlek. Petike nagyon aranyos fiú!

Emese! A gyerekülés huzathoz a telefonszám: 30/373-0150 mi 3 vagy 4000 forintért vettük nála a huzatot. A címét nem tudom, de úgyis érdemes felhívni, hogy otthon van-e.

Timi, Anita, kár, hogy nem jöttetek, most jó sokan voltunk.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok! jajjjjjjjj de jó hogy arra sétáltam ma petivel! ha beprogramoztam volna a mai napra a talit, tuti h. közbejött volna valami!! így a véletlen műve volt, h. arra jártunk, de nagyon örülök h. megismertelek benneteket!!
Petra! mi tényleg találkoztunk már valahol... de én sem jövök rá!!gondolkodjunk :roll:
bocsi mindenkinek, h. olyan gyorsan lejöttünk, de hát láttátok Péetr úrfit! :oops: na, mindegy! hazajöttünk, megebédelt, még játszott kicsit, és egykor bealudt! én meg most raktam be a gépbe a 3. adagot mosni, üi. majd egy hetet nem voltunk itthon. így most vasalnivaló nics, de holnapra lesz egy valaggal. :?
na, most jöttem rá, hogy a fényképező végig ott lapult a táskámban :oops: még az ünnepről bennemaradt. hát most már mindegy. így most feltöltöm a gépre a húsvéti fotókat.

Kép
dora1980

Sziasztok!

CSütörtök d.e-t. 10 óra körül, egy újabb tali? De most a korháznál?
Ki tudod jönni? Ági, Ti is gyertek nyugodtan.

Viszont most megyek, mert 5 perce keltem fel, elaludtam, és még millió dolgom van. Igérem később jövök bővebben.

Ja, a tali, tényleg jó volt. Végre láthattuk Flóráékat is.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Tegnapi tali tényleg jó volt, különösen, h. ilyen sokan összejöttünk. Flóra kis tünemény, remélhetőleg a nyáron többször összefutunk velük is.

Dóra, Petinek sem kell a szomszédba menni elevenségért. Aranyos, szép kisfiú.

Nekünk holnapi tali egyelőre úgy fest jó. Ha valakinek van más ötlete irja le, hol és mikor talizzunk legközelebb.

Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Pár kép: Az elsőn megy a csocsó bajnokság a kocsmában. :) Addig a nyuszi elrejti az ajándékokat a fa alá. :) A többin pedig beindul a keresés. :)
Kép Kép Kép Kép
Az utolsó képeken már az első adag meg van, persze Manónak újdonság volt, azt sem tudta mit kell keresni. :) a végére belejött.

Később jövök még, csak megyek A MÁK-hoz

Szép napot mindenkinek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mi is tudunk menni holnap, de hol is van az a játszó? Remélem addigra eláll ez a hülye szél.

Jolka! Jók a képek! Milyen szép helyen voltatok!

Ádimama

Ja, Petra, mi ott vettük a gyerekülést is Újfehértón. Tök kedves az a nő.

Ádimama

Sziasztok,

sajnálom, hogy tegnap nem tudtunk menni.

Holnap úszás után elugranánk egy rövid időre, csak én sem tudom, hol van pontosan az a játszi. Leírja vki???

Jövök majd még, csak Boti felkelt. Napok óta iszonyat rosszul alszik :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Kép

Bocsi, egy kicsit rossz a minőség, időm sem volt most vele, de a lényeg látszik. Tehát itt a játszi. :)
Ha korháznál szembe parkoltok, akkor az ott lévő fehér társasház mögött van a dombon. A társasház jobb oldalán van egy gyógyszertár, ott tudtok átjönni.

Annamari!
Nagyon aranyos Ádám a képen.

