A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

oh jaj....akkor nem tudom mit fogok tenni...ráadásul ugye egyre sűrűsödnek a benti dologok, na de ezen majd a konzi után töprengek, miután megtudom az ítéletet...nem szívesen halasztanám nyárig, így is annyi idő eltelt már...
köszönöm szépen a gyors választ!! :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

[quote="csibe32"]B írta:csibe32enszi, és mi szerint döntötték el, hogy milyen protokollt csináljanak nálad?

Csibe!
Nekem a Zeke döntötte el,mert ez már a 3.protokolom volt!!
Már próbálkozott mindennel!!
Vendég

Sziasztok BMC-s lányok!

Szilva vagyok a Megint megjött topicból.
Én is a BMC-be járok, és maradt gyógyszerem.
Van Decapeptyl-em 17 db, és 5 doboz Luveris.
Ha valaki esetleg érdeklődne a szurik iránt, írjon privit nekem!

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok :P

Kép
Kép
szilva069

Rááltam a mérlegre szörnyűlködve láttam, hogy egyszerűen repülnek rám a kilók. Hormonok nélkül, mi lesz velem, ha majd szurkálom magamat :( . Nézegetem a diétákat, mivel majd fehérje dúsan kell étkezni, lehet, hogy norbi féle diétát kéne megpróbálnom.

csibe
csibe32

Nyunyi

Nekem ez volt a 4.inszem és már is megyek a következőre.Wiegandt doki nagyon kedves!Kérdezz tőle bátran.Ha sokan vannak és siet csak azt veszed észre,hogy már kint vagy ezért ne lepődj meg!Ha valamit elfejtek megkérdezni a lányokat szoktam faggatni,de ha ők sem tudnak válaszolni marad a cetli és a következő alkalom.Ja és az inszemek alatt mindíg poénkodik,oldja a hangulatot.
hsg-vel kapcsolatban nem tudok segíteni,mert nekem nem itt csinálták és nekem altatásban történt.

Babyke
Örülök,hogy meg lesz a beülti hétfőn.Viszont szomorú vagyok,mert nem tudunk találkozni :cry: Én pénteken megyek.
gabicsibe

Réka
Hát igen ezek a beavatkozások nem gyeztethetőek össze a munkával.Nekem is minden egyes alkalommal szabit kell kivennem.Eddig egyszer sikerült onnan beérnem a mh-emre!

Csibe
A mérleget úgy dugd el,hogy ne is találd meg egy darabig,mert a szuriktól még pluszba jönnek.Én az utolsó mérésnél(ami egy hónapja volt)leszédültem róla és nem is állok rá azóta :?
gabicsibe

Pfúúú mennyit írtatok.

Kriszti:
Én ugyanúgy vagyok, mint Te, mert már én is mennék a BMC-be, de azért egy Spanyol utat nem hagyok ki, pláne hogy ilyen kedvező az ára. Az az 1-2 hónap meg már tényleg nem számít. És így talán lesz egy kis esély arra, hogy együtt szüljünk. :) És már látom várod a szurizást is, na akkor majd duplán adhatod, mert nekem is kell, tudod? Benned van minden reményem.
Lippa:
Én is 32 leszek áprilisban. Te jó ég, hogy rohan az idő.
Gabicsibe:
Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy az inszemhez, én már a 3. után nem voltam az. Nem sok esély van rá sajnos, persze nem vagyunk egyformák, lehet neked könnyebben összejön majd. Drukkolok!
Juci:
Biztos jó lesz a koncert, az egyik csoporttársam is megy (én is csak azért tudom, hogy lesz) egyébként én sem vagyok képben az itteni programokkal kapcsolatban. Sajnos nem tudok odamenni a színházhoz, mert 6-ig dolgozom, fél 7-től meg órám van. Talán majd legközelebb. Tiszta művészi beállítottságú lesz a gyerkőc: színház, mozi...kirándulás is) :)
Vendég

Szijjasztok leányzók :)

Timy férje (átmeneti titkára) vagyok.
Megvolt ma a beültetés, 2 gyönyörűséget (1 világszép kislányt, és 1 jóképű kisfiút) kaptunk, van róluk fénykép, meg uh felvétel meg miegymás.
20.-án vérvétel (Kriszti tökéletesen kitaláltad).
Köszi mindenkinek a drukkot, most nagyon ránkfér.
Most csak ilyen rövid voltam, a következő hozzászólás majd hosszabb lesz!
Pusszantás mindenkinek!

