A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil!
A Zeke szerint másfél babám van,mert 147 lett a HCG-m.16.-án megyek UH-ra és ott talán kiderül!
Bibar!
Látod nincsenek véletlenek,csak bízz benne!!!!
Szilvi
Vendég

Bibar
Köszi :D

Gil
Ha találok valami jót jobb egérgombbal elmentem a képek közé és ezután mellékletként feltöltöm.Innen szoktam "lopkodni":
www.gportal.hu/portal/hajni67/

Madrin
Nagy kalappal holnapra és várjuk a beszámolót!
gabicsibe

Ballagyo!
Kívánom, hogy megvalósuljon az álmod!

Szilvi!
Hát akkor, lehet, hogy a két babó csinál ilyet!

Gabi!
Köszi! Majd kipróbálom!

Na, most már tényleg megyek, dolgozni is kéne kicsit.... :oops: Nem csak ide irogatni! 8)
gil

Lányok-lányok!
Ne csak munkaidőben írogassatok :lol: Tegnap egész nap vártam, hogy legyen mit olvasni. Halálra untam magam. Az uram körbehordta a családon a locsolóját, én meg itthon feküdtem és unatkoztam.

Babyke
Megkaptam a húsvéti ajándékodat, nagyon köszönöm. Remélem azért még találkozunk, hiszen tartozom Neked.

Madrin
Fura amit a Sejtjeink film nézése közben éreztél. Én is láttam annak idején a tévében. Elgondolkoztam azon amit írtál, de azt hiszem bennem pont az ellenkező hatást váltotta ki. Nekem az életben minden nehezen ment. Soha nem akartam semmi mást, csak igazi családot és egy-két babát. Azt nem gondoltam, h ennyire nehéz lesz, de valahogy éreztem, hogy nem lesz sima ügy. És most itt vagyok egy éve a BMC-ben és még semmi. Mindezt úgy, hogy állítólag egészséges vagyok. Fura az élet! (vagy szemét?)
Vendég

Gil, Gabi
Megértem az aggódalmatokat a növekvő súlyotok miatt. 28 évig vékony voltam, szinte sovány. Aztán elkezdtek rámrakódni a kilók, de igazából csak a hormonok hatásáre lett brutális a helyzet. Aggaszt a nyár és a fürdőruha viselete engem is, de most nem adhatjuk fel. Ki tudja milyen változások lesznek ebben a nyomorult országban. Majd ha meglesz a baba akkor fogyózunk! Sokat sétálunk, szoptatunk, aztán ha elindult futunk utána, vagy utánuk. Most ne ezzel foglalkozzatok és főleg ne halasszatok emiatt. Persze ez csak az én véleményem, és lehet, hogy nincs igazam, mert a sikerhez kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem tudom. De én nem várok egy percet se! Bár már csak a két fagyi maradt. Remélem ők már csak tesónak kellenek.
Vendég

Lexi!
Még visszacsábítottál egy üzire. Ja, én is mindig nyugtatom magam, hogy most nem ez a lényeg, de azért néha nagyon kiakadok.... Már új gatyákat kell vennem, és ezt nagyon utálom. Mert legalább a stimu után lemehetne, ami feljött, de nem. Nyilván amúgy nem ezen jár az eszem örökké, de legalább itt köztetek elsírom ezt a bánatomat is, a sorstársak csak jobban megértenek! Ugyeee???
Múltkor írtál anyukád nyaraltatásáról, arra írnék még egy ötletet, ha nem késő. Anyukám Gyuláért (mármint Gyula mint város 8) ) van oda, meg a fürdőjéért. Szóval ha a tiéd is menne gyógyfürdőbe, akkor ezt ajánlanám. Privibe szállást is írok, ha akarod.
gil

