Jó sokat írtatok, mióta nem kukkoltam be....szerencsére... csak kár, hogy 1-2 nem jó hír is van...
szirom, Örülök, hogy Miksával minden OK!! Drukk a műtéthez!!! Nagyon szépséges az UH-n a DRága!!!
melcsi,
Igen tudom, hogy athizéknak is így sikerült.... Nagyon remélem, hogy nálam is bejön elsőként a baciűzésben, majd akár ....!!!
Gyűjtögesd is a kérdéseidet, és nyugodtan bombázd őket!!! Ne legyél kétségek között!!!
eliza,
Nagyon köszönöm!!! Hogy s mint??
klarissza,
Gratulálok a munkához!!! Remélem jól beválik!!+++++
monyó,
Nagyon sajnálom....
kata,
GRATULÁLOK!!!!!!
Na, ez a bűntetésem, hogy hetekig nem jötem..... Bocsika!!!
Képeket láthatok valahol???
purc,
Hurrrrrrááá-hurrrrráááá!!!
Növekedjetek szépen tovább!!!
coca,
Köszmösz!!! Kipróbálom!!!
Én utálok hosszútávon bicizni...... Nyomja a fenekem az ülés.....
Akkor már inkább sétálok.... Vagy tud valaki valami jó kis kipárnázott fotelszerű ülést????!!! De másra kapható vagyok!!! Na jó bicizésre is, de 10-15 km-nél többet nem bírok....
szilcsi,
Ha a dokinak igaza is van, tényleg csak stressz okazta lehet!! De látod, hogy itt többen mondják, hogy az jó!!!!! Nyugi!!! Tessék próbálkozni!!!!
babaimádó,
Tessék csak rákérdezni telefonon, és mondd meg neki, hogy erre a múltkor nem válaszolt, pedig Téged nagyon aggaszt!!!!
szezsó,
Cocának már leírtam, hogy nem vagyok egy nagy bringás, 10 km kibírok... Ittasan lehet, hogy többet... Majd megyünk a kertek alatt......!!!
áfi,
De jó!!! akkor szupi lehetett!!! Képeket, képeket!!!!!!
csikken,
Azért jól lehet látni - magyarázatod után főleg - a Csöppséget!!!
Gratulálok!!!!!
bonikó,
Nem lehelni kell????!!!!
Én azt teszem amit kérsz.....
Velem semmi különös... Most nyugi van az új munkahelyen, de azért mindjárt nekiállok dolgozni is....
Antibiotikumot ma már nem szedek... Meddig tart, amíg kiürül a szervezetből??? Már lassan próbálkoznunk kell, és nem szeretném, ha esetleg összejönne a baba és ártana neki ez a kemény bogyó!!!