Anita!
Nekem meg még nem alszik Manó. :(
Elaludt a zene cd hallgatása közben, de én hülye felvettem, hogy átviszem az ágyába, na az óta fent van, de lassan megyünk újra aludni. :)

Én is remélem, hogy szél már nem lesz holnap. Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Emese! JANKÁNAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Köszi mindenkinek!
Jolka! Aranyos vagy, hogy hívsz minket a talira! Nem biztos, hogy más díjazná, SŐT fordított esetben ezt én sem szeretném, ha valaki betegen jönne! :lol: Sajnálom, hogy ismét kihagyjuk, azért remélem máskor is szerveztek ide talit!!!
Tegnap sajnos már én is padlón voltam! :cry: Iszonyatosan fájt a fejem, a torkom, és nekem is hőemelkedésem volt! Tuti valami vírus, és ezt nem is adnám nektek tovább!!! Csak tudnám hol nyeltük be? :shock:
Tünde, talán te kérdezted miért alszok keveset, vagy rosszul? Dóra miatt eleve izgultam, sokat nyöszörgött éjjel, és az utóbbi időben 5kor ébreszt! :twisted: Őrület! Nem tudom vissazaltatni, és volt olyan napunk, hogy csak 1* aludt 1 órát!
Biztos neki is a torka, meg az orra, ma éjjel már jobban aludt, 1* kelt, na meg reggel fél 6kor!
Viszont olyan ügyes, egyre többet elvan egyedül, kupakot lezsedi, rúzsaimat szétszedi,...

Annamari! ANnnyira édes mosolygós Ádám!!!!

Zsuzsi!!! Neked akartam írni 1000 éve! A párom felhívta a FP-t, hogy mikor küldik a játékokat, mert már 2 hónapja beküldtük a kódokat! Közölték, hogy elfogytak, már rendeltek a fp-tól, de nem tudják, hogy lesz e és mikor! Sokan küldték vissza! Jó mi? Szerintem totál felháborító! Jobb lett volna akciósan megveszem a corában, és nem kell ilyennel vacakolni! :twisted: Vélemény? Majd rákérdezel te is? Vagy várjunk türelemmel?

Fáj, hogy nem lehetek ott a talin, jó lett volna már egy kicsit dumcsizni!!!! Főleg, hogy tudom itt lesztek a szomszédban! :cry: Ma is voltunk arra, egy fél órát azért sétáltunk, csak a szél felzavart minket!

Bocsi, ha megint sok voltam magunkról!!!
Szép napot mindenkinek!!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Jajj, el is felejtettem.
Jankának mi is sok boldog szülinapot kívánunk!

Ági!
Kár, azt hittem, csak takonykór van nálatok. Antit szedtek, láz van még?
Nem írsz sokat, csak nagyon ritkán. :( Kitartás, lassan rendbe jön a kiscsajos.
Rúzs, ami volt, mi Manóval a nagy tükrön elrajzoltuk, mostanábban nem is festem magam, nincs rá alkalom. Egyelőre nem szerzek új szépítőeszközöket.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Most volt időm visszaolvaasni az ünnepi hozzászólásokat, és én kíváncsi lennék annak a sütinek a receptjére!! de nem találom sehol itt...
:P

na, most megyek is hímezgetek egy kicsit. ja,a holnap nekünk sajna nem jó, majd legközelebb.
Jó éjt.

Kép
dora1980

Sziasztok!!!

Jankát isten éltesse szülinapja alkalmából!!!!!!

Nagyon szép időnk van. Remélem összejött végül a tali!!!!!
Ha leközelebb ide szervezitek a korházi játszira akkor mi is elmennénk ha nem baj.

Betegeknek jobbulást!!

Mindenkinek további szép napot!!!!

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!!!