LExi,

megértelek, de én meg pont úgy voltam az élettel, hoyg egész jól alakult, van jó munkám, lizingeltem egy kocsit, utaztam, barátokkal voltam.
Persze voltak problémáim de nem annyira komolyak.
Erre tessék eddig minden összejött és ez nem sikerül :(
Volt nagy döbbenet gondolhatod, első igazi nagy nagy pofon az élettől.
Közben vettünk eg ylakást hogy a gyerkeknek legyen mibe lakniuk nyögjük ezerrel a hitelt és közben azon kell parázni miből fizetem még azt is hogy legyen gyerekem.
De nem baj ezen is túl jutunk és legalább megbecsüljük amink van/lesz :)
Egyébként amikor a HSG- n voltam pont az jutott eszembe másoknak mennyivel kellemesebb gyereket csinálni :)
madrin

LExi,

megértelek, de én meg pont úgy voltam az élettel, hoyg egész jól alakult, van jó munkám, lizingeltem egy kocsit, utaztam, barátokkal voltam.
Persze voltak problémáim de nem annyira komolyak.
Erre tessék eddig minden összejött és ez nem sikerül :(
Volt nagy döbbenet gondolhatod, első igazi nagy nagy pofon az élettől.
Közben vettünk eg ylakást hogy a gyerkeknek legyen mibe lakniuk nyögjük ezerrel a hitelt és közben azon kell parázni miből fizetem még azt is hogy legyen gyerekem.
De nem baj ezen is túl jutunk és legalább megbecsüljük amink van/lesz :)
Egyébként amikor a HSG- n voltam pont az jutott eszembe másoknak mennyivel kellemesebb gyereket csinálni :)
madrin

Szia Ballagyo!!!

Nem ismerjük még egymást de szerintem bizz az álmaidban!!!!!Sok szerencsét!!!!Üdv nyunyi
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!

Akkor most izgulsz hogy mit mondanak majd holnap!Egyépként én se gondoltam volna hogy a 2 gyermekem nem akar majd természetes úton jönni!A kisfiam tervezett terhesség volt és ahogy eldöntöttük a párommal hogy babát akarunk ,következő hónapban már a pocimba volt!Nem gondoltam volna én se hogy gondok lesznek a teherbe eséssel!Alig várom már ,hogy megjöjjön és mehessek a hsg-re,és tudjunk már valami diagnozist!Az hogy sokat kell várni az igaz !És meg vagy elégedve ugy a többivel?Szerintem jó hely!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Süni szorítok,hogy téged is olyan kellemes meglepetés érjen mint Tinit!

Ballagyo kívánom,hogy álmaid váljanak valóra :D !

Benszi szívből gratulálok Nektek!

Kriszti nagy kérés lenne,hogy engem is feltegyél a táblába :oops: ?

Gabi,Lexi,Brumi mennek a drukkok!

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Köszi a drukkot! A lehető legjobbkor jött ez az álom, tegnap vidéken voltunk a férjemmel és úgy elkeseredtem, olyan tapintatlanok az emberek! Miért kell átlagosan havonta megkérdezni tőlünk, hogy mikor lesz kisbabánk?! Legszívesebben elsüllyedtem volna a föld alá, pedig tudom, hogy nem kell szégyenkeznünk...
ballagyo

Bocsi Nefke,Nektek is szorítok ám nagyon :oops: :wink: !

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Álmokról:
Hát csajok hihetetlen miket nem álmodik az ember.
Álmomban már én is voltam terhes is, gyerekem is volt, sőt megszületett és már beszélt is. :?
Azért dolgozik a tudatalatti rendesen.
Mondjuk azt viszont nem tudom mivel magyarázni amikor kisiklik a vonat. :shock:

Mindenkinek drukkolok, és gondolok rátok és küldöm a pozitív energiákat arra Pest felé, meg arra Lexiék felé is! :D
Vendég

Az én "álmaim babája" már tíz éves kb. Végigálmodtam a szülést, a mellkasomra tették és rámnézett egy gyönyörű baba, akinek olyan vastag szemöldöke volt, mint a férjemnek. Azóta ezen nevetünk. Én meg álmomban arra gondoltam, hogy mennyire gyönyörű és ha hazamegyünk valahogy kiszedem a szemöldökét. :oops: :lol: Nem vagyok (voltam) normális.

