A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

macspacs
hát a többiek Szegediek, szóval máskor is megtalálhatóak :wink: de én most hétvégén mennék, de még ez nem 100% persze

Kép
gaby25

Sziasztok,

Áfi, marha jó lehetett az állatkert, és ez a babakocsi. Tényleg nagyon szuper.

Snufi, a fene vigye el :twisted: , de jó, hogy már pozitiv vagy.

judis, gratula a kisfickóhoz :) pihenj sokat.

klarissza, dejóóóó álom munka, ez igen :lol:

Panni, remélem elmentetted, nemám fölösbe dolgoztál. (ctrl s)

Gaby, drukkolok, hogy dűlőre jussatok :(

Robcsi, igen én is örülök, hogy láthatjuk, már egy hét sincs. Viszont valószínűleg sajna ezek után, már csak a végén fogjuk látni :(

Nekem már napok óta vérzik az orrom (csak fújásnál), nem tudom ez mennyire normális. Volt valakinél hasonló? Már kezd marhára idegesíteni... :evil:

Purc

Kép

Kép
purc

Gaby, külön vagytok számlailag??? na erre én nem is gondoltam, hogy így is lehet, mi a kezdetek kezdetétől együtt vagyunk, vagyis nekem nincs :lol: Monjduk én nem járnék jól, ha külön lennénk. Hát ezzel a Kft dologgal kicsit bonyolultabb a helyzet...

Macspacs, játékgépeket terveztek, ejhaaaaaaaaaaaaaaaa. Izgis lehet.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, sajnos nem sok infóm van az orrvérzésől. Lehet hogy a terhességgel vanösszefüggésben hogy könnyebben elered az ember orra. Próbáld meg esetleg nagyon gyengén fújni. :shock:

Kép
macspacs

Purc, nekem rendszeresen vérzik, de csak reggelente és csak orrfújáskor, máskor soha. :? Fogalmam sincs, mitől lehet. :?:

Snufidrága, sajnálom, igaza van Bettikének, akihez mennie kéne ennek a ribanc mikinek, ahhoz nem megy, aki meg nem várja, azt mindig megtalálja. De itt a tavasz, a szerelem hónapjai, úgyhogy hajrá! Nem elkenődni, próbálkozni! Ez parancs!!! :D

Macsi, sajnálom, hogy nem leszel itt a hétvégén, majd máskor összehozzuk a talit veled is. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
Várhatóan augusztusban költözünk egy kertes pecóba, oda majd mindenképp tervezek egy jó grillezést , szalonna sütést ala babanet. :lol: :lol: :lol: Amíg a pecónk épül, sokat vagyünk a szüleimnél, akik sajnos nem Szegeden laknak.

Kép
macspacs

Indulok home, szép délutánt mindenkinek!

Kép
macspacs

Köszi csajok,

áfival már értekezünk, megnyugtatott :lol: nyálkahártya duzzadás okozza. (csak ha valakit érint esetleg még a dolog)

Purc

Kép

Kép
purc

Macsi, hallottam, csak nem Szentesen laknak? Mert az én szüleim igen! :D
Elhúzok apával fagyit nyalogatni, majd jövök később! :lol:

Kép
szilcsi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

purc nekem is szok vérezni nózi néha orrfúváskor. :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Akinek reggel vérzik az orra, az párásítsa a szoba levegőjét éjszaka!

Gaby: csak vicceztem, nem haragszom, hogy nem jössz most Szhelyre :wink: majd legközelebb...

...ééééééééés közkívánatra újra itt Szezso görbéje!!!!
Kép

Olllllllllyan büszke vagyok rá.... :lol: (Bettike a DPO-kat nem kell átírni a táblában, mert valamikor 10-11. nap között volt a pé...szerintem...)

Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy holnap megyek SZTK-ba hasi UH-ra, az epémet és egyebeket fognak nézegetni...Délelőtt 11-re...és addig nem ehetek-ihatok :evil: utána meg megyek dolgozni, így csak 4 órám veszik el... (Bettike, ezt nem kell beírni az eseménytáblába...)

Különben Bettike, meg kell mondanom, hogy le a kalappal, hogy a hozzászólásokból mindig kiszűröd az infót, és már megy is bele a táblába... :lol:

Áfi: én is imádom az állatkertet!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Halllllllló!!!!

Judis: gratu!

Robcsi: édes kiscaj Rékád!

