A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok

Most értünk haza!

Gyorsan visszaolvastam! Hogy mennyit tudtok halljátok termelni pár nap leforgása alatt! :- )
Holnaptól már újra leszek!

Remélem mindenki jól van! :)

Puszi

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Mi is mamáztunk a hosszú hétvégén. Pénteken mentünk és ma délelőtt jöttünk. A határon sokat vártunk :evil: Külön élmény gyerekekkel,terhesen (feszt pisilni kell) egyedül állni a sorba.... :roll:
Aztán délután kimentünk apa után horgászni (Melcsi látom Ti is szintén zenész :lol: ) És apa fogott egy bazi nagy nyurgapontyot (többek között) 6,25 dekásat :shock: :lol: Nem hoztuk haza, mert ez már túl nagy, hájas ahhoz, hogy jó hallé legyen belőle, meg nem volt kedvem halat puceválni, pedig én szeretek :lol: Fogott még néhány kárászt meg kisebb potykát is.
Itt a bálna : :lol:
Kép
Hja és fogtak a fiúk egy teknőst is. A gyerekek meg is szeretgették :)

Más: iszonyat erőt érzek magamban, olyan energiáim vannak, hogy az nem igaz. Toppon vagyok teljesen :lol: Nem hánytam már néhány napja, bár a mai pacsuli szagoknak nem annyira örültem, de végülis nem taccsoltam, pedig volt egy szagom.... :lol: Szal rosszul nem vagyok, max nap végére kicsit elfáradok a kölkök utáni rohangálásba,és kicsit keményedik a hasam.... de kb ennyi az összes panaszom :) Ez a legjobb része a terhességnek :)

Nem tudtam visszaolvasni, bocsika érte, csak nagyjából.... :oops:

Babancs: Nagyon szép Domi baba, olyan kis formás :) Örülök, hogy jobban van és hogy azért gyarapszik.... Csak így tovább++++++++++++ hajráhajrá+++++++++++++++

Szilcsi: Mennek a drukkok, hogy tüszőlesen legyen is gyönyörű tüsző és szuperjó méhnyálkahártya! :wink:

Coca: ma gondoltam rád, mert iszonyatosan megkívántam a sört :oops: És tudom, te is nagy sörös (is) vagy! És mondtam apának, hogyha nem ihatok meg egy pohárral én belehalok (tényleg úgy éreztem.. :roll: ) És hozott egy dobozzal, aminek felét egyszuszra lehúztam :oops: :shock: Bakker ez van szégyen nem szégyen! Pedig amúgy nem szoktam alkoholizálni -terhesen-, de most muszáj volt :lol: Esküszöm úgy éreztem, szomjanhalok, ha nem ihatok egy kis sörcsit :oops: Lacikám nem reklamált :lol:

Elizabeth: Hogy vagy? Múltkor olvastam, hogy elment a nyákdugó? Az volt vagy valami erősebb folyás???

Na felsírt a kicsi, megkukkolom...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

folyt köv...

Csak beszorult a lába a rácsok közé a kiságyba..... 8)

Melcsi: Én eddig összesen 4x láttam a Macskákat és zseniális volt. Meg van a hanganyag is, fejből tudom a dalokat :)
Mondjuk én a Madách színház előadásában láttam, sztem ők a legjobbak :wink: És most július 15-re van jegyünk a Macskákra a szegedi szabadtérire Szilcsivel+párja, tesóm+anyum+Bogi+én. És ha addig megszülök, akkor felajánloma jegyemet a dokimnak :lol:
Hja és amúgy meg úútálom a macskákat :) Mármint én kutya párti vagyok, de ez a musical sztem telitalálat :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

sziasztok!
hazaértünk...
A húsvétot anyóséknál töltöttük, jó volt.

szép estét!

katica
katica30

Jó reggelt!

Itt a reggeli műszak! :lol:

Remélem mindenkinek jól telt a húsvét!
Iszonyat mennyiségű húst zabáltam az elmúlt 2 napban...

Enikő: gyönyörű az a hal! Néhány nőgyógyász kifejezetten ajánlja a kis mennyiségű alkoholt terhesség idején...Ellazít...