SEHOL SENKI??? :twisted:
Várnám az élménybeszámolót, és nincs! Mikor van egy kis időm, mindig olyan pangás van! Bár gondolom személyesen mindent megbeszéltetek! Én meg ismét kimaradtam! :cry: Meglestelek ám benneteket, igaz messziről, Dórám így is oda akart menni, de hamar elfelejtette! Jolkát láttam, meg talán Tündét, ha kékben voltál! DÉl körül értünk oda! Addig főztem. :twisted:
Már jobban vagyunk, Dórának 2 nap volt vész, ma már az orrát is alig szívtam, és már én is jobban vagyok! kop-kop-kop!

Teszek fel pár képet, ha nem gond!
Ilyen csini voltam húsvétkor! :lol: Kép
Mi már a nyárra készülünk!
Kép
Galambok közt!
Kép
Szép estét!!! Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!!!

SEHOL SENKI??? :twisted:
Várnám az élménybeszámolót, és nincs! Mikor van egy kis időm, mindig olyan pangás van! Bár gondolom személyesen mindent megbeszéltetek! Én meg ismét kimaradtam! :cry: Meglestelek ám benneteket, igaz messziről, Dórám így is oda akart menni, de hamar elfelejtette! Jolkát láttam, meg talán Tündét, ha kékben voltál! DÉl körül értünk oda! Addig főztem. :twisted:
Már jobban vagyunk, Dórának 2 nap volt vész, ma már az orrát is alig szívtam, és már én is jobban vagyok! kop-kop-kop!

Teszek fel pár képet, ha nem gond!
Ilyen csini voltam húsvétkor! :lol: Kép
Mi már a nyárra készülünk!
Kép
Galambok közt!
Kép
Szép estét!!! Ági
Kép
ágimanó1

Bocsi!!!!!! Ez 2* ment! :oops: :oops: :oops: :oops:
ágimanó1

Sziasztok!

Ági!
Bocs, hogy nem írtam, tényleg felháborító, amit a P ampersesek csináltak/csinálnak. Miért hosszabbították meg az akciót, ha nem volt elég játék? Remélem azért kapunk még... legfeljebb jutányos áron megvesszük a tiéteket is, ha már Dóra nem használná...
Ha rendbejöttetek, akkor tényleg talizhatnánk már :D Nagyon jók a képek, Dóra cuki rajtuk!!!

Találkozó:
mi is voltunk, csak 3/4 12-kor megléptem, egy régi csoporttársammal volt találkozó mára megbeszélve, hamarabb ráért, mint megbeszéltük. Bocsi lányok a pánikszerű menekülésért...

Annamarival és Jolkával találkoztunk, ismét jót beszélgettünk, a gyerkőcök aranyosak és türelmesek voltak. Külön köszönet Ádámnak, aki oda-vissza tologatta a babakocsiban az alvó Tomit :lol:
Jött egy fél óvodás csoport, Márk becsatlakozott hozzájuk a homokozással, így jól le lett foglalva.

Tündi!
Most is jöhettél volna!!! Nem zártkörű találkozó, azért is itt van megbeszélve az időpont, hogy bárki becsatlakozhasson!! Ha a többieknek jól megközelíthető a játszótér, szerintem lehetne itt is találkozni máskor, mert eléggé el van zárva az autóktól, nyugis hely.

Kár, hogy nem tudtatok többen jönni... :cry:

Szép estét mindenkinek:
ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Dávid tegnap kapta a 3. hós oltást. Szerencsére most nem lázasodott be. 6600 g volt és 63,5 cm. A következő oltását már Sajóörösön fogja kapni, akkor vinnem kell majd Gergőt is a 2 éves tanácsadásra.

Mi nem tudtunk ma menni a találkozóra, meg nekünk az messze is van. Egyébként az is valóban jó játszótér, Gergő már volt ott, amikor én még terhesen a kórházba járogattam.

Képzeljétek el a TVK-nál kiírtak egy olyan állást, ami igazán nekem való lenne. Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy megpályázom. Majd meglátjuk, hogy egyáltalán behívnak-e interjúra, a többin (bölcsi vagy idős nénike felügyelete) ráérek majd gondolkodni.