Csajszik: köszi az együttérzést Mindenkinek, pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

szezso jó a görbéd :wink:
Vendég

Gaby, írtam neked privit :wink:

Többiek, visszaolvastam, de csak később tudok írni, megyek mert jöttek hozzám vendégségbe :wink:

Puszi Mindenkinek
Melcsi

Kép
melcsi6

hát férjem most is megkérdezte, nem e akarok bocsánatot kérni :shock: leszakad a pofám :shock: mondom neki, hogy szerintem nem nekem kéne, erre válasz: te bántottál meg engem :shock: te kotorásztál az én pénztárcámban, elegem van belőle, hogy te akarod beosztani a pénzemet :shock:

Na most eljött az a pont, hogy úgy érzem, itt már nincs miről beszélni. Ezzel a felfogással nem tudok mit kezdeni. :(

Kép
gaby25

gaby ez tényleg bosszantó :cry: mi sosem voltunk külön kasszán, és sosem volt veszekedés abból, ki fizeti a számlákat.
Vendég

Sziasztok,

JUdis, gratula a kis kukishoz :)
Azért néha adj hírt magatokról. :) :)

Snufi :( drukk ehez a ciklushoz.

Gaby, mi se voltunk sose külön kasszán. Vagyis az ő számlájához nekem van társkártyám az enyémhez neki...
Tényleg elég kiábrándító, hogy nem veszi észre magát.
Remélem jól fogsz dönteni. :)

Pusz mindenkinek. Csikken

KépKép
Kép
csikken

Gaby: megáll az eszem :shock: még mindig nem érti, miről van szó...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Pfúúúú Gaby! :shock: :roll: :roll: :roll:

snufi

Szilcsi: nem válaszoltál: képeket mikor teszed fel????

snufi

((((((((((((((((((((((((((((((((((gaby))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

szezso kikúráltam magam néztem csúnya görbéket fertyn :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hát Gaby nem irigyellek! Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok! :(

Purc, én is ezt akartam írni, de Áfi beelőzött! :lol: Az, mit jelent, hogy ezek után csak a végén fogjátok látni?

Melcsi, még nem nagyon vettünk ruhákon kívül nagyobb dolgokat, mert májusban ki szeretnénk festeni a szobáját, és csak utána vesszük meg a bútorait és a babakocsit is egyben!

Bettike, ha elküldöm az adataimat akkor én is bekerülhetek a táblába?

Robcsi, Áfi aranyosak a lánykáitok!!!

kispiskóta

kispiskótskata hová tünt nászúton van?
Vendég

sziasztok!

monyo: sajnálom :cry:

lili: eredmény?

szilcsi: szerintem még most lesz a pé-d. :wink:

csikken: gratulálok :D :D :D

melcsi: belül vagy az ötven napon :D nemsokára jön a babó :D

bettike: ez kezd nagyon hosszú lenni :roll: mennyi a rekordod?

baba: én is mondtam már a férjemnek, hogy vegyen egyet. de eddig még nem vett...

klarissza: grat a melóhoz!

áfi: tetszenek a képek :D

boni: jó a görbéd! drukk++++

snufi: :cry:

judis: örülök, hogy minden oké.

robcsi: de édes ez a kislány :D

panni: reset gomb? ügyi vagy! :lol:

szezso: szépen alakul a görbéd :D

rólam: semmi érdekes. ma maratoni sok órám volt az egyetemen. teljesen elfáradtam...

katica
katica30

sziasztok.

egy idegcincalos idoszak vege,megjott.
holnap 1cn. :( :lol:
indul a mandula,stimu ezerrel.

Probalok pozitiv lenni,probalok pozitiv lenni,probalok pozitiv lenni,...egyenlore nem megy.

Kép
monyo83

ksipiskóta, úgy értettem, hogy nem lesz több UH, csak max a legeslegvégén. Szóval addig sajna nem látjuk a kis picuri purcot. De úgy tudom otthon sem nézik már ebben az időben a babákat UH-n. De lehet rosszak az infóim.

Purc

Kép

Kép
purc

Kispiskóta! Ide azokkal az adatokkal de iziben! :lol:

Gaby! Szerintem most rakd ki a cuccait! :?

Szezso! Szerintem ez mérleg hibajegy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: én április 24.-én (az kedd???) mindegy szal kedden megyek dokihoz :lol: Sztem uh is lesz, ismét kukicsekkolás :lol:

Apánk reggel 5kor ment el itthonról és még nem ért haza, és nem kocsmába van, hanem a munkahelyén, és keményen dolgozik ....és hiányzik, és sajnálom is..... :shock: :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

baba a gyerekre gondolt katica :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csikken
ha adtam volna neki társkártyát, lehet már az én számlám is nullás lenne :?

