A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok Lányok!

Ma kész lett az eredmény. Toxoplazma, Chlamydia stb negatív. :lol: Lehet akciózni. :lol: Az érdekesség csak az, hogy furán görcsöl a hasam a 9. dpo-n :shock: és ez az érzés már ismerős. :? pedig a pé körül nem is nagyon voltunk együtt. na mindegy. Ez persze nem baj csak érdekes lenne. :lol:

Gaby!
:twisted: :twisted: Ez már tényleg sok! Nekem már megtelt volna a hócipőm az tuti. Menj el hétvégén jól teszed! Kár hogy nem Szegedi vagyok. :(

Babancs!
Nagyon aranyos Domi! Sokat gyarapodott. Hatalmas szemei vannak. :lol:

Melcsi!
Gratulálok az 1. házassági évfordulótokhoz!! Sok boldogságot kívánok! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili, nem neked volt 9.cn leesésed?
Vendég

Én is szeretlek Titeket és mindenkit puszilok, csak most nem vagyok jó társaság..bocsánat....

babaimádó
Kép
babaimado

Azért dobok egy görbét:

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boniko!
Ebben a hónapban nem. Az két hónappal ezelőtt volt.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

babaimi tudjuk, és nem haragszunk :lol: vigyázz magadra! és ha beszélgetni akarsz csak szólj
Vendég

(((((((((((((((Babaimi))))))))))))))) :cry: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

baba
ugyan már, én sem vagyok most a topon, de kedves topiktársak türelmesen olvassák panaszleveleimet :P :wink: nekem meg jól esik kiírni magamból ami bánt

Kép
gaby25

lili szép a görbéd +++++++++++++++++
Vendég

léptem. Jó éjt mindnekinek!pussz

Purc is eltünt ma, snufika is, nem értem :?
Vendég

Csajok!
Végeztem a melóval, el sem hiszem! Csak apára kell még várnom, de ő még be sem érkezett basszus. Pedig mehetnék haza atommegaszunyát dobni!!!!! :lol: :lol: :lol: Tisztára feldobott a lehetőség, hogy alhatok ma rendesen! Hülye vagyok, mi? :wink: Ja és ezerrel rockot hallgatok, komolyan, ez már a vég, nem vagyok normális és annyi energiát érzek magamban, hogy szívesen elmennék bulizni meg táncolni. NemnormálisSzilcsi!!! :D

Baba, sírd ki magad, ha az segít, aludj egy nagyot, falj be egy tonna csokit és meglátod, máris szebb lesz a világ! Ölellek! :D És holnap gyere bővebben, nincs felmentés!

Gaby, tök jól bírod, de tudom én ám, hogy ez csak a mi kedves-aranyos-megértő-türelmes hozzászólásainknak köszönhető. :wink:

Boni, te nonstop gép előtt ülsz??? :lol:

Szia Lili, éljenek a jó eredmények! :D Tök jó lépcsős a görbéd, még nem is láttam ilyet. :lol:

Kép
szilcsi

Drágáim,
eddig azért nem jöttem mert tanultam, most 2 napig azért nem jövök mert iskolában leszek! Valaki aki szokott velem MSNezni figyeljen erőst, és este ha hazaesek mesélje el az érdekes híreket!
Szegedi lánykák (és Gaby),
nagyon irigykedem a minitali miatt, a pestiek meg halaznak, csak én nem tudok környékbeliekkel bandázni! :( (Csendben kukkoló Tolna megyeiek kapjátok össze magatokat, és írjatok!!! )
Legyetek jók, vasárnaptól újra aktív leszek!
Bettike,
ápr. 17. védőnő
ápr. 24. doki+UH
Köszi!!!
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, jól alakult a nap, most értünk haza, apa meghívott vacsorázni, rántott cukkinit ettem főtt burgonyával tejföllel és sajttal, káposztasalátával és tartármártással, az utóbbi kettőt én rendeltem, látni kellett volna a pincér arcát :lol: :lol: De ha egyszer így esett jól :lol:

Babancs, nagyon szép a kis szőke herceged :D , írtó édes kis babó :D hamar elérni azt a súlyt és a kiságyban már jobb lesz neki.

A szülőszobás látogatás elmaradt, mert anyu nem lett jobban :( . Hétfőn hívom a csajszit megint.

