A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Mi mikor kerülünk sorra? :)

Sziasztok lányok!!!!!!!

Ha már ma nem tudnék jönni,akkor mindenkinek kivánok kellemes,Húsvéti ünnepeket! Kép

Egy hétig nem leszek,de ha az öcsém,vagy az anyu odaenged a géphez,akkor jövök........

Kép

Kép
ancsa03

mi ez a pangás kérem szépen,mindenki gyereket csinál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Vendég

Gigi: én dolgozom,de ez az én nyomorom :lol: :lol: :lol:
Kép

de gyereket este csinálunk,megígérem!
Kép
vedresandi

Hééééééé Gigi Te dumálsz??!!! :lol: :lol: :lol:
KÉt napja legalább nem is hallotunk felőled.
Jelentem mi nem csinálunk ebben a hónapban babát, csak a következőben.

Kép

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!
Vendég

andi,
:lol: :wink:

krisz,
úgy ismersz te engem mint aki befogja a száját :mrgreen: :mrgreen: ? nekünk is indult így hónap hogy nem csinálunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tartott addig míg apa rám nem mászott :twisted: mégsem lökhettem le :lol: :wink:
Vendég

Gigi!!!!
Ne is lökd le apácskát,mert húsvét után zebrás teszteket kell felmutatnunk :wink: :lol:
vedresandi

Nem lököm le apát, csak valahogy védekezünk. Érted Te kis nagyszájúm????? :wink: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Na megérkeztem én is! :)

Ildi!
Tudom, hogy most nem olvasod, de remélem nagyon klassz hétvégétek lesz!!! És várom a + tesztet kedden! :D

Drága Anna!
Az én véleményemet már hallottad... Szerintem nem a baba és a párod között döntesz, hanem új életed kezdődik: vagy egy babával vagy egyedül... :( Nagyin drukkolok, hogy tudjál ügyesen dönteni! :) Abban azért lehet valami, hogy ha esetleg apa látná...

HAndi!
3 fázisúnak azt a görbét nevezik, amelyik úgy néz ki, mint a tied. :D:D:D A ciklus első felében neked pl. 36,6 alatt van a hőd, pé. után felugrik 36,7-9, és aztán kezdődik egy újabb szakasz, amelyben még följebb áll be. Ezek igen gyakran babás görbék, mert a beágyazódás után észlelhető ez az újabb hőemelkedés. :D De a görbéd így ránézésre is igen-igen biztató!!! Nagyon drukkolok!!! :D

Jelentem mi ebben a hónapban nem csináltunk babát. :) Mellesleg komoly elhatározásra jutottam: nem vagyok hajlandó semmit tenni a mielőbbi babásodás érdekében. Elegem van a méricskéből, a pé. után izgalomból, és egyébként is. :D De megígérem, hogy ha őszig nem jön össze, akkor azért meglátogatom dokinénimet. :D És ha nem haragszotok, nem kérek most a "de azért ezt meg ezt..." kezdetű tanácsokból. :D:D:D Ja, köszönöm, jól vagyok. :D
HOlnap barátokhoz megyünk, aztán két napra elhúzunk pihizni. :D AZért holnap este még igyekszem bekukkantani, ha nem jövünk későn. :D

Puszi mindenkinek!!!!

meri

Sziasztok lányok!

Merre van mindenki?
Hogy telt a Húsvét? Én már örülök,hogy vége mert a cukordiétámnak annyi lett a két nap.Csak ettünk,csak ettünk.....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Én megjöttem! :D De hulla vagyok! :D Majd holnap. :)

meri

én is itt csak nincs kedvem beszélni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát nekem ez a fránya nyuszi piros tojás helyett piros mensit hozott! :evil: Utálom a húsvéti nyuszit! :lol:
Azt hittem, hogy jobban le fog törni a dolog, de a páromnak köszönhetően egész jó kedvem van! Azt mondta, hogy ő sejtette vagyis inkább tartott attól, hogy meg fog jönni, és ezért is tervezte meg ezt a kis kirándulást, hogy talán így nem leszek annyira letörve! És igaza lett! Imádom!
De ma reggel mondtam neki, hogy úgy készüljön, hogy most irányított szex lesz! Amikor én mondom, akkor nincs mese szexelni kell! Nevetet, és megkérdezte, hogy "eddig nem így volt" .
:lol:

A kirándulás nagyon jól sikerült. Imádom ezeket a családi kirándulásokat, amikor az ember nem foglalkozik a hétköznapok gondjaival, és csak a családjáért él!
Vendég

Sziasztok!

Meri! Nekünk is védekezős ez a hónap, de eddig még nem sikerült védekeznünk! :oops:

Gyertek meséljetek!!!

Gigi! Mi történt??? Csak nem megjött neked is??? Hol tartasz???

