A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kissmanó!

Jaja, nincs mese tartani kell, legalább a 36-ik hétig.
Meg lesz, meg lesz! Ígérem! :lol:
No szex.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Bocs beleolvastam a topikba és ráadásul pont az off témát! :)

Tudnátok nekem priviben írni a szocpolról, mi is lakásváltás előtt állunk, egy lakással a férjem 100%-os tulajdonában. egyaltalán hova menjek érdeklődni róla, mert nem hirdetik túl a dolgot!

Előre is köszi!

Mindenkinek kitartást az elkövetkező hetekhez, hónapokhoz a nagy melegben.

További jó pocakosodást!

Jah a cicitekergetés, csak akkor árt ha már fogékony rá a méh. Nekem volt olyan kismamám, aki a szülés előtt már fejte a mellét, mert majd szét durrant szegénynek a tejtől és kezdett begyulladni. Nem szült meg előbb. :)

KépKépKép
bogyra

Manó!

Azért ne alacsonyítsd le a Kiss nevet se!
Jó az is legalább rövid, meg nem kell százszor elmondani hogy megértsék...
Jol van még azért variálunk kicsit rajta, aztán majd lesz valami, ha más nem akkor fiú.... :lol:
És végülis neketek már megvannak a nevek?
Vendég

Hencsi
Nekünk hasonló a vezetéknév: Vilner, mi a Lili-t választottuk hozzá. Ez mindenkinek tetszik.. Nekem is voltak "ritkább" nevek a tarsolyomban, de mindeki lehurrogott :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Vilner Lili, nagyon szépen hangzik.
kis egyéniség..festőművész vagy színésznő :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Mivel többeket is érdekelhet, gondoltam, belinkelem ide:

a szocolról infók:

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... ?highlight

KépKépKépKépKép
uxi

Egyéb szocpolos információt is kiad, ha a www.magyaroszag.hu - n a keresőbe beírjuk, hogy szocpol.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi
Ha az én kézügyességemet örökli, akkor rajzból hármas lesz, technikából meg kettes :lol: :lol: :lol: Azért lettem kettes, mert minden feladatot apám csinált meg... :lol:
Ha meg rák jegyű lesz, akkor meg a színésznőség esik ki, mert ők visszahúzódóak, nem?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!!
Isten éltessen sokáig Szarvasbori!!!Meg a kis pocaklakót is, mert veled ünnepel ő is , :lol: .

Gurgula, vigyázz magatokra nagyon.Imádkoztam értetek, Samukának küldtem őrangyalkát, hogy tartsa benn, amíg kell!

Brigi, sok erőt kívánok neked, nagyon jól kezeled a kialakult helyzetet, le a kalappal előtted.

Sok sikert a lakásvásárlás előtt-után állóknak, kívánom, hogy minden az álmaitoknak megfelelően alakuljon.

Szivvi, nekünk is Lilikénk lesz....

Kép
Kép
christine

Rózsa
Már írtam neked, hogy én is Emmát szerettem volna a Lili mellett, de mindenki ez utóbbira szavazott! Két nevet meg nem akarunk..Hátha jó lesz az Emma későbbre :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

A Lili nekem is tetszik, csak a zuramnak nem... :cry:
Pedig szerintem tök ari név, meg rövid, szal tényleg jól hangzik a nevetekkel!
Nálunk az a baj, ami nekem tetszik az tuti nem tetszik a páromnak, ami meg neki az meg nekem nem....
Szal ez a két név maradt a tarsolyban, aztán majd eldől...
A fiú névválasztás is macerás volt, ő Medárdot akart adni, hát én nem, így hosszas keresgélés után az Aurél után maradt a Dorián.
Vendég

Dorián, az tetszik, az egyik kedvenc regényemben így hívják a srácot!

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa!!

De aranyos vagy, nagyon köszönjük, Samuka nevében is.. Kép

mingyá bőgök, annyira kedvesek vagytok lányok..
torolve_20131003125716

GURGULA , ÉDES VAGY, NEHOGY SÍRJ, JÓ?
ISTEN ÁLDÁSNAK ADTA ET A GYERMEKET NEKTEK A PÁRODDAL.
Ő FORMÁLTA-FORMÁLJA A MÉHEDBEN ÉS JOBBAN VIGYÁZ RÁ , MINT TE AZT GONDOLNI TUDNÁD.
Ő TEREMTETTE, AJÁNDÉKKÉNT ÁTADTA NEKTEK, HOGY NEVELJÉTEK, VIGYÁZZATOK RÁ, DE UGYANÚGY, MINT TI , SAMUKA IS A GYERMEKE ÉS EMBERFELETTI MÓDON VIGYÁZ RÁ, GONDOT VISEL RÓLA.
EZ A RÖVIDÜLÉS CSAK FIGYELMEZTETÉS, HOGY PIHENJ SOKAT, MERT KETTEN VAGY. ÉS EGYET SOHA NE FELEDJ EL, (LEHET TE NEM HISZEL BENNE, AKKOR BOCSIKA):" ÁLDOTT A TE MÉHEDNEK GYÜMÖLCSE."
Kép

