Sziasztok Lányok,
már akartam jönni reggel is, de anyósomék jöttek és eldumáltuk az időt, utána kimentünk a helyi park-ba sétálni, aztán megint pletyó.....úgyhogy fél hétre értünk haza anyuval....

apa dolgozik..
a tegnapi színház tuti jó volt, ha van lehetőségetek nézzétek meg az Anconai szerelmeseket, szuper jó és a 60-as 70-es évek olasz slágereivel van füszerezve tuti volt.
Doo, Tiszta szívből gratulálok így ismeretlenül is, Győzelem azaz Viktória

Sok örömöt a babátokban.
A barátnőm is ma szült és viszonylag könnyű szülése volt, jajj de szeretnék már én is túl lenni rajta.
Niki, hogy Te milyen vékony vagy

, nagyon csini kismami vagy
Én is sok édességet ettem

Holnaptól megpróbálom visszafogni magam....
Bogyra és többiek, nem tudom milyen krémet használtok a lábatokra, de nekem a Rossman-os nagyon bevált, zselé állagú és amikor ráteszem a lábamra elkezd bizseregni és annyira jól lenyugtatja

.
Pici, én is sokat vagyok egyedül, mert apa nagyon sokat dolgozik, egész jól bírom, de néha nekem is vannak nehezebb napjaim amikor nagyon hiányzik én is várom már, hogy ketten legyek

A nagy könyvek azt írják, hogy az első 4-6 hétben az anya teljesen a gyerekre koncentrál és az apát teljesen figyelmen kivül tudja hagyni és erre nagyon vigyázni kell, mert az apának is kell figyelem
Lorcika, én sajna nem tornázom

viszont minden nap sétálok ez kb. napi 1-1,5 óra a napi jövés menésen felül. Ez az egy amit nem unok és van is kedvem hozzá....Szülésfelkészítőre sajnos nem fértem be, mert egy hete hagytam abba a munkát és nem tudtam csatlakozni időben, így majd a saját testemre és az utasításokra tudok támaszkodni amiket kapok.....Erre tréningelem magam.
Dori, jobbulást a kislányodnak.
Ilda, milyen volt a családi tali? Túlvészelted?
Bringababa és lányok, köszönöm a nyugtató szavakat, túlestem a két feszült napomon.....most már minden ok

Nem tudom miért, de rám nem jellemző módon pattanásig feszültek voltak az idegeim, most meg már minden ok

Olyan érdekes, hogy amikor feszült vagyok tudom, hogy elmúlik és hogy miért van, de nem tudok uralkodni magamon.....

Lehet, hogy jógáznom kellene
Megyek pihengetek, de jó Doo-nak.....
Puszi mindenkinek.
Melcsi