A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexikém!
Valóban igazad van!!!! :oops: :oops: Én ma voltam itthon egész nap, és holnap leszek...HIdd el, ma én is pihentem!!! :oops: :oops: Ki is ment a fejemből, hogy ma jönnek Juciék! :oops: :oops: Éjszaka után használhatatlan vagyok! :roll: Gondolkozni nem tudok!!! :lol: :lol:
Nem lehet egyszerű a férjed..... :wink: :lol: Popsid fáj még????
Vendég

LÁnyok!
MOstanra végeztem..Sztem mindenkinek elment, kivéve Lippa, mert neki nem tudom az email címét.....
Sztem kicsit jobb lesz úgy beszélgetni, ha tudjuk, kihez is szólunk!!!! :wink: :lol:
Eszembe jutott, hogy magamat nem írtam bele, de a mailon ott a nevem.... :lol: :lol:
Szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Szép jó reggelt!

De sokat írtatok!!!!!!!!!!!!! Ez nem ér, néhány napig nem tudom követni az eseményeket, és máris egy eposz vár elolvasásra!

Gabicsibe!
:cry: :cry: :cry: Nagyon sajálom... De olyan klassz csajszi vagy, hogy máris folytatod! A dokik általában nem ajánlják az inszemeket végigcsinálni, nekem is mindig már a lombikkal jöttek. De tényleg sokaknak 5., 6. sikerül! Szerintem ne add fel a hitedet benne! Ha belegondolunk, annál kevesebb esély van, hiszen 6+xlombik (ki tudja, mikor mennyi) még mindig több, mint 4+x lombik! Na, meggyőző a matematikai eszmefuttatásom? A sikertelenséget pedig azzal lehetne magyarázni, hogy nyilván kisebb az esély, mint a lombiknál, hiszen ott már félkész babót raknak be. És azon is múlhat, hogy pont rosszkor csinálják az inszemet, hiszen ott az is nagyon számít, hogy melyik nap történik a dolog. Írtunk már arról, hogy a ciklus tök eltérő napjain csinálták, tehát tuti volt olyan, hogy egyszerűen rossz volt az időzítés. Nem?
Na, abbahagyom az okoskodást, csak az inszem kontra előbbi lombik témához szerettem volna ezt hozzáfűzni.

Most mennem is kell már a dolgomra, majd este megpróbálok még benézni.
Addig is
Teszt előttieknek kitartás, legyetek jó kislányok, pihenjetek sokat!

Mindenkinek szép napot!
Bocsi, nem tudok most mindenkinek írni, jönnek a kollégák!
Puszi!
gil

Kriszti!! Szia! Én nem kaptam üzit az email címemre! Az iwiw-en én is fent vagyok!!Csak fogalmam sincs kit hogyan is keressek!! :(

Megy a drukk továbbra is mindenkinek!!!

Lehet én vagyok műszaki analfabéta, de van már vonalzóm, csak nem tudom hogyan lehetne itt megjeleníteni!

Na pá nektek!
tini75

Sziasztok!!
Kriszti!! Bejelöltelek az iwiw-en! :lol:
Egyébként ma voltam az utolsó vérvételen és a nagy ítélet jövőhéten csütörtökön lesz (ápr. 19) :roll:
egyébként ma reggel a recepciónál nálam pont Kanyó dr-nő volt, aki megnézte a leleteimet és azt mondta, hogy a Toxoplazmozis értékem kiicsit magas, és hívjam fel Zeke dokit ezzel kapcsolatban...csak az a baj, hogy nekem nincs meg a tel.száma :oops: ...de szerintem mivel jövő héten megyek konzira ezért mindegy, majd akkor megmondja, hogy mit kell tenni....a férjem keddi mintája már sokkal bíztatóbb, mint a 3 heti, már 18M/mm volt!! :wink: úgyhogy végképp nem tudom mit fog ezekre modani Zeke, de már tűkön ülök!

