A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabi!

Kép
Én a Luverist, és puregont szúrtam, és elvileg most is azzal kellene mennem...Akkor csak a deca az ami nagyon drága....De kibírható!!!
Vendég

Tudjátok az a szőrnyű,hogy én tudom a nagykerárát és felháborító mennyi hasznot ráraknak a patikába!
Zsókuci keress másik patikát,mert ez iszonyú drága!!!!!!!!!

Kriszti
Mi is ezen dilemmázunk!Én azt hiszem még megcsinálom az utolsó két inszemet és majd csak szeptemberben állunk neki a lombiknak ha szükség lesz rá!(de nem lesz)És ha van mind a kettőre pénzetek szerintem mennjetek nyugodt szívvel!ha ikrek lesznek úgysem lesz rá pénzetek egy darabig!
gabicsibe

Nyunyi
Wiegandt doki egy tünemény!Meleg szívvel ajánlom!

Lippa
Hát azért tegnap nem voltam ilyen hős,sirdogáltam egy kicsit.De míg van lehetőségem nem szabad elkeserednem!
gabicsibe

Gabi!
Ugyan én csak este nézem meg a nagykerárat, ha a doki megengedi....De ha tényleg ekkora támogatottság van rajta(70 %), akkor azt kell mondjam, kevesebb lesz, mint a tavalyi próbálkozásunk(az 250 volt)...Most is annyira gyűjtünk, és lazán belefér egy kis nyaralás...Csak akkor az időpont tolódik 2 hónapot, ha megyünk nyaralni!!! :roll: És már türelmetlen vagyok!Már szúrnám magam!!! :lol: :lol:

Igazad van, csináld meg amíg lehet, hisz minden lehetőséget ki kell használni...Sok baba születik inszemből is...! :wink: És tuti, az egyik a tietek lesz!!!
Vendég

Kriszti78!!
32 leszek júniusban!!
Nekem maradt 3db Decapeptylem.Ha érdekel valakit.
Ahol a legolcsóbb annyiért átadom!!!!
Orgalutránom is van 3db
Vendég

Benszi!
Épp most nézegettem a megmaradt lombik gyógyszereket...és van az egyik lánynak 15...1000 ft/db-ért adja!Én gondolkodom rajta, hisz 2008 decemberéíg jó! És nekem is van 2, és már csak 11 kell hozzá...És nem negyven akárhányezer lenne, csak mondjuk 30! Nem mindegy!!!

Átbeszéljük, mikor is indulunk, aztán lehet engem érdekel!!! :wink:
Korodat köszike!

Jézusom!!!Ennyi az idő!!!Most harangoznak...Rohanok edzeni, fél 1-re igértem!!Kb. 3 körül jövök!
Addig is írjatok sokat!!! :lol:
Vendég

kriszti78!
Én sem keresni akarok rajta.
Amikor kell szólsz!!
Vendég

Lexi!
Irtam pü-t!
nikó

Kriszti 32 leszek most áprilisban :oops: !Nehéz a döntés,hogy nyaralás vagy BMC lehet,hogy én is a BMC-t választanám elsőnek.
Aztán ha sikerült (már pedid fog,tudod nálunk is a második volt a nyerő :lol: :wink: )utó szezonban még mindig elmehettek.Mert igaza van Gabinak,utána ikrek mellett nehéz lesz :roll: :D !

Gabi amikor 18 hetes UH-ra mentem,volt ott egy kismama hatalmas pocakkal akinek inszemes ikrei voltak!!!Úgyhogy ne adjátok fel,sikerülni fog!

Timy remélem már minimum két kis blasztó ott van a pocakodban!

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Sziasztok!

Lányok, köszönök mindenkinek mindent:)

Lukrécia, akkor azért voltál olyan ismerős!!!!!De te honnan ismertél fel? és miért nem szóltál akkor, hogy te vagy az?

tényleg szimpi vagy :wink:

Kép
numato

Lippa
Köszi,hogy megosztottad velem ezt az esetet,mert már kezdtem nem hinni az inszemben.lassan hum-buknak fogom tartani az egészet!
gabicsibe

Kriszti :!:

Megyünk holnap este Dunaújvárosba :lol: Cotton Club Singers koncertre :wink:

Judit

jucicuki

70 %-os támogatottságú hormonkészítmények
Ahogy már az elmúlt héten is írtuk, egyes hormonkészítmények a 25 %-os támogatási kategóriából átkerültek a 70 %-os kategóriába.