Kérdeztétek, hogy bírom a két gyerekkel. Hát néha nagyon nehéz. Ma pl. besokkaltam, ráadásul Gergő fejre esett. Feldobta a labdát és nézett utána. Eközben elvesztette az egyensúlyát és hátraesett és pont a betonon és nem a fűvön. Szép kis púpja lett. Dávid is nagyon nyűgös volt ma, igaz hogy délben ő is 2 órát aludt. Ez idő pihenés helyett önéletrajzot frissítettem, motivációs levelet írtam. Pedig pihennem kellett volna. Valószínű emiatt voltam már délután ideges.
Már nagyon költöznék is. A férjem most hétvégén valószínű nem jön, hogy tudjon haladni. Utána szabira jönne, de nem engedik el, mert annyi munka van. :(
Na ennyit rólunk.

Vannak képek a taliról?

Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Tényleg jó volt a játszi, lehetett beszélgetni a gyerkőcök mellett is. Nem tudod messzire szökni Manó. Ugyan csinált pár veszélyes mutatványt, de már átengedem egyedül a libegőn. :) U.o mint az erdei játszin, annyi különbséggel, hogy nem csak láncba lehet kapaszkodni, hanem egy korlátban is (Manó magasságban), egy kicsit biztonságosabb. Na és akinek hiányzik egy gyors sprint a homokban, annak találták ki ezt a játszit. Szinte bokáig ér a kavicsos homok, alig lehet szaladni a gyerek után. :)

Ági!
Nagyon csini volt Dóri húsvétkor. Ha pangás van, írj, szívesen olvassuk a napi beszámolót, komolyan. Remélem ár jövő7-n tudtok jönni a játszira.

Tündi!
Csatlakozok Zsuzsihoz. Gyertek, még jó, legalább megismerünk benneteket is. Jövő7-n egy újabb tali?

Tünde!
Meg van a bicikliülés?

Pletyi: Találkoztunk Timivel, már nagyon készül a lagzira. Már szép barna. Dodi, sajnos még mindig beteg.

Velünk semmi nem történt. Manó belejött a motorozásba, csak most már nagyobb kell. Elmentem a fodrászhoz, erre el kellett mennie, nem tudod értesíteni. Na majd jövő7-n bepótoljuk.

Szép estét mindenkinek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
NA, ma peti is megkapta az elmaradt 15 hós oltását, és az agyhártyagyull. ellenit. szegény, egyszerre kettőt. :cry: sírt is, mint az árvagyermek...
csak helyettes doki volt, de az ismerős védőnő is épp ott volt a rendelőben, megmutattam neki peti lábán a száraz foltokat... szerinte tuti tejfehérjeallergia.. :cry: vmi atópiás dermabigyusznak mondta. azt tanácsolta, vonjakk meg minden tejeset, és majd később meglátjuk.. :? na ennek nemigazán örülök, nagy dilemma, h. akkor mit is egyen. se rudi, se joghurt, se sajt, se tejes tejfeles főzelék... :o ma du uzsira barackbefőttet evett pulykasonkával. :shock:
AZ úrfi már alszik, a férjem meccset néz, én meg azt hiszem hímzek kicsit, ui. már nagyon be akarom fejezni ezt a mostani művet...

ja! a sütireceptre még mindig fáj a fogam... :oops:

petra!eszeme jutott vmi! nem jártál véletlenül anno a kóderné nyelviskolába francia tanfolyamra??kb 1998ban lehetett, és a zrínyiben voltak tartva az órák. nem onnan ismerjük egymást? :roll:

Kép
dora1980

Szia Nusi!