Kedve Lányok!akinek pihiznie kell kérem pihizzen!!!!!!!!! :twisted: :wink:
És természetesen mennek a drukkok....
ma extra korán már 5.55-kor ott toporogtam....kezdek rekordogat dönteni :shock:
mindenkinek gyönyörűséges szép péntek 13-át!Sokszerencsét!!
puszi:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

LÁnyok!
Ahogy olvasgattam úgy látpm, hogy nem nagyon bíztok az inszemben, és sajnos a legtöbb embernek nem hoz sikert.
Az én egyik nagyon kedves barátnőmnek a jövő hónapban lesznek 2 évesek a gyönyörű ikerlányai, akik a 2. inszemnél sikeredtek..úgy, hogy egyik pv teljesen el van záródva és a méhének is egy része....szóval Bízni, bízni, bízni!!!!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Na ismét itt vagyok!!!

Tudtok segíteni? A profilomban nincs bekapcsolva a Html! Hogy lehet bekapcsolni?

Kép
tini75

Rékaróka!
Nekem megvan a Zeke száma,ha érdekel!!

Timcsi!!

Én nem a Html kódot írtam be az aláírásba,hanem a P betűset!!
Jól vagy?
Vendég

Na csak sikerült, nem is vagyok annyira béna!!! :D

Réka én nem tudok hozzászólni a témához, nekünk nem volt inszem, rögtön lombik!

Kép
tini75

Köszi Sziszi jól vagyunk!! És ti???

Kép
tini75

Timcsi!
A vérnyomásom a béka segge alatt,ezért szédelgek,de amúgy minden ok :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom megelőlegezted magadnak az ikerbabákat :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép napot mindenkinek! :D

Kriszti78!

Megkaptam a táblázatot!De ezen nincs elérhetőség,vagy én értettem félre amit írtál? :oops:

Benszike!

Látom megint szédülsz!Doki mit szól hozzá????
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti írtam én is privit,és bejelöltelek az iwiwen :D !
lippa

Sziasztok!
NEm küldte el a hosszú monológomat :evil:

Szal május 2-án lesz a az endó műtétem.
madrin

Sziasztok Lányok!

Rékaróka

Megleptél, hogy ilyen korán már sorba álltál. Mikortól vannak ott a dolgozók?

Lányok
A labor minden nap van, és meddig fogadja a betegeket?
Mi leghamarab 9 - 10 óra körül tudunk ott lenni, mivel busszal, metróval utazunk. Éhgyomor az nem gond, mivel utazáskor főleg reggel nem eszek, nem iszok.
Ha laborba mész akkor is a recepciónál sorba kell állni, vagy ha uh-ra?
Tele vagyok kérdéssel, meglátszik, hogy még nem voltunk a bmc-ben.

Bocsánat az értetlenségért, de belejővünk az ottani folyamatokba.

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Erika, a BMC-s laborban elvileg 9-ig veszik le a vért. Ha jól tudom. A központi labor már jóval tovább nyitva van.
Igen, uh-nál, vérvételnél mindig sorba kell állni, hiszen így készítik ki a kartonodat, ami utána elkerül a dokidhoz.
Csak a beavatkozásoknál nem kell végig állni a sort (punkciónál és transzfernél). Na meg ha jól emlékszem, amikor a fiúk mennek "anyagleadásra".
Kérdezz nyugodtan!
süni76

Persze ez a 9-ig tartó vérvétel is betarthatatlan amikor még 10 órakor is állnak a sorban. A hétfő és a péntek szokott a legbrutálisabb lenni.
süni76

Lányok,
volt itt vkinek endos műtéte?
Utána hogyan tovább?
NEkem mindeneredményem ennek ellenére jó :shock:
A hsg-m is tökéletes lett.
Jól átjárható a petevezetékek.
madrin

