A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Zsuzsi,
JAJDEJO JAJDEJO ORIASI GRATULA !!!
Vegrevalahara sikerult gephez jutnom es pont a szulessztorid az utolso level, amit letoltottem :-))) De jo volt olvasni, fantasztikusan ugyes vagy :-)))
Babazz csak boldogan kicsi Mikivel, es biztosan lesz tejcsi is, meg menni fog minden! Mondtam en, hogy ennyi izgalom es varakozas utan csak jol sikerulhet minden!

Miszike,
Most viszont mar Neked megy a NAGY DRUKK :-)))
Nagyon helyes a babaszoba!

Myssnia,
persze jut a DRUKKbol boven Neked is :-)))

Norka+Jazmin,
orulok, hogy jol vagytok, meg egyszer sok boldogsagot!
Norkapapa, koszonjuk a hireket!

Mostanaban kicsit docogosen tudok levelezni, Kispapa PhD-zik es sok munkaja van gepen, meg nekem is eleg massziv ez a het. De nagyon igyekszem, olyan izgalmas! Csak neha irni mar nem marad idom.

Ma voltam terhestornan, kiderult, hogy meg jo, hogy mult heten nem mentem, mert beteg volt, aki vezeti.
Tetszett a torna, kellemesen atmozgatott. A pocim jelezte, hogy ennel kemenyebbet nem is szeretne. Viszont a legzessel nem nagyon foglalkoztunk, ugyhogy azt a jogat azert meg megnezem. Az anyosomnak pedig megvan a Kriston Andrea videokazettaja, es felveszi nekem.
Hehe, kicsit vagyok csak maximalista, de igy legalabb a szulesig azt hiszem, hogy felkeszultem :-) Ott meg biztos elfelejtek mindent :-))

Hetvegen viszont egyedul leszek itthon, Kispapa elmegy kirandulni erdobe :-( Legalabb bepotolom a netezest :-)

Marti,
ugy bizony, szep kerek pociban virgonc Vilka lakik :-)))
Szegeny Te, kulonosen verfagyasztot sikerult almodnod, de ilyenkor elvileg egy csomo negativ erzes es buntudat tavozik belolunk, ha ez vigasztal :- Orulok, hogy azota jokedvubbek a leveleid!

Zsurlo,
hat fene abba az adminisztracioba, hogy itt ijesztgetik szegeny kismamakat :-) Kop-kop-kop, drukkolok, hogy minel hamarabb biztossa valjon, hogy ez a szerencses fordulat a vegso verzio :-)

Momo,
Timi nagyon aranyos lehet, ahogy "baratkozik" :-)))
Es gratula a kiszepitkezeshez! En is mar regota keszulok fodraszhoz.
Neked milyen nevek tetszenek?

Manocska,
en szivesen talcsizok, mondjuk marc. 13. az csutortok, masnap menni kell dolgozni, de ez persze azert tulelheto :-) (Affene, marc. 15. hetvegere esik!)
En is utalok sivar rendelokben varakozni, de amilyen sarkany vagyok, biztos szolnek, ha meg bunkok is az emberek.

Urszila,
szerintem is legy hedonista es elvezd ki a szabadsagodat!
:-))
Ket honap alatt meg gyonyoru lesz minden!

Magnezium: annyi szepet irtatok rola, hogy megkivantam es ittam egy pezsgotablettat :-)))

De,
orulok, hogy ilyen szep elmeny volt az UH :-) Szerintem ez nem omlenges, nekem min. ket oktavval megy fel a hangom, amikor premier planban nezegethetem a babat :-)))
Ezek szerint nem rugdos, hanem fejel :-)

Babajaga,
ugy tunik, Te is eleg vaganyan allsz a babavarashoz, tok jo :-) Pedig latom, Neked is elso :-)
Azert ez a derekfajas ijeszto lehetett... nem ertek hozza, de ha teljesen elmult, csak nem lehet baj... felhivni nem lehet a dokidat?

Panka, Beu, Leszter,
lassan megalapithatjuk az Acelvaros fanclubot :-)

Maci2,
orulok, hogy sikerult csillapitanod a fonokod irantad erzett olthatatlan hianyerzetet :-)
Meg szerencse, hogy nem tulspilazos a belgyogyaszod. Krumpli miatt egyutterzesem...