Most néztem meg a Sejtjeink c. filmet. Őszintén szólva végigbőgtem. Irénke mennyire aranyos abban is. Viszont ez a Karcsi.......... Senki nem akadt ki rajta aki látta, csak én?

Gil
Rám most csak egy nadrág jön fel. Ilyenkor olyan jó, mert bemagyarázom magamnak, h terhes vagyok és tök jó érzés. Ma be kellett mennem a párom munkahelyére, és ketten is gratuláltak, hogy terhes vagyok. Nem győztem magyarázni, hogy csak sokat ettem az ünnepek alatt. (+az Utro, de ahhoz ugye semmi közük) elég ciki volt!

Estrella, Niko
Írjuk és jelentkezem. Niko, a héten még nem ígérek semmit, mert még pihenni akarok. De csütörtökön benézek a suliba, esetleg....... még a privit nem olvstam el. Majd most
Vendég

Lexi
én is most néztem meg,és én is végigbőgtem,szuper volt,Karcsinak volt egy-két hülye beszólása,hogy ha elhagyná a feleségét mit szólna a falu :evil: :evil: kit érdekel?????ezért nem hagyta el?aranyos :oops: :oops: Irénke tényleg aranyos volt benne,Meg Konc doki is tetszett amikor káromkodott hogy nem sikerült a párnak,aranyos volt :lol: :lol:

bibar

Nikó

Sajnos nem kaptam meg a prividet, légy szíves próbáld meg újra. Azt hiszem a csütörtök nyerő lehet.
Vendég

Gil
Megköszönném a gyulai szálláscímeket. Tegnap nézelődtünk a párommal a neten. Hihetetlen a kínálat. Pont azt a környéket sasoltuk,mert Ő még nem nagyon járt arra. Köszönöm.
Vendég

bibar :)
Most adtuk kölcsön anyóséknak a filmet , és a párom úgy adta át:
"Kedvencünk" Karcsika :))
madrin

Lexi!
Írtam privit. Odaért? De piszok érzés, amikor azt hiszik, hogy igen, pedig nem is! De hátha most a kolléganőknek jó a megérzése, és tényleg kismami vagy!!

Nyunyi!
Szerintem Mandrinnak szólt az üzid, ő megy holnap a folytatás miatt, én nem. Amúgy a körülményekhez képest én meg vagyok elégedve a BMC-vel, persze ha már kismami lennék, akkor még jobban szeretném őket :wink: .
gil

Sziasztok!

Bocsi Gil igazad van!Én is igy vagyok ezzel majd ha már baba van akkor leszek igazán megelégedve velük !Nem ,egyépként tényleg nagyon jó fejek szerintem!Mártika a főnővér egy tünemény!Te akkor most hogy állsz?Hol tartotok? :D
nyunyi82
Békéscsaba

Úgy látszik, jó néhány hozzászólást sikerült generálnom az álmommal. Én sem hiszem, hogy 100%-ban az történik majd a valóságban, mint az álmomban. Azt viszont hiszem, hogy üzenete van, általában jók a megérzéseim. És különben is, miért ne bízhatnék ebben?!
ballagyo

Gil
Sajnos ezt sem kaptam meg. A Krisztitől kaptam hétvégén kb. három privit, meg előtte Brigitől, de sajna a tied és Nikóé nem jött meg. Nem tudom mi lehet már megint, de ezekkel a privikkel baj van.
Brigi
írtad, hogy majd megadod a városi számotokat, hogy hívjalak, ha megvan a film. Még nem írtad meg a számot......

Bibar
Megnyugtattál. Szociálisan érzékeny vagyok bizonyos dolgokra, de ez a csávó ez egy katasztrófa. Ott van a gyönyörű felesége, és ahelyett, hogy támogatná egyfolytában fikázza. Én a csaj helyébe letipliztem volna, az biztos. Mert nem (csak) az a gáz, hogy csúnya, hiszen arról nem tehet, de ahogy viselkedett végig...... Szegény csaj! a lényeg, hogy sikerült nekik is. Az a lány nagyon megérdemelte.
Vendég

Nyunyi!