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is!
Most búcsúztam el a férjemtől, mint már írtam elutazik és csak ápr. 24-én jön haza, nagyon sazr:( Már most hiányzik. Gondolom emiatt is sokat fogok most írogatni:)
Lexi,
hogy érzed magad? Te már nem is fekszel? Nem sokára eredmény, nagyon szorítok neked:)
Süni,
köszike,:) Te hogy érzed magad? Te, most jutott eszembe, hogy kell hétfőre 100 eft-ot vinnem,majdnem elfelejtettem! Beírtam a telcsimbe emlékeztetőnek:) Szerinted van esélye annak az egyszem babónak??? Puszi:)
Emese,
hogy vagy ebben a csodaszép időben? Hétfőn megyek, drukkolj:)
Jön valaki hétfőn????
Lukrécia,
hogy vagy? Remélem minden ok???
Kismamák, rátok is gondolok, ugye jól vagytok?:)
baby.81

Babyka, hát persze, hogy van esélye!! Nagyon sok ilyet lehet hallani. Miért ne lenne? Ugye nem egyedül mész hétfőn? Lesz aki elkísér? Csak mert így praktikusabb... Míg ő befizeti a 100 ezret, addig téged már tolnak is a műtőbe.

Én jól vagyok, köszi. Mint már írtam meglepő módon 4 éve ez az első hónap, hogy nem görcsöl a hasam. Nem is értem... Sokan mondják, hogy a mensis görcsöknek pszichés okai is lehetnek... Szóval a mennyiséggel nincs gond... erre számítottam, de legalább nem fájok :)
süni76

Sziasztok csajok!
Egy hónap pihi,mert jobb oldalon 2db ciszta!Ez van!!Igy legalább én is neki állok egy kicsit fogyózni és mozogni.

Gil
Jó az eszmefuttatásod :D Próbálok bízni!
Tök fölöslegesen dugdosom az utrot ha tüszőrepedésem sincsen a szuri ellenére!jobb oldalon ez a kettő volt ami ciszta lett így nem sok esélyem volt a babára.

Babyke
Fel a fejjel!Gyorsan eltelik az a pár hét!Úgy is lesz mivl foglalkoznod hétfőtől :wink:
gabicsibe

Baby
Nem is mondod, hogy milyen aranyos bébit küldtem Neked néhány oldallal ezelőtt. De jó, már nemsokára Te is megkapod a babádat.

Kriszti
Igen, nagyon fáj. Tegnap valami nem stimmelt, mert nem tudta R benyomni a cuccot, úgyhogy ki kellett venni és másik oldalon újra beszúrni. Fél órát bőgtem. Fájt is, meg már elegem van ebből a sok rohadt injekcióból, aztán kibuktam. CSak legalább lenne értelme. A héten már vagy tizen gratuláltak a hasamhoz, meg a páromnak is, hogy apa lesz. Gondolhatjátok, akkor mekkora a hasam. Ma Estrella is megmosolyogta!

Írjatok sokat, mert unatkozom! Csak fekszem itt, a tévében meg nincs semmi. tanulni persze nincs kedvem.
:oops:
Vendég

Babyke!Kívánom, hogy gyorsan elteljen ez a pár hét!! :wink:

Erika!Én extra korán odamentem, elvileg fél8-tól vannak nyitva, így én voltam az első, 7-kor már kint álltak a ház előtt az emberek... :roll:
Persze dög unaolm ott várakozni másfél órát az ajtó előőt, mindig végignézem az összes BMC-s dolgozót ahogy megérkezik :lol: , de énnekem legkésöbb fél9kor el kell onnét indulnom, hogy beérjek az órámra...na, ezért kelek én hajnalban...

madrin!Gratula a hsg miatt!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Új vagyok még itt.

Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Most kezdjük el a lombik programot a párommal. A jövő héten lesznek az első vizsgálatok. Sajna tuti hogy lombik lesz, mert a párom eredményei (előző vizsgálatokból már tudjuk) nagyon rosszak.

Rajtam van elég sok felesleg. A doki azt tanácsolta fogyózzak. Szerinte nem az számít, hogy mennyit fogok fogyni kg-ban, hanem hogy a folyamat beinduljon. Mondjuk azt nem mondta, hogy ettől nem lehet elkezdeni a programot.

