Hanna,
Tüszőrepedésnél leeseik proginál emelekedig ha neked ilyen magas akkor te már megrepedtél elöbb?? na nem paráztatalak csak a görbéd alapján én vasárnapra raknám repedést
Hanna,
Nekem az első inszemnél szinte tutira veszem hogy elöbb volt repedésem mint az inszem szóval lecsúsztam róla. Az a baj hogy elötte nincs uh. Pénteken voltál azóta sok minden történhetett de nem akarok negatív lenni lehet a görbéd téved...
Hannaaaaaaaaaaaaaa...nem vettük el, mi kis naívan tippelgetünk,legalábbis én.
Nekem 4 nappal korábbra tette hő alapján a PÉ-t, és én 4 nappal utánna szurkáltam, pecsételtem, még mondtátok is, hogy tuti most van....emlékszel...na ennyit a görbéről!!!!!!
Nem szeretném, ha a házasságunk rámenne. Azért hosszú ideje nyomjuk. Időre szex, most doki, stb....
Szóval eddig nagyon jól ment, de nem szeretném, ha baj lenne ebből.
Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Hanna,
Micsoda azért mert nem sikerül nem érdemeltek babát? gondolod akinek nem sikerül nem érdemli meg? szerintem meg pont mi érdemeljük meg a legjobban(bocsi aki nem küzdött érte nem ellene szól) mert nálunk jobban senki nem akarhatja!!! És az ilyenekből csak jó szülő lehet
Heni! A dokitól majd rá fogok kérdezni. Egyik ismerősünk mondta, hogy az első babájánál alapból csinálták, a másodiknál már külön szólni kellett. Lehet van rá megoldás olcsóbb is. Majd meglátjuk...