Nincs kép a taliról, nem vittem gépet. Annamarinál volt, de amikor elővette Ádám rárabolt. :)

Bátor vagy! Én nem merném megpályázni, jó most már talán igen, hogy Manó nagyobb, de megint nem nézek egy darabig álláshirdetést. Nehéz ügy, a mai világban egy jó ajánlatot vétek kihagyni. Pénz, jól jön, a gyerkőcök meg úgy sem emlékeznek rá, hogy csecsemőkorukban nem egész nap voltatok együtt. Később majd megtérül, ha már tuti helyed lesz, többet együtt lehettek, szinte mindent meg tudsz nekik venni, ez sem utolsó dolog.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka!!!! Köszi a szószólást, persze az nem teljesen úgy van ahogy ő mondta.... :D :D :oops: :oops: Ma három és fél órát aludt Dodo én meg megszöktem a barátnőimmel kávézni. (este 5-kor :oops: )
16 hét? mikor lesz megint UH? Megkérdezitek a nemét a kis tesónak?

Ági: Isteni az a kis farmer ruha Dórán! Nagyon teccccccik!!! :D

Dóra: Nálunk is így kkezdődött az allergiás tünet. Aztán most elvontam tőle a tejet (de a tejtermékeket nem, mert az kisebb koncentrációban tartalmaz tejet), és szépült rengeteget a bőre.Mondjuk nálunk eléggé elterjedt már a száradás!!! Reméljük nektek nem lesz bajotok. Habár hivatalosan még nekem sincs meg az eredménye, hogy ez tejallergia, de nagyon valszeg!!

Nusi: Én is így voltam vele. Meg kell ragadni minden alkalmat, mert sajnos a pénzből él az ember!!! Elhiszem, hogy a nap végére kiakadtál. Nekem is sok lenne egy építkezés mellé két pici gyerek, úgy hogy a férjem nincs itthon mindig! Azért ügyesen megoldod te!!! :)

Zsuzsi: De jó lenne veletek is talizni, de sajna a délelőtt nekünk majdnem mindig nem jó! A hellyel nincs baj, csak az idővel!!! De legalább veletek is minden rendben. Ti arra laktok a kórház felé??

Egyébként Dodo valóban beteg megint, ezek szerint nem gyógyult meg teljesen. Kaptunk új antib.-t, és remélem ez már jobb lesz!
A lagzi j.héten lesz, a lánybúcsú pedig HOLNAP este. Már alig várom. Nálunk tartjuk, és utána buli. Remélem a tesóm kitombolja magát utolsó lányos hétvégéjén.

Szép estét mindenkinek.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Mi nem mentünk a talira, mert sürgős bicikliülés vásárlást intéztünk. Ugyanis épp tegnap kezdtem el utánajárni a dolognak, vagyis a net-en már régóta nézegettem, de élőben még eddig nem. Aztán Jolkáékkal elmentünk megnézni (véletelenül futottunk össze, de jól jött, h. taliztunk, mert ők ugye már vettek és megbeszélhettük a tapasztalatokat). Szal kinéztünk egy 12 ezrest, erre hazajöttem és látom, h. a Sparban mától van 5 ezerért a hátsó ülés, amit mi keresünk. Tegnap este már ki is tették, de nem lehetett elhozni, mert mától van az akció, de mondta a nő, h. menjünk reggel, mert kevés van. Na ezért nem mentünk ma talira. Zalus este többször is beleült az ülésbe. Cuki, csak gondolom fogalma sincs, h. ez minek a nappali közepére. Talán holnap fel is szereljük. Csak a biciklim meglegyen, ugyanis két éve nem jártunk a pincébe, ahova letettük, amikor terhes lettem.

Nusi, Pályázz mindenképp! Nincs mit vesziteni. Nagyon sokan vannak a környezetemben, akik jóval hamarabb mentek vissza dolgozni, mint tervezték karrier, pénz és hasonló okok miatt.
Mint hétfőn is mondtam irigylem az erőd, de 1 év múlva, v. talán még hamarabb már élvezheted, h. a két gyermeked milyen jól együtt fog játszani. Tényleg, terveztek harmadikat?

