A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi! Az én UH leleteimre a következő szokott kerülni: kevés szabad folyadék a Douglesben...Ez a folyadék tüszőrepedés után van közvetlenül és 24 órával a repedés után felszívódik...Szerintem simán lehetsz pé után (főleg, hogy nincs domináns tüsződ)
7 mm kell min. a beágyazódáshoz, különben ha a progit elkezdi termelni a sárgatest, akkor az még vastagítani fogja...

(Ma este egy kis huncutkodás nem árthat :wink:

Monyó: sajnálom :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca, én mennék.... SŐŐŐŐŐŐŐŐT :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

Szilcsike, én nem értek az eredményekhez, de nem kérhetsz tüszőkövetést ahogy Szirmi irta? Ha 12dpo-n vagy még jó, hogy nem volt pé, nincs rá lehetőség, hogy két nap múlva is csináljanak egy UH-t? Magánra jársz egyébként?

Monyó, :(

G.Judit, szerintem nézd át a másik hőmérős topic-ot, ott találsz egy csomó tanácsot, hogyan kell a ferty-t használni, az eredményeket értelmezni és gyere máskor is, a lányok itt már professzorok a görbe értékelésben, sokat tudnak segíteni :wink:

Lili, írok mindenképpen beszámolót :wink: Mi az, hogy próbálkozás nélküli hónap (az ok, hogy nincs keksz, de miért)? Bocsi, de nem vagyok képben :oops: :oops:

Bonika, jól emlékszem, hogy ma nem tettél görbuszt? :shock: :roll:

Szezsó, voltál végül fodrásznál? Hogy döntöttél szín ügyileg?

Purc, de jó, hogy minden ok a baby-vel :wink: Örülök, hogy minden rendben.

Snufi, szerintem sincs még minden veszve, várj egy picit és tesztelj három nap múlva ha nem jön meg, drukkolok.

Rólam: Ma napoztam, délután mostam, aztán anyuval megnéztük az egy szoknya egy nadrágot és a heti hetest videóról. A film nekem egyáltalán nem tetszett. A heti hetest viszont könnyesre nevettem.....a múlt heti nagyon jó volt, sziporkáztak a nagyágyúk. :D

Most meg várom apát, hogy jöjjön, 10-ig dolgozik.

Szép estét mindenkinek.
Melcsi

[/b]

Kép
melcsi6

Coca, én is szívesen mennék veled(tek), persze ha bevállalod a 100km-es túra után, hogy bejössz velem a szülőszobára :lol: :lol: :lol:

Kép
melcsi6

Purc! Vizibicikli? ...és Bermudánál találkozunk! :lol:

Hú, Melcsi, én szívesen bevállalnám! Úgy szeretnék egy szülést megnézni, de apa nem vállalja a legényanyaságot. :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Én nem kockáztatok bicajjal most. De lenne kedvem különben :wink:

De ezt ugyi nem felejtetted el? Meg a többiek is! Idén lesz másodszor, tavaly nagyon jól sikerült! Miksa már majdnem tavaly is indult az ovis futáson :lol: , de szerintem 2,5 évesen sok lett volna a 300 méter. Most meg 9-én lesz az orrmandulaműtét, nem tudom... De az ovi szervezetten ment tavaly is.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso,
minden fillért át kell utalni Áfinak, hol a fegyelem? :lol:
Lili, Purc, Kata, Monyó, Enikő, Melcsi, Eliza, Szezso, Bettike, Snufi, Szilcsi, Macspacs, Panni, Gaby, Vera, Csikken, Robcsi, Szirmi, Bonika,
köszi a köszöntést!
Purc,
csak annyi a bibi hogy ovu nélkül is van mensi! Tehát ha Bettikének nem volt PÉ akkoris mensiznie kéne ahhoz hogy ez a második ciklusa legyen...
Szirmi,
helyes kis lurkó! :wink:
Purc,
örülök hogy minden rendben!!! :D
Gaby,
sokan leírták amit én is gondolok, nem ismétlek. Viszont nagyon nagyon sajnálom :(

Az állatkert, és randi Cocával isteni volt, viszont hullák vagyunk, nem sokkal 8 előtt értünk haza, van egy rakat képem is, majd teszek fel holnap, most nincs erőm kicsinyítgetni.
És megvan a szupermultifunkciós babahordó-babakocsi-etetőszék-babaszék is! :D
Vendég

Áfi, dejó, hogy jól sikerült.

