Sziasztok

,
Bringababa, gratuláció

Ruha ügyben én is csak 56-os, 62-eseket vettem, mert nálunk is nagy babó várható. Állítólag a babaméreteket anyai ágon örököljük és nálunk mindenki nagy volt.
A 32.héten nálunk Bdp:86 volt és a combika 66-os.
Lorcika, én is ilyen aggódós vagyok a súly miatt, én is max 12-öt terveztem összesen és most tartok ott. De majd szoptatunk és szépen leadjuk
Lányok, lehet, hogy a szülés után fogyókúra topic leszünk

?
Pici, tök jó, hogy megkérdezted, mert én vettem ilyen gumilepedőt, akkor ezt most el is tehetem ezek szerint? Én erre nem is gondoltam.

De végül is totál logikus és jogos.
Dori, a véleményed engem is érdekelne a szopis meltartóról. Én nem vettem, mert én is úgy gondoltam, hogy felhúzom majd ami van. Amiket láttam szopis melltartókat nem tetszettek, úgy láttam, mint ha nem tartanák annyira a cicimet, mint azok amik most vannak. Anitakat én 5-6e korul láttam.
Niki, szerencsés alkat vagy

, én is imádom a Merci bon-bont.
Rólam:
Ma voltam a körzeti dokinál kiiratni magamat hivatalosan a munkából, majd 25-én kell visszamenni a papírért amit a munkahelyen kell leadnom. Lányok, ezt minden hónapban végig kell csinálnom?
Mérettem vérnyomást, mert múltkor magas volt 140/90 és az orvosom azt mondta méregessem otthon és ha ennyi vagy ennél magasabb 3x akkor menjek vissza és ír gyógyszert.
Itthon csuklón mérőm van, azon soha nem magasabb mint ez az érték, sőt, mindig 120/80 körül mozgok.
Ma mérettem az orvosnál 134/93 volt, azt mondta az is magas és mérjem továbbra is otthon.
Jövö héten megyek csütörtökön dokihoz, akkor mondom majd megint a nőgyógyinak, de lehet, hogy bogyó lesz a vége

.
Szép estét mindenkinek.
Melcsi