Eliza, igen, anyukám jön be velem, mert apa nem szeretne, egyszerűen nem érzi úgy, hogy ott lenne a helye. Szerintem ez normális, nem minden férfi szeretne bemenni szerintem, én meg tiszteletben tartom :wink: Anyukám amikor beteg vagyok is jobban tudja mit szeretnék :D
Nem hiszem, hogy ezen bármi is múlik, hogy ki van bent velem :wink:

Lili, nagyon szép a görbéd :wink:

Többiek, hétvégén totál szabad leszek és tényleg írok mindenkinek ígérem :D :wink: .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

csajok, én is vagyok, csak épp semmi izgis nem volt. Kocsit keresek neten occsóóóóóóért, mert sajna itt nem lehet meglenni nélküle, és apának mindeképpen kell a sajátja.

babancs, csodaszép ez a baba, és nagyon jók a rucik.

Gaby, helyes, csak így tovább, ez a hapsizás dolog nem is rossz ötlet :wink: :lol:

boni, aranyos vagy hogy hiányolsz.

Áfi, én is irigykedek, ezek csak itt talizgatnak, jó mi??????? Eszem megáll :roll: Jó legyél a suliban :lol: Figyelj szépen, és kispárnát ne feledd!

Pussz nektek!

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Bettike, tök jó a láthatatlan ceruzád, de sajna nem látom magam a táblában! :lol:

Babancs, Domi nagyon drága!!!!!! Édes, és azok a szemek!

Purc, itt még a 36. héten is van uh.

kispiskóta

Lizi, remélem minden okés lesz.

Melcsi teljesen megértelek, enyém Uram is írtózik ettől, monjduk neki más választása nincs, vagy magamra hagy, vagy bejön :) Magamra meg nem hagy, azért annyira van rendi :) A magzatvízvételnél is ő lett rosszul, nem én :lol: Otthon szerintem anyósom jönne be. Na meg a család összes többi nő tagja :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

kispiskóta, itt is van a vége felé 1 db, ha jól tudom, pontosan nem tudom hányadik héten, de sajna addig sok idő telik majd el, Uram meg nem hajlandó a 4D-re, mondjuk elég drága itt, az árából megvan a kiságy. Ebben meg igaza van sajna.... :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!
Én még nem vagyok kismama, de nagyon szeretnék!
Valaki tudna nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy én 5 évig szedtem Tri-regolt és februárban abbahagytam. Mennyi az esélyem, hogy teherbe essek? Tegnap kellet volna megjönnie, de nem volt semmi. Ez lehet attól is, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre? Valaki kérem segítsen.
Köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár

Cicabogár!
Bármi lehet!
1. vegyél tesztet és csináld meg reggeli első pisiből
2. ha negatív várj 1 hetet és isméten csinálj tesztet, már ha addig nem jön meg
3. ha negatív és nem jön meg még mindig irány a doki!

Kispiskóta! Basszus milyen béna vagyok! :oops:

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Boniko: igen szombaton megyek! Fura? Akkor van az új dokim magánrendelése...ráadásul szó szerint reggeltől késő estig :shock:

Melcsi: tejföl+sajt+tartár+káposztasali :lol: :lol: :lol: le sem tagadhatnád, hogy terhes vagy :lol: :lol: :lol:

Áfi: jó tanulást!

Purc: hát így tényleg nem éri meg a 4D...nem baj, láthatjátok eleget élőben a babót! :lol:

Lili: mi ez, négyfázisú görbe? :lol:

Szilcsi: aludd jóóóóóól ki magad!

Mindenkinek jó éjszakát!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kispiskóta: végre valaki, aki rövid ciklussal lett terhes...itt a csajoknak vagy normális vagy hosszú a ciklusuk...(bár Szilcsi kezd rövid ciklusú lenni...) :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Bettyke!
Remélem pozitív lesz... :wink:

Andi
Kép
cicabogár

Ennyit az én nagy alvásomról. Lejött egy ismerős, párom nem dolgozik, hanem vele beszélget. áááááááááááááááááá
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Megint nem fogok túl sokat aludni. De nem teszi ki az ablakba, amit tőlem kap ezért!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Most estem haza!

Boni, Gaby, Coca, nekem a kedd- csütörtök 5-6-ig jó a Blaha környékén, mert 6-tól angolom van a Blahán! :cry: Amúgy hol lenne a ti helyetek??? Kispiskóta van kedved jönni??????

Szezso, párom is sokat dolgozik, így észre sem veszi, hogy én is!! :lol:

Baba, ölellek!

Lili, nahát mit látnak a szemeim!! Micsoda görbusz! :wink:

Na pá, megyek alukálni!