Van valaki hasonló cipőben? Szívesen vennén a tanácsatokat ez ügyben. Előre is köszi.
Vendég

Gabicsibe!!
Ne aggódj a ciszták miatt!!Úgy látszik a sors azt szerette volna ha újult erővel,pihent szervezettel és erősebb hittel indulj akövetkezőnek,ami reméljük sikeres lesz :lol:

Nyunyika!!!
Reggel tréfás volt,mert hányinger is jött hozzá,de keményen!!
Házidokinál voltam a betegácsis papírért és aszonta sokat pihenjek,mert ilyenkor leszáll a vér és az alhasnál tekereg a fejem helyett.És a vérbőség zavarná a magzatot.Úgyhogy pihi!!!

Madrin!!!
Nekem laparoszkópos műtét után 3héttel fagybébiket ültettek vissza!!!

Baby81!!!
Nekem az előző fagyis beültetésem volt és amikor felengedték az embriót,akkor 10sejtes volt.Azt mondta a biológus,olyan mintha nem is fagyasztották volna le!!Tehát van esélyed!!!!Ne aggódj!!!
Vendég

Lexi!!
Van értelme kűzdeni!!!
Ne add fel!!!
Nekem a 12.hétig mindennap izomba kell adnia a férjemnek az injekciót.Qrvára fáj már a fencim,de ki kell bírni :wink:
Megéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lexi,
jaj, bocsika, tényleg el is felejtettem mondani, hogy milyen édes vagy:) Nagyon aranyos babuci volt és remélem nekem is lesz most egy:) Na meg neked:)!!!!!!!!! Ja, akartam kérdezni, hogy csinálsz kedden tesztet???? Szoktál csinálni? Miért nem laktok közelebb?:)
Valaki lakhatni itt a szomszédságomban:) Jaj, Lexi figyi, neked is van Progi szuri? Meddig kell adnod? Írok privit:)
Gabi,
sajnálom, hogy van ciszta:( Most pihizel egy hónapot és utánna már sikerülnie kell!!!! És ilyenkor kapsz rá gyógyszert, vagy meg kell várni míg felszívódik? És ezt figyelik? Jó hétvégét!!!

Mindenkinek köszike a bíztatást!
Majd csak megleszek valahogyan:) Megyek majd anyukámhoz, sógornőmhöz, főzök, kertészkedek, takarítok, aztán hétfőtől, meg fekvészet( ha feléled, nem akarom elkiabálni a beültetést), akkor meg valószínű, hogy anyósoméknál leszek 3-4 napot, addig elég ha fekszek, ugye? Szerintetek mehetek én egy hét után dolgozni?Mármint a beültetéstől számított egy hét után? A múltkorinál két hetet itthon loptam a napot és semmi:(
baby.81

Baby
Még nem kaptam meg a privit, de várom. :lol:
Vendég

rékaróka,
köszi de nem az én érdemem:)

lexi,
mit írjunk hogy ne unatkozz?:)
LEírk egy elgondolkodtató esetet és bocs hogy off-olom a topikot :)
Tegnap olvastam egy cikket , amin kiakadtam,egy nőci vmilyen rákban szenvedett (és leszívatott petesejtet e kemó előtt ,pasija is akart gyereket embrió lefagyasztva.
KEzelések sora és mire visszaültethetőek lettek volna az embriók. Nő "meggygyógyult" szétment a pár.
PAsi megtiltotta hogy beültessék. Most volt Brüsszelben az utolsó per, de az ottani bíróság is azt mondta ki ha az apa nem akarja nem ültethető vissza.
Ami vhol érthető is de én belegondoltam a nő helyzetében olyan 37-38 éves, nincsenek már petefészkei, semmi esélye nincs, csak azok az embriók voltak.
Én totál a nőnek adtam igazat,a pasi úg ynyilatkozott hoyg győzőtt a józan ész!
madrin

