A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szép jó délelőttöt!!!

Jó sokat írtatok, mióta nem kukkoltam be....szerencsére... csak kár, hogy 1-2 nem jó hír is van... :(

szirom, Örülök, hogy Miksával minden OK!! Drukk a műtéthez!!! Nagyon szépséges az UH-n a DRága!!!

melcsi,
Igen tudom, hogy athizéknak is így sikerült.... Nagyon remélem, hogy nálam is bejön elsőként a baciűzésben, majd akár ....!!!
Gyűjtögesd is a kérdéseidet, és nyugodtan bombázd őket!!! Ne legyél kétségek között!!!

eliza,
Nagyon köszönöm!!! Hogy s mint??

klarissza,
Gratulálok a munkához!!! Remélem jól beválik!!+++++

monyó,
Nagyon sajnálom.... :cry: De tényleg meg kellene kérdezni egy másik dokit is erről, hisz nem az első!!!

kata,
:shock: :shock: :shock: :shock:
:oops: :oops: :oops: :oops:
GRATULÁLOK!!!!!!
Na, ez a bűntetésem, hogy hetekig nem jötem..... Bocsika!!!
Képeket láthatok valahol???

purc,
Hurrrrrrááá-hurrrrráááá!!!
Növekedjetek szépen tovább!!!

coca,
Köszmösz!!! Kipróbálom!!!
Én utálok hosszútávon bicizni...... Nyomja a fenekem az ülés..... :oops:
Akkor már inkább sétálok.... Vagy tud valaki valami jó kis kipárnázott fotelszerű ülést????!!! De másra kapható vagyok!!! Na jó bicizésre is, de 10-15 km-nél többet nem bírok....

szilcsi,
Ha a dokinak igaza is van, tényleg csak stressz okazta lehet!! De látod, hogy itt többen mondják, hogy az jó!!!!! Nyugi!!! Tessék próbálkozni!!!!

babaimádó,
Tessék csak rákérdezni telefonon, és mondd meg neki, hogy erre a múltkor nem válaszolt, pedig Téged nagyon aggaszt!!!!

szezsó,
Cocának már leírtam, hogy nem vagyok egy nagy bringás, 10 km kibírok... Ittasan lehet, hogy többet... Majd megyünk a kertek alatt......!!!

áfi,
De jó!!! akkor szupi lehetett!!! Képeket, képeket!!!!!!

csikken,
Azért jól lehet látni - magyarázatod után főleg - a Csöppséget!!!
Gratulálok!!!!!

bonikó,
Nem lehelni kell????!!!!
Én azt teszem amit kérsz.....

Velem semmi különös... Most nyugi van az új munkahelyen, de azért mindjárt nekiállok dolgozni is.... :evil:
Antibiotikumot ma már nem szedek... Meddig tart, amíg kiürül a szervezetből??? Már lassan próbálkoznunk kell, és nem szeretném, ha esetleg összejönne a baba és ártana neki ez a kemény bogyó!!!
mfpan

Szilcsi: valahogy senki nem akarja értelmezni a "kevés szabad hasűri folyadékot" a leleteden…én még mindig fenntartom, hogy ez alapján megvolt a pé-d, de még nem olyan rég (24 órán belül felszívódik ez a folyadék, ami a tüszőrepedés után keletkezik…) Az én leletemre is ezt szokták írni (pontosabban: kevés szabad folyadék a Douglasben) és ez utal a tüszőrepedés megtörténtére…
(Douglas üreg a hasüreg azon része, ami a hüvely felső szélével érintkezik…)
Persze lehet, hogy nincs igazam, de szerintem ennek a folyadéknak jelentősége van... :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Képek az állatkertből:
(és majd a multi hiper szuper babacsodáról is, csak arról készíteni kell)
Kép
Kisteve:
Kép
Fóka:
Kép
Orrszarvú:
Kép
Prérikutya:
Kép
Teknős:
Kép
Vendég

mfpan leheld,leheld :oops:
Vendég

áfi jók képek! jó, hogy odaírtad mi micsoda, mert különben összekevertük volna :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

boniko,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ok!! Akkor lehelem!!!!!