Leszter,
babarucik, olvadok... :-)
OFF: Te hogy levelezel? Ugyanis mostanaban nekem is sikhulye a freestart, neha 5-szor kell bontanom a vonalat es ujra belepni, hogy le is toltson valamit. Kispapa szerint a ket szerverukbol az egyik teljesen kesz.

Judo,
drukk helyett akkor most Pssz-Pssz :-)
nem akarom levenni a kedved a bio-hangyakillertol, de nekunk is a spray jott be, az viszont egy befujas utan vegleges volt. Az illatos csalianyagot korberohogtek.

Kangi,
Boldog szulinapot! :-)))
Akkor vasarnapig Neked is Pssz-Pssz es jo feszkelest :-)))

Mariann,
remelem semmi gond, kibirtad a mai napot es a mult ejszaka csak egy rossz vicc volt a pocidtol!
Azert szerintem se butasag, ha beszelsz a dokiddal.

Angela,
jobbulast!

Franyo,
fogorvos brrr...
en nem merek kiszedetni egy kettetort bolcsessegfogat, mert felek, hgy veses lenne belole. A fogdokim is mondta, hogy talan most az idot huzni, nem a fogamat :-)

Cinci,
igazan sajnalom... legkozelebb egesz biztosan maskent lesz!
Ha lehet, probalj turelmes lenni, es legalabb a 3 honapot bird ki, hogy visszanyerhesd a fizikai egeszseged, es valamennyire a lelki egyensulyod is!

Jaj, nem birok tovabb visszaolvasni. Ne haragudjatok, ha kihagytam valami fontosat. Istenem, mikor jutok el odaig, hogy kuldjek fenykepet...

Nyugodalmas jo ejszakat kivanok, eddigi rossz alvoknak kulonosen!

Kaska
21+2
kaska

Kangi,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!Kép Ezek szerint a jövõben te is közösködni fogsz a lányoddal a szülinapi tortánKép
Nálunk a fiúnévbõl ki van lõve az apja neve, mert a páromnak már van egy fia, akit úgy hívnak, mint õt. Beszámozni meg mégsem lehet õketKép

Angi,
Timinek lehet, hogy van ötlete, csak nem tudja még kibökniKép, szóval õ egyelõre nem ad tanácsot.

Csucsuka,
a férjem ma magával vitte az utónévkönyvet a munkahelyére és azt mondta, amíg ki nem olvasta, haza se jönKép. Remélem, azért nem egyedül vacsorázomKépKépKép

Kaska,
valszeg nem én vagyok nevek terén a finnyás (tetszik a Diána, Lilla, Boglárka, Emma, Emese, Dorka, Orsolya..., Marcell, Kristóf, Levente), szóval lenne mibõl választani. Persze, azt sem jó figyelmen kívül hagyni, hogy a "Balogh" nem egy különleges vezetéknév. Ja és nekem az is fontos, hogy szegény gyerek ne a szülinapjával együtt legyen kénytelen ünnepelni a névnapját is. De a férjem teljesen kiakaszt, amikor csak annyit mond az ötleteimre: ugye, most csak viccelsz??? Már pedzegettem neki, hogy a lányunknál is én kötöttem kompromisszumot, úgyhogy most átengedhetné nekem a névválasztás elõjogát, különben szülök még egy párat, hogy minden kedvenc nevemnek legyen tulajdonosaKépKépKép
Na ettõl azért berezelt kicsitKép

Zsuzsi,
most, hogy írtál pár sort az élményeidrõl, még jobban irigyellek az otthonszülésért. Nagyon ügyik voltatok, a szopival meg nem lesz semmi baj, csak legyen egy kis önbizalmadKép

Holnap megyek a következõ CTG-re, kiváncsi leszek, mi a helyzet, mert tegnap óta egészen lenyugodott a törpe. Lehet, hogy most már bosszúból kivárja a 40. hetet???

üdv
Momo
(36+5)

Momo
momo

Kangi,
Isten éltessen!!! KépKépKép

Márti, Maci 2, Kangi, Kaska, Momo, Urszila: még tegnap küldtem mail-t, megkaptátok?