Szilcsi: drukk az UH-hoz! Nagyon édes a kistapír!

Babancs: igazi szőke hajasbaba Domi! Nagyon szépen alakul! :lol:

Athiz, Csikken, Szirom: nektek is drukk a mai naphoz!!!!!

Bettike: nálad még mindig semmi piri ügyben?

Áfonya: boldog szülinapot!!!!!!!!

Snufika: amíg vér nem folyik, nem szabad feladni!!!! Drukkolok!

Melcsi: jó napot az egészségügyben!! :lol:

Rólam: mindjárt megyek reggelizni, de valami vega kaját :lol:

Puszi és szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

jó reggelt
na, mehetünk melózni :? mindenki kinyulazta és telezabálta magát :lol: én nem is láttam nyulat :P még csokit se :wink: tegnap anyu csinált fincsi kuglófot, meg elsétáltunk fagyizni.
Párommal csúnyán összevesztünk tegnap, végkimenetel még nem tudom mi lesz, de nálam már betelt a pohár. Nagyon a válás felé hajlok, ő nem az az ember, aki megérdemli, hogy mégegy lombikprogramon is végigmenjek érte :( Ez most nem cigi téma miatt van.

Kép
gaby25

Jó reggelt!Snufika!Miért írta neked szezso a sentit??Mi történt?
Rólam: Napok óta barnázok..megint nem sikerült..

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: Snufi írta, hogy icipicit barnázott...de nem adja fel! :lol:
Ez a barnázás Nálad tényleg furi, a dokidat megkérdezed, ugye?
(Szerintem nem progihiány miatt van, úgyhogy még nem biztos, hogy nem sikerült...:wink:

Gaby: :cry: :cry: :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Azt hittem, hogy azért jobb hírekre jövök! :cry:

Gaby :cry:
Babaimádó :cry:

Szezso! Egy darabig még biztos nem jön meg a k..va késői pé-m miatt! :lol:
Íme hozzá a görbém:
Kép

HAPPY BIRTHDAY ÁFI! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Jók a képek, én is akaroook menni!
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ma nálad!

Kép
bettike
Eger

Szezso! Nem kérdeztem meg, emrt Húsvétkor nem akartam zavarni...Egyébként a mobilszámát nem is tudom..

Snufi :(

Bettike! Ez a görbe agyrém :(

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! Jobb reggelt!

Fáradt vok és rossz kedvü, teszteltem egy hatalmas negativat. :twisted: Picit fájok, szóval közeleg a vér!!!

Áfika: Isten éltessen!

Szilcsi: talis képeket mikor teszed fel?

Gaby: sajnálom, ha tudunk segiteni, itt vagyunk!

Ceni: hú mekkora hal! Gratu!

Na pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szép jó reggelt mindenkinek!
gyors helyzetjelentés, azután visszaolvasom a húsvéti irományokat :lol: :lol: .
Én újra munkában, nagyon gáz! :cry: :cry: :cry:
De a legrosszabb hírem az az, hogy úgy érzem nem sikerült az első lombik :cry: :cry: :cry: . Elfogyott mára az öszes tünetem, csak a hasam görcsöl egy ici picit..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Puszi mindenkinek!

Kép
macspacs

Jó reggelt!
Tréningezek a munkás hétköznapokra. Figyelitek, egy pedagógus sincs még fent!

Gaby! Szólj, ha mennünk kell sörözni! :cry:
Ez persze minden bánatos és boldog Pöstire vonatkozik!