Mi otthon voltunk a mamiknál és mi hősiesen vártuk a locsolókat, de szerencsére nem voltak sokan, meg csak a közeli rokonok jöttek. Meg sokat voltunk kint, mert nagyon jó idő volt.

Anna! Hogy vagy??? Sikerült a pároddal megbeszélni ezt a baba dolgot???

Többiek! Mindenki!!! Gyertek!!!
Vendég

Sziasztok!

Gigi, miért nincs kedved beszélni???

Ildi, új hónap - új élet. :D:D:D Hajrá!

Krisz, mi nem védekeztünk, egyszerűen csak úgy tűnik, kihagytuk ezt a hónapot. :D:D:D

meri

Sziasztok!!!

Ildi: aranyos a férjed.... :lol: :lol: :lol: Édesek lehettek amikor irányított szexbe kezdtek :lol: :lol: :lol:

Meri: milyen volt a horgászás???

Gigi: mi a fene van Veled???Lakatot tettek a szádra??? :lol: :lol: :lol:

Kismamik????Mi van Veletek???

Mi körbe jártuk anyáinkat a 3 nap alatt, degeszre zabáltuk magunkat.Mi sem védekeztünk ebben a hónapban :oops: :lol: :lol:

Meri: mit mondasz erre a görbe részletre????
Kép
vedresandi

semmi extra csak utálom a világot :evil: tegnap apával jól összevesztünk és kihat még a mai napomra is :roll: na de nem panaszkodom ki milyen virágot tép,olyat szagol :lol: :lol: :lol: :lol:

andi,
honnan csórtad ezt a görbét amit DOBTÁL :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

little,
csak optimistán,a gyerek és az eső akkor jön mikor nem számítasz rá :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, nekem ma reggel megjött a havim sajnos de még mindig 36,8 mértem úgyhogy nem értem az egészet.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

VAndi, jó volt a peca, fogtak is halacskákat a fiúk. Én meg alaposan kipihentem magam. :D:D:D Ja, és rengeteget nevettema hétvégén. :D:D:D A görbéd érdekes. HOl méred a hőd? Éppenséggel lehetett pé.-d akár tegnap is, ha holnaptól magasabbra szökik a hőd. :D Majd meglátjuk. :)

HANdi, nagyon sajnálom, hogy megjött, én nagyon bíztam a görbédben... A hő nem mindenkinek esik le rögtön... :( Hajrá április!!! :D

meri

Meri: Nem a számban mérem :lol: :lol: :lol:
Renitens a hőm, azt látom :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Little, Andi sajnálom, h nem jött össze a március, de bízzunk az áprilisban :)

Krisz, ejnye :D

Csajok, nem fogom ám elvetetni a babát, még csak az kéne... Meg is őrülnék :roll: Páromról pedig most annyira nincs kedvem beszélni :? Úgy belefáradtam a témába...

Jézus, el se hiszem, hogy már a 8. hétben vagyok 8) Hányingerem pedig már csak akkor van, ha itthon vagyok, ha anyukámmal, vagy nővéremmel vagyok akkor semmi bajom. Nem értem :roll:
Ma pedig reggel 7kor lángost sütöttem :lol:

Puszi mindekinek!!!
Vendég

Anna! Örülök, hogy jól vagy! Vigyázz nagyon magatokra! Hmmmmmmmmmm lángos az fincsi!!!!
Vendég

Anna én is örülök, hogy jól vagy és ne hagyd magad! :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Már megint benéztem,bocsi,de Anna úgy szeretnék neked írni .Remélem nem haragszol érte.Először is nagyon örülök,hogy sikerült a vágyad,ott a babó a pocidban.Gratulálok hozzá.Ami a pasikat illeti,sajnos nincs rájuk garancia.Biztosan nagyon nehéz most neked,mert hirtelen a gondtalan babavárás helyett a stressz jut,de meg fogsz vele bírkózni,hiszen ha az ember nagyon szeretne valamit,azt meg is tudja csinálni,úgyhogy én hiszem,hogy neked is menni fog.És ismered a mondást,ami nem öl meg,az megerősít.Én azt tanácsolnám,hogy keríts egy melóhelyet,legyen az bármi,akár menj a mekibe,vagy a tescoba,vagy bárhová,és jeletesd be magad,hogy legyen munkaviszonyod és kaphass gyest,ne csak alanyi jogon azt a minimumot.Persze ne szólj a babáról,ahogy bejelentenek és letelt a próbaidő,irány a betegácsi és te mégis bebiztosítottad magad ezügyben.Biztos nem fogsz dúskálni a javakban,de megoldod,mert ez már csak így van,az ember sziklákat is megmozgat,ha muszáj.És hogy van egy saját lakásod,az meg maga a csoda,hiszen ez egy stabil pont az életedben.Én a kapcsolatodnak nem jósolok jövőt,de szerintem ez nem is feltétlenül nagy baj,sajnos a pasik másként működnek.Persze tényleg lehet,hogy ha majd nő a pocak,vagy látja a babát megváltoznak az érzései,de szerintem megleszel te az ő érzései nélkül is.Szóval csak előre,és hajrá,sok sikert és kitartást. :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Little!