Most meg mindjárt megyek CTG-re...

Franyo
38
franyo

Momo Kép Franyo Kép
köszönöm nektek is a köszöntést!

Momo Kép
és a férjednek is volt már ötlete, vagy csak kritizált a drágád?! Kép

Franyo Kép
megkaptam a mailt, köszi!

Miszike Kép
drukkdrukk!

Myssnia Kép
neked szintúgy drukk!

A kispapám ma reggel nagyon harapós, majdnem akármit mondok neki, puffog. Elég szar Kép De most úgyis elmegyek suliba, estére meg csak megbékél!
Ma kegyes hangulatban vagyok: neki is lehet néha rossz napja! KépKépKép

Pussz, majd este jövök!
Kangi
38+5
kangi

Kangi! Nagyon boldog szülinapot! KépKépKépKépKép

Franyuo! Persze, hogy megkaptam a mélt Kép, de afeletti izgalmamban, hogy megyünk dokit látogatni, elfelejtettem rá válaszolni Kép, bocs! KépKépKép Meg is néztem mindenkit, egyelõre még csak a pocisokat, a babókat nem. És persze, én Árminnal szerepelek a képen, akkor volt 2,5 hónapos, mikor a kéop készült. Azért ezt küldtem, mert ilyen kiskori kép nincs róla az Ismerjük meg egymást/Ármin-ban, nagykori viszont elég sok!

Kaska! Na, akkor az álmaimtól én elég rendesen tisztulhattam az utóbbi két napban! Kép Szerencsére szinte minden nap emlékszem az aznapi álmiomra/álmaimra és többnyire egyáltalán nem szörnyûek, sõt! Kép És ha még a sírás is tisztít..., na, akkor hozzám képest a patyolat szín legalábbis szürke! Kép Ha hétvégén kettesben leszel a nettel, nem fogsz unatkozni! Kép

MOmo! Nem a te férjed az egyetlen névadási antitalentum! Most, hogy 98%-ra kiderült, hogy lány, András filózni kezdett, hogy akkor talán mégis korai volt beleegyezni a Vilkába .... Kép Remélem, nem akar változtatni!

Egész szép idõ lett, nem? Süt a nap és nem esik a hó! KépKépKép

Megyek mosogatni Kép

Márti23+1
márti

Sziasztok, lányok!

Csak benéztem, hogy Zsuzsi után beindult-e a babaesõ.

Ma már fél hatkor keltem. Ez egyre rosszabb. Polc kész, takarítás folyik (boldog nagymamák csinálják), a munkahelyi munkámról kiderült, hogy holnapra jó lenne, ha kész lenne, úgyhogy lázasan dolgozom rajta.

Voltam dokinál, minden o.k., méhszáj zárt. A bébi most jól feküdt, de a doki szerint még fent van a hasam, sok a helye, még forgolódik sokat. Tehát ez az öröm még nem végleges. A hasfalon keresztül megfogta a buksiját, hogy megmutassa hogy fekszik, erre a lábacskáival fent elkezdett rugdosni. Olyan édi volt. Kép

Néha benézek új hírekért, majd hétvégén megpróbálok visszaolvasni.

Kangi! Én is boldog szülinapot kívánok.

Beu
36+3
beu

Halihó Kismamekok!

Kangi, boldog szülinapot, és megint öregedtél egy évetKépKépKép

Momo, nagyon kemény vagyKép, akkor hány gyerek lesz még?KépKép Az utónévkönyv nem olyan vastag, bár ha a munkahelyén dolgozni is akar?KépKép

Márti, látod minden rendben, és végre a nap is kisütöttKép Vilka ügyben ne hagyd magad!KépKép A végén még megfenyitenek a kispapik, minek lázitok ittKép.

Manócska, csatlakozom kaskához, nem lehetne inkább pénteken a tali?

Na pussz!
Zsófi
majdnem 33Kép
Csucsuka

Zsuzsi
Na látod, csak kibújt kis Miki baba! Nagy nagy gratula hozzá és sok boldogságot az egész családnak! A tejcsivel pedig ügyesen!
Szülés után énis olyan farkaséhes voltam, de csak a kis szenvicseimen tudta rágódni hajnalok hajnalán a kórházban Kép

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Kangi! Boldog születésnapot!