Dóra, A védönö mondta az atopiás dermatitiszt? Azért ez nem ennyire egyszerű, szerintem a börgyógyászaton mindenképp nézesd meg. Nem kell beutaló sem, csak felhivod a kórházat és kérsz a gyerek bőrgyogy-ra egy időpontot. Minden csüt-pénteken van rendelés. Szerintem már a jövő héten mehettek is. A doktornő meg irtó aranyos, kedves. Csak egy ötlet, nem kell elfogadni, de nehogy feleslegesen vond el Petitől a tejtermékeket.

Ági, Mint az előzőekből kiderült engem nem láthattál. Dóra tüneményes a képeken, de ha még egyszer odairod, h. .... nem gond és hasonló elnézést kérő dolgokat, akkor :evil:. Ne csináld már, ezért vagyunk itt, h. egymást meghallgassuk és ha épp magatokról akarsz csak irni, az se zavar senkit? Képeket pedig szerintem elég keveset teszünk fel, ezért én pl. különösen örülök, ha valaki feldob párat.

Anita, Továbbitottam az üzidet Jolkának.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Ma is gyönyörű idő van. látszik is itt a fórumon!! :wink:
Tünde! én is gondoltam, h. megnézetem Peti lábát komolyabban is.van egy ismerősünk, akinek a dr.nénijük csinálja a kórházabn az ételallergia vizsgálatot! azt hiszem elmegyünk hozzá, h. feleslegesen ne diétázzon P. egy vérvétel az egész, annyit sztem megér. bár beutaló kell, de megoldjuk vhogy!
most kiírom magamból a mérgemet! miért nincs itt nyh-án egy normális kézimunkabolt???? :evil: kereszteszemes anyagot akarok venni, most a terítővarrásba vagyok belehabarodva!! kész lettem tegnap este a legújabb művel (ez még nem terítő)- majd megmutatom nektek! na ésmost ki kellene találni mi lesz a köv. de ehhez anyagot kellene venni!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jankának utólag sok boldogságot kívánok születésnapja alkalmából!

Ági! Dóra jobban van már? Hogy aludt? És te javulgatsz? Nagyon cukik a képek.
Én kék felsőben voltam tegnap, de nem hiszem, hogy engem néztél Tündének. :)
És szerintem se kell elnézést kérned, ha magatokról írsz, meg képet teszel be, elvégre erre való a fórum. És mi másról is írnál, ha nem magatokról? :)

Zsuzsi! Ádám azt üzeni, hogy szívesen, bármikor! :lol:
Amúgy tegnap egész nap nem aludt, úgyhogy estére nagyon kész volt szegénykém, csak úgy hisztizett. Az éjszakánk viszont nagyon jó volt, egyszer kelt fel szopizni, és utána egyből szunyált tovább reggel 9-ig. :)
Tomi még mindig egy kis tündér baba! :)

Nusi! Hú, ez jó nehéz döntés lehet! Én nem is tudom, mit csinálnék a helyedben! Dávid még olyan apró. De egy szuper lehetőséget kihagyni.... Hát nem tudom. A férjed támogatja az ötletet?

Jolka! Még a harisnyám is tele volt azzal a homokkal! :lol: Legközelebb magamnak is viszek játszócipőt. :D
Manónak nemigen lesz gondja nagyobb korában sem, amit akar, azt véghezviszi. :) Élelmes kissrác. Jó volt, amikor belecsimpaszkodott a nő kezében lévő vödörbe. :)

Dóra! Jaj, szegény Peti. Ezt az allergiát ki lehet nőni? Én Ádámnak még mindig nem adok tejterméket, csak úgy ha valamibe bele van főzve. Se túró rudi, se joghurt, semmi. Ha elkezdjük, nála is kijöhet még? :roll:

Timi! Jó szórakozást estére, Dominak pedig mihamarabbi gyógyulást!