Ezt a mensit pé nélkül, tudom, hogy így van, de nem logikus na... Most meg valahogy a napok (lehet tök véletlenül), de így jöttek ki. Nagyon keresem az összefüggéseket, de nem találom....

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi! Üdv újra az emberek között! Pihizzetek!

Szirom! Nem van elfelejtve! Megyünk!!!

Kép
zölddisznó

Melcsi6,

Köszönöm neked is!
Most kivárom,hogy megjöjjön időre,ha jönnie kell és utána rögtön doki,mert egy kicsit meg kell támogatni gyogyival,hogy pém is legyen.

Mindenkinek jó éjt!

Jutka
Vendég

A görbém közkívánatra.a ferty bejelölte 17.áét.háát! a ékt üres karika 6után lett mérve, így nem igazán reális. most meg csökken ahőm.feladomKép
Vendég

Coca, bermudában benne vagyok, kicsit fürcsizünk levezetés képpen :lol: meg sütetjük a hasunkat, regenerálódunk kicsit :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

zöldi van.most lefexem. melcsi mint tiszteletbeli ...írj szakvéleményt :lol:
Vendég

Purci! ...aztán már csak futni kell, és kész az Iron Woman!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Purc, grat, hogy minden rendben volt !!!

Szirom, uh-kép nagyon jó. Én kivettem egyből! :)

Én is dobok egy képet, de telommal fotóztam a képet szóval elég gáz-
15 mm-es és 8 hetesnek mondta a doki.

Pusz mindenkinek: Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

csikken gratulálok!ugye más nem tesztelsz? :wink: :lol:
Vendég

Boni! Szerintem semmi baj a görbéddel!

Kép
zölddisznó

gondolod? olyan alacsony a hőm, nem?
Vendég

Boniko, már nem :) :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Gratu!

Boni! Vonal felett van, vagy nem? Na.

Kép
zölddisznó

Csikken! Szerintem a te képed is jó, főleg telóval, ahhoz képest szuper!

Zöldi! Csak a linket nem tettem be http://www.iranyhorany.fw.hu/

Még jó, hogy tudtad, miről van szó :lol: De a többieknek is hátha tecc :wink:
Muszáj aludnom és hajnalban fölkelnem melózni, mert már nem látok...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca, nekem külön tandemet kellene bérelni, én ülnék hátul az első ülésen meg a hasam :lol: :lol:
Legényanya apa :lol: :lol:

Bonika, szerintem is jó a görbuszod, ha összejön tuti kis fütyis lesz :D , egyébként ha most elkezdene kúszni felfelé szépen óvatosan, az nagyon jó lenne. Szugeráljuk :D :wink:

Úgy hallom megérkezett apa, hallom dübörögni a zenét az autóban, juhééééééé :D , megyek megölelkézem.

Már csak reggel jövök.

Puszi
Melcsi

Kis babykém, meg egész este mocorgott, rugdosott, a gond csak az, hogy a bordáim közelében, jó érzés :D :D

Kép
melcsi6

zöldi értettem

szirom jó pihenést a skarlátos kérdésemre nem reagáltál pár napja :cry:

melcsi akkor drukkolok a hőmnek! :lol:

most már tényleg kúszok aludni
Vendég

Boni! ne haragudj, nem láttam a kérdést. vagyis nem emlékszem rá, mert mintha rémlene, de ha agyonütsz se tudok visszaemlékezni. Tedd föl mégeccer kérlek, válaszolok nagyon szívesen! Boccs :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt mindenkinek!lányok, fújjátok mán ahőmet, mert nem akar felmenniKép :lol:
Vendég

szirom azt olvastam egyik hsz-ban, hogy miksa skarlátzos volt. nem féltél hogy elkapod tőle? akkor már babás voltál? :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Boni! Igen, akkoriban lett Miksa skarlátos, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Beszéltem a gyerekorvossal és a nőgyógyásszal is, mert az oviban nagy betűkkel ki volt írva, hogy mennyire veszélyes, főleg a kismamákra. Mind a kettő azt mondta, hogy nem fogom elkapni. Ebben maradtunk. Lehetett volna antibigyó-kúrát csinálni megelőzésként, de egyik doktor sem javasolta. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én voltam skarlátos gyerekként, 10 évesen 1979-ben. Akkor még más betegség volt a skarlát, elég kemény volt, a család egy hónapig karantéban stb. Most azt mondják, hogy többször is el lehet kapni (a jelenlegi kezelés mitt), de a régi skarlát állítólag nyújthat védettséget. És inkább gyerekek kapják el, ez a jellemző. Ők se sokan, szóval egy csoportban mindig csak egy-két gyerek skarlátos.
Utánanéztem a terhességre gyakorolt hatásának: a magzatot nem károsítja, mint mondjuk a rózsahimlő, hanem vagy megmarad és akkor egészséges vagy okozhat vetélést. Azért féltem egy kicsit, de nagyon bíztam és nem kaptam el.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Nem bírok magamhoz térni! Nem akarok dolgozni menni! Aludni akarok!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

coca: egyetértek :D én is aludni akarok!

boni: jó az a görbe! drukk+++

katica
katica30

Sziasztok!

