A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok Lányok :wink: ,

Hihetetlen, hogy itt már hajnal óta folyik a "munka" :D .

Én csak bekukkoltam, robogok tovább, mert jön a barátnőm a kisfiával, utána kozmetikus délután meg szülőszoba látogatás, ha minden jól megy. Anyu jön be velem a szüléshez és két napja nincs valami jól, elkapott valami nyavaját :( , úgyhogy ha ma nincs jobban akkor jövő hétre teszem a talit.

Ma van az 1. éves házassági évfordulónk :D . Valami jó ötlet mivel lepjem meg apát? :shock:

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsy mozgalmas délután lesz :lol:

gratulálok az évfordulóhoz! mi vacsizni voltunk :lol:
Vendég

Bonika, majd elfelejtettem a görbuszod :D

szép ez :wink: , szuper lenne, ha megindulna felfelé, mindenki szorítson, hogy Boni melegedjen :wink:

Pussz.

Kép
melcsi6

ja és édesanyádnak jobbulást kívánok!
Vendég

melcsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most itt érzi jól magát ezen a szinten :wink:
Vendég

Ó, Gaby! ....sza meg!

Boni! Mi baj a hőddel?

Melcsi! Jó nagy boldogságot! ...az a lényeg, hogy babával még ne lepd meg! :lol:

Kép
zölddisznó

semmisenem. már megbarátkoztam vele. :lol: csak fel kellene mán kúsznia :?:

hol akartok ma talizni?
Vendég

Ki talizik, kivel?

Kép
zölddisznó

azt mondta GAby, hoyg mára beszéltétek meg 4 után a sörözést :shock:
Vendég

jó reggelt

coca
azt mondtad, hogy esetleg csütörtökön sörike :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok lányok!

A következőként alakult az éjszakám! Hajnali 1 óta marhára fáj a pocakom, rendszertelenül, felváltva, keményedik is rendesen...a medence csontom fájdalmáról már nem is beszélve, egyik oldalamon sem tudok aludni, ráadásul arra keltem fel, hogy marhára fáj a derekam, tehát minden baj elért :(((( ...most beszéltem a szülésznőmmel....megyek este fél 7-re NST-re meg a doki megnéz! Szurkoljatok nagyon!

Remélem ti jól vagytok!

Puszi

UI: Párocskámnak szombaton, 14.én lesz a szülinapja, elég durva lenne :), ha egy napon lenne Domcsiéval!

Kép
elizabeth25

Liza! SZorítunk nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Az "esetleg" az azért nem megbeszélés! :wink: Nem jön össze, már van dógom délutánra. Bocs!

Kép
zölddisznó

Melcsi, hogy hogy veled nem a párod megy be a szülésre?

Kép
elizabeth25

Boni, Kata nem nászúton van, hanem a munkahelyén reggeltől-estig, reggeltől-estig és így tovább... :lol: Hétvégén már lesz szerintem!!!!

Bettike sorrendben az adatok: Márton Zétény, 27+0, 26 nap, -, 2006. szeptember, pozitív teszt 2006. október 30., doki 2007. április 16., 25, utsó mensi október 05, szülés mensi szerinti: 2007. július 12. Köszönöm

Liza, ki lesz a szülésznőd (én is Péterfyben fogok szülni)? A dokid ajánlotta? Vagy csak besétáltál és felkérted? Rendes?

Melcsi gratula! Főzzél neki finomat. És romantikázzatok! :wink:

kispiskóta

Jó reggelt!
Már bent vagyok a melóban. :? Kemény 5 órát sikerült aludnom és megy a hasam... :roll:
Érdekes a görbém még a végén Szezsonak lesz igaza és megvolt a pé valamikor. Ha beteszek kilencedikére egy adatot (36.4-et írtam be), beteszi aznapra a pé-t a ferty. Uh-n másnap voltam, vagyis ha igaz, hogy azért volt hasűri folyadékom, mert pé után voltam, akkor valóban hétfőn volt pé. (És akkor el is kaptuk, kétszer is... :oops: :oops: )
Kép

Kép
szilcsi

Piskóta, nekem Farkas Adrienn lesz a szülésznőm, mivel Kia dokihoz járok....és Adri a kórházban az asszisztense, így megismerkedtem vele, és nekem nagyon szimpatikus és rendesnek tűnt, tűnik, bármikor bajom van, mindig lehet rá számítani, feltudom hívni, vagy sms-t irni neki, mindig válaszol...és Kia doki is ilyen! Szerintem jó páros! :) Te kinél fogsz szülni?
Van msn-ed? Ott beszélgethetnénk bővebben erről!

Puszi

Kép
elizabeth25

lányok babancs terhesgörbéje
[quote="babancs"]J írta:babancsó reggelt!

Ceniko!

Nem pont te mesélted, hogy sugárban hánytál a 2. terhességed alatt végig? :)

A hőm még jó, remélem emelkedik még.

Kép
Vendég

csak az alacsony hő miatt mutattam :oops:
Vendég

Liza, nekem Anga doki a szülészem. Minden dokinak van asszisztense? Mert akkor tőle kérdem meg ezt a dolgot!

Van msnem, de ma nem leszek, de szívesen dumcsizom veled erről!!!!

kispiskóta

gaby mi volt tegnap?
Vendég

Sziasztok!

Kispiskóta! Este már táblában leszel! :lol:

Boniko! Jó az! Megfontolt és vonal feletti! :lol: Nézegess még ronda terhes görbéket! Én is azt teszem! :oops:

Szilcsi! Úgy fogsz járni, mint Robcsi! Bibííí!

Nekem ku..a melegem van:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, wáooooooooo ez nagyon szép, nem is tudom, ki mondta tegnap, hogy ha letakarjuk az elejét, akkor egy szép szabályos görbicsek! Még a végén te leszel a következő befutó a gigaciklusaiddal! :D

Boni, jó ez, nézd meg az enyémet, hírből se érem el a 37-es álommagasságot! És Ceninek is megnézheted a terhesgörbéjét, neki is olyan alacsony volt, mint az enyém.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Édi vagy, de én tuti dobnék egy hátast! :lol: Mert ha megnézed, azon a héten, amikor elvileg lehetett a pé, azaz, amikor nem mértem az egy kissé keksz mentes időszak volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Piskóta, igen, ismerem őt is! Talalkoztam már vele személyesen! Biztos van olyan szülésznő akivel együtt szokott dolgozni, szerintem meglehet tőle kérdezni, nyugodtan, max. ha neked nem lesz szimpi választasz mást!

Kép
elizabeth25

bettike, szilcsi értettem :lol:
Vendég

Szilcsi
no, akkor megy a drukk, ha elkaptátok :P :wink: ++++++++

Boniko
értetlen a szentem, nem érti mi a problémám, ő befizette a csekkeket. Azt hiszi,. ezzel el van rendezve, sajnos nem akarja megérteni, mi a fő probléma. Állandóan én vagyok a bűnbak azt érzem.

Coca
:( akkor majd máskor :wink: hétvégén Szegeden leszek :P holnap du. indulok, melóhelytől két megálló a Nyugati :wink:

Liza
no, akkor úgy néz ki Domi hamarabb érkezik??? Szép fejlett baba már, biztos kikivánkozik :wink:

Bettike
befűtöttek? :wink: :lol: :lol:

Kép
gaby25

sziasztok!
csak gyors bekukk...
ma nyolc órám van, de már túl vagyok 3 órán. :D
férjem ma pestre ment előadást tartani. csak este jön.

gaby: várlak holnap. majd ma még beszélünk....

liza: drukk+++

bettike: kezd szép lenni a görbéd :D

szilcsi: nem viszed túlzásba a melót? férjeink tegnap megint kikaptak, de az enyém rúgott egy gólt :D

melcsi: gratula :D

katica
katica30

Csajok
köszönöm a lelki támaszt aranyosak vagytok. :P
baba téma: nagyon szeretnék babát, és férjem is szeretne. Gondoltam, ha baba van, akkor jobban átértékeli majd a dolgokat, jobban kialakul benne a felelősségtudat, mert van kiért küzdeni, az ő vére ő kis csemetéje. Már nem vagyok olyan biztos ebben, hogy ez megtörténne. Szeretné, foglalkozna is vele, de az alapvető életfelfogása lehet nem változna a baba érdekében sem. Elgondolkodtatott ez a dolog, hogy most nem adtam meg magam, puszika, és minden ok, söpörjük a szőnyeg alá a problémát, és képtelen magába szállni, nem látja a probléma gyökerét. Nem akarja látni jobban mondva, van egy ferdített változat az agyában, és azt gondolja igaznak, ha falra mászok sem fogja elismerni, hogy alapvető dolgokban vannak nézeteltérések, ami miatt nem működik a dolog. Bűnbakot keres mindig, ő teszi a dolgát, én ne baszogassam. Ez a kapcsolat csak akkor működhet, ha mindent elnézek, és elfogadom, hogy minden jó úgy, ahogy ő csinálja a dolgokat. Ne kérjem számon, ne vonjam felelősségre, mindent csinálhasson úgy, mint mikor nem volt társa. Nekem ez nem megy jobban mondva eddig úgy ment, hogy eltussoltuk, utána pár hónap és megint előjött a probléma.

Kép
gaby25

Katica, tudom, hogy kikaptak, ráadául apának új cipője van és baromira feltörte a lábát, hallgathattam este a siránkozását. :lol:
Melcsi, kíváncsi vagyok a szülőszoba látogatásra, majd mesélj!
Liza, azért még egy-két hétig nyugton maradhatna a fiatalúr! :wink: Drukk! Az NST az micsoda? :oops:

Kép
szilcsi

Gaby, hát én is remélem, hogy fejlett és nem lesz vele gond, ha előbb is jön! :)

Amit leírtál ahhoz meg annyit tudok hozzászólni, hogy kb. nálunk ugyan ez van, úgyhogy tudom, hogy miről beszélsz, elhiheted! És nem könnyű! :cry:

Kép
elizabeth25

katica, nehogy túlhajszold magad! :lol:
Vendég

Gaby, sajna én úgy látom, itt nagy a baj. Hamár azt érzed, hogy nem vagy boldog, hogy nem megoldható a probléma, akkor lépni kell. Én nem hiszem, hogy egy baba megváltoztatná. És különben is, mi van, ha mégsem? Akkor már azt a babát nem lehet visszacsinálni, hogy jaj, mégsem változott meg, mégsem jó így!

Kép
szilcsi

SONJUS???????????????????????????????????????????????????

Kép
szilcsi

Liza
azért a te párod rendesen dolgozik, családfenntartó szerepet betölti, persze tudom, ez nem minden, és ennél több kell egy kapcsolatban.

Kép
gaby25

Katica! Köszi! Bár ez a görbe már soha sem lesz szép! :lol:
Bocsi, hogy tegnap nem nagyon tudtunk beszélni! Egyébként olyan jót nevettem!
Szólt apa, hogy valaki írt nekem! Na jó akkor leülök a gép elé én, írok-írok neked, közben néha kivette az egeret a kezemből, hogy csak még ide kattint, meg oda kattint! Aztán otthagytam a gépet, hogy na jó akkor gyere ide, fejezd be és majd utána folytatom a beszélgetést! Közben bekapcsoltam a tv-t! Nézek egy idióta műsort! Ő feláll a székből leül a tv elé és közli, hogy melyik csatornát óhajtja nézni! Úgy elkezdtem nevetni, hogy hihetetlen! Ő meg néz rám nagy boci szemekkel, hogy mi ilyen vicces! Aztán elmagyaráztam, hogy van otthon két kütyü! 1 gép és 1 tv! Na neki sikerült 5 percen belül mind a kettő helyről elüldöznie! Erre ő! Ja tényleg, észre sem vettem bocsi! :lol:

Kép
bettike
Eger

gaby ez már tényleg.... :twisted:

szilcsi remélem tényleg elkaptátok

bettike hozzak vizet? :lol:
Vendég

bettike ez nálunk is tardicionális már, párom a gépen dolgozik, a tv-n pedig filmet néz :twisted:
Vendég

Boniko! Miért is kell nekem víz? :shock:

Kép
bettike
Eger

a magas hő miatt , enhogy meggyulladj :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csirr-csörr, dirr-durr! Leesett! :lol:

Kép
bettike
Eger

mindenki dolgozik? :shock:
Vendég

Boniko
dolgozgatok :P
melóhelyeden nincs skype? :P coca nem ér rá sörikézni, de ha ráérsz, akkor én is :wink:

Bettike
Nőjjél nagyobbra, hátha észrevesz, hogy "elzavar" innen onnan :lol:

Kép
gaby25

gaby nincs skyp itt dolgozni kell :lol:

megkérdem párom, hogy mikor akar menni monitortvenni
Vendég

Boniko
itt is kell dolgozni :wink: most dolgozgatok :lol: költségterv módosítás kész :P

Kép
gaby25

gaby pfúúúúj
Vendég

sziasztok!
én is dolgozgatok, bár már csak két órám van. előbb kaptam a gyerekeimtől csokit, így egy kicsivel jobb lett :D jól nevelt gyerkőcök, gondolnak az oszifőre :D

bettike: két tv és két számítógép a megoldás. nálunk így van :D

katica
katica30

Katica
már beszereztem a munkaügyről az igazolást a vonatra, hogy 50% kedvezményem legyen :P mert amúgy k..va drága lenne :shock:

Kép
gaby25

Katica! :lol:
Köszi! De inkább még 1 szoba kellene, ahol ezek el is férnek! :lol:
Egyébként nagyon jól meg tudunk egyezni rajta, csak tegnap valahogy összeszaladt! :roll:

Kép
bettike
Eger

gaby: tényleg sokba kerül. de legalább óránként jön vonat. majd ha kitalálod, hogy melyik vonattal jössz, írd meg,a ztán futok ki az állomásra eléd. :D telcsiszámodat átküldenéd priviben?

szegedi lányok: csatlakoztok a szegedi minitalihoz hétvégén?

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?