Csatlakoznék az üssük meg nyuszit klubbhoz! :cry: :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Siasztok!

Itt vagyok én is,csak anyuéknál dolgoznak a gépen,és csak most tudtam jönni...

Little:Sajnálom,hogy megjött! :( :( :( Na de majd a következő hónap!Az tuti lesz!

Anna fel a fejjel :!: :!: :!: Mi nők nagyon erősek tudunk lenni :!: :!: és ha minden igaz,három hét van közöttünk...

Kép

Kép
ancsa03

Eszter! Inkább az "imádjuk a húsvéti nyuszi klubbot" alapítottam volna meg, de ha neki ez kellett :evil:

Anna! Én nem mondok már semmit a pároddal kapcsolatban, gondolom már hallottál sok okosságot! A lényeg, hogy ne akarjuk a pasikat megérteni, mert úgysem fogjuk, és csak idegesítjük magunkat addig amíg törjük a fejünket! A lényeg már úgy is a pocidban van! Most csak ez számít!!!! Arról viszont lemaradtam, hogy miért is nincs munkahelyed? Mikortól?
Vendég

Sziasztok lányok!

Merre vagytok?
Na mi újra itthon :!: Már alig vártuk kettesben,saját ágyikónkban...

Kép

Kép
ancsa03

HAlihó! Mindenki elveszett???

Na miért nem jelentkeztek, ki hogy van??

Babások, babátakók írjatok!!!

Nálunk beindult a védekezős akció. Már alig várom, hogy megjöjjön megint és indul az éleslövészet.
Szerintem ennyire mensit még nem vártam. Pedig még csak a 13. napon vagyok és pé sem volt.

Pusza mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok, Csajok,

mi ez a pangás? senkivel nem történik semmi :?: :lol:
vagy mindenki élvezi a jó időt????
ismételten megpróbálom felrakni a legújabb görbémet, ha sikerül, és valaki erre jár, szakértse meg, please :wink:
Kép
Vendég

wow :)
na, hát legközelebb ha vki hasonló cipőben jár képfeltöltés ügyileg, annak üzenem, hogy
a) nem jó png-ben, konvertálja jpg-re
b) opera nem tölti fel, az ie igen

szóval várom a véleményeket a görbémet illetően :lol:
jók legyetek, pusszanat :P
Vendég

vedresandi, most látom csak, hogy igazoltan vagy távol :lol: isten éltesse a nagyfiadat!
Vendég

VAndi! Daniak nagyon boldog szülinapot!!!

Szilva! Nem nagyon van mit szakérteni a görbéden: teljesen egyértelmű és szép. :D

meri

Sziasztok!

Csak bekukk ...most értem haza!!!

LÁnyok hálás köszönet Dani nevében,puszil Benneteket!!!!

Holnap leszek ezerrel!

jó éjszakát Nektek!!!!
vedresandi

Hahóóóóóóóóóóóóó!

Teljesen kihalt a topik???

Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

na milyen az új vonalzóm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?
Vendég

Gigi!

Te most babás vagy????
Vendég

Nem tudok németül, de a hetekből nézve igen!

Juj de jó! És ezt ikolni merted előttünk??!!!
Irgumburgum!!
Vendég

Mikor tezsteltél?? Jaja nem térek magamhoz!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Kép
Vendég

krisz,
sztem mindenki óvatosabb ha már egyszer megégette magát :roll: úgyhogy igen,titkolni mertem :wink:
Vendég

Gigi!Jujj de jó! Eggyütt fogunk babázbni?!Gratulálok!

Kép

Kép
ancsa03

Gigi!
Akkor itt is gratula. :D Ezek szerint rendben ment minden. :D

meri

Gigi, Te kis titkolózós! Akkor most már mesélj, hogy mikor tesztelted az első pozitívat, voltál e már dokinál stb!

Lehet, hogy én is veszek 50 db tesztet, hátha szerencsét hoz! Tényleg! Elhasználtad már mindet?

ÉS NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!
Vendég

sziasztok,

gigi, szóhoz sem jutok! GRATULÁLOK! problémamentes gömbölyödést kívánok :lol:
mesélj már, mióta, hogyan, meg minden!
pusszanat!
Vendég

Gigikém :) Itt is NAGYON-NAGYON GARTULÁLOK!!!