Én is aludni és nem dolgozni akarok! :?

CSikken gratula! :lol:

De jó, hogy Purc és Áfi az én ciklusomon "vitatkozik" ez tetszik! :lol:

Boniko! Hát pont most indult meg szépen fölfelé! Csak nyugi és fokozatosan fel megy az! :wink:

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt
Mi most nem kommunikálunk. Jobban mondva ő próbálkozott, de én nem akarok egyelőre. Hazaértem, 5 perc alatt összepakoltam az edzőcuccot, és mentem. Kommunikáció annyi volt, hogy köszönt, és mondta anyu telefonált, én visszaköszöntem, és mondtam hogy tudom. Edzés után beültem a kádba, és magamra zártam az az ajtót. Egy idő után be akart jönni, aztán mondta: hogy most napokig ezt fogom csinálni? Ahelyett, hogy bocsánatot kérnék, még neked áll feljebb? Megáll az eszem.

No ezzel nem lopta magát a szívembe. Szóval hosszabb ideig nem fogok vele társalogni úgy érzem. Csekkeket befizette viszont.

Este nem jöttem, mert nem akartam bejönni a kisszobába.

Munkahelyen majd visszaolvasok, most készülődnöm kell

Pusza mindenkinek

Kép
gaby25

Jó reggelt Csajok!

Melcsi: majd jövő hétvégén megyek fodrászhoz, de még nem lesz melír...majd a következő alkalommal...De már kitaláltam, milyen lesz, olyan, mint tavaly: sötétbarna alap és benne vörös/piros melír...De persze először le kell szivatni szőkére a csíkokat és úgy megy rá a piros...Aztán mikor elkezd kopni (narancsosra), az Uram megint fogja mondani, hogy Asszony, tigriscsíkos a fejed :lol:

Boni drága, nem értem, miért elégedetlenkedsz :lol: 6-7.DPO tájékán már lehet beágyazódni :wink:
Diagnózisom: kóros hőfüggőség
Terápia: ronda terhesgörbék nézegetése a Ferty-n

Gaby: én nagyon bízom benne, hogy rendbejönnek a dolgok Nálatok, és nem kerül kenyértörésre a sor...(nálunk egyszer régen úgy jöttek rendbe a dolgok, hogy ő visszaadta az eljegyzési gyűrűt, meg én is, és ez térítette észhez Apát...hogy elveszíthet..ha így folytatja...nehéz időszak volt...)

Csikken: gratulálok!!! :lol:

Bettike: én még mindig nem értem, hogy lehetett pé-d :roll:

Mennem kell, megnézni a citromfát...lehet, hogy haldoklik...bár tetvetlenítettük...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szirom köszönöm azért kérdeztem, mert unokaöcséméknél skarlátjárvány volt bölcsiben 3 hete, és egész hétvégén vele voltam, és kicsit féltem, utána magasról le..., mert annyira ritkán látom, hogy na.örülök, hogy te nem kaptad el :lol:

gaby nagyon remélem, hogy rendeződnek a dolgok, de könnyen ne add magad! kaparjon csak!

bettike, milyen szépen fennt a hőd :lol:

szezso köszönöm dr nő, kikezeltetem magam ahőfüggőségből :oops:

snufi :?:
babaimi :?:
kata :?:

mindenkinek mennek az ölelések :lol:
Vendég

zöldi katica szedjétek össze magatokat! :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

(((((íGaby))))))))))))9

Bettike! Nekem volt tavaly 60 napos ciklusom:-( és vastag nyh.Kitartás, már meg kell jönnie!

Én is pirit várom és egyre türelmetlenebbül az inszemet..
Ma már mondtam apának én nem bírom tovább, vegyen nekem egy kisbabát :D

Szirom:arra céloztam, amit Miksa mondott a bulin:Snufinak nincs, nekem van baba a pocimban..hááát tévedett :( :( :(

Monyo :( :( honnét vette a doki, hogy terhes voltál? Miből állapította meg? A te tesztedből??????? :evil: Hogyan tovább??????MIt javasolt?