Legújabb információink szerint 2007. április 16-tól érvényesek az új árak.

Az árcsökkenéssel érintett gyógyszerek a következők:

"Az emelt indikációhoz kötött támogatási kategóriába tartozó betegségcsoportok, indikációs területek és a felírásra jogosultak köre

Emelt, indikációhoz kötött támogatással rendelheti
Eü 70 százalékos támogatási kategória

Bizonyítottan meddő nők in vitro fertilizációs kezeléséhez a meddőség kezelésére kijelölt intézmény szülész-nőgyógyász szakorvosa az alábbi gyógyszereket*:

GONAL-F 75 NE (5.5 MCG) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ/POR TART. INJ. ÜVEG
GONAL-F 300 NE/0.5 ML (22 MIKROGRAMM/0.5 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖT INJEKCIÓS TOLLBAN
GONAL-F 450 NE/0.75 ML (33 MIKROGRAMM/0.75 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN
GONAL-F 900 NE/1.5 ML (66 MIKROGRAMM/1.5 ML) OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRE TÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN
LUVERIS 75 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ
OVITRELLE 250 MIKROGRAMM/0.5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN
MENOPUR injekció 10 porampulla+10 oldószerampulla
MENOPUR injekció 5 porampulla+5 oldószer ampulla
PUREGON 300 NE/0.36ML OLDATOS INJEKCIÓ/ÜVEG 1patron+6tű
FOSTIMON HP 75 NE POR INJEKCIÓ-HOZ 1 porampulla
FOSTIMON HP 75 NE POR INJEKCIÓ-HOZ 10 porampulla
MERIONAL 75 NE POR INJEKCIÓHOZ 10x
MERIONAL 75 NE POR INJEKCIÓHOZ 1x"
csibe32

Szerintetek akinek ápr. 16 elött irják fel a gyógyszert és 16-a után váltja ki kedvezményes árat fizeti majd?

csibe
csibe32

Csibe
Már megelőztelek az előző oldalon bocsi :oops:
Az új árat kell fizetni,mert az alapján számláznak ami a gépben van!
gabicsibe

Csibe32

Szerintem az is számít,mikor írták fel....

Gabi

Hogy jobb kedvre derítselek,a közvetlen szomszédomban egy angyali kislány szintén inszemes baba

Numa!

Hát azért mert elmentél és akkor elgondolkodtam,hogy talán Te voltál?Erre látom itthon,hogy kérdezgetik a csajok mi volt veled,na akkor már tuti volt hogy veled taliztam!Nem tudtam,hogy jössz!!!Hát amilyen lüttyőke vagyok még meséltem is neked saját magadról.... :? Hú,tényleg gáz....Fogjuk rá,hogy már nagyon izgultam és azért voltam ilyen béna.....Amúgy meg a képedre nem nagyon hasonlítasz.... :wink: Mentségemre talán ennyit tudok még felhozni... :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek
lukrécia

Gabicsibe, nem néztem vissza bocsi :oops:. Azért kérdezem, hogy mennyit kell fizetni, mert nekem csüt. irják fel a gyógyszereket, és hétfön már adnom kéne, akkor leszek a 21. napon. Pontosabban azt olvastam, hogy 21. napon szokás kezdeni, de ha valakinek nem 28 napos a ciklusa, hanem 30, akkor nem változik a kezdés időpontja?

csibe
csibe32

Sziasztok!
Gabicsibe, nagyon sajnálom :(

A gyógyszerlistának örülök! Ebből mi a Puregon-t és a Merional-t használtuk. Kár, hogy a Decapeptyl-re nem vonatkozik. Mindegy...

Timy, Babyka! és akinek még kell: Nagyon szorítok!
süni76

Szűcs dokival én is meg vagyok elégedve! Nekik is lehet rossz napjuk. Ha látom rajta, hogy rosszabb kedvű, akkor nem fárasztom, nem rabolom az idejét, de ha jókedvű, akkor lehet vele picit többet beszélgetni.

Zeke dokihoz volt még 1x szerencsém. Akkor jó passzba volt... :)
süni76

Szia Gabicsibe!