Babaimi, Snufi! Csatlakozom a barnázók táborához. Na de a 18. napon? Hát, ilyet még nem csináltam. Bár én most össze vagyok zavarva hormonilag. Ma múlt csak el a kétoldati petefészek nyomulásom. :lol: ikrek lesznek a csodababáim? :wink:

Nemsokára érkeznek Áfiék állatkertezni! Gyűjtöm az átadandó szülinapi részvétnyilvánításokat! :lol:

Kép
zölddisznó

Macspacs, mennek a drukkok!!!! :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Nagyon izgulok a mai miatt! :D Hogy legyenek szép nagy tüszők és szép vastag nyálkahártya, és sikerüljön is a projekt!!! Küldök magamnak drukkokat! +++++++++++++++++++ :lol:

Ceni, örülök, hogy jól telt a hétvége! Apa szép halacskát fogott! Csajok is biztos élvezték a jó levegőt, a napsütést! :D

Gaby, bakker, mi a baj? Vagy nem publikus??? Na nehogymáááá elváljatok!!! Nem lehet megbeszélni??? :(

Babaimi, Snufi, ne adjátok még fel!!! ++++++++++++++++

Szezso, én is szétzabáltam magam... :roll: Vagy 3 kilót felszedtem a hétvégén... :roll: :D

Bettike, most már agyrémgörbe tulajdonos is vagy. :D De ki tudja, lehet, éppen most sikerült! :wink: Mikor lemondtál erről a ciklusról, ilyenkor szokott összejönni! +++++++ Akkor most várod a mensit? :wink: Reméljük, nem talál meg!

Liza, szia! Jó volt a hosszú hétvége? Jól vagy?

Kép
szilcsi

Áfi: boldog szülinapot, boldog szülinapot, boldog szülinapoooooooooot, boldog szülinapot! (ja, ezt most énekeltem ám!) :lol: :lol: :lol:
Állatkertbe énisénis akaroooooooooooooook!!!

Snufi, tegnap próbáltam feltenni, de nem töltötte fel őket. :( Majd ma újra próba, csak a másik munkahelyről majd estefelé.
Azon gondolkodtam, hogy babásan hogy fogom bírni ezt a rengeteg melót??? :roll: Leadni egyiket sem szeretném...

Macsi, hajrááááááááá! Ne legyél negatív!!! :D

Kép
szilcsi

Basszus, írtam egy nagycsomót és elszált!! :twisted: :twisted:
Kezdem előről..

Kép
macspacs

Szasztok, megyek Áfizni!

Kép
zölddisznó

Zöldi, Áfi: Jó állatkertezést! Írigy vagyok, én is mennék veletek :wink: !!! :lol: :lol: Áfi? Happy birthday!!!!!!! :lol: :lol:
Zöldi, ez a barnázás ......... :shock: . Nekem a fogigátlótól volt pici véérzésem..
Snufi: :cry: :cry: :cry: :cry: Fránya teszt!!!Aranyos vagy drukkolsz! Küldök egy virtuális ölelést, hátha akkor nem fáj úgy a pocid!
Bettike, ez a görbe a brutál görbék brutálja. :shock: :shock:
Babaimádó: :cry: :cry: :cry: , de gondolj arra, hogy most már jó kezekben leszel! Mikor indul az inszem? Szorítok nagyon!!!
Gaby, Hát nem semmi férjed lehet :cry: :cry: :cry: . Azért remélem hogy rendbejön a házasságotok. Mióta vagytok együtt? Sokat veszekedtek? Mi van a cigivel? Megkérdezhetem hogy most mi volt a veszekedés témája? Nagyon szorítok Nektek++++++++++++
Cenikó, a férjem nagyon irígy lesz ha este megmutatom neki a zsákmányotok :wink: ! Ő is nagy horgász! Múlt héten a békésszentandrási holtágban horgásztunk, de csak 10 cm-nél kisebb halakat fogtunk.... :oops: :oops:
Folyt köv

Kép
macspacs

Cenikó,
Ti hova járok horgászni?
Melcsi, Nektek is fratula a halakhoz!!! :lol: :lol:
Babancs, Nagyon aranyos Domi, és szépen fejlődik! :lol: :lol: Annyira örülök!!!!
Szilcsi! Köszi, igérem a 2. kisérletnél sokal óvatosabb és POZITÍVABB leszek :wink: ! Nagyon klasszak a vadasparki képek!!Ez a szegedi vadaspark? kemény 1,5 hónapo ott is dolgoztam, tök jó volt reggelente ilyen szép környezetben sétálni!