Kép
Kép
christine

Szivvi voltam a védőnőnél csak beugrottam v.miért.mondtam neki amit írtál és hát közölte hogy igen éjjel nincs plusz szolgáltatás (extra)
Kérdem én miért különb az aki 8-4-ig szül??????????
humorkodott hogy nekem ugyse kell majd de hát ezt meg honnét tudjuk előre nem?

Bori nagyon boldog szülinapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Rózsa!
De elhiszem! Nagyon is, amiket írtál és nagyon aranyos vagy!!!!!!!
Most keltem fel, lefeküdtem kicsit aludni. Samu olyan cukorka, aludt velem együtt. :P
(lementettem a képet amit feltettél)
torolve_20131003125716

Esztora
Én is így vagyok vele, lehet, hogy nem kell, sőt igyekezni fogok, hogy ne kelljen, dehogy egy megyei kórházban ez "extra" legyen, sztem ez erős vicc...És tegnap ők is úgy adták elő, hogy na ne nyavajogjunk már, bevállatuk a gyereket, szüljük is meg...Állandóan a kéjgázzal jöttek, hogy azt korlátlanul lehet szipkázni, bár valakinek abszolút nem segített..

KépKép

KépKép
szivvi

Kéjgáz van a Péterfyben is, és mondták, hogy azt is lehet, igaz picit enyhít a fájdalmakon és pár másodpercig tart a hatása..és, hogy nincsen mellékhatása a babára..

No én mást olvastam erről / sok helyen nem alkalmazzák már mert belekerül az anyatejbe is és lassítja a baba szívműködését, szal a babusnak is megy belőle...
(én inkább kihagynám)
torolve_20131003125716

Gázkeverékek, kéjgáz
Lényege: Önbelélegző készülék segítségével a nitrogénoxidul-oxigén 50-50 százalékos keverékét lélegzi be a szülő nő a méhösszehúzódások alatt
Előnye: a szer kiürül a légutakon keresztül, nem halmozódik fel a szervezetben, és az anya mindig a megfelelő mennyiségben kapja az oxigént is. Adagolása egyszerű, könnyen elsajátítható. Hatása gyors, biztonságos
Hátránya: Kilégzéskor szennyezi a légteret, bizonyos mértékig valamennyi agyi központ működését gátolja, s mivel átjut a lepényen, a magzatnál is hasonlóan hathat. Nem biztosít teljes fájdalommentességet
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

Imádom, amikor a nyavalygással jönnek a szülésnél. Nem nyavalygás, vajúdás. Tisztelendő feladat. Szomorú, hogy olyan emberek becsmérlik le a szülő nők teljesítményét, akiknek a támogatásunk lenne a munkájuk...

Én abszolút nem szeretnék epidurált. Nem büszkeségből, gyógyszer utálatból. De ha 6 órányi vajúdás után még mindig csak 3 centire leszek kitágulva, isten uccse, kérek egy adag cuccost. Akkor még tuti hátra van 6-10 óránk, egy kicsit jó lenne megpihenni előtte.

UFF
Vendég

Én sem szeretnék őszintén szólva..majd szépen koncentrálunk, lazítunk, elengedés gondolata kell, hogy lebegjen és akkor szépen fogunk tágulni, tugedör a babával csinálni mindent :lol:

(én nagyon gyógyszerellenes vagyok :twisted: )
torolve_20131003125716

sok mindent én is így gondolok ahogy ti de azt hiszem mindenkinek joga van ahhoz ami egy szülésnél jár(nem csak 8-16ig) és ne más döntsön helyettünk.
én sem ugy indulok neki hogy persze szurjatok ,kösettek belém mindent amit lehet de nem tudhatjuk mit hoz az a nap nekünk...
ahogy Bori is írta.