Benszi
Teljesen össze vagyok zavarodva? Milyen 12. hétig. Ha csak 11 nappal előbb volt a beültetésed, mint nekem akkor hogy lehetsz már 12. héten túl. Valamit nagyon összezagyváltam, tudom, de világosíts már fel kérlek :oops:
Vendég

gabicsibe sajnálom:(
VElem 4 hónapig szedette a doki az utrot (meg bromot, meg clostyt)
Amikro az egyik uh-nál fekszisszent hogy úristen mennyi ciszta lett.
NA akkor gondoltam hogy lépnem kell innen.
Még kitalálta hogy egy hónapig ne szedjek semmit! AZtán majd kitalál vmit.
JA köszi...
madrin

A 12.hétig/3 hónapos korig/ kell kapni a progis szurikat!
Én most az 5.-ben vagyok!Ja és az utrogestant is kb.a 3.hónapig kell kapni.De nekem ez már a 6.volt!!Az első lombiknál nem kell injekció!
Terhesség megtartás miatt kell!!
Vendég

Miért nem állítják már itt be rendesen ezt az órát, csak engem idegesít?! Nincs rendszergazda, vagy valami?
baby.81

Süni!
Megkaptam az üzidet az iwiwen!Bejelöltelek!!!
Örülök,hogy megtaláltál :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszi
Azt tudom, hogy elméletben a 12. hétig kell, de nekem már csak 4 ampullával van, ami két napra elég és vége. Ja, és nekem az első lombiknál is kellett. Amit most adtam be, az az elsőből maradt. Ha ez nincs, akkor most nem tudtam volna szerezni. Ha akarnék se tudnék 12 hétig szúrni. Nem tudom mi lesz, remélem nem ezen múlik!
Vendég

Lexi!
Ugye a Zekéhez jársz?Én is oda!
Ha én nem szólok neki akkor elfelejti odaadni az injekciókat!!Én Agolutint kaptam!
Azt nem kellett hozatni hanem pult alól odaadta!!Egy doboz 2500Ft.
Van akinek az első lombik sikerült és nem kapott injekciót!!
Utro úgyis van,úgyhogy ne aggódj!
De hétfőn hívd fel a dokit injekció ügyben!
Vendég

Lexi!
Próbálj meg holnap betelefonálni a kórházba hátha tud valaki injekció ügyben mondani valamit!!
Vendég

Na, csajok, én most itt hagylak benneteket,mert elmegyek barnulni egy kicsit:) Este benézek:)
baby.81

Benszi
Termézetesen már jeleztem az orvosomnak, hogy nem lesz elég, hiszen tudtam, hogy összesen 22 progi szurim van. W dokihoz járok, nem Zekéhez. Azt mondta, h akkor ennyit beadunk, aztán kész. Mondjuk a tegnapi kínzás után nem tudom mi lesz, mert a párom azt mondta, h ő többet ezt nem adja be.
Vendég

Sziasztok!
Egész délelőtt nem engedett be a babanet...Azután pedig nem voltam itthon, edzés, vásárlás....Most érkeztem nemrég....

Réka!
Köszike!
Visszajelöltelek!

Tini!
Mert nem is tudtam, hogy Te is fent vagy!!!! Elküldöm pri viben a nevem, keress meg, aztán átküldöm neked is, még ma...... :lol:

Nyunyi!
Elérhetőséget nem írtam, csak azt, hogy az iwiw-en be tudjuk jelölni egymást, hogy aztán tudjuk, kihez is írunk!!!! :lol: Elvileg a táblában az benne van!És kinek hány próbálkozása volt eddig, és kb.mikor.....

Baby!
Perzse hogy van az 1 babódnak is értelme.... :lol: Igenis bízni kell benne is!!!!!

Gabi!
A fene abba a fránya cisztába!!!!Küldöm az űzőket!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Lexi!
Akkor menj le az ügyeletre!!
Én is azt csináltam,de az uram megszánt :lol: :lol: :lol:
Ha megtapadnak,akkor bizti,hogy fogsz még kapni szurikat!