Mi úgy beszéltük meg anno, hogy "konyhapénzt" ad, azaz lesz egy közös kassza, amibe mindketten rakunk. De hát nem minden hónapban sikerül ez.

Hétvén Szegedre megyek, Szilcsi Ceniko, talizhatunk :P :wink:

Kép
gaby25

katica drukkokat elraktározom későbbre :wink:

megyek alukálni
Vendég

gaby eltűntél a skypról :shock:
Vendég

boniko
átjöttem anyuhoz, itt nincs. de mindjárt letöltöm :wink:

Kép
gaby25

Projekció: A pszichoanalízisben az az eljárás, amelynek kapcsán valaki egy másik személynek tulajdonítja saját hibáit vagy kívánságait; ez a bűntudat vagy más hasonló érzések kifejeződéseként értékelhető és az elhárító mechanizmusok közé sorolandó.

pszichikai eset :?

Kép
gaby25

gaby ma már nem leszek sajnos, mert fexem.

anyukádnál jó helyen vagy :lol: pusz
Vendég

monyo pozitivpozitivpozitivpozitiv
Vendég

huuuh csajok mit olvastam indexen. Mikor a bal kéz nem tudja mit akar a jobb. Persze a felelős a doki, aki azt sem tudja mit kellene csinálnia:

Eredeti cikk:

http://index.hu/politika/belfold/hodmbet0407/

Fejlemény:

http://index.hu/politika/belfold/0411mindsz/

Hallottatok erről valamit? Mert az, hogy az indexen mit írnak le az csak egy dolog...

Purc

Kép

Kép
purc

purc annyira friss a dolog, hogy még ennél részletesebet mi sem hallottunk :shock:
Vendég

Snufikám ne haragudj, de annyi munkám van, hogy reggel 8 óta egy fagyira álltam meg délután és még nem látom a végét. Még bent vagyunk a szerkesztőségben, éjfélig tuti bent leszünk.
Csajok ma éreztem először azt, hogy nem bírom tovább ezt a tempót, meghalok. :shock: Nagyon durva! :shock: 16 órája dolgozom egyfolytában... És reggel hatkor kelés és irány a meló...
De holnap kicsit jobb lesz, barátnőmmel megyünk csavarogni egy órácskát. Már kell is nagyon!

Gaby, anyudnál jó helyen vagy nagyon, párod meg csak agyaljon, hogy mi van. Gyere hétvégén, megdumáljuk, kisírhatod magad a vállainkon, igaz, csajok???

Purc, én nem olvastam a linkjeidet, csak hallottam az esetről, szóval amit én tudok: a bácsi aláírta a papírt, hogy nem marad bent, saját felelősségére hazamegy!!! Szentesen a doktornő be akarta fektetni, de ő hazament magától! Az otthonában ezután lett rosszul, a mentő pedig Hmvhelyre vitte, ahol nem fogadták, visszaküldték Szentesre és akkor halt meg.

Kép
szilcsi

szilcsikém pihenj azért! és rázd fel gabykát hétvégén!
Vendég

szép álmokat!

Purc jó munkát! pusz
Vendég

ezt a projekció leírást átküldtem páromnak. Reakció: ez teljesen igaz rád :shock: gondoltam hogy ezt fogja mondani, hisz pont erről szól :lol: hát most msn kommunikáltunk, de nem látja be, hogy ő hibás lenne. Ő csak eldugta a pénzt, hogy meglegyen a számlára :shock: ha most lett volna első eset, hogy nem tudom hova tűnt pénz, akkor nem lett volna most ekkora herce hurca.
Asszem hetekre is eltűnhetnék, akkor sem változna a nézete :roll:
Mindegy, most mondtam neki, hogy hétvégére vidékre megyek, gondolkodjon el, én is gondolkodok, és majd utána megbeszéljük.

Kép
gaby25

Na ki ma az első? Még mindig dolgozunk. 18 órája fent vagyok. :?
Megelőztem mindenkit! Megelőztem mindenkit! :D

Kép
szilcsi

Szezso, most olvastam, amit írtál. köszi a tippet, valahogy bepárásítom a szobát.

Purc

Kép

Kép
purc

reggel!most már csak megszokásbólKép
Vendég

benntről írok majd.pussz
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap este be sem kapcsoltam a gépet - legyőztem függőségemet.

Hírek? Fontos történés?

Kép
zölddisznó

Zöldinek gabyéknál még mindig konfliktus van, :cry: de tegnap beszéltek asszem :shock:

nálam meg hőstagnálás :shock: de tegnap már dr szezso tanácsára
ronda terhesgörbéket kellett nézegetnem fertyn :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?