„Kinek egészsége van – reménye is van, és kinek van reménye, van mindene”

Kép
Kép
timy28

Timy férj, húúúú tényleg csodaszépek. Ugye a felső a kisfiú és az alsó a kislány. Egyébként mennyire látszik, hogy soksejtesek! Gratulálok!
Timy pihenjen sokat!!!

Réka, hát igen. Valóban nem könnyű megoldani munka mellett ezeket a BMC-s randikat. Nem tudom, hogy inszemeseknél hogy van (bár gondolom hasonlóan, mint a lombiknál), de a stimu vége felé kétnaponta kell uh-ra járni. Szóval egy toleráns munkahely, türelmes páciens és esetleg sok szabadság vagy csúsztatás az, amivel még viszonylag könnyen megoldható.
Sok sikert kívánok nektek hozzá!
süni76

Babyka, örülök, hogy hétfőn mehetsz a babáért! :D Hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz vele. Amikor mi visszamentünk értük a beültetés napján, el is felejtettem, hogy előtte azért paráztam, hogy magukhoz térjenek. Annyira evidens volt, hogy minden oké lesz :D
süni76

Gabicsibe!

Köszi a jó tanácsokat!!!!

Timy28!

Gratula!!!!!Nagyon kis szépecskék!!!!!!!

Jó északát lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Timy
Jaj de jó! Látod milyen kis helyesek. Most már "csak" kapaszkodniuk kellene. Örülök,hogy minden jól ment. Nagyon szorítok! Már csak egy kis ugrás, hogy a vonal másik felén legyünk.

Réka
Nekem sincsenek jó híreim. Két hétig sajnos kétnaponta menni kell vizsgálatokra, ahol a hormonszint eredménye csak a délutáni órákban van meg. Nekem a rekordom a 3 órás eredmény, amin közölte a kedvenc doktorom, hogy sajnos nem sikerült. 5-kor keltem és 3-ig erre vártam. Elég sz.r volt! De sajnos ez van, nekünk ez jutott.
Vendég

Timy

Hú de jó,pihenj sokat!!!!!!!!!
lukrécia

Baby
Lehet, hogy pont ez hoz szerencsét, hiszen a monitoron apa majd nem tudja megnézni a lurkókat, úgyhogy élőben kell majd látnia. Igaz kicsit várni kell majd, de hamar eltelik az a 9 hónap Kép
Vendég

Niko
Ide is írok, mert megújult a freemail. Utálom a változásokat!! Miért kellett megváltoztatni.

Szóval én a Bagolyvárban lakom, de ennek semmi jelentősége, mert ugye reggel dolgozom. 10-kor lesz egy előadásom a főiskolán. Az új épület előtt (A-épület) előtte találkozhatnánk. Kb. 3/4-re ott leszek. Utána nem megyek vissza dolgozni, mert tartok egy előadást, amire majd a lyukasórámban akarok felkészülni, mert sajna eddig nem tudtam rávenni magam. Ha ez nem jó Neked, akkor marad a péntek. Akkor kicsit jobb a helyzet, mert kiderült, h nincs sulim. 8 és 10 között a belvárosban leszek, bank, posta, otp. Priviben elküldöm a számom, és ha az neked jobb, akkor csörögj meg és mondom pontosan hol állok sorba :lol:
Megyek küzdök a freemaillel
Vendég

Réka!
Pár óra alatt tényleg nem fogod tudni elintézni! :( Én volt, hogy reggel 6-kor elmentem itthonról, másfél órás út, majs egész nap BMC, és este értem 7-re haza....