áfi,
Bocsáss meg de az első képecske magyarázatát lehagytad!!!!!!
Kőteknőcöt lovagló Kistündér!!!!
Így teljes!! Köszönjük szépen az virtuális állatkerti sétát!!! Édi vagy!!!
mfpan

Áfi
jó képek :D

Panni
"Kőteknőcöt lovagló Kistündér!!!! "
ez jó :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Babacsoda képei:
(ez mind ugyanaz az eszköz, egy babahordozó és biztonsági autósülés, amit kerekes, és kerék nélküli vázra lehet pattintani)
kerekes váz+hordozó:
Kép
babakocsi lábzsákkal:
Kép
babafotel:
Kép
etetőszék:
Kép

és van hozzá esővédő is.
Vendég

Szezso! Nem kell ezt érteni, mert megszavazok magamnak egy "csodapét"! :lol:

Boniko! Nekem ha van pé-m akkor mindig ilyen szép magasan van!

Robcsi! Én is úgy nézem, letakarva! :lol:

Áfi! Köszönjük a képeket! :lol:

Szilcsi! Ugye-ugye! Te is úgy jártál, mint én! Pont akkor nem mérted, mikor kellett volna! :lol:

Kép
bettike
Eger

Áfi
ez naggyon jó, tetszik :D ami nekünk van, az nem ilyen fekvős, hanem már ülős, Gabika 8 hónapos volt, mikor azzal furikáztuk a popsiját :wink: majd lefotózom és megmutizom. :wink:

Kép
gaby25

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((szilcsi)))))))))))))))))))))))))))))))))))

mfpan köszi :lol:
Vendég

ja gaby hogy tüzes vagyok é azt Uram mondhatná meg :wink:

áfi nagyon tuti ez a kocsi :lol:
Vendég

Boniko
amikor kicsit iszogatott, és szóba jött a tűz mellett a téma, elkotyogott olyat, hogy ügyes vagy :P :oops: lehet nem vette észre nem csak pasik ülnek ott :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

gabyyy ! ugye ez nem igaz? :oops:
Vendég

Bonika,
HAHAHAHAHAHAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bettike, szerinted pont aznap lehetett pé??? Az nagyon korai lenne, nem? És nem is volt előtte esés... Nem tudom, sztem nem volt még pé, én arra szavazok, hogy ezután lesz valamikor...
Szezso, köszi az infót! Viszont ha neked meg Bettikének igaza lesz, akkor kidobom a hőmérőt, mert nem műxik rendesen. :D
Áfi, jók a képek! Tök jó ez a multicsoda!

Szirom, bocsi, akartam már írni, hogy nagyon édes a pöttömkéd!
Csikken, a tiéd is, és ahhoz képest, hogy telefonos kép, nagyon szép!

Kép
szilcsi

Szilcsi! Jaj nem úgy értettem, hogy már lehet, hogy volt pé-d, hanem arra akartam célozni, hogy ha az a két mérés is benne lenne, akkor lehet, hogy egyértelműbb lenne a dolog! Csak az a sok lenne ne lenne! :lol:

Kép
bettike
Eger

boniko, gaby,
:shock: :shock: :shock: :shock:
:D :D :D :D :D :D :D :D
Cukik vagytok!!!!!
mfpan

Mfpan! Látom már gyakrabban tudsz jönni! :lol:

Klarissza! Ha te mondod, akkor örülök a munkádnak! :lol: Remélem sokáig ott maradsz, de közben gyorsan GYES-re mész és jól érzed magad, jó munkahely lesz!

Kép
bettike
Eger

Ma sem kommunikáltunk még zurammal, be van jelentkezve msn ő is, de nem klikkel rám, még ő van megsértődve? :shock: :evil: lehet nem jön meg az esze :roll: :?

Kép
gaby25

Bettike, oké, így már világos. :D Szezso szerint már volt pé, szerintem nem, lehet szavazni! :lol:
Panni, nemtom, meddig tarthat az antibogyó hatása, de még van pér napod a pé-ig, sztem addigra biztosan kiürül!

Kép
szilcsi

Gaby :( ez nem jó. De ha nem jön meg az esze, akkor nincs választásod. Inkább most, mint egy gyerekkel később!