Kép
macspacs

Halihó!
Jó reggelt!!!
Vagyis jobbat..... :?

babaimádó,
snufi,
Nagyon sajnálom...... :cry: :cry:

bettike,
Látod!!?? Nme mérted a hődet, lett is pé!!!!! Csak nyugalom kell és semmi stresszzzz!!!!! 8)

szezsó,
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a tele vagyok sonkával érzéssel... Viszont én még tudnék enni.... :oops: Este fogok is, de csak salátával a vékonyjából!!!

katica,
Szia Aranyos!!! Hogy vagy???

ceniko,
Akkor most már egyre jobb a közérzeted!! Örülök!!! Még az erő is zeng benned!!!Nagyon ügyes kismami vagy!!!!

eliza,
Azta, hogy szalad az idő!!!! Hogy vagytok??

babancs,
Nagyon örülök, hogy a szép szőke Kisherceg szépen eszik és fejlődik!!!! Csak így tovább!!! Millió puszi Nektek!!!!

kata,
Én teljesen meg vagyok róla győzödve, hogy az első pillanattól kezdve érezni fogom, ha beköltözik egy kismanó!!!! Úgyhogy ez egy jó jel Nálad!!!!! Nagyon drukkolok!!! Érik a nászajándék!!! Mi újság az esküvői készületekkel???

zsú,
Ne aggódj!! Nagyon szép lesz ez a 3 hónap és hipp-hopp eltelik!!!!

szilcsi,
Mennek a DRUKKKkkok!!!!++++++

melcsi,
Nagyon jó kis programjaitok voltak!!! Csupa aktív és hasznos pihenés!!!!

áfi,
Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!
Kép

Rólam:
Bevettem ma az utolsó antibiotikumomat, vasárnap megkaptuk az első Gynevacot.... Nagyon bízom benne, hogy ezektől elmúlik a bacik által okozott fertőzés-gyulladás!!! Arra gondoltam, hogy majd csak a 2. vagy3. gynevac után megyek vissza a nődokihoz, remélhetőleg addigra már a Gynevac is fejt ki jó hatást, és eltünnek a bacik....!!!
Az orvos ajánlott intim zuhanyt Ladypharmát, de azt sehol nem találtam Szoboszlón... Az ára sem piskóta kb. 5 ezer. Szerintetek jó az olcsóbb is??? Calpo Cleaner vagy van valami más???

Remélem még tudok jönni!!!
Pusssssssssszzzzzzzancs!!!
Panni
mfpan

Szilcsi :lol: :lol: , csatlakozok hozád, és én is küldöm Neked a drukkokat :lol: :lol: :wink: !+++++++++++++++++++++++

Kép
macspacs

Köszi csajok, aranyosak vagytok :P
Röviden annyi, hogy páromnak csak hébe hóba van bevétele, de anyuja is azt mondta róla, hogy 25 forintból 30-at költ :? . Legyező van a csekkekből, de őt ez nem idegesíti. Szombaton kért pénzt szüleitől, volt nála 15 ezer Ft, számlára egy fillért nem adott, és tegnap este már nem volt nála pénz. Ami borzasztó, ahelyett hogy elmagyarázná mi történt, még ő van felháborodva, és ő támad, hogy én hazudok, nála nem volt 15 ezer Szóval én csak halucináltam. Aztán beleröhög a képembe. Normál esetben, ha valakinek vaj van a füle mögött, akkor legalább szánja bánja, és a másik megenyhül, na de ilyen reakcióra csak jobban nyílik a bicska. Az anyagi problémákra jön még rá a cigi probléma, ha ami egészségre és pénztárcára is káros.
Az én türelmem és toleranciám is véges :?
Lehet jót tenne pár nap külön, de ehhez nekem kell kiköltöznöm a saját lakásomból, mert ő nem hajlandó távozni.

Coca
benne vagyok a sörözésben :P

macspacs
azért remélem nincs igazad, és megtapadt akis drága :wink:

Szilcsi
szép nagy tüszőket kívánok :P

Áfi
Kép

Kép
gaby25

Gaby, hát nem semmi férjed van. :cry: :cry: Nekem is kinyilna a bicska a zsebemben ilyen helyzetben. Ilyen volt amikor megismerkedtetek akkor is?