Kellemesebb téma egyik ismerősöm 1/2 3 óta vajudik,jól bírja de a dereka iszonyat fáj..
1/2 órája egy újjnyíra tágult.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!!!!!!
Ujujujjj, nagyon szorítunk az ismerősödnek! Hajrá, sok energiát és kitartást valamint szép szülést kívánunk neki!!! :lol:

Jaja, a derékfájás, onnan indul ki állítólag a fájdalom..lefelé a lábakba, a méhtartó szalagok, stb...

Mára puszilok mindenkit, mamákat-babákat!
Puszika
Gurgi
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Megjöttem a Dokitól, és nincsenek jó hireim...
A fene se tudja mi alapján, de június 20.-ról július 4.-ére irta át a várható időpontot. Eszerint 28+1-nél tartok, ami lehetetlen, hiszen 2 hete csináltak 4D-s uh-t, ahol 1222 grammos csöppséget mértek.
A vérnyomásom baromi magas, ezért napi 3x mérnem kell, és irnom hogy mennyit mértem. Most 160/100-at mért a doki. Erre irt 3x1 Dopegyt a már meglévő 3x1 Cordaflex mellé.

No comment... :evil: :evil: :evil:
Vendég

sziasztok!

brigi, nagyon irigyellek, hogy ilyen jól tudod kezelni a helyzetet, ahogy magam ismerem, én már nekiestem volna! (na persze szóban)

anee, a vérnyomás tényleg nem a legjobb, de a napok miatt szerintem ne aggódj! nekem is 5 nappal kisebb! max. nem 3,5 kilós babónk lesz, hanem 2,5-3, van még ideje hízni!
és a 4d azért mégis csak pontosabb!

nekem mázli, vérnyomás-cukker rendben, le is kopogom!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

kicsitoff:

hazajövet beugrottunk anyóshoz, kérdezte mi volt tegnap, mondtam, leesett a kukaca ... erre hazaérünk, párom hívja apóst névnapköszönteni, de addigra már anyós is hívta (pedig 5 percre lakunk!), szóval az öreg már "ugrál" örömében, nagyon beleéli magát a kiscsajba!

lynia-

bocsi bocsi bocsi, a kicsinyítés szándéka megvolt, csak lemaradt mégis

lynia-

Emi! Te is megszokod, és ha tényleg lány lesz, majd csak ott fogsz állni a kis Fürtöske mellett, gyönyörködni benne, és álmélkodni magadon, hogyan is akarhattál fiút...

Anne, a legelső dátumod mi volt? Az elején sztem sokkal mérvadóbbak a dátumok, mint a 6-7. hónapban becsült értékek.
Pont a Praxisos leletemen vannak ilyen jellegű adatok: 23w 5d +- 19d.
Azaz plusz-mínusz 19 nap eltérést enged meg egészségesnek a gép egyes adatokhoz. Hát, ez alapján ne tippelgessenek, hogy mennyi idős a kis prücsök!!!
A lényeg, hogy mindene megvan, jól működik, elég szép súlya is van már, mozgolódik, és még bent akar maradni!

Hinni a templomban kell, tippelni meg a lovin! :twisted:
Vendég

Szerda óta dolgozom újra és már fáj a torkom. :cry: :cry:
Nem akarok megint táppénzre menni!!

Nekem kb 12 évesen megállapították, h 1 mm-re nyitott az SI csigolyám vhol deréktájon. Ezért majd el kell mennem egy ideggyógyászhoz, aki megállapítja, h kaphatok-e egyáltalán bármilyen szurit gerincbe. Csak még azt nem tudom, h röntgennel nézik-e meg, azt nem fogom engedni. :shock:

Annee!

Csakhogy egy picit megnyugtassalak, nem lesz semmi gond!

Nekem a terhes kiskönyvemben a szülés várható időpontjaként május 28 szerepel, mert ugye a menses utolsó napjától számítják.
Az UH szerint pedig 6héttel későbbre, tehát július 9re várható a szülés időpontja.
Szal azért 6 hét az nem kis idő, de én akkor is az UH-nak adok igazat, annál is inkább, mert nekem a ciklusaim mindíg is sokkal hosszabbak voltak mint az előírt, tehát nem volt ritka mikor simán kihagyott a mensim egy hónapot, csak akkor volt normális mikor szedtem a fogamzásgátlót.
Tehát én valószinűnek tartom a 6 hét eltérést mert folyton néztem a tesztet és mindíg negatív volt, bár akkor is az volt mikor már terhes voltam, de ez most nem lényeg...
Szal nekem most elvileg olyan 34 hetesnek kellene hogy legyek, azt meg teljesen kizárnám, még nincs akkora a babócám...