Miszike, Myssnia most nektek megy a DRUKK DRUKK DRUKK!

Manócska! Várom az UH élményt. Lehet, hogy én is kedvet kapok. Jóval elõtte be kell jelentkezni?

Kaska! Hát ezek szerint tényleg fejelget, esetleg bokszol. Mióta panaszkodtam itt nektek, hogy alig érzem, akkorákat bök, hogycsak na! Gondolta, majd õ megmutatja! Tegnap az apukája is megtapasztalhatta a tenyerével. Láttam rajta, hogy egy kicsit rémisztõ volt neki. :o)

A tali egyelõre nekem is oké. Fõleg, ha az a 13 nem péntekre esik. :o)

Jó nagy hülyeséget álmodtam. Egy piacon vettem oduval együtt egy szárnyashangyát, és az eladó figyelmeztetett, hogy az odu nyílását mindig feltétlenül dél felé kell fordítani. :o) Ez úgy kb az utóbbi 3-4 nap eseményeinek összesûrítése lehet. Egész jól levezethetõ. :o)

Sziasztok!

Én ugyan nem vagyok már kismama, (friss meg már egyáltalán...Kép, de szeretnék belekotyogni.
Mariann
Ha jól emlékszem, Te írtad, hogy a cukros terhességbõl született gyerekek sírósabbak.
Én mind a két fiammal cukros voltam, a második terhességnél már elfogadtam az inzulint. (Az elsõnél is szóba jött, de nem hagytam)Mindegy. A lényeg, hogy egyik gyerekem sem volt sírósabb az elején, mint egy átlagos gyerek. Az inzulin nem kellemes, de abszolut kibírható, megtanulható a beadása. De kívánom neked, hogy ne kerüljön rá sor. Azt mondja a népi bölcsesség, hogy a savanyú káposzta(fõleg a leve) csökkenti a cukorszintet. Próbáld ki!

Zsuzsi
Szuper ügyes voltál, gratulálok Mikihez. SOk sok tejcsit kívánok. Remélem, az elsõ 6 hét nem lesz olyan rossz, mint amennyire féltél tõle. Meglátod, gyorsan elszalad az idõ.Kép

Magdi!
Emlékszel még rám?
Mikor Mikit vártad, sokat chateltünk. Na, az sem ma volt...
Gratulálok a harmadikhoz!

Rita
ritasol

Zsuzsi
Nagy nagy gratula Miki babohoz!!!!!
Nagyon ugyi voltal eslatszi khogy nem viselt meg nagyon a szules,nagyon sok erot kkivanoka szopihoz es varunk a masik topicbanKépKépKépKép

Puszi az egesz csaladnak.
kataa es a 4 honapos Alexander

Kép
Kép
kataa

ZsuzsiKép
Gratulálok Miki babához! Nagyon ügyesek voltatok!

KangiKép
Boldog Szülinapot!!!

Már csak a 47. lennék a táblázatban, de látom, hogy Babajaga még bekéretszkedettKép Azért remélem most már jön valaki utánam is...

A francba, itt kopogtatott a védõnõ az ajtón... én meg itt ülök egy szál hálóingben a számítógép elõtt és hatalmas rumli van, tegnap este késõn értünk haza és mindent csak ledobáltunk magunkról és itt vacsiztunk a szobában, még a tányérok is itt vannak... hát nem engedtem beKép Én egyébként rendmániás vagyok, de csak most keltem fel. De minek jön ilyen sûrûn??? 3 hetente járok a dokihoz és elõtte hozzá is kell mennem és már járt egyszer itt nálunk...

Hermi
13+2
hermi

szió mindenki,

Hermi,
én is állandóan azt szerettem volna, hogy jöjjenek már mögém a táblicskubanKépKép de nyugi, nemsokára az elsõ 10-ben jársz!Kép

Panka,
köszi a 3D-s telcsiszámot, jövõ pénteken megyünk fél 7-re, már jól váromKépKépKép
Jelszót tõlem is kaphatsz, de nem feltétlen kell hozzá kép. A többieket addig is megnézheted!