Kép
macspacs

macspacs
alapvetően igen, mindig is legjobb védekezés a támadás taktikája volt, de természetesen mikor megismerkedtünk nem jött elő ennyi probléma.

Kép
gaby25

Gaby, mióta vagytok együtt? Nem könnyű helyzet. És mi az, hogy nem költözik el a TE lakásodból? Lehet, tényleg jobb, ha különváltok egy kis időre, hátha attól észbe kapna, és nehogy már te menj el a saját lakásodból!!! :twisted: Állj a sarkadra és küldd el, ha neked most arra van szükséged.
Nem lehet, hogy meggondolja magát és minden rendeződik?
Sajnálom. :cry: Ha így áll a helyzet, én a lombikot is meggondolnám. Ha még a cigiről se hajlandó lemondani... :roll:
Drukkolok, hogy minden rendbejöjjön!

Kép
szilcsi

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Egész éjszaka nem aludtam, úgy vagyok :(, de nem fogok itt nyafizni! Már nehezen viselem, nem fogok hazudni, hogy hawai minden, de a pihi nagyon jót tett anyuéknál!

Enikő, doki szerint nem az volt, csak valami erősebb dolog...amit írtál!

És ti hogy vagytok? Hogy telt a négy napos ünnep?

Kép
elizabeth25

Szilcsi
teljesen pontosan 1 éve és 9 hónapja vagyunk együtt, 11 hónap után volt az esküvő. Hát nincs igazán szándékomban elkullogni a lakásomból, majd csak alakul valahogy a dolog

Kép
gaby25

Babancs, most néztem meg előrébb Domi képét! :) Hát nem semmi a kis lurkó, hogy fejlődik! Szívből örülök, hogy jól vagytok és minden rendben...és hát nem semmi milyen szőke hajkoronával bir már! :) (Ezekszerint volt kiktől örökölnie :) )

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!!!

snifi: sajnálom a nega tesztet, de amíg nem jön meg...

babaimcsi: tényleg kérdezz orvost a barnázásról

Szilcsi: nagy drukka mai UH-hoz én pénteken megyek ezért.

Gaby: fel a fejjel, bár ez tényleg durva :(

Bettike: ha beférek a listába, pénteken megyek tüszőlesőbe

macspacs: én azért még szorítok Neked

Áfi: boldog szülinapot! :)

Többieknek is sok puszi.

Rólam: befejeztem a Clostit, még nem érzek szúrkálást, ez nem tudom, jó-e? Tényleg Szilcsi te szúrkálsz?
Pénteken kora reggel megyek UH-ra és ha jók a tüszők kapok repiszurit. Utána meg akciózás ezerrel.

Veramama
veramami4

Veramami köszi a drukkot! Én meg Péntekre küldök Neked drukk hegyeket + Sok szép tüszőt !++++++++++++++++++
Csajszik olyan király hogy ma eddig még nem jött be a főnököm dolgozni, és sztem már nem is fog! Ennek köszönhetően eddig semmi mást nem csináltam még, csak a neten lógtam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Veramami, én nem szurkálok... Nem is szoktam, csak néha, időnként érzem valamelyik oldalamat, de nem minden ciklusban. Egyelőre semmi jele pé-nek, se nyák, se semmi. Egyszer-kétszer fordul elő, hogy olyan erősen fáj, hogy alig bírok mozdulni, de folyamatosan, órákon keresztül, majd megkérdem a dokit, ez normális-e??? De most semmi...

Kép
szilcsi

Sziasztok,

Áfi, Boldog szülinapot!
Kép

Melcsi, Jól vagyok. Tényleg semmi különös nincsen ezért nem is nagyon írok magamról. Néha fájok, néha szúrkál, de nincs semmi olyan ami HÍR lenne :)

Cenikő, nem semmi, mekkora halat fogott párod :)

Eliza, mindjárt itt a finish, kitartás!!!