Lili:rég voltál..

SNufi???Csak nem elpazaroltál egy tesztet???????Megmondta Boni, hogy pozitív, de azért LETT NEGA, MERT ROSSZKOR HASZNÁLTAD ÉS ELRONTOTTAD..kis lenke lenke..türelmetlenke..ejnye-bejnye..

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi nekem mán nem is író :cry:
Vendég

Boniboniboniboniboniboniboniboniboni

Egyébként tegnap msn-re is írtam neked, kérdezd csak meg az uradat!!

Skype-ra is felvettelek és sosem vagy fent és vissza sem igazoltál...

Naaa most reklamálj :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

én visszaigazoltam, mondtam is uramnak.

msn t én nem használom , uram, és sógorom, de eltitkolták, én 21 ig dolgoztam tegnap :cry:

de ma integetek hazafelé 1/23 körül :lol:
Vendég

lányok már tegnap este óta göcsölget a hasam :shock:
Vendég

sziasztok.

lili.mitol lehet?nemtudom.

bettike.kovetkezo lepes a stimu.akkor kapok a ciklus masodik feleben progit,hatha sikerul.en egyaltalan nem bizom benne,nekunk csak spontan jott eddig ossze.

szilcsi sajnalom.a nyalkahartyad meg vastagodhat.Nekem 13ik napon volt 9,5mm aztan ket nap mulva mar 12mm lett.szoval,meg barmi lehet.
mennyi a az a sok kicsi tuszo?hany darab van????

g.judit eddig sajnos nem volt pe-d.

Kép
monyo83

szirom,es mivan ha elmegyek mult heten.1 az uh-an nem latszik semmi,mit kezdett volna velem a doki?ad progipotlast mit potyinel,aztan egy het mulva elmegy?az sem lett volna jo.rogton pe utan kell aprogipotlas az meg csak stimus honapban tudom mikor van.

eniko.mivel volt ket pozitiv tesztem,es a mehem is meg van duzzadva feltetelezheto hogy elindult valami.a nyalkahartyam most majdnem 14mm.nem vett vert,hisz ha elis indult valami nem fejlodik.
ez a 3 ik esett az elmult fel evben.

gaby.sajnalom ami az urad es kozted folyik,en nem tudok tanacsot adni.te erzed mit szeretnel.

boni.jo ez a gorbe,csak igy tovabb.
csiken gratula a szep fotohoz,.
babaimi bettinek leirtam a tovabbiakat.

Kép
monyo83

monyo sajnálom, de az orvosodat tényleg időben fel kellene hívnod, vagy ha nem segítőkész, akkor keress másik orvost. biztos csak valami apróságon múlik a boldogságotok. drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön
Vendég

Sziasztok!4
Végre itthon, és végre van munkám!! Tegnap már dolgoztam, párom kicsit el van tőle kettyenve (babaprogram leállítva, de amilyen malackirály vagyok bizti most fog összejönni amikor végre dolgozhatok!) én meg a fellegekben járok! 8 hónap után végre találtam munkát, ezután csak ritkán jövök akkor is leginkább csak olvasni!

Gaby! én is szoktam mérges lenni a páromra, nálunk azért tudja mikor hibázott és meghunyászkodik, mint egy gyerek! Véleményem szerint te is kifogtál egy nagyra nőtt gyereket, gondolom egyke, ha ennyire félre sikerült nevelni (nem nevelni) a szülőknek. A játékgép borzalmas dolog én párom is játszott régebben, de neki telett rá, tőlem gyorsan kikapta az ukászt: ha még egyszer játszik mehet! Azóta talán egyszer játszott, de azt is leszegett fejjel vallotta be.
Nagyon nehéz a férfiakkal, tökéletes nincs mindben van hiba, ugyanúgy mint bennünk nőkben is. Csak rajtunk múlik mennyi hibát tudunk tolerálni és hol a vég!

Valaki aki ismerős EGERSZALÓK-on, egy olyan szállásra lenne szükségem, ami közel van a horgásztóhoz, ha tudnátok segíteni megköszönném.

Kép
klarissza32

klarissza örülök, hogy van munkád! :lol:
Vendég

Purc
remek hír, hogy minden eredmény jó lett :D
nem akarom a kipakolást választani, elmérgesítené a helyzetet :? nem olyan egyszerű a dolog, tulajdonos vagyok a kft-ben is, és szeretném, ha békésen oldódnának meg a dolgok.