Estrella!
Szives örömest! :lol: Szúrkálódok én....Engem most ma kollegnőm szúrt meg!!!Háát, kissé fájt! De az elsőn túl vagyunk! :lol: Már csak 4 van!!!!! :wink: :lol:

Timy férje, és Timy!
Nagyon édesek!!!!!!!És micsoda megfogalmazás!!!!!De úgy legyen, 1 fiú és 1 lány!!!!Nagyon vigyázz a nagy családodra mostmár!!!!
Nagyon szép fejlett "babóitok" vannak!!!!És milyen szépek lesznek!!!!! :wink:
Vendég

Lexi!

Nem kaptam meg a privit. De én küldtem neked amibe a számom is benne van. Péntek legyen inkább az neked is jobb. Elküldtem a számomat!
nikó

Nikó
Én sem kaptam privit. Nézd meg a freemailedet is! Direkt két helyre küldtem el, hogy biztos megkapd. Pénteken se járok a Római városrészben, úgyhogy a helyzet akkor se lesz sokkal jobb. Arra soha nem megyek.
Vendég

Niko
Érdekes, hogy egyik üzenetet sem kaptad meg. Rajtad kívül mindenki már válaszolt is és az elküldött levelek között ott van a Neked küldött a freemail-en. Szóval nem nagyon értem, de mindegy.
Freemail-re küldtem még egyet.

Estrella
Neked iwiw-en írok mindjárt. puszi
Vendég

Timy
gratulálok a picikhez,nagyon szépek :lol: :lol: :lol: lett lefagyasztva is nektek?kiváncsi vagyok nagyon hogy mennyi maradt meg 5.-napra,azért kérdezősködök,mert megbeszéltük a dokimmal hogy a következőnél nekem is elviszi a felét 5 napig :oops: :oops: tessék sokat pihenni :lol: :lol:

bibar

Szép napot Mindenkinek!

Timy apu!Gratula a babócákhoz, már csodaszépek, remélem 9. hónap múlva boldogan mutatjátok a fényképeket!! :lol:

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a felvilágosítást, akkor valószínűleg mi májust kihagyjuk és csak júniusban vágunk bele...általában hó vége felé jön mindig új ciklusom, a suliban az utolsó hetek már lazák, akkor talán kivitelezhetők a hiányzások, és ha nem sikerülne még ott van a július, augusztus...addig meg azon gondolkoztam, mivel bennem mindig van valami alhastájéki gyulladás beadatnám a Gynevac-ot...mi a véleményetek erről?Nem tudjátok, hogy a BMC-s dokik (vagyis nálam Zeke)hogy áll ehhez a dologhoz?felírja?én is be tudom magamnak adni?
Olyan jó, hogy rátok találtam, mert annyit segítetetk el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok nektek!
Köszönöm, hogy vagytok!!
puszi mindenkinek! :mrgreen:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,
Szép napot mindenkinek :D . Ma megyek Konchoz, kiváncsi vagyok mit mond.

csibe
csibe32

Jó reggelt Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok szerencsét mindenkinek!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Kép
Timy28!

Nagyon szépek a bébik!
Nekem 3-at ültettek be és mindegyik "csak"8 sejtes volt és sikerült!! :D :D :D :D
SZurkolok Nektek!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!!
Nem szeretnélek elkeseríteni,de nekem a 4.inszem után közölték,hogy felessleges.Ha eddig így nem sikerült akkor nem is fog!!De ez még a Kaáliban volt!!

Csibe!!

Én a kéthetes protokoll alatt 2-3 kg-ot híztam!!
Utálom,de ez van!!
Vendég

Lexi!

A freemailt ma megkaptam! Este 23:00-kor még nem volt a freemailon most néztem meg és már megkaptam. De a privi nem óhajt megjönni. A mai napra sajna közbe jött egysmás ezért nem jó. De holnap megyek én is hivatalba ezért lesz jó a péntek. A számod megvan majd rádcsörizek, hogy mere vagy. Addig is köszi!
nikó

Timy
Nagyon szépek!Vigyázz rájuk,pihenj sokat!