Wiegandt dokihoz jársz?
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi!
Ezt egy szóval nem mondtam...Csak viszonyításképpen, hogy mennyiért áruld, ha nekem nem kell...Ugye nem értetted félre???? :roll:
Vendég

Juci!
Igen???És hol lesz??? :oops: :oops: Annyira nem vagyok képben a dunaújvárosi élettel..... :oops: :oops: Nem járunk sehova! Szabadtéri???
Ha igen, elnézek majd arra(feltéve ha tudom merre van, de nagyon jó térképeim vannak) :lol: :lol: , és legalább megismerhetlek benneteket...Persze csak ha lesz időtök!!! :wink: :lol: És hátha Lexi és Estrella is ráérne.... :wink:

Most jöttem haza az edzésből, hulla vagyok, sikerült 1 óra 50 percet edzeni....Remélem lesz látható eredméyne(sztem már van) :lol:
Mielőtt megyek éjszakára, dobok egy új táblát!!
Vendég

Nyunyi
Igen hozzá!Mit szeretnél tudni?
gabicsibe

Cím: Szabad a Szving! Országos Leánybemutató Turné
Dátum: 2007. április 12.
Időpont: 19 óra 00 perc
Helyszín: Dunaújváros, Kamaraszínház és Művészetek Háza
Ismertetés: Elindul a várva-várt Országos Leánybemutató turnéjára a megújult Cotton Club Singers!

Helyszín: . Dunaújváros, Kamaraszínház és Művészetek Háza (2400 Dunaújváros, Bartók tér 1.)

Dátum: 2007 április 12, 19.00

jucicuki

Gabicsibe

Sajnálom, hogy ez most nem jött össze, majd a következő :!: :!: :!:
Köszi az infót a támogatott gyógyszerekről. Akkor mi már 70 %-osan kapjuk. ( Igaz ápr. 17-én lesz az első konzultációnk.) Nem kell anyira veszetűl gyűjtenünk a pénzt az akcióhoz. Valaki itt irta, hogy "a piszkos anyagiak". Ez sajnos ránk is vonatkozik.
Köszi
Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

[quote="kriszti78"]B írta:kriszti78enszi!
Ezt egy szóval nem mondtam...Csak viszonyításképpen, hogy mennyiért áruld, ha nekem nem kell...Ugye nem értetted félre???? :roll:

Kriszti78!
Semmit nem értettem félre!!!Én köszönöm az infót!!!
Vendég

Gabicsibe
hajrá a következő :oops: :oops: :oops:

Kriszti
én még elmennék a helyedbe nyaralni,hogy a beültinél friss legyél és üde,utána viszont már nem mennék :oops: :oops: én ha egyszer összejön végre,a seggemen maradok egy darabig :oops: :oops: igy hogy a pénzbe belefér ez is az is.... :lol: :lol: köszi amiket küldtél :lol: :lol:

Timy
biztos már többen vagytok,remélem az urad megirja nekünk mennyit kaptál vissza :lol: :lol: drukkolok :lol: :lol:

bibar

Benszi!
Akkor jól van!!!! :wink: :lol: Már kezdtem aggódni!!!! :oops: :lol: Néha mondok olyan dolgokat, amiket félreértenek....
Én a családinet.hu-n szoktam nézelődni, a tavalyinál is ott vettem olcsóbban!És a noklapja.hu-n is van megmaradt lombik gyógyszerek topik...Dobd fel valahova, hátha....

Én nagyon vacilálok!!!!Lehet tényleg nyaralni kellene menni, az a 2 hónap ide vagy oda, már nem oszt nem szoroz!!!

Timy???????

Erika!
Úgy örülök!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Juci!
Azt még én is tudom, merre van!!! :oops: Arra tévedtem el!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti78!
Köszi az ötletet!!
Lehet,hogy jót teszel azzal,ha kiszellőzteted magad és újult erővel és lélekkel neki esel a következő menetnek!!!
Vendég

Baby,Madrin???????
Vendég

Gabicsibe!

Szóval azt mondod jó fej a doki!Hát akkor hozzá megyek én is!Sajnálom hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry: Hanyadik próbálkozásotok volt?Lombik volt?
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Itt vagyok már, csak főztem egy kicsit és adtam a férjemnek enni:)
Minden ok eddig, remélem ezután is!! Hétfőn megyek 10-11 óra között, beültire, ha lesz mit:) Tudom,miért ne lenne!?:)
Jó sokat írtatok, majd visszaolvasom, csak most jön a férjem dolgozni:(
Pénteken elutazik jó messzire és majd csak két hét múlva jön haza, egyedül hagy engem, a prüntyőkémmel a hasamban:( Remélem majd jó hírrel várjuk haza:) Úgyhogy akkor jó sokat fogok írogatni, szerintem:) Csak ti lesztek nekem:)
baby.81

Szia Nyunyi?
Te meg 82-es vagy? A születési éved?
baby.81

Jaj, mindig eszembe jut valami:)
Timy,
neked ma volt a beültetés? És jól vagytok?
Most olvasgatok egy kicsit, engedélyezték:)
baby.81

Szia Baby81!

