Először is bocsi, hogy nem küldtem nektek Húsvéti üdvözletet, azt hittem ide is küldtem, de most visszanéztem, és nem
Timurr köszike a többiek nevében is a verset.
Én pénteken megyek az első szurira. Nálunk is 2héten belül lesz meg az eredmény, de aznap kikérhetem a vérképet. Gondolom nálatok sem az afp-t nézik csak, hanem + 3 más valamit is. 2 éve még csak egy cetlit raktak a kiskönyvbe, most már egy A/4-es lapot.
Pénteken voltam védőnőnél. Lement 4 kiló, és 2cm a pocakról. Ami szerintem lassan triplán fog visszajönni.
Hajni!
Gratulálok a kistököshöz. Remélem jövő7n nekünk is, kiderül az uh-n a neme.
Zsuzsi!
Ne haragudj, olvastam, mit írtál, de nem tudok semmi okosat mondani. Szerintem nem lesz gond, a dokim 1-3 cm mondott nekem, tehát a ti eredményetek is belefér. Előfordulhat, hogy idősebb terhes vagy, nem?
Andi!
Gratulálok a pocaklakódhoz! Nagyon jó állásod van, bármikor visszaállhatsz dolgozni, sőt...
Apa meglepett egy 2 in 1 pulcsival. Ezt legalább szülés után is lehet hordani, divat ez a mell alatti megkötés.
Kérdés. Tudom még korai, de már biztos mindenkit foglalkoztat a kérdés, miből mit mennyiért. Engem most a babakocsi érdekkel a legjobban. A mostani bevált, de már nagyon elhasználtuk. Tehát, Ti milyen kocsiba gondolkodtok? Mostani nagyon praktikus, téli babának ideális, de nagyon nehéz, előny szélben is könnyű tolni.
Később még benézzek, hátha Andi jóvoltából újra éledünk.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok

nekünk ez van. Most kupon akcióban 49.990Ft a Brendonban. Viszont mi még ennél is olcsóban vettük. A Brendonba mindig drágább. Ha megtalálom a gyártó címét, akkor elküldöm a telszámát. Talán közvetlenül tőle is megveheted, jobban jártok. Mindenestre, jó szétnézni a nagyobb áruházakba, már csak ötletek miatt, majd a kisebbekben, ami olcsóbb bevásárolni.