Jól van csajok,elköszönök!!!
Legyetek jók!!
Vendég

Lexi!
Igenis van értelme küzdened!!!HIsz ez minden vágyad!!!!! Ne légy ilyen, egy depis anyuka senkinek nem kell, ugye tudod????? :lol:
Kitartást! Aztán ha valami oknál fogva 12 hétíg kell a szuri, eljössz minden nap, és megszúrlak....Ezen ne múljon!!!!
Vendég

Gabicsibe, sajnállak a fránya ciszták miatt, de ez lehet, hogy jelzés a szervezetedtől, hogy kér 1 hónap pihenőt. Meglátod, utána sikerülni fog!!!

Benszi, de hülye vagyok. Írtam levelet, de bejelölni már elfelejtettelek :) Bocsi...

Babyka, most szolizd ki magad, mert utána már úgysem lehet!
süni76

Nyunyi82

Irtam privit. Valoszinű kétszer is elment. Egész nap rosszalkodott a babanet, ezért nem vagyok biztos benne.
Köszöm

Erika

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Baby!
Te is barnulsz??ÉN is voltam ma szoliban is...Onnan pedig elmentem vásárolni, sikerült is egy jó kis farmerszoknyát vennem...Majd ha kicsit még fogyok, teszek felk az iwiw-re képet!!! :lol: :lol:

Szia Berta!
Üdv köztünk!
Én nem küzdök ugyan súlyproblémával, legalábbis annyival nem, hogy a lombikot veszélyeztetné, ebben nem tudok segíteni! De bármi kérdésed van, szivesen válaszolunk!!!!
Vendég

Madrin
Csak most olvastam a sztorit, amit írtál. Már hallottam róla, nagyon kemény. Hihetetlen, hogy ennyire önző legyen valaki. Lehet, hgoy nem is sikerült volna, de legalább lett volna egy esélye a nőnek. Az egész életét értelmetlenné tette egyetlen önző döntéssel. Ezért gáz, hgoy ehhez pasi is kell. Én kapásból donorspermát kérnék hasonló esetben. Így senki se zsarolhat, remélem.

Kriszti
nem vagyok depis, csak kicsit mérges. A drága párom elment 4 órája, fél órácskára. Egész nap halálra untam magam. Tök jó fej! Egyre közelebb az ítélethírdetésem napja és ettől bizony félek.
Vendég

Lexi,
nem válaszoltál a privire:( Nem kaptad meg? Én is unatkozok, egyedül vagyok, mint a kisujjam!!!
baby.81

Krisztike78!

Most már képbe vagyok!!!!! :D

Benszike!

Hol találak meg az iwiw en!!!!????Pihenj sokat!!!!

Babyke!

Kitartás!Nekem is volt hogy pár napra nem volt férjecske amikor terhes voltam,én se bírtam!!!!Tudom hogy nem könnyü!!!!

Berta !!!!

Küldtem privit!

Jezsoerika!!!

Neked is küldtem privit ,meg elkültem a tel számom!!!

Mindenkinek jó északát!!!!!Pocaklakoknak is!!!! :D :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

SZiasztok!

Végre itthon! A babanet hülyéskedik mostanában, megértem Madrin bosszússágát. Én mostanában kimásolom mielőtt elküldeném, ha sokat írok.

Gabi!
A fene enné meg ezeket a cisztákat! :twisted: Remélem, hamar eltűnnek! De hogy érted, hogy nem volt tüszőrepedésed? Abból lesz mindig a ciszta? De a másik oldalon még lehetett, nem?

Madrin!

Nagyon szorítok 2-ra! Nekem nem volt ilyenem, de mások biztos tudnak segíteni.

Baby!
Ó de szörnyű, hogy ennyi időre elment a férjed! Azt is nagyon utálom, ha csak egy-két napra kell elutaznia az enyémnek. Olyan elhagyatott az ember lánya nélkülük... Ugyan szerény vigasz, de neked itt vagyunk most mi!

Lexi!
Kitartás! Bár elhiszem, hogy kiakadtál. Én is mindig arra gonolok, hogy oké, elviselek mindent, csak tudnám, hogy tuti sikerül, és van értelme.

Berta!
Üdv közöttünk!

Réka!
Te még tanulsz, hogy órára kell beérned?
gil

Mindenkinek nagyon köszi az eddigi tanácsokat, infókat!!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?