Szerintem ne idegeskedj, szerintem egyébként sem olyan lényeges ez a kiszámolás, a kicsi babód ha letelt az ideje úgyis ki fog jönni, ha tetszik a dokinak ha nem!

Na, én meg lassan lépek alvadni!
Szép álmokat Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Szarvasbori: Június 20.-ra volt az első időpont.

Henchy: Én azt nem értem hogy az asztalánál ülve az első uh-s papir szerint adta az időpontot. Az 5. heti uh után.
De, már a 12. hetin nem stimmelt az az uh-s lelet. Ugyanis az alapján hivtak be állitólag a 12. héten, és a doki már nem tudott hüvelyi uh-t csinálni mert nem lehetett látni. Csak hasin. Akkor mondott 13+6-ot.
Ezek után még mindig az első uh lelet alapján csinálták az AFP-t állitólag a 16. héten. Magas lett. Beparáztattak, megnézettem a manót 4D-n, semmi baja. Ott mondta a nő hogy nem 16 hanem 18 hetes!! Ezért volt magas az AFP.
Sürgős uh-ra kell ma időpontot kérnem. Annyira sürgős hogy jövő hét csütin már vissza kell vinnem a leleteimet a dokinak.
Miért nem várta meg az uh eredményt a módositással???
Vendég

Jó reggelt!

Annee!

Ne is idegesítsd magad ezen, nem lényeg ez az időpont dolog, úgysem tudják pontosan eltalálni, ez csak hozzávetőleges!
Bár azért a méreteiből lehet következtetni hogy mekkora, szal a dokid szerintem nem a legjobb, vagy nem tudom...
Nekem az elején volt az, hogy egy héttel idősebbnek saccolta a dokim, de akkor szinte kéthetente jártam hüvelyi UH-ra, gondolom azért, hogy ezt a 6 hetet pontosan meg tudja határozni, de szerintem sikerült is neki, mert azóta pontosan úgy fejlődik hétről hétre ahogyan kell neki, szal mindíg jók a méretek, legalábbis eddig még.
Ja és képzeld el, nekem senki át sem számolta még eddig a szülés várható időpontját...
Tehát én május 28-án fogok szülni...
Én számoltam ki magamnak a július 9ét, szal szerintem nem kell itt ezzel foglalkozni igazán, ha jön a babóca akkor úgyis jön, ha ott az ideje...

Képzeljétek, igazán kellemes ébredésem volt, begörcsölt a vádlimban az izom.
Hát azt hittem össze .... magam...
Már elég régen volt ilyen, mert pótlom a magnéziumot, de most megint...

Azért kívánom, hogy legyen szép napotok!!!
Vendég

Csak gyorsan, mert kezdődik a nap :lol:
25. hetes pocak:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hencsi rossz hírem van a harmadik harmadban gyakori a lábgörcsölés magnéziumtól függetlenül.
nekem is volt pedig a kezdeti gondok miatt "kilószámra" ennem kell a mg-ot.
vettem homeos golyót és igy semmi gond éjjel (cuprum metallicum 9 CH)

Még este 10 előtt megszületett Móni kisbabája. 3kg 40 dkg és 54 cm. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt minden kinek!!!
ANNEE!!!Szerintem se idegesítsd magad, jó?
Ugyanazt üzenem neked is, mint Gurgikának!
Ollan irígy vagyok rád, hogy már ilyen szép súlyú a babaókád(de csak jó értelemben irígy...). Nagy gratula hozzá.
Vigyázz magatokra, a vérnyomid mérd rendesen és ne izgulj, meg ne idegeskedj, mert csak attól is fenntebb megy az érték, jó?
Szerintem azért néznek plussz uh-t, hogy minnél pontosabban tudják, mennyi idős odabenn babóci, mert a végén nem mindegy, főleg, ha túlhordás ténye fog fenn forogni...
Küldök neked is szép képet, hogy jókedvre derítselek.

Kép

Kép
Kép
christine

Esztora!
Hát ez elkeserítő.... :cry:
Még most is sántikálok, mert ma muszály lesz útnak indulnom, egy csomo dolog van ma, most sétikálok és járatom a lábam, de még mindíg nagyon fáj, pedig muszály lesz neki rendbe jönni vagy majd a biciklizés rendbe hozza...
Régen elég gyakran volt nekem ilyen, de akkor a magnézium renbe hozta, hát majd meglátom a továbbiakban mi lesz, ha még lesz ilyen azt hiszem majd kipróbálom amit te is!