Kép

Millió Puszi!
Vendég

nagyon drágák vagytok,köszönöm :D azért a nagy gratulációkkal még várjunk mert bár most minden rendben van,azért van még hátra bő 6 hét,ami folyamán ez bármikor változhat sajnos.pontosan emiatt nem is szeretnék még nagyon belemenni a részletekbe,remélem megértitek :oops:

legközelebb 7+5nél megyek uhra meg dokihoz,addigra kell hogy legyen szívműködés

meri,
msnen elmondom :wink:

little,
még nem de megtartom kabalának :wink: és a 40.hétre lehet hogy elfogy majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jó lenne tudni mi van ridivel hogy végül babás e vagy sem :roll: :? ridi,ha olvasol minket azért írj pár sort hogy mi lett :oops:

andi,
te hol??????????????????????????????
Vendég

annácskám,
te már voltál vérvételen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ?
Vendég

Gigi drága! Szívből gratulálok! Csak azért írok, mert nem szeretném, hogy a kíváncsiságtól kilyukadjon az oldalad és kárt tegyél a pici babádban! :lol:
Nekem az egyik szemem sír, a másik nevet! Olyan gyöngyörű pozitív tesztem volt, hogy a teszt csík erőssebb volt a kontrollcsíknál. Úgyhogy babám van, párom nincs, és körülöttem csak zűrzavar van. A férjem még nem tudja, és nem is tudom, hogy elmondjam e neki! Függetlenül attól amit tett, tudom, hogy van szíve, csak egy liba most elveszi az eszét, és a farka vezeti. Éppen ezért tartok attól, hogy ha megtudja, akkor észhez tér és vissza akar majd jönni! Ami nem baj, de miattam akarjon visszajönni, ne a baba miatt. Már a fiát is látogatja, sőt el is vitte kirándulni. Persze tiszteletben tartva a kérésemet, hogy a tyúk ne menjen velük.
Tudjátok, amikor találkoztunk úgy éreztem, hogy mindjárt a nyakába ugrok! Olyan csillogás volt a szemében amilyen akkor volt, amikor megismerkedtünk. Tudom, hogy még engem szeret, csak hát ugye most a vér az agyából egy kicsit lejjebb vándorolt! :oops:
Hát így vagyok! De van egy kis élőlény a pocimban és van egy tündéri kisfiam, aki tényleg egy tündér lett. Szinte érzi, hogy most nem nagyon szabad rossznak lennie. Imádom!!!! Ezért van értelme élni, és várni, hogy majd megoldódik a dolog! Csak ez az átmenet olyan nehéz! Olyan nehéz nem elmondani annak az embernek az én kis titkomat, akivel közösen akartuk ezt a babát, és most közösen kellene neki örülnünk!
Jó zagyva vagyok, de most annyi minden van bennem, olyan zavaros minden. Egyenlőre nem látom a jövőt, csak a mában élek!
Vendég

ridi,
de drága vagy hogy jelentkeztél,nagyon örülök neki :D valamint arra szeretnélek kérni hogy maradj velünk :wink: te ide tartozol hozzánk és el is dőlt hogy mikor kerülsz sorra úgyhogy itt a helyed közöttünk 8)

nagyon nehéz helyzetben vagy és mivel én ilyesmit nem tapasztaltam túl okosat sem tudok mondani.ami a véleményem az mind elvi síkon van és bizony az éles helyzetben lehet én sem azt tenném amit most gondolok vagy hiszek :roll:de teljesen megértem hogy azt akarod hogy ha visszamegy akkor miattad menjen vissza!és azt is megértem hogy visszavárod :wink:
tudod én akit még sosem csaltak meg azt mondom hogy nekem most így szűzen az jelenti az igazi megcsalást ha vki érzelémileg csal meg........ha csak azért mert feláll a farka és megy utána az még megbocsátható.de az ha érzelmileg csal meg és mély érzéseket táplál más iránt na azt nem bírnám.

nagyon drukkolok neked hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd és tudod hogy mi itt vagyunk és várunk :D
Vendég

imádom a vonalzómat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: annyira jó nézni egész nap csak nézném legszívesebben :oops: :lol:
Vendég

GIGIMAMI: ÉLJEN?ÉLJEN ÉLJEN!!!!! itt is gratulálok!!!!!!!!!!

Ridi: nagyon sajnálom,de bízom benne,megoldódik.
Tudom min mész keresztül,mert volt szerencsém elválni.Ugyan nálunk nem vol pocaklakó,csak a Dani,de épp elég volt így is.Tudnék gíakorlati tanácsot adni, de gondolom nem nagyon kell ebbe másnak beleszólni.Ha mégis,priviben beszéljünk!

Többiekkel mi a helyzet???

mikor tesztelünk???

itt egy rendkívül idióta görbe,ajánlom figyelmetekbe:
Kép
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?