Kép
kata05

Sziasztok,

valaki jártas az anyakönyvezetésben??? Tudom furin hangzik. A gondom, hogy mikor összeházasodtunk kellett nyilatkozni melyikünk nevét kapja majd otthon a gyermek. Akkor balga módon azt mondtuk az Uramét. Most már persze tudjuk, hogy az én nevemet kéne kapnia. Meg tudjuk ezt még változtatni? Tudja valaki? Vagy ez így marad már, és a gyermekeink darab nevet kapnak..... :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

...na hát én meg elaludtam.
Kata! Mi a Római partot beszéltük hal-sör-ügyben, de ha Blaha környékén tudsz valami jó helyet, és a többieknek is jó, én rugalmas vagyok!
Holnap megdumáljuk.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
Ha van itt vki, segítsen gyorsan, mert mindjárt el kell itth.ról indulnom..hogy műkszik a 84 Ft-os Boni-féle teszt, mert én belaállítottam a műany.poh.ba a reggeli pisibe és nem lehet értékelni, mert a tesztcsík a közepén úgy néz ki, hogy fele fehér, fele pedig olyan, mint amit rózsasz.festékbe mártottak. Csík 1 db se, nemhogy 2..
Valamit elrontottam? :oops: :oops:
Ne nevessetek ki....
Kérek gyorsan haszn.utm.t!!!!please help meeeeee!!!!!!!!!

Ja..a hőm meg fent van..

babaimádó
Kép
babaimado

Közben kimentemmmegnézni:most az egész halv.rózsasz, de még csak kontrollcsík sincs..
biztos elszúrtam..

babaimádó
Kép
babaimado

Reggelt!

Babim!
1. Túlmártottad (jelölésen túl)
2. Sokáig áztattad (10 mp-nél hosszabban)
3. Rossz a teszt

Csináld újra másikkal, vagy tedd be pisid a hűtőbe, és délután megismétled...szerintem.

Kép
zölddisznó

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi cocának van igaza túlmártottad!

remélem délután pozitív lesz!++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Baba
ha 16. napon volt pé (márpedig akkor volt) akkor 7. dpo kezdél el pecsételni, ami beágyazódáskor normális :wink: szóval ne kenődj el. Ha nem amiatt van, akkor meg doki bácsinak ki kell deríteni, esetleg progi hiány. De ha általában nem szoktál pecsételni, és ez most kivételes, akkor én a beágyazódásra szavazok :P :wink:

Melcsi
igazad van, nem szabad erőltetni apát, ha magától nem akar bemenni a szülésre. Az ajtó előt majd tövig rágja a körmét :wink:

Purc
azért inkább nem hapsizok egyelőre, nem bonyolítom :wink:

Szezso
ha szombathelyre mentem volna, kísértelek volna nőgyogyihoz :P

Kata, coca
Nekem jó a Blaha is, ha Kata nem tud Római partra jönni, még halazhatunk máskor is :wink:

Szilcsi
nem hagynak aludni? :twisted: azt a mindenit :twisted:

Kép
gaby25

mai hőm, mfpan, köszi a lehelést!
a ferty viszont későbbre tette a PÉ-t, én viszont a szúrkálást, hasfájást 17-18én éreztem[.mindegy, remélem a kisfickók vagy kiscsajok kitartottak addigimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1176439540.82.jpg[/img] :shock: :oops:
Vendég

na,ez titkos hőgörbe :lol: nme tom feltölteni
Vendég

Kép
Vendég

szilcsi munkahelyen igen, délután csak néha ránézek otthon :lol:

ha katánknak csak blaha jó , akkor...NEKEM IS? :wink:

kispiskóta tényleggyere te is!

purc nekem nem is kellett nyilatkozni erről. érdekes mondjuk én NÉ lettem, lehet azé.

szezso, látod a magánrendelés kiesett :lol: görbe?

áfi jó tanulást!

MElcsi egészségedre :lol: mint tiszteletbeli görbeszakértőm szóljhozzá :lol:

KAtica jelentem 5.15 kor keltem, pedig szabin vagyok ma

snufi!!!!!!!
szilbee!!!!
szilvaqueen!!!!!!!!
szirom!!!!!!!!
csikken!!!!!!!!
macspacs!!!!!!!
sonjus!!!!!!!!!
Veramami!!!!!!!!!!!!és akiket kihagytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó!

Bimi, nem vagyok biztos benne, hogy átvert a fiam :lol: A görbéd alapján :wink:
És a tesztet túlmártottad szerintem is vagy vacak, nekem is volt ilyen egy One Steppel, pont, amikor babás lettem. Pedig úgy csináltam, ahogy írták, namindegy.

Pusszancs a többieknek is, dolgozom, majd jövök!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca!Köszi, de rohannom kellett és kiöntöttem.

Boni! Meddig kell mártani és hány mp a papírja szerint??