Gaby, :( Hát nem tudok nagyon mit mondani. Sajnálom. Nálunk a válás a családban igen igen gyakori... szüleim és két lánytesóm is túl van már egy házasságon. Én tuti nem tudnám elviselni amit férjed tesz, szóval nem vagy semmi.
Elég hamar összeházasodttok azért. Nagyon időd se lehetett megismerni teljesen őt esküvő előtt. Mi se vártunk mondjuk sokat (1,5év) de már 5 éve együtt leszünk idén.
Remélem rendeződnek a dolgok, de tesoim példájából látom, hogy a vállás is jobb mint egy rossz házasság.

Macspacs, mennek a drukkok.

Pusz mindenkinek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

macspacs,
Meglátod kapaszkodik a Kismanó!!! Nagyon drukkolok!!!!++++++++

veramami,
Neked pedig mennek a tüszőnövelő energyk!!!! Aztán repedjenek, majd jöhet a hencseri!!!!!!!!!!++++++++
mfpan

Én nem tudok róla, hogy kapnék szurit. :shock: Szerintem csak sima kukkolás lesz, csak az a baj, hogy párom ezen a héten minden nap éjszakás (is) lesz, annyi munkája van, hogy nem tud hazajönni majd csak csütörtök este. Szerdán meg meccset néz a haverokkal, mondtam is neki, hogy ha nem munka, akkor haverok. :twisted: :lol: De hazajön, mert mondatm neki, hogy a héten megfeszített tempóban lesz rá szükségem (remélem legalábbis, már annyira szépen beálltam a 28 napos ciklusokra, mondjuk most egy hétig nem szedtem az E-t, remélem, nem tér vissza a 35 napos ciklus). :shock:

Panni, köszi a drukkokat, a tieid meg az enyémek tuti jó páros lesznek! Fránya bacik meg húzzanak haza! :twisted:

Csikken, mindjárt a 9. héten jársz. :lol:

Képzeljétek, főnöknőm előadta, hogy ő már eltervezte, hogy én egy éven belül elmegyek szülni, 3 évig otthon maradhatok, és utána vár vissza dolgozni, na esetleg szóba jöhet egy másodikka is, de addig ő bírja egyedül a melót, de sieesek, mert ő se lesz fiatalabb. :shock: Imádom, nagyon rendes, a főnökök álma. Ti láttatok már ilyet, hogy még a főnök küldjön el szülni??? :lol:

Kép
szilcsi

Mfpan, Köszi a drukkolást! :lol: :lol: Sztem az olcsóbb is jó. Sztem nem jó túl sokszor használni az intim zuhanyt, kimoshatja a természetes hüvelyflórát. Én a floragyn hüvelykúpot használom hébe hóba amikor eszembe jut, és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Szilcsi, de szuper főnököd van! Hol lehet ilyet kapni? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Az enyém pont az ellenkezője.
A múltkor mondtam neki hogy rosz hírem van... Erre Ő, Tán terhes vagy?........ :twisted:

Kép
macspacs

Macsi, igen, általában ez szokott a válasz lenni erre a hírre, amit te is írtál. :( Na az enyém nem ilyen, de hát nő, és ez sztem sokat számít ebben a kérdésben. Az én munkahelyem amúgy is nagyon támogatja a nőket ilyen szempontból szerencsére, nagyon sokan vannak most is otthon kismamaként. Ha ide egyszer bekerül az ember, akkor innen megy nyugdíjba általában. Remélem, én is! :D Az a mondás, hogy menjen el az ember lánya minél előbb, tudja le a családot, és utána lehet rá számítani. :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Engem szerencsére senki sem locsolt meg és nem ettem sonkát sem. Pénteken autózás közben a férjem a helyi rádiót hallgatta és a műsorvezető fél óra alatt kb. 100* mondta el, hogy milyen jó lesz a húsvéti sonka meg tojás, na ennyi elég is volt nekem a sonkából.

Tegnap mi is állatkerteztünk, mi a győribe járunk (tavasztól őszig kb. 5* :D ) mert az van a legközelebb hozzánk, meg igazából tavaly nyáron voltunk a pestiben is és egyikünknek se jött be. Most majd a veszprémibe akarunk elmenni. Réka lovagolt, amit lehetett megsimogatott még mindig a zsiráf a tuti befutó.

Babancs, ezek nagyon jó hírek örülök nektek.

