Györgyi
Hát, nekünk még sose volt ilyen, erre tessék, Dani most először nem hízott, ill. összesen 10 grammot egy hét alatt!!!

Ez volt 4 napja, most hagyom enni, ameddig csak akar (mert előző héten 30 perc után mindig leválasztottam, nem tudom, lehet, h ez volt a baj), így sikerül akár 45 percig is nyammognia, bár engem ez nem zavar, addig is csend van, meg én is tudok pihenni, szóval tulajdonképpen örülök neki! Múlt héten is csak azért csináltam, mert valami hülye oknál fogva azt gonoltam, h csak azért esziki lyen skáig monstanában, mert szeret cicin lenni, nem azért mert éhes...hát ezek szerint tévedtem. Remélem, hmost fog hízni, már picit parázom a csütörtöktől, akkor mérjük

Tök rossz, mert eddig ez tényleg sose volt gond, min. 80-at mindig hízott!
Ne aggódj, Dani 6700 gramm, szóval Jázmin még most is teljesen jó súlyban van! Amúgy hányas ruhákat hord? Mi most nőttük ki a 62-eseket, már 68-asat hordunk!
Ja, és elvileg fél éves korukra kell megduplázniuk a születési súlyukat, szóval sztem nem vagyunk lemaradva!
Steffikém
Hát, én nem akartam lelőlni a poént a képek nélkül, dehát ez a memórizavar betett nekünk!

Veletek is nagyon jó volt talizni, nagyon kis édi-bédi család vagytok, párod is tök szimpi volt!

Martinról azt nem tudom mondani, h édesen húzta a lóbőrt, de arin dünnyögött magában
Nimi számítógépguru ezek szerint?
Jaj, ez az alvás borzatsztó lehet, sajna Dani is elég ramatyul alszik, mármint jól, de csak úgy, ha min. fokozaton megy a légmosó fél éjszaka, ami minket nem zavar, mert másik szobába átteszem olyankor, csak nem tudom, h neki nem baj-e, h azzal alszik...Na mindegy, előbb-utóbb csak leszokik róla,18 évesen már csak nem fog kelleni neki!
Zsófi
Sanálom, h Léna is ilyen rosszul aludt, neki is a foga jön vagy még a betegsége vagy mi lehet a gond?! Van már hengje szegénynek?
Örülök, h végül elaludt hazafelé!
Tudja egyébként valaki, h 5 hónapos kora körül mennyit kell híznia egy babának hetente? Csak mert elvileg most már kevesebbet, mint 150 gramm, nem? Vagy még mindig annyit?
Szerdai séta nekem csak bkv-val jön össze sztem, mivel Andris dolgozik, én kocsim meg szervízben van, lejárt a zöld kártyám is, szóval még nem bizti a dolog...
amúgy az eggyel korábbi etetés előtt nem jobb talizni 1-2 körül? vagy nektek ez így jobban bevált? én amúgy olyankor szoktam vinni sétálni Danit, csak azért kérdezem, meg az Steffinek is jó lenne, meg még talán másnak is, plusz akkor nincs dugó, még hazafele sem!
Na pá!