Gaby! Köszi, de csak a lelkem megnyugtatására akartam tesztelni, én tudom, hogy esélytenen vagyok..
Párod??Mik a tegn.este fejleményei?
A háttérből aggódva olvaslak ám..csak nem akartam beleszólni..
tudom, hogy kívülről nagyon könnyű véleményt mondani, de csak az tudja, aki benne él..
:(

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Szupi a görbéd! Drukkolok, hogy neked zebrus legyen!!+++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Babaimi: ismétlést kérünk tesztelésből! :lol: A hőd nagyon kafa, nem úgy látszik belőle, mintha meg akarna jönni...

Purc: azt hiszem át lehet íratni a házassági anyakönyvi kivonatban a nevet...(bár nem tudom, ezt az USA-ban hogy lehet elintézni...)
speciel minket meg sem kérdeztek, és bele sem került semmi az anyakönyvi kivonatba...de mi meg azt szeretnénk, ha mindkettőnk nevét kapná, úgyhogy ha aktuális lesz, irány az anyakönyvi hivatal...

Boni: 2 tized ugrás a hődben?! :shock: nem semmi! :lol:

Gaby: amikor hívtalak Szhelyre, nem is volt eszemben a nőgyogyi :lol: :lol: :lol:

Görbém:
Kép

Szép napot Mindenkinek!!! Akinek meg ma van eseménye, annak drukk!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

SZZIIRRROOOOMMMMMM :oops: :D annyira drága vagy, de az esélytelenek nyugalmával tezsteltem...igazából azért, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, nehogy azt higgyem, h. lehet, h. ott volt, de nem teszteltem és így nem tudtam, hogy kell plussz progi és azért elmnet! No ezt akartam csak megelőzni, hogy ezen rágjam magam..szerintem elsőre túlmártottam..a nyílig kellett volna és még azt nem tudom, hány mp-ig kellett volna benne hagynom.
Amúgy az egész rózsaszín lett a végén 2 FEHÉR csíkkel..hihihihihi
esküszöm :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

kicsit kapkodva írok és felcserélem a betűket, ne haragudjatok!

babaimádó
Kép
babaimado

25. hetes pocak
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

babaimi nem találom azt a k...papírt. de valakinek adtam még .ja angolnyelvűt közben megtaláltam, azt írja 10-15 másodpercig kell belemártani, és 3 perc múlva leolvasni az eredményt.

nem értem én ezt, ha ennyire vacak ez a szar, akkor a kórházba miért ilyent vesznek?

Én tényleg pozitívokat kértem!!!!!!

szezso má kétszer csinálta ebben a hónapban, utánna meg visszament :roll:
Vendég

ja és szezso szépen lkúszik felfelé a hőd!

jó lenne ha zöldi szerencsekocái segítenének mindenkinek

ceni szép a pocaklakó otthona :lol:

na, mivel ma szabin vagyok nekiállok takarítani.
Vendég

Boni, ne bosszankodj...valószínűleg én szúrtam el. Holnap regg.csinálok egy újat, a nyílig mártva, 10 mp.ig beletartva és utána 3 perc múlva leolvasva :D
Jó takarítást!

SZép pociii!!Grat

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bettike, köszönöm nagyonn rendi vagy, hogy betettél a táblába, de én csak ápr. 16-án megyek dokihoz, a másik időpont az nem én vagyok.

Szezso, igen nekem ilyen rövid ciklusaim voltak, mióta abbahagytam a fogigátlót, előtte 28 naposak voltak. Mákom, hogy mindig napra pontosan és mindig reggel jött meg! :wink:

Tali, mikor lenne?

Purc, nekimegyek mégegyszer, tehát nálunk 4 uh kötelező: 12. hét, 16. hét, 28. hét, és 36. hét. Ezenkívül többet is szoktak a dokik.

Boni, szép a hőd!!!!

Én Katának megjósoltam, hogy bizti terhes, és ma van a beágyazódása!!! :lol: :lol: :lol: És rájöttem, hogy ma péntek 13 van és ez csak jót jelenthet! :wink:

kispiskóta

Én is pocakot akartam kreálni nektek, de itt bénázok!

Ceni szép pocak!!!

kispiskóta

Lányok, mivel eddig a ferty 17 re tette a Pé t, átmódosítottam picit a hömet ahol később mértem, ott 1 tizeddel kevesebbet írtam, 6,7 ét pedig felemeltem 36,9re .így mennyivel szebb lenne, ugye?

Kikérem magamnak nem vagyok görbefüggő :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Sziasztok!

Ja Kispiskóta! Az a korod volt, nem még egy dátum! Hát tényleg bocsi! Szerintem ennyit egész táblakészítés alatt nem bénáztam, mint most nálad, de javítom ígérem! :lol:

Babaimado! Se baj, holnap mégegy teszt! :lol:

Szezso, Boniko kafa görbék! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?