Hááát, Mártika nem mindig tünemény szerintem... De örülök, ha veled eddig mindig kedves volt. Velem már ilyen is, olyan is volt. Mi kihagytuk ezt a hónapot túl néhány inszemen, és még nem tudom, mikor folytatjuk. Lehet, hogy rögtön, de lehet, hogy csak ősszel. Nem tudom...

Süni
???????????????????????????????????????

Kriszti
Írj át légyszi spontán csoda várására, amíg ki nem találjuk a folytatást!
gil

Lexi!
Újra megpróbáltam. Írj, ha megkapod. Vagy elküldöm az e-mailedre! Jó?
gil

Lippa!
Köszönöm a gratulációt!!!

Bent a lelkemben nem fűztem sok reményt a beültetéshez,holott tudtam ez az egyetlen esélyem!!!
Most a 6.-nál rájöttem nincs más választásom,ha gyereket szeretnék.És így lett!!!!
No meg mi már badtuk egy éve az örökbefogadási papírokat és betojtam,hogy ha nem hiszek benne igazából akkor nem adom meg a saját babának az esélyt!!!!
Vendég

Jajj, lányok, hát megvagyok én is :oops:

Napok óta nem jutottam a géphez, így visszaolvasni is jó sokat kellett :roll:
Azért gondoltam ám rátok sokat :lol:
Lukrécia, többször is eszembe jutottál, hogy biztos várod már az idei húsvét végét :wink:
Gabikám, Bébikém megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++
És persze mindenkinek!

Várom nagyon Sünit is, hogy milyen hírekkel jön!!

Jól láttam,hogy nem nagyon reagáltatok Chesti kérdésére a talival kapcsolatban?
Mi a véleményetek?
Én szívesen találkoznék innen is sok régi és új ismerőssel!
(bár még nem is tudom, jó e nekem az időpont :oops: )

Bocsi Ballagyo, hogy nem válaszoltam még a privire, ígérem, ma még , meglesz!

Mi egyébként jól vagyunk, már szépen gömbölyödök, ami nagyon furcsa, és nagyon jó!

KépKép
naposoldal

Lányok,

én is kérhetnék egy Sejtjeink dvd-ét?
Süni merre jársz?

csibe
csibe32

Kép sziasztok
Tini itt vagy?
Vendég

Naposoldal!

Örülök, hogy jól vagy! További jó gömbölyödést!

Lányok!
Ki csinálta már végig a Gynevac-kúrát? Krisztire emlékszem, de más még nem próbálta? Engem is kezd érdekelni, mert ugye nálunk nincs ismert ok a prolaktinon kívül. Tudtok olyanról, akinek tényleg sikerült utána? Meg milyen más hatásos módszerről hallottatok még? Lehet, hogy a folytatás előtt valami ilyesmit csinálnék.
gil

Sziasztok!
Háát, az én tesztem nem csalt, sajnos. Szűcs doki nagyon rendes volt. Sokat beszélgettünk utána. Mi most kihagyunk pár hónapot. Úgy beszéltük meg, hogy augusztus-szeptember környékén kezdenünk újra. Mondta, hogy előtte 1,5 hónappal menjek be, hogy felvegyenek a várólistára. Szóval legközelebb július eleje környékén fogok ismét sorban állni. Addig is nagyon szorítok mindenkinek!