Ceniko
persze hogy anyósék is látják a hibáit, anyós általában nekem ad igazat :P ha bejelentkezik msn, akkor beszélek vele, megírtam neki, hogy eltűnt a pénz, és tegnap biztos odament a párom, szóval tud a dologról.

macspacs
hát párom hálistennek nem iszik, csak bagózik :? én azért ezt nem állítanám, hogy a játékgépek rabja :? amikor együtt voltunk Prágában, játszott párszor, igaz én is. Csak gondolom, hogy néha játszik itthon is. Azért nem olyan gáz az a kép :roll: nem tudom, össze vagyok zavarodva :oops: :?

Coca
nincs bicajom, és ezt a tempót nem is bírnám :? :lol:
100 km? :shock:

Szirom
Szépen növeöget pocaklakó :D először én is csak egy foltot láttam, de aztán felfedeztem mit kell látni :P
"Gabi! nem irigyellek. Viszont most már merem mondani, hogy az uram célzott valami ilyesmire a tali után, hogy nem lesz egyszerű eset a te urad... "
no erre kiváncsi lennék, miből jött neki ez a következtetés??? Jó lenne tudni egy pasi véleményét :roll:

babaimadó
lehet anyud is elkezd mérni :P :lol:

szezso
köszike a felajánlást :P hát még meglátjuk mi lesz hétvégéig, de gondoltam rá, hogy hétvégére elmehetnék valamerre. Katica is felajánlotta, hogy mehetek Szegedre is :D

folyt.köv

Kép
gaby25

Bettike
és azt is megmondta, hogy hogy rendeződik majd? :roll:

lili
képzeld, bennem nincs toxoplasma antitest, pedig már 20 éve van cicám :shock: eszem ágában nincs kiköltözni, csak pár nap kéne külön :P

monyó
ez már tuti???? :? :(

Szilcsi
sajnálom :( nekem még sosem néztek ilyet :? lehet késői pé lesz :roll: és rövidebb kicsit a luteális fázis :roll: én is úgy tudtam, hogy 7-8 mm jó :roll:

Kép
gaby25

Áfi
képet kérünk a multifunkciós ülésről :P :wink: Enikő odavolt az állatkertért, mi? Szívesen mentem volna én is, de hát meló van :?

Boniko
de magas az alaphőd :shock: tüzes kiscsajszi vagy :P :lol: szerinted mikor volt pé? 20. nap?

Klarissza
én is azt várnám, hogy ha már vaj van a füle mögött, akkor hunyászkodjon meg :? valószinüleg gyerekkorában is kapott fejmosást, és berögződött a védekezési mechanizmus :?
amúgy nem egyke, van egy húga.

Kép
gaby25

Sziasztok!
Bocsi a tegnap esti hirtelen eltűnésért, de portás néni haza akart menni és fél perc alatt kipaterolt az épületből... :roll:
Köszönöm a biztatásokat, tegnap jól kidühöngtem-sírtam magam, most már jobb, párom szerint nagyon görcsölök a témán. :roll:
Eldöntöttem, hogy késői pé-m lesz, és kész. :D
Monyo, nem mondta, hányat lát, de domináns tüsző egy sem volt. Arra is gondolt, hogy volt már pé, de hő alapján kizárt, mindjárt dobok görbét. Én inkább arra tippelek, hogy még nem volt pé, és még nem is lesz pár napig, kicsit hosszabb lesz a mostani ciklusom.
Gaby, bakker az ilyen esték a legrosszabbak, amikor nem kommunikáltok. Sajnálom, kitartás, majdcsak rendeződik! +++++++

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Szilcsi, ebből szerintem még bármi lehet. Bettike írta, hogy amikor terhes lettem én is voltam tüszőkukkon, nekem 9 mm-eseket látott a doki, viszont én tudtam, hogy már túl vagyok a peteérésen. Mondjuk a dokinak hiába mondtam, nem vette figyelembe és azt mondta tök esélytelen hónap, aztán a kis esélytelen majdnem 23 hetes :lol:

Monyóka, nagyon sajnálom, stimut hány cikluson keresztül lehet csinálni?

Szirom, örülök, hogy szépen növöget a bébi.

Csikken, ti is szépek vagytok.

Purc, nagyon örülök, hogy minden ok a babával. És irigy vagyok hogy a jövő héten megint láthatod. Én a jövő héten akarok időpontot kérni 4d-sre.

Bettike, így az 50 akárhányadik napon kezd normális kinézete lenni a görbédnek :lol: (ha az elejét letakarjuk :lol: )

Kép
Kép
robcsi03

Kép

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?