Gabi, én a helyedben összeraknék neki pár cuccot, aztán megmondanám neki, hogy menjen el a szüleihez gondolkodni pár napra, aztán meglátjátok a folytatást.

Bettike, a jó hír hogy min. a 4. dpo-n vagy :lol:

Kata, drukk!

Macspacs, szorítok neked is. Tudom, hogy bene van a táblában, de most nem tudom visszanézni, mikor tesztelsz?

Áfi, boldog szülinapot!

Szilcsi, Athiz drukk az uh-hoz!

Szirom, neked is lesz uh?

Nekem éjszaka úgy nyomta valamimet a gyerkőc, hogy nem tudtam aludni. Aztán felpiszkáltam, hogy ugyan már fészkelje arrébb magát ezután már én is tudtam újra aludni. :)

Ceni, a múltkor enyim férjem is sörözgetett itthon és én is annyira megkívántam, hogy ittam belőle egy kicsit :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
nem hajlandó elmenni, azt mondta tegnap, menjek én :twisted:

Bennem az volt, hogy hát azért tud ő kedves és aranyos lenni, meg próbálom elhinni, hogy változás lesz. Amikor Áfiéknál voltunk, akkor legalább azt éreztem igyekszik (cigi), nem tartott sokáig :( Most van egy ötlete, ami ha megvalósul, akkor anyagi probléma megoldódna. Van egy munka, amit nem fejezett be, holott még 700 ezret kapott volna. Mindig csak várok-várok.
Szeretne gyereket én is ő is, és ha simán összejött volna a baba, lehet más lenne a hozzáállása, mivel jobban érzi, hogy van kiért. Fene tudja :roll: Viszont így, hogy nem mennek simán a dolgok, ez plusz idegeskedés sajnos.
Na nem terhellek többet titeket a problémámmal, csak ki kellett írnom magamból. :oops:

Az én főnököm sincs benn :P és most nincs kedvem dolgozni :P

Kép
gaby25

Szia Robcsi, Ezek szerint Veled és a gyerkőccel minden ok! :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos lehettél ahogy ráveszed a babád a "költözésre" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elvileg jövő hét pénteken kellene tesztelnem, de lehet hogy Szombatnál később nem bírom ki :twisted:. Ha nem jön meg addig a menszim, mert nagyon menszisen fáj a pocim :cry: ...

Kép
macspacs

Gaby, abban ne reménykedj, hogy változni fog a babáért, ezt csak mondja. Hidd el, nekünk ez a rengeteg meló az egyetlen, amivel nem tudok megbarátkozni, ő is csak igérget, de ismerem annyira, hogy tudom, nem fogja alábbhagyni. Egy ennyi idős ember már nem változik, nem is akar és nem is tud! A talin persze ott voltunk mi is erősítésnek a cigiügyben, naná hogy nem mert rágyújtani! Én nem akarok belepofázni, csak tanácsot tudok adni és a saját tapasztalataimat, mert hiába vagyok fiatal, azért 5 és fél éve együtt vagyok a férjemmel. Legyél határozott, rakd ki a szűrét, ha neked az esik jól! Nem akarlak rábeszélni, félre ne érts, de most csak magadra gondolj! Nem jó beleugrani úgy egy babaprojektbe, hogy nincs rendben a házasságotok. Beszéljétek át nagyon komolyan, nekünk az segíteni szokott! És nem terhelsz, szeretünk, segítünk, ha tudunk!
Robcsi, te mázlista vagy, én nem úsztam meg a locsolkodást, tesóim meglocsoltak, de szigorúan a saját parfümömmel, de ma reggel egy munkatársam hozott valami égedelem büdös 100 éves kölnit, bűzlök mint egy állat... :roll: :D A kezemre is locsolt, basszus nemtom, mi lehet benne, de már vagy tízszer kezet mostam és nem jön le rólam a szag!!!!!! :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi
az eszem azt mondja, ki kéne szállni a hintából, de ez nem olyan könnyű ám :? Hát a beszélgetés néha megy vele, van hogy szépen nyugodtan átbeszéljük a dolgokat, persze semmi sem úgy történik utána. Ilyenkor kedvesen beleegyezik, hogy igazam van, és igyekezni fog, de hát a végkifejlet nem az.