Kép
szilcsi

gaby :cry: még ő van megbántódva? bár tegnap este te nem beszéltél vele, biztos azért :?:

panni antibiotikumügyben nem tok tanácsot adni :cry:

szilcsi még nem tok szavazni, majd 1-2 nap múlva
Vendég

Sziasztok!!!

Áfi, nekünk töktöktök ugyanilyen kerekes hordozónk van, még a mintája színe is dettó ilyen :lol: Annyi, hogy van egy + adapter hozzá. Szééééép :) Én már alig várom, hogy kibújjon a belevaló... :lol: Enikő tünci az képen :wink: Az állatok is édesek!

Gaby: És tegnap egész este egy árva kukkot sem szóltatok egymáshoz???? Hogy a fenébe lehet azt kibírni?????? :shock: Agyaltál a dolgon? Hogy mi legyen????

Szilcsi: Hát nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most majd veled. A hormoneredményeidre is meg úgy egyébként... Drukkolok++++++++++++++++++++

Viola nem akar aludni, de muszáj lenne, mert fél 4re megyünk a fejlesztőbe, ha nem alszik, nem fog együttműködni a gyógypedagógussal :evil: Nyekeregni fog, a fáradtságtól...és persze ha ő nem alszik, Bogi se bír, mivel feszt dumál ez a kis ördögfióka.... :lol: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jajj csajok, bocs hogy itt, de kaptuk ezt a játékot, de nekünk már van ilyenünk, így erre nincs szükségünk, viszont vennék az árán olyat amire van :D A lányaim nagyon szerették amikor kicsik voltak.

Vadi új, dobozában van,kibontva sem volt.
A kiságyra lehet akasztani, a falra, menyezetre vetít a sötétben, zenél, vannak rajta ilyen mindenféle kütyük amiket lehet huzigálni, csavargatni, csörgők...stb
Nagyon klassz kis játék :wink:

4500 ft-ot szeretnék érte.

Kép

Ha valakit érdekel, küldjön privit :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
hát én pancsi után lefeküdtem aludni a nagyszobában, gondolom felpaprikázta, hogy nem engedtem be a fürdőbe és nem beszéltem vele, így utána már nem is próbálkozott. De muszály észrevetetni vele, hogy ez most más mint eddig, mert máskor mikor vitáztunk másnap elsimítottuk. Most bekeményítettem, vegye észre magát, hogy ez így nem megy.
Azon gondolkodtam, ha lemennék Katicához hétvégére, talizhatnánk és csajozhatnék :P ha ráértek :wink: Szilcsivel is talizhatnék :P Szegedi mini találkozó :wink:

Kép
gaby25

lányok most megyek haza, asszem lefexem, mert elkapott az álomkór, már gondolkodni senem tudok.

majd még jöszök később :lol:
Vendég

ÜDV.:

Szirom, örülök, hogy minden ok Miksával és Picurral is!

Monyó: :cry:

Purc: gratu!

Gaby: az ERŐ legyen Veled!

Macspacs, mi a szakmád?

Áfi: hiper-super a babkocsi!

Szezso: miért nem most lesz melír?

Klarissza: ezek szerint lemaradtam???? Te kaptad meg a hőn áhitott melót? Gratu!!!

Szilcsi: képek? Vagy Te tettél fel 10et? (Annyival van több most, mint pár napja)

Rólam: 1. cn (tickerem is javítom mindjárt) Fránya Miki megtalált megint! De ez volt az utolsó látogatása nálam! Ez lesz az mi hónapunk!!!!!!! (na, tegnap este még nem voltam ám ilyen pozitív)

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Jó rég voltam már, sajnos nem tudlak követni már titeket, néha benézek, de nagyon nem vagyok képben.

Csak azért jöttem, hátha valakit érdekel mi van velünk :) ma voltunk 18 hetes uh-n, minden ok, megmutatta azt is hogy kukis :)

judis

snufi :cry: pedig annyira drukkoltam, de legyen ez a ciklus a tziétek is!
Vendég

gaby a ferjed tudja mit varsz el tole?vagy csak ugy fogtad magad es nem szolsz hozza,
te mit varsz el a ferjedtol?

Kép
monyo83

judis!
gratula, remélem jól vagytok :lol:
Vendég

Judis
persze, érdekel :D gratula a kis kukachoz :P hányingeres időszak elmúlt? vagy nem is volt?