Tünde! Megvan a bicikli? Majd várom a beszámolót, hogy Zalus mit szól a kerekezéshez. :)

Na megyek a fiamért, mert természetesen nem alszik, hanem szétveri a kiságyat és kiabál, hogy" ana, ana!" :D

Ma ilyen csodálatos a Tisza:
Kép

További szép napot!

Ádimama

Sziasztok!

Ne, haragudjatok, de temérdek tennivaló szakadt rám a szakdoli miatt. De végre, azt is leadtam még kedden, úgyhogy most már csak hajrá államvizsga!

Nem nagyon tudok fórumozgatni, mert Botuskám össze-vissza, és ALIG alszik :( Mondjuk szerdára kijött a 10-11. foga, azóta jobb a helyzet. Sehova nem haladok, estére meg hulla vagyok, mert nehég lekötni ilyen kevés alvás mellett, éjszaka is sokat sírdogált most.

Tegnap odaértünk a gyógyszertárhoz, leparkolok. Hátranézek, alszik Boti. Mondom, most még nincs alvás, majd felébred a többi gyerkőc láttán. Úgy elkezdett sírni, hogy inkább hagytam. Jolkát nem értem el, hívtam Tündét, aki mondta , hogy nincsenek.

Sajnálom nagyon, de mostanában, nem tudok szervezni a gyerkőctől, hiába ilyen nagy már...

Na, csak túl leszünk ezen is, aztán remélem, odaérünk már egy talira!

Sziasztok! Igyekszem még jönni!

Ági, gyöngyörű a lányod! Nagyon szép volt!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jankát isten éltesse sokáig!

Ági, látod, most én is csak magunkról írtam! Többieknek igazuk van, nehogy már bocsánatot kérj ezért! :)

Nusi, nem irigyellek a döntés miatt! Viszont én is megpályáznám, veszítenivaló nincs, max majd agyalsz utána, hogy dolgozol, vagy sem. Gyerkőcöket hogy oldod meg...stb. :wink: Szóval hajrá és drukkolunk! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita!
Legközelebb rendezzünk egy délutáni talit, hátha arra már el tudtok jönni.

Annamari!
Nagyon szép a kép, ilyenkor irigy vagyok. :) Pedig jó volt tegnap az a harisnya, kár, hogy ilyet nem vehetek fel a vastag lábamra. :D

Dóra!
Ha jól emlékszem, akkor van egy kézimunkabolt az Ér utca sarkán. Mellette egy lámpás bolt van, Másik sarkon a Szarvas utca felől, pedig egy bank, ha arra jártok, nézd meg. Közvetlenül a régi pártház mellett van ez a üzletsor.

Magunkról: Túl vagyok az első vérvételen. :D kb. 45 perc alatt, végeztem. Zsuzsi hamar megtaláltam, köszi. :)
Viszont siralmas, az előző laborhoz képest. :( Az egész helység nem nagyobb 5-6 nm-től. Ráadásul kilencre mondta a védőnő, hogy menjek, mert előtte terhelés van. Ok, de az első szurijuk után, mehetem, volna befelé, kb. 7-30-kor. Mind1, így sem voltam ott sokáig. Érkezési sorrendbe kellett bemenni, papírokat nem kérték előre, nehéz is lett volna, csak egy hölgy volt bent, ő meg folyamatosan csak vért vett. Folyosó kicsi, senki sem akart leülni (kivéve én:)), mindenki az ajtóra tapadt, persze a többi beteg előtt elzárva az utat, kíváncsi vagyok nyáron milyen lesz itt a levegő. :D
Aki levette a vért, nagyon kedves, vidám nőci volt. Na és a lényeg, nagyon jó munkát végzett, semmit sem éreztem. :) Remélem legközelebb is Ő lesz. A vérképért majd hétfőn Manóval beszaladunk. Hú, hosszú voltam. :)

Megyek, mert már tényleg pakolni kell a hétvégére.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?