Öreglány, Kangi,
Hát a füle érjen bokáig, szóval BOLDI SZÜLCSINAPO!KépKépKépKép

Márti,
de jó neked, hogy tudod, hogy kiscsaj! Én is szeretném már tudni!Kép

Zsuzsi,
örülök, hogy már ilyen jól vagy, és várjuk a folytatást!KépKépKép

Magdi,
ment mélen a kód!

Kaska, Csucsuka,
Jó, legyen pénteken, csak ne márc 14-én, mert a reptérre kell mennem kispapiért! De az elõtte lévõ péntek pl nekem teljesen szupi!, az jó nektek???? és másoknak???

Dé,
jövõ péntek után beszámolok a 3Drõl, már úgy váromKépKépKép
Kispapim még nem is tudja, mikor megyünk, na írok neki smst, mert most jelentkeztem csak be az elõbbKépKépKép

Pusz:

Manócska
20+0 ( juhhhhé, már 2-essel kezdõdök, ez tök király!KépKépKép
manócska

Sziasztok!

Leszter!
18 éves vagyok, és elsõ baba.
Ja, és fiú, Bence(nem tudom, ez kell-e)

A szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!

Hogyan kell ezeket a smile-kat beilleszteni?

Zsófi(20+1)
Zsófi

Zsófi, akkor Te vagy itt a legfiatalabbKép
smile-t úgy csinálhatsz, hogy : ) space nélkül Kép így, állj rá az egérrel és akkor látod!
hermi

Sziasztok!

Elõször is GRATULÁLUNK ZSUZSINAK, hogy ilyen ügyes volt és MIKInek, hogy ilyen gyorsan kibújt!!! KépKépKép

A szopizással pedig biztosan nem is lesznek gondok! Ilyen korán még semmi ki sem derülhetett, Zsuzsi, már teljesen profi elméletben, Miki pedig okos fiúcska, akit senki nem tud elrontani, mert folyton az anyukája mellett van! No, nem?

Franyó!
Igen elõfordulok a Tétényiben, de csak havonta 4 alkalommal, nõgyógyászt pedig eddig nem is láttam, mert a pocakosok szinte nem is lassítanak a sürgõsségi elõtt, ahol dolgozom. Kép
Mindamellett kérdezd meg a dokidat, hogy mit szólna az EDA-hoz. Szerintem a Tétényi nem az érzéstelenítésrõl híres kórház, de ha nincs ellene kifogása, akkor szívesen megcsinálom Neked! Azt azért kérdezd meg, hogy van-e EDA szettjük, vagy én vigyek inkább, OK?

Írtam a lakberendezõ csajszinak. Köszi a tippet. Írt is vissza, de olyan komolyan vette a dolgot, hogy egészen visszarettentem. Nem tudod véletlen, hogy milyen áraik vannak?

Mariann!
Igen, nagyon szívesen felhívnám a barátnõdet is lakberendezés ügyben. Leírod nekem a számát? A bgabriella@mail.gatesgroup.hu címre? Köszi.

A magnézumos pezsgõtabletták sem tartalmaznak jelentõsen több magnéziumot, mint a többi tabletta. Mindig annak kell utána járni, hogy mennyi a valódi magnézium a készítményben. A molekulába zárt Mg körül lévõ atomok csak a tömeget növelik, a fájásgyakoriságot nem csökkentik! Kép
Ha nincs pontosan leírva, hogy mennyi van benne, akkor elõ egy periódusos rendszert, atomtömegekkel és a vegyület képletét, máris meg lehet tudni egy pár óra alatt.... Kép

Hermi!
Szerintem unatkozik a védõnõ. 14.hetesen máris többször találkoztál vele, mint más fél év alatt! Kép

Snoopy
27+3

KépKép
snoopy

De lüke vagyok!

Köszönöm a gratulációkat a szakvizsgához, különösen azért volt tripla leszúrt rittbergerhez hasonló, mert Kedvesem kb ugyanakkor államvizsgázott, a fiunknak pedig akkor volt az elsõ szülinapja.

Kangi!
Boldog szülinapot!!! KépKépKép

Snoopy
snoopy

Sziasztok!