Benszi
Én azért még hiszek benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És ha majd a saját dokim mondja,hogy nincs értelme akkor majd elhiszem!!!!!!!!
gabicsibe

Emese
Boldog szülinapot ! Kép
Kívánom,hogy teljesüljön a legnagyobb vágyad!
gabicsibe

Gabi!
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. :cry: De a következőnek már sikerülnie kell!!!

Nyunyi!
Én is Wiegandt dokihoz jártam és csak jót mondhatok róla. Ő csinálta hsg-t is, ami nekem személy szerint nagyon fájt, de ez nem a dokitól függ, hanem attól, hogy nálad mi újság van átjárhatóságilag. Mindenesetre a hsg alatt is rendes volt és nagyon türelmes, bár én a fájdalomtól izegtem mozogtam és a hsg alatt valahogyan egy helyben kellene feküdni, mégsem jött ki a sodrából. No és a W. doki érdeme az is, hogy most várjuk az 1. lombikból származó iker-babáinkat.

Timi!
Szorítok nagyon, hogy jól kapaszkodjanak a bébik! Pihenj sokat!

Puszi Mindenkinek és kitartás Lányok!

Gica
gica1

[quote="gabicsibe"]T írta:gabicsibeimy
Nagyon szépek!Vigyázz rájuk,pihenj sokat!

Benszi
Én azért még hiszek benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És ha majd a saját dokim mondja,hogy nincs értelme akkor majd elhiszem!!!!!!!!

Gabicsibe!!!
Ezt a Kaáliba mondták nekem!!!Lehet,hogy az én esetemre nézték!
Nem akartalak ezzel megbántani!!
Hinned kell az a legfontosabb!!!
Vendég

Gica1!

Köszönöm az infót!Gratulálok az ikrekhez!!!!!! :D :D :D Mikorra vagy kiírva????
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi
Nem bántottál meg!Szó sincs róla!Holnap úgyis megyek a dokimhoz és megfogom kérdezni a véleményét.
gabicsibe

[quote="gabicsibe"]B írta:gabicsibeenszi
Nem bántottál meg!Szó sincs róla!Holnap úgyis megyek a dokimhoz és megfogom kérdezni a véleményét.

Gabicsibe!!!
A kaáliba inszeminként 60.000FT-ot fizettem.4-et végigcsináltam!
Mivel Magánklinika,ezért érdeke lett volna még lehúznia rólam pénzt,de nem tették.
Remélem neked sikerülni fog!!
Hivatalosan 6 inszem után kezdhetik el a lombikot.
Volt olyan ismerősöm,aki nem akart lombikozni és 27 inszemet csináltak nála!!
És a végév spontán lett babája!!
Vendég

Nos sziasztok megint!!!
Tegnap szörnyű napom volt, fájt a pocim rendesen! Még mindíg a túlstim-ra fogják, de nem érdekes! A lényeg, hogy hétfőn UH!!!

Lányok fogják akkor tudni mennyien vagyunk???? Mennyi tapadt meg?
Egyébként ma már nem fáj a pocim, lehet sokat sétáltam tegnapelőtt, és ezért mérgelődtek a pocaklakóim! :D :D

Tymi gratula nektek!! Sok sikert!!!!

Sziszi pénteken én du. küldök SMS-t!! De várom a tiédet!!! :D

Lenne még kérdésem!! Honnan lehet ezeket az édes kis baby-s csíkokat letölteni???

Pusssza nektek!!

Továbbra is megy a szurkolás, a drukk!!!
tini75

Lányok! Még valami!!!

Nem értem ezt a gyógyszerár csökkenést!!!

Ma váltottam ki 4 db. Utrogestan-t, és ugyananyyit fizettem, mint két hete!!!
Hogy is van ez????
tini75

Tini április 16-a utántól lesznek olcsóbbak a gyógyszerek. Nem emlékszem pontosan, de az Ultrogeston nem lett olcsóbb.

csibe
csibe32

Sziasztok!