Azért eléggé elkeseredtem. Csibe, Te most légyszi ne olvasd el a folytatásom:
Lányok, hallott vki olyanról, akinek álló spermával ICSI módszerrel sikerült kihordania babát???? Rákérdeztem ugyanis arra, hogy a beágyazódást befolyásolhatja-e a spermium minősége. Doki szerint igen. Állítólag sokszor genetikai probléma miatt nem lesz terhesség v. lesz vetélés x hét után. Szóval ettől elkeseredtem. És ismét szóba hozta a donorspermát... Ezt én neeeem akarooomm!!! :( Azt elfelejtettem mondani ott, hogy a férjemnek jók lettek a genetikai eredményei. Mindegy. Folyt.köv. nyár végén.
süni76

Gil holnap kapom az utolsó Gynevac inj.-ot, kiváncsi vagyok én is az eredményére.
csibe32

Süni!
:cry: :cry: :cry:
Annyira sajnálom, úgy reménykedtem, hogy folytatódik a sikerszéria és végre neked is sikerül!
A donorspermát megértem... Nehogy feladjátok!!!! Egyszer sikerülnie kell! Tök jó, hogy tudtál a dokival beszélgetni erről az egészről. Pihizzetek egy kicsit, aztán ősszel!

Csibe!
Nálatok mi a probléma? Remélem, beváltja reményeidet a csodaszer.
gil

Drága Sünci!

Nem szabad feladni, a nyári feltöltődés jót tesz majd, meglátod!
Feltöltődtök napfénnyel, pozitív energiákkal, és sikerülni fog, meglátod!
Nagyon szorítok, és csak előre!
Puszi

KépKép
naposoldal

Süni
Elhiszem, h nem akarod a donorspermát. Látod milyen aranyos Szűcs doki. Vele mindent meg lehet beszélni. Ugyanezt az infot kaptam én is nemrég W dokitól. Engem is a padlóra küldött néhány napra, de aztán nem hagytam magam. Megijesztett a lehetőség, hogy a rossz sperma miatt nem tapad meg a baba, vagy ha igen, akkor beteg lesz. Csak a választ nem tudtam arra, hogy és akkor most mi van? Ennek az infonak a birtokában feladjam, vagy kockáztassam meg, hogy beteg babám születik. (Bocsi aki nem így gondolja, de akkor inkább ne legyen. Nekem sok beteg van a családban, bár mindenkit az élet tépázott meg, nem születési gondok, de ennél borzasztóbb nincs. Hiszen nem csak a beteg életminősége romlik, hanem a környezeté is katasztrófálissá válik. Ez az én tapasztalatom és véleményem!)
Vendég

Szia Gil!

Mi is végig csináltuk a Gynevac ot a férjemmel ,3 orvostól már hallottam hogy nincs értelme megcsinálni mert hatástalan!Nekem nem hozott eredményt!Meg lehet próbálni ,hátha !
nyunyi82
Békéscsaba

Nekem megvan vhs en a sejtjeink!Ki tudja megszerezni dvd-n enngem is érdekelne!!!Elromlott a videonk és egyszerübb megvenni dvd mint új videót venni! :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil
Megkaptam. Köszönöm. Válaszoltam is priviben.
Vendég

Hű de sokat termeltetek ma..... :D

Benszi!

Gratulálok neked,már igazán megérdemelted.Remélem Bibarkámnak is a 6-os lesz a nyerő! :D

Gil

Szerintem ártani nem árt a gynevac,érdemes megcsináltatni.10 naponta kell beadni,5 alkalom,a férjednek is.

Süncike

Sajnálom hogy nem lett szép a napod,de úgyis előbb-utóbb az lesz,ebben kell hinnünk!

Képzeljétek lányok,ma az UH-n mindent rendben talált Zeke doki.Egy baba van,8mm-es a petezsák,szikhólyag látszik.Annyira bizakodom hogy ez végre sikerülni fog......Mondtam neki a barnázást,azt mondta azért pihizzek sokat,jövő hét kedden megyek megint.Olyan jó kedvű volt a doki bácsi,talán ilyennek még nem is láttam.... :shock: Aztán már én is jókedvű lettem,mert mielőtt bementem,reszkettem,izzadtam,minden bajom volt,annyira izgultam.
lukrécia

Lukrécia, de jó hír :)

NEm csodálim hoyg levert a víz én be se mertem volna menni :)
madrin

De jó, Lukrécia!!!! :D
Figyeltelek ám, de a fotó alapján sem ismertem Rád :(

Engem a barátnőm elkísért. 12 körül már végeztem is.
süni76

Süni!