Igen 82 es születésü vagyok!
Gondolom te meg 81 es!Hol tartasz ?Én még nagyon az elején vagyok!
nyunyi82
Békéscsaba

Most olvastam,
Süni, a válasz
nem volt vészes, amikor megjött a múltkori fagyis után! És nem is volt annyira sok!
Kismamák hogy vagytok, már olyan jó sokan vagytok????
baby.81

Nyunyi,
igen én 81-es vagyok:) Májusban leszek 26:)
Mi túl vagyunk, egy sikertelen fagyis blasztós beültetésen, most is az lesz hétfőn! Csak az a gondom, hogy most már csak egy van:( De hátha pont ez marad meg:) Na, meg a férjem sem tud jelen lenni!
S ti, hogy is álltok?
baby.81

Babay81!
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Babay81!

Mi nem rég keztük a kivízsgálásokat,már csak a hsg-t kell megcsinálni ,elvileg jővő héten vagy utána való héten megcsinálják és meglátjuk mi lesz!Idáig elvileg minden leletünk jó,márcsak a hsg van !Szóval hétfőn lesz a nagy nap!Izgulsz már nagyon gondolom!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
annyira nem izgulok, mert már egyszer átestem rajta, attól egy kicsit izgulok, hogy feléled-e az az egyecském?!:) De remélem,mert ő is blasztó volt!
A hsg, az király, nekem is ott csinálták a BMC-ben, nem egy kellemes dolog, nagyon féltem tőle! De kibírható:) Olyan téren minden ok, nálunk "apabaj" van:(
Te kihez jársz, KOncz?
baby.81

Akkor íme atábla:
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem Timy eredményét jól következettem ki....

Baby! TÉged nem írtalak be!!!!! :wink:

Szép estét, majd jövök!!!
Vendég

Babay81!

Én most az Újvári Elemérhez járok amig nem találok ott egy másikat,mert az Újvári doki nem csinál beavatkozásokat!Valószínű hogy a Wiegandt-hoz fogok menni!Én is tartok a hsg től mesél el ,hogy mi fog velem történni!!! :shock: :shock: :shock:
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti

Köszi!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Lányok, ti a stimu alatt végig dolgoztatok?

csibe
csibe32

Csibe32!

Én nekem rövid protokolom volt és azalatt nem dolgoztam!
Nem lehet annyi szabit kivenni!
Vendég

Benszi, és mi szerint döntötték el, hogy milyen protokollt csináljanak nálad?
csibe32

Lányok!

Mára elköszönök,legyetek jók!Szép estét mindenkinek!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

A tegnapi vérvételem megvolt, reggel 6kor már ott kornyadoztunk a párommal és így mi lehettünk az elsők..ők mintát adott engem meg csapotak a 20. napi vérv miatt...nem tudjátok, hogy a progiszint mérés hány nap alatt van meg?csak mert nekem az utolsó most pénteken lesz és aztán a várva vár konzultáció Zeke dokival!Már alig váro, hogy láthassam :lol: na de viccet félretéve jó lenne nekem már a jövő hét konzi miatt, mert így éppen elcsípnénk a következő hónap elejét...
viszont most bogarat ültettetek a fülembe...stimu alatt milyen sűrűn kell vizsgálatokra járni és mennyi idő alatt végez az ember lánya?csak mert én sajnos tanár vagyok,és hát ugye nálunk fixek a szabik nem lehet 1-1 napot kivenni...reggel még csak csak el tudom intézni a dolgokat feltűnés nélkül, de másképp nem tudom hogy lenne...a suliban nem tudják, hogy ide járunk...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
hááát ezt reggel nem tudod elintézni :oops: :oops: stimu alatt többször van vérvétel,olyankor meg kell várni az eredményt,ami kb 12-1 ora körül van :oops: :oops: aznap én sem tudok menni dolgozni,és ez elég sürü :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?