Hu lányok nagyon sokat írtatok :)
NA szóval tegnap voltunk a párommal konzultáción és képzeljétek őt be se hívták :evil:
NEm tudom miért túlmisztifikáltam ezt a konzultáció dolgot. AZt hittem leülünk beszélgetni egy finom kávé mellé :D :D :D
NA jó vicceltem, de azért többet vártam annál, mert most volt a HSG utáni kontroll és már mondta is Konc tanárúr az eredményeket.
Szal endometriozisom van, most már tuti.
Holnap hajnalban meg kell jelennem a jánosban és időpontot kérni a műtétre.
Szerinte minden baj forrása ez lesz!
Azt mondta hormon eredményeim egész jók, van peteérés is, ahhoz képest hoyg félévig bromot, utrot illetve clostyt szedettek velem :evil: :evil: :x
KÉt éve szenvedek ettől és tényleg szenvedek mert olyan görcseim vannak mensi alatt hogy van hoyg fekvekell maradnom annyira fáj, ráadásul iszonyatosan vérzek is....
4 nődoki nem tudta megállapítani jó mi? HA erre gondolok kiveri a biztosítékot az agyamban. :twisted:
Szal ez van Konc tanárúr most rendes volt, személyesen intézkedett és próbálta hívni Littner doktort.

Tényleg ismeri valaki? Azt mondta hoyg ő ennek a nagy tudósa, és hiszek neki, muszáj lesz.

NE haragudjatok hoyg nem írok mindenkinek külön de annyi info volt hoyg most vissza kell olvasnom újra :)
madrin

Tini
Az Utro ára nem változik sajnos!A többi pedig ahogy Csibe írta 16.-ától!De ez már téged nem érint :D
gabicsibe

Madrin
A műtét miatt ne aggódj pár nap alatt túl leszel rajta és csak 3 pici lyuk lesz a pocid alján!Aztán pedig magától is jön majd a babó!
Holnap reggel én is ott leszek,ha van kedved dumcsizni a sorban megtalálsz :D
gabicsibe

A műtéttől nem aggódom, már túl szeretnék lenni rajta, tőlem holnap meg is csinálhatná:)
Sajna meg kell várni hogy megjöjjön, aztán ki tudja lesz e időpont :( beférek a műtétei közé.
Remélem nekem nem kell egy 6 hónapos kúrát végig csinálnom mielőtt próbálkozhatnánk.
BArátnőmnek kellett (6 hónapig nem menstruálhatott+nem eshetett teherbe), gyógyszerekkel kezelték.
De persze mindenkinek más lehet a baja.

Gabicsibe odanézek szívesen mert nekem a nőgyógyászatra kell mennem reggel 7-re :evil: :evil: :evil: :evil:
HA megismerlek odamegyek szívesen, attól függ hogy hánykor végzek ott mert be kell érnem a mkahelyemre.
madrin

Sziasztok!

Timy gratulálok,nagyon szépek a gyerekek :D !Nagyon szorítok,vigyázz magatokra!!!

Estrella Te hányadikán töltöd a 32-t?Én 28-án.

Baby nagyon szorítok hétfőre,minden ok.lesz :wink: !

Madrin a barátnőmnek is a Lintner dr.csinálta ezt a műtétet,ő nagyon meg volt vele elégedve.Futólag én is láttam őt a viziteken,mert a Jánosban szültem,és nekem is szimpatikus volt.
Kívánom,hogy közeli időpontot kapjál és minél hamarabb kezdhessétek a lombikot.Ez tényleg szörnyű,hogy 4 nőgyógyász közül senki nem jött rá erre :roll: !

Lexi,Nefke mennek a drukkok!

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Madrin igaza van Gabinak lehet,hogy ezzel megoldódik minden probléma és magától jön a bébi :lol: .Kívánom Nektek!