Nagyon sajnálom, szorítottam nagyon :cry:
Donor spermával kapcsolatos érzéseidet tökéletesen megértem, de még ne adjátok fel, ez még "csak" a második volt, látod Benszinek hatodikra sikerült.( persze hülyén hangzik, hogy pont én írom ezt, akinek elsőre összejött :oops: )
Azért ne tűnj el nyár végéig :!: :!: :!:

Lukrécia :lol:

Remek hírek :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Lukrécia, nagyon örülök nektek!
Sok pihi, és pozitív gondolatok!
Minden rendben lesz, ok?

KépKép
naposoldal

[quote="tini75"]M írta:tini75indenkinek szorítok változattlanul! Baby? Nefke? Hogy érzitek magatokat????

Az utobbi 2 napban ritkan olvastam (azaz a parom) a forumot, bocsi.
Amugy jol vagyok, jol tart a parom, kimelo eletmod jar nekem, bar a mai na kicsit diktatorosra sikeredett, mert sokat dirigalok. A ferjecskem meg szolgai modon teszi a dolgat. :roll:
Kicsit faj a pocim alja, de kb ugy mint amikor izomlazam van, pedig garantaltan nem mozogtam, csak wc meg vissza az agyba.
Almomban szultem egy kislanyt :)
Nefke helyett a parja
Ui: Csak a felet diktalta Nefke, a tobbi sajat gondolat
Uii: Nefke 1 ejszaka 3-at is bir almodni (marmint emlexik ra), en evente 3-ra emlexem.
nefke

Sünike
Sajnálom!
Biztosan jót fog tenni a pihenés!Tengerpart,napfény és meglátod az ősz babát hoz!Én sem hiszem,hogy vállalnám a donorspermát,nem is tudom hogyan lehetne ezt lelkileg feldogozni?!

Lukrécia
Most már megnyugodhatsz félig-meddig!Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Babyke
Azt hiszem most már én is benevezek erre a dvd-re.Nagyon régen láttam és nem emlékszem a "karcsira"Ha jössz hétfőn elhoznád nekem?
gabicsibe

Kép
Süni!
Én még új vagyok a csapatban,de őszíntén sajnálom.Ne add fel!!!!
Tudom nem könnyű.Én már 8 éve várok erre a babára.
Lukrécia!
Köszönöm a gratulációt!
Olvastam Te is a Zekéhez jársz.Kicsit hangulatember,de tudni kell Őt kezelni.
Én is nagyon gratulálok a babádhoz.Mennyi volt a Hcg szinted,ha nem vagyok indiszkrét?
Szilvi
Vendég

Gil
én is beadattam a gynevac szurit,és vártam a csodát :oops: :oops: nem jött :oops: :oops:

Sünci
sajnálom :cry: :cry: majd a nyár meghozza a babát.nekem más a véleményem a donor spermárol mint nektek,én bevállalnám és a férjem is,ahogy öribabát is bevállalnánk,ha máshogy nem megy,tervezzük is hogy elvégezzük az ahhoz szükséges tanfolyamot.szóval én ugyanugy imádnám a kis donorspermásomat,no meg a férjem is :lol: :lol:

Lukréciám
de kár hogy nem kettő,akkor mit fogsz nekem adni???????????
na jó majd egyezkedünk :lol: :lol:

bibar

Ballagyo!
Ment a válasz!
Remélem, még nem késő :oops:

KépKép
naposoldal

Szia Benszi!
Ne haragudj, hogy még nem gratuláltam, de most:GRATULÁLOK!!!!

Persze, nem adom fel. Mi még "csak" 4 éve küzdünk, de aktívan a lombikkal csak november óta. De a lehetőségeink sajnos végesek. Még van 2 szalmánk lefagyasztva.
süni76

Bibar, persz nem vagyunk egyformák. De még mi is változhatunk. Egyet tudok: addig nem halok meg, amíg azt a bizonyos 9 hónapot és a vele járó szülést át nem élem! :D
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?