Kép
gaby25

Sziasztok!
Ma szörnyű napom van a munkahelyemen, főnök és meló hegyek :cry: :cry: .
Gyors elolvasom kivel mi zu.
Pusssssssssssz

Kép
macspacs

Judis, gratula a kis tököshöz :D

Snufi, ez az csak pozitívan! (azért én nagyon sajnálom)

Áfi, nagyon tuti ez a babaszerkezet :D

Réka az állatkertben:
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Snufi: jaj de kár, hogy első cn. :-( azért a babzsákfotelt (vagy mit..) ne dobjátok ki :wink: május végéig még 3 pé belefér :-D
Azért nem lesz most melír, mert ezt már akkor el kellett volna döntenem, mikor bejelentkeztem, azaz 2 hónapja (nagyon be van táblázva) :-D így a következő alkalomra marad…

Klarissza: gratula az új munkádhoz!

Judis: neked meg a kiscsávóhoz :wink: nagyon fiús lesz ez a topik… :-D

Gaby: szóval Szeged :evil: megjegyeztem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na csak azért is voltam egyet fagyizni! :lol:

Snufi! :cry: Ez szemétség! MIKIT AKAROM IDE DE IZIBE! :twisted:

Most mondjátok azt, hogy nem szar az élet! Aki mikit akar annak sza.ik jönni, aki nem akarja annak feszt ott van! :?

Judis! Gratula a fiúhoz! Hihetetlen, de tiszta fiús topic mégis csak! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso
még nem biztos ám :oops: ne hari :oops: csak ott több mindenki is van, és szeretnék csajozni Ceni lányaival :P de ha nem javul a helyzet apával, másik hétvégén Szombathelyre megyek :P

Monyó
persze hogy tudja mi az elvárás, nem egyszer átbeszéltük mi ezt nyugodtan is, akkor úgy néz ki mint aki megérti, és igazam van meg mi egyéb, aztán mégsem sok változás van

Kép
gaby25

gaby most ne haragudj de ha te elhiszed azt hogy meg fog valtozni akkor naiv vagy.
ilyen idosen az ember nem nagyon valtozik meg.
ket lehetoseged van.vagy elhagyod vagy megbekelsz azzal hogy o ilyen es kesz.en megbekeltem, a ferjemmel es azota jol megvagyunk.
at kell gondolnod azt hogy tudsz e igy vele elni,elfogadni ot olyannak amilyen.

Kép
monyo83

köszi a gratulákat!

gaby! volt hányingeres időszak, elég kemény volt a 12. hétig, utána csökkent, most már ok. múlt héten volt egy riasztás, kicsit bevéreztem, sokat kell pihennem, de amúgy minden ok.

judis

De fasza csaj vagyok....!
Írok-írok, egyszer csak belerúgtama gépbe, ami az asztal alatt van, persze pont a Reset gombra..... Kezdhetek újra lecsózni...
Már csak azt remélem, hogy a munkámat - amit ma megcsináltam - sikerült elmentenem!!! Különben :twisted: :P :twisted: :P :twisted: :P = MEGŐRÜLÖK!

ceniko,
Ígérem, ha ebben a hónapban összejön a baba én megveszem!!!! Akár többír is!!! :wink:
Nagyon szép!!
A Csajszikáknak nincs kedvük a délutáni szunyókáláshoz..... :roll:

boniko,
No problem, Kedves!!

szilcsi,
Én is így gondolom..... Remélhetőleg min. 5 nap pé-ig, addig csak kiürül!!!
Szerintem is lesz.... De én nem értek ezekhez a .... folyadék dologhoz...

bettike,
Senki nincs itt!!! Ezért munka helyett most netezek!!!! Ha majd itt lesz valami "nagykutya", akkor mint a kisangyal melózok!!! :wink:

judis,
Nagyon örülök, hogy minden OK!!! Tessék pihenni!!! Pusssz!
mfpan

Snufi
fránya pirije :evil: :twisted:

Robcsi
nagyon ari Réka az állatkertben :P

Monyó
hát azzal nem tudok megbékélni, hogy legyező van a csekkekből, és nem érdekli. Azzal megbékélek hogy horkol, még azzal is megbékélnék, ha napi 10-15 szálat elszív, ha telik rá, sok mindennel meg lehet békélni, de ez nem olyan, és igenis fel kell nőnie, a szülei nem lesznek már sokáig a háta mögött. FEL KELL FOGNIA ÉSSZEL!!! El tudom fogadni olyannak amilyen, de az anygi biztonságunkat ne kockáztassa

Kép
gaby25

Gaby, Katica, Ceni, szegedi minitaliban benne vagyok! Bár a hétvégéket mi kettesben töltjük általában de páromnak most sok munkája van, amíg ő dolgozik, addig én majd talizok! :D

Kép
szilcsi

Panni
én is jártam már így, a cd gomb helyett a kikapcs gombot nyomtam meg :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Szilcsi
na, ez jó hír :P :wink: megmutatjátok nekem a várost :D

Ceniko
neked mikor derül ki, hogy otthon lesztek e?

Kép
gaby25

Katica
párod biztos nem bánná, ha odapofátlankodnék hétvégére? :roll: :oops:

Kép
gaby25

gaby es ha egy darabig kulonkasszan lenetek,a haz koltsegeit pedig felezitek?
nalunk azon van a vita hogy nagyon smuzig vagyok :oops:
lassan szakadt ruhakba jarok mert sajnalom a penzt ruhara,mindenre.

Kép
monyo83

jaj tenyleg.

snufi, :( 1 cn :lol: pozitiv hozzaallas

judis gratula a fiucskahoz:)

Kép
monyo83

monyó
hát nincs közös számlánk most sem, minden hónapban kéne adnia "konyhapénzt", máshol is ez szokás. Most hol tud adni hol nem, mindig azt hozza fel, hogy ki lett fizetve a kocsi abból a pénzből, amit a szüleitől kapott "örökség"-et, és megvette a fotós felszerelést, videókamerát, kifizette az ülőgarnitúrát. (no persze erre igényt is tartana ha menne) Ha nem okozna gondot a havi költségek fedezése, akkor biztos nem is jártatnám a számat.

Kép
gaby25

Főnök lelépett úgyhogy jöhet a babanet :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilcsi, csatlakozom Szezsó véleményéhez a hasüri folyadékkal kapcs. Egyszer nekem is csak azt látta a doki, és azt mondta hogy épp csak túl vagyok a pé-n.....
Áfi, Nagyon klassz képeket csináltál, a teknőcös a legédibb!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a hiper szuper baba-kocsi-etetőszék csoda nagyon praktikus, nagyom tetszik!!! :wink:
Bettike: Én a csodapé-re szavazok. :lol: :lol: :lol: Irigyellek a fagyi miatt, Imádom, de a mormonok miatti súlyfelesleg miatt most sajna le kell mondanom az efféle élvezetekről.... :cry: :cry:
Klarissza, Üdv a dolgozó nők klubbjában! Sok sikert kívánok! :lol: :lol:
Judis, szuper hogy minden rendben, pihizz nagyon sokat és vigyázz a kis fütyisre!
Ceni, ha most sikerül a baby project és túllépem a 12. hetet, lecsapok a játékra. Persze ha addig nem veszi meg senki. :lol: :lol:
Megkérdezhetem hogy mi ez a fejlesztő dolog? Ilyen ről még nem is hallottam. :shock: Ovi féle?
Snufi, sajnálom hogy ez a Fránya miki Bettike helyett hozzád kopogtatott! nagyon drukkolok a következő hónaphoz. A szakmám project manager, nyerőgépeket találunk ki és dobunk a piacra.
Egy Szegedi taliban én is nagyon benne lennék, ha már az Áfis buliról úgyis lemaradtam :cry: :cry: :cry: . Sajnos most hétégén BP-en leszünk, az épülő pecónkba kell csempét, fürdőszobabútort, világítótesteket stb.... nézni. Tökre le vagyunk mindennel maradva ez a babaproject miatt.
Velem egyébként semmi különös, csak boszantó dolgok történtek:
a homlokom olyan ragyás lett, mint még életemben soha. (Tuter a sok mormontól.) Görcsöl a pocim.. :cry: :cry: .

Kép
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?