Gabi szorítok,hogy a péntek 13-i kezdés szerencsét hozzon :wink: !
lippa

[quote="tini75"]N írta:tini75os sziasztok megint!!!
Tegnap szörnyű napom volt, fájt a pocim rendesen! Még mindíg a túlstim-ra fogják, de nem érdekes! A lényeg, hogy hétfőn UH!!!

Lányok fogják akkor tudni mennyien vagyunk???? Mennyi tapadt meg?
Egyébként ma már nem fáj a pocim, lehet sokat sétáltam tegnapelőtt, és ezért mérgelődtek a pocaklakóim! :D :D

Tymi gratula nektek!! Sok sikert!!!!

Sziszi pénteken én du. küldök SMS-t!! De várom a tiédet!!! :D

Lenne még kérdésem!! Honnan lehet ezeket az édes kis baby-s csíkokat letölteni???

Pusssza nektek!!

Továbbra is megy a szurkolás, a drukk!!!

Timcsi!
www.babafalva.hu a vonalzós csíkok
Vendég

[quote="madrin"]S írta:madrinziasztok!

Hu lányok nagyon sokat írtatok :)
NA szóval tegnap voltunk a párommal konzultáción és képzeljétek őt be se hívták :evil:
NEm tudom miért túlmisztifikáltam ezt a konzultáció dolgot. AZt hittem leülünk beszélgetni egy finom kávé mellé :D :D :D
NA jó vicceltem, de azért többet vártam annál, mert most volt a HSG utáni kontroll és már mondta is Konc tanárúr az eredményeket.
Szal endometriozisom van, most már tuti.
Holnap hajnalban meg kell jelennem a jánosban és időpontot kérni a műtétre.
Szerinte minden baj forrása ez lesz!
Azt mondta hormon eredményeim egész jók, van peteérés is, ahhoz képest hoyg félévig bromot, utrot illetve clostyt szedettek velem :evil: :evil: :x
KÉt éve szenvedek ettől és tényleg szenvedek mert olyan görcseim vannak mensi alatt hogy van hoyg fekvekell maradnom annyira fáj, ráadásul iszonyatosan vérzek is....
4 nődoki nem tudta megállapítani jó mi? HA erre gondolok kiveri a biztosítékot az agyamban. :twisted:
Szal ez van Konc tanárúr most rendes volt, személyesen intézkedett és próbálta hívni Littner doktort.

Tényleg ismeri valaki? Azt mondta hoyg ő ennek a nagy tudósa, és hiszek neki, muszáj lesz.

NE haragudjatok hoyg nem írok mindenkinek külön de annyi info volt hoyg most vissza kell olvasnom újra :)

Madrin!
Engem a Zsolnay Csaba műtött laparoszkópiával és állítólag az ország legjobbja.Ráadásul nagyon jóképű.Ez sem hátrány.A Littner is nagyon jó!!Az endometriózis a bajok forrása általában.Nekem is volt.Sajna
Engem a Zeke küldött a Zsolnayhoz.
Vendég

Köszi Lányok,

Nekem a Konc ajánlotta azt mondta,hogy két embert tudna ajánlani az egyik Lintner a másik vmi Tétényi útis, de az már öreg, na mondom remegő kezűt nem szeretnék:)

lippa,
a próféta szóljon belőled :)))

benszi,
neked laporoszkopia után megoldott minden? Bocsi de már le vagyok maradva ki miért, vagyis nem csak hoyg lemaradva vagyok inkább még nem pörögtem fel kinek mi is a problémája :oops:
madrin

Sziasztok!

Emese, boldog születésnapot kívánok!!!