Nem tudom ki a Móni, de nagyon nagy gratula neki, és mielőbbi felépülést és sok sok tejcsikét!!!
Vendég

Hencsi probáld meg hogy este eszel egy vajas kenyeret kicsit sózva.állítólag ez is jó mert ilyenkor v.mi sóhiány van a szervezetben.nekem is ugy javasolták a másik topicban.
nekem is gyakran görcsölt régebben is.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt csajok!

Senki nem tud nekem infókat mondani a Bébé Go kocsikról? Segítsééég!!!

Móninak gratula :)

Borikám neked meg boldog szülinapot így utólag :D

Annee: Ne izgulj! A vérnyomás attól még rosszabb. Babókád meg egészséges, nem? A többi nem számít.

Kép
zsuzsi**

sziasztok Lányok,

sajnos mára sikerült befordulnom, pedig tegnap még olyan szépnek láttam mindent, jók az eredményeim, süt a nap, babácka mozog, jól éreztem magam....
ma sírdogálok, az Uram szerint hiszti, na ez az ami legjobban felbosszantott... ez a hozzáállás teljesen felháborító... vegyek neki egy könyvet a terhességről??? mit kell ilyenkor a pasikkal csinálni???
Uxi, mi 3 hét múlva költözünk Dunakeszire, már alig várom, most készült el a házikónk... csak ajánlani tudom Nektek... szóval Csajok egy költözés 3 hét múlva nekem is befigyel...
jó hétvégét Mindenkinek, Gurgi vigyázzál magatokra!

Puszi,
Ildi

Kép
lidikoka

Köszönöm az újabb köszöntéseket!

Ildi! Nyugi! Párod meg van ijedve Tőled. Volt egy édes párocskája, és most egy lufis pocakú, változó kedélyű valaki elrabolta, és azt állítja, hogy ő ugyanaz maradt... Próbáljatok meg nevetni az ufóságokon!
Ti is dobozvárosban éltek már otthon? :twisted: Csomagolási tipp: lehet kapni "pukifóliát" némelyik praktikerben. Légpárnás fóliának hívják, és a festékosztály rejtegeti (soxor a saját dolgozóik elől is...)

Lassan átnevezhetnénk a fórumot Költözők fórumává!

Annee, mi az, hogy 13. héten nem tudott már a hüvelyi uh-gal megvizsgálni. Hát, akkor igen ügyetlen lehetett. A hüvelyivel jobb kép csinálható, csak kellemetlenebb anyának. Valamikor a 16-18. héten tolja le annyira a baba a belső részeinket, hogy rosszabb lesz a hüvelyi képe.
Vagy rosszul tudom?

Hencsi! Ha görcsöl a vádlid, azonnal pattanj fel, és állj rá! Kicsit rá is ugorhatsz (csak a reggelre való tekintettel kapaszkodj ugrás közben :) ! )
Vendég

Sziasztok!

Pokoli éjszakánk volt, hajnalban már majdnem bementünk az ügyeletre.
Emi 2 és fél 6 között sokszor és keservesen sírt... Végül elaludt, de zombi vagyok. Napközben semi baja, csak náthás, de délután azért elviszem a dokihoz.

Szülés: a Nyírőben semmi fájdalomcsillapításra nem volt lehetőség, se éjjel, se nappal.
Javasolták, hogy béreljünk tens készüléket, ez olyan, mint egy mini fizikoterápia, elekromos ingerrel bizsergeti a hátat. Hát, mondani sem kell, sz*rt sem ért. :roll:. Ha valakire rá akarják tukmálni, csak óvatosan vele, nem igazán hatásos. 2 perc után lekaptam a derekamról, mert csak a bőrt zsibbasztotta és még rosszabb volt.

lakásoff: ma is voltunk nézelődni, még egy esélyes lakás képbe jött.De ez csak július-augusztusi átadású. Na, az lenne még jó buli...
Eddig nem akartam kétszinteset, de lassan rábeszélnek a család pasitagjai, hogy nem baj, ha kétszintes,viszont lenne saját kis kertje nagy terasszal. Kis ikerházfél, 1+3 félszoba, a másik jelölt egy 2+3 félszobás első emeleti lakás. Az már kész van, csak azzal az a baj, hogy a többi lakó 2 éve ott lakik, és rögtön azzal kezdték tegnap, hogy a kis közös kert mászókája, csúszdája, homokozója, tárolóépülete fittyfenéje ennyi meg ennyi volt, kérik majd a hatodát... (valamilyen szinten érthető a dolog, de valahol mégsem, hisz közös költségből építették ezeket, ha eddig nem laktunk ott, miért szednék be viszamenőleg a közös költséget? )