Kép
gaby25

Szilcsi, régebben én is csaj a saját parfümömmel engedtem meglocsolni magam, ha már nagyon muszály volt :D Kedves kolléga :cry:

Gabi, az előbb én is azt akartam írni, amit Szilcsi. Gondolj bele abba, ha baba lesz, akkor is te egyedül fogod fizetni a GYED-ből, GYES-ből a kiadásokat? Én nem ismerlek sem téged, sem a férjed, de már ez az elköltözős dolog is elég gáz, hogy te költözz el a saját lakásodból. Ezeket a dolgokat valahogy mielőbb tisztáznotok kell, ha tetszik neki, ha nem. A halogatás szerintem még csak ront a dolgokon.
Egyébként téged is teljesen meg tudlak érteni, hogy nem olyan egyszerű kiszállni egy kapcsolatból. Neked kell eldönteni, hogy milyen a kilátásotok a jövőre nézve.

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Csak egy percem van, meg szeretném köszönni az érdeklődést!

Miksa teljesen meggyógyult, műthető. Úgy döntöttünk, hogy halasztjuk a műtétet egy kicsit, de szerencsére egy kicsivel korábbi időpontot is találtak nekünk, május 9-én lesz. 4-én laborok, anesztes.

Én most lapzártázom, aztán megyünk a dokimhoz, biztos lesz uh, szokott lenni. Este jövök, pussz!

Áf! Boldog szülinapot!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én is mindig saját parfümöt adtam a locsolkodásra :P de szobaton nem úsztam meg, hogy sógorom melocsoljon, de egész jó illata volt :wink:

Robcsi
én inkább abba gondolok bele, hogy ha később sem változik a helyzet, még babával együtt sem, és szülei meghalnak, akkor mi lesz :? már nem fiatalok, és nem is egészségesek, míg élnek tuti segítenek, de utána??? szeretem őket nagyon, de mérges is vagyok rájuk, mert az, hogy páromban nem igazán alakult ki a felelősségtudat, arról ők is tehetnek ám, nem is kicsit :?
Az gondolkoztatott még el, hogy párom tudja, nem olcsó mulattság ám a lombik, és ilyeneket csinál, akkor egyáltalán nem biztos, hogy baba mellett nem csinálna. Tudom hogy szereti a gyerekeket, és ha van pénz, akkor mindent meg is adna neki. No de ha nincs, vagy kevés van, akkor is így eltűnteti a pénzt, akkor mi lesz?

Kép
gaby25

Gaby, hát ez az, akkor mi lesz??? :shock: És hova teszi a pénzt??? Mire költi el???? Van valami szenvedélye?
Na és igen, a lombik baromi drága, meg hát utána egy gyerek is... :shock:
Próbálj meg vele beszélni!!!!!! Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szirom, majd hozzál képet, jó??? :D Tudod, én képnézegető-mániás vagyok! :lol: Hurrá, Miksa meggyógyult és műthető! Ha kikapják a manduláját, tuti nem lesz annyit beteg! :wink: Mindkettőt kiveszik?
Lapzárta... :roll: Mi még mindig tördelünk, pedig ma kellett volna nyomdába mennünk, de ellustiztuk a hétvégét... :D

Kép
szilcsi

gaby mire kell visszajönnöm? :cry:

snufi babaimi még ne adjátok fel!

szilcsi+++++++a mai naphoz

Áfi, BOLDOG SZÜLEMÉNYMAPOCSKÁT!

visszaolvasok, aztán jövök. ma 14-21 ig dolgozom, így pusccal megyek dékűlutános műszakba :wink:

hőm már feladtam :roll:
Vendég

szóval purccal megyek délutános műszakba :oops:

szirom örülök,hogy miksa jól van.puszi
Vendég

SZiasztok!
Lenne egy életbevágóan fontos kérdésem: valaki azt mondta, hogy biztosításokkal foglalkozik..ki volt? Nekem azonnal segítség kellene biztosítási ügyben..

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?