Puszi mindenkinek!!!
süni76

Sziasztok!
Mesi !
Itt is: Isten éltessen nagyon nagyon sokáíg!!!
Kép

Madrin!
Sok sikert aműtéthez!!Annó nálam is, mikor kiderült, hogy el vagyok záródva, alíg vártam, hogy megjöjjön, és már rohantam is vissza...Bár nekem a HSG napján már adtak időpontot, igaz, akkor 28 napos ciklusaim voltak, könnyen kiszámoltuk... Nem egész 1 hónap múlva, már a műtőasztalon feküdtem(lehet hülye vagyok, de nagyon vártam) :oops: Műtét napján 8-ra kellett mennem, de már fél 8-kor kerestek hol vagyok(már rég az ágyban voltam)

A Littner doktor is valami tanárúr, úgy szólították.....Engem a Balogh Főorvos műtött, én nagyon meg voltam vele elégedve...Műtét után, amikor ébredeztem, bejött, megnézett, leült az ágyamra, és elmondta a jóhírt(megmaradtak a petevezetők---mert úgy volt, lehet el kell távolítani :( )...
Velem mindenki nagyon rendes volt az osztályon is....Igaz nem sok gond volt velem...Csak a katéter miatt aggodalmaskodtam, hogy vegyék ki, és abranült akezemből, mert ezek kellemetlen dolgok....Műtét után, 3-4 órával már ittam, pár kortyot, nincs e hányingerem, és megszabadultam a kezemben lévő szerkezettől...Délután már pisilni mentem egyedül....Kicsit feszített még másnap, és mikor hazajöttem nem tudtam fent lenni,(a felfújás miatt, szorított mindenhol), de elviselhető...Igaz nekem nagy a fájdalomküszöböm!

Egy tanács!
Ha lehet otthon szőrteleníts le, még mielőtt mész, ha nem akarod, hogy a kis műtősfiú tegye meg helyetted...Én is kis dizájnosra levágtam, gondoltam elég, de nem... :oops: :oops: Azt hittem elsűllyedek!
:oops: :oops:
Vendég

Csibe!
Sok sikert mára!!!!!

És a babások közül Brigii ma memgy UH-ra, és remélhetőleg pici pocaklakók megmuutatják nemüket!!!!Várjuk szeretettel a híreket!!!
Vendég

Réka! Szerintem kérdezd meg az orvost hogy telefonon megmondja-e a hormon eredményt és hogy mennyit kell adagolni, ha tényleg ennyire vissza kell menned dolgozni. Mi mindig kivártuk az eredményt, mert ha valami gáz van csak jobb személyesen ott lenni, mert le tudod őket beszélni, ha mondjuk vacillálnak hogy leállítsák-e a kezelést) de ha nagyjából ok, akkor mindegy hogy ott mondják meg, vagy telefonon. Tőlünk kérdezték egyszer a recepción, hogy telefonálunk vagy megvárjuk az eredményt. Persze nem tudom ez min múlik (pénz, ismerettség stb. ??), de tudom, hogy van aki így csinálja.

Tini! Az utro ára nem változik. Az UH-n fogják megmondani hányan fészkelték be magukat, de ennek főleg az a célja, hogy megállapítsák méhen belül vannak-e. Nekem is volt túlstimum és még hetekig fájt a hasam, a petefészkeimet még most is érzem, de ez is nomrális a lombik után, hiszen sokkal több tüsző érik, mint normálisan és ez a leszívás után is folytatódik, kell egy csomó idő mire nyugiba kerülnek a petefészkek ismét. Sok folyadék!!

Nyunyi! Mi is Wiegandtnál kötöttünk ki végül. Rosszat nem tudok róla mondani én sem, ő a legkommunikatívabb az orvoscsapatból (mi mindenkinél voltunk) mindent szépen elmond, lehet kérdezni és emberszámba vesz (nekem ez fontos), plusz az sem hátrány hogy fönn mindig van szépen kényelmesen ülőhely, szóval sokkal nyugisabb a helyszín is. És nekünk is Gicához hasonlóan 1. lombik egy baba!!

Timi! A kis ufóitok hány naposak a képen? Csak azért kérdezem, mert az egyik már majdnem blaszto a másik meg csak 8 sejtes.
gombahölgy

Szia Gombahölgy!

Köszi az infót!Hányhetesek vagytok!Nekem is sokat számít ha ember számba vesz a doki és lehet vele beszélgetni! :D :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin
A tétényibe nem a Fülöpöt ajánlották?
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?