KépKépKépKépKép
uxi

Szerintetek milyen lenne gyermekágyasan költözni? Mert még a szőr is feláll a hátamon a gondolattól.
Viszont tuti nem kéne semmit csinálnom... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Lányok, nagyon beparáztam. Fóbiám lett a kórháztól. Előjöttek a tavaly téli emlékeim, mikor el kellet veszítsem édesanyámat, hogy milyen emberek dolgoznak a kórházakban. És úgy látom, hogy mindenki dícséri az orvosokat, meg a szülésznőket, hogy melyik miért aranyos, és most olyan "úgysem" hangulatom van, meg sírhatnékom. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Sziasztok!

Megjöttem. Voltam vérsziváson korán reggel. Aztán elindultam dolgozni. Munkahelyi öltözőben félig levetkőzve eszembe jutott hogy 8 óra lévén telefonálok sürgösségi uh időpontért.
Telcsizek, mire a nőci közli hogy akkor ma 10-re menjek. 8O 8O 8O
Nem gondoltam ennyire sürgősen, de sebaj! :D

Babucit a méretei alapján a 29. hétre sorolta az uh berendezés. Viszont a súlya... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Adatok:
BPD: 75,2 mm
AC: 251 mm
FL: 52,9 mm
BS: 1340 g 8O 8O 8O 8O 8O

Szarvasbori: Állitólag a 12. hét után már nem tudja hüvelyivel vizsgálni, mert a méh kiemelkedik a medencéből.

Christine: Nagyon köszi! Annyira aranyos vagy! :D
Vendég

Babdorka!

Szegénykém... :( Ne pityeregj, elmúlik ez a csúnya hangulat!
Küldök Neked naaagy ölelést:
Kép
Vendég

Annee, nekem a 13. heti UH-n váltogatva használta a hasit és a hüvelyit a dokker, és aszonta, a hüvelyivel sokkal jobb képet tud csinálni...
A gyerek súlyát sokallod? Miért? Kicsit köpcös a Lelkem, dehát sebaj. Nekem nem tűnik ijesztőnek a 25 cm - 1340g!

Lakásoff. Uxi! a 2 szintest nagyon gondold meg! Értem én, hogy a pasiknak nem gond, lévén ők csak naponta 2x mennek fel-le. De Te otthon a két törpével kb. napi 200x. El sem tudom képzelni!
A játékokért pénzt kérni, tényleg elég necces. És hogyhogy taliztál a többi lakóval? Vagy üres lakást találtatok? Akkor miért üres?
A gyermekágyas költözés is igen vicces lehet... Én félnék, hogy ha mások pakolnának ki-be helyettem, évekig nem találnék meg bizonyos dolgokat! Meg hogyan szoptatsz igény szerint? Mondjuk az is igaz, hogy mozgékonyabb lennél, mint most, a kölök meg még nagyjából elvan ott, ahova leteszed.

Dorka! Történt valami?
Vendég

Annee: Nagyon drukkolok Neked, ismerem a magasvérnyomást, piszokszar :( A kajálásra figyelj oda nagyon, próbálj meg teljesen sómentesen étkezni. Nekem kb 30 hetesen derült ki, hogy magasvérnyomásom van, bár az a pancser ügyeletes doki nem tudta eldönteni, hogy hány hetes a baba valójában :roll:
Én a helyedben teljesen só mentesen és ha lehet széthidrát mentesen étkeznék, és pontosan (óramű pontosággal-időben-) beszedném a gyógyszereket. Keringésjavítót nem írtak fel????
És nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiii!+++++++++++++++++++++++++++ Ez a súly azért még nem olyan rossz amúgy :wink: És lesz az a baba még jóval nagyobb is :)

Brigi: Hát nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak :(!!!
Hátha hamarosan visszaváltozik..... Nagyon sokat gondolok Rád! ++++++++++++++++++++++

Nekem tegnap volt a cukorterhelésem, az éhgyomri magasabb volt mint a terheléses (90 percesen voltam és ettem, nem azt a szutyok szirupot ittam!) De brutál alacsony a vasam, úgyhogy mosta dokim írt fel vasat, azt szedem, amúgy oké minden :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szarvasbori: Nem sokallom, szerintem teljesen jó. Csak a doki szerint picit nagy a 29. héthez képest számitva. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?