VÉGRE JÓL ALUDTAM!!!KépKépKép

Pisitúrák száma:0 !!!!!KépKépKépKép

Snoopy!
Elküldtem emilikusban a tel.számot!

Rita!
Köszi,hogy irtál,remélem azért nem törvényszerû ez a bömbölés szülés után és én is megúszom.Na meg az insulint is( fõleg ha ilyen jó kis kakaókat iszok mint mostKépKépKép )

Lányok!

A jövõhéten repülök haza ,és kb. másfél hétig otthon leszek!
Én is olyan szivesen találkoznék veletek!
Ha van kedvetek,meg idõtök lehetne egy talit szervezni.Akár teázó is ,csak ne a fetrengõs"helyre kapjunk helyet!!!KépKépKép

Én szivesen megszervezem,csak jelezzétek az igényeiteket és hogy ki jönne szivesen!!!!?????

Mariann
25!
Névtelen

Na meggyüttem... CTG-n már két mocorgást is produkált a babám, de olyan ügyesen, hogy mindkétszer elmászott az érzékelõ alól, hogy utána kellett vinni, hogy hallani lehessen a szívhangját. Kép Azért ez már mégiscsak jobb volt, mint múltkor.
A leleteim is mind negatívak, hálistennek. Dokinéni szerint még van idõm... mondom én, hogy lesz itt 40+. Kép De elõre felkészülök, nem fogok idegeskedni rajta. (Na jó, megpróba.) És a váróban egy nõ azt mondta a hasamra, hogy kicsi. Ahhoz képest, hogy elvileg két hét múlva szülök. Hát õszintén szólva ezt én is így látom, úgyhogy nem sértõdtem meg Kép. De nekem tetszik így KépKépKép. Meg a kispapának is, ami nem utolsó szempont. Kép

Márti!
Gratula a kislányhoz! Ne hagyd magad, a férjed egyszer már beleegyezett a Vilkába, ne engedd, hogy mást találjon ki! Kép

Miszike, Myssnia, nagyon drukkolok nektek, várom a híreket!

Dé!
Hát ez is nagyon értelmes egy álom! KépKépKép

Hermi!
Jól tetted, hogy nem engedted be! Kép Minek megy annyiszor, tényleg biztos unatkozik. Az enyém még egyszer sem jött házhoz, majd ha a baba megszületett, akkor elég lesz. Remélem, hogy be fog jelentkezni, mert a váratlan látogatásoktól a falnak tudok menni...

Manócska!
Jövõ péntek még olyan messze van, addig még annyi minden történhet! Kép De kíváncsi vagyok én is, hogy kisfiad vagy kislányod lesz, majd mindenképp számolj be!

Tali: mennék én is, de akkor már, ha minden jól megy, babázom... hacsak nem lesz 42+... KépKépKépKép

Snoopy!
Lakberendezõék árait nem ismerem sajna...
Mit értesz az alatt, hogy a Tétényi nem az érzéstelenítésrõl híres? Nem szeretnek EDÁ-t adni a kismamáknak? Érdekes, nekem is úgy tûnt, mikor a szüléselõkészítõn egy fiatal doki elõadást tartott róla, hogy nem szívesen adják, de miért? Egyébként én még mindig nem döntöttem el, hogy kérjek-e... Valahogy úgy képzeltem, hogy ha már ott leszek, és nagyon nem bírom, és még lehet, akkor beadatom magamnak. Vagy ez naivitás? Nem így mûködik? Mindenesetre igaz, hogy nem ártana rákérdeznem a dokinõmnél, ha már így elmélkedem róla magamban, hátha õ többet tud mondani. Kép Jövõ szerdán megyek majd, akkor megírom, mit tudtam meg. És köszi a felajánlott segítséget!!!

Franyo
38
franyo

Zsófi,
18 éves vagy! hát ez már szégyentelenül fiatal kor!KépKépKép
de jó, hogy lyen korban mersz babit vállalni! én még most sem érzem magam annyira felkészültnek, pedig idén én is betöltöm a 28-at! Gratula, és jó kis vagány mami leszel, ez már bizti! Azért irígyellek majd, ha mész majd a fiad ballagására, és te akkor 36 leszel, én meg az enyémén 46. Hát engem biztosan nem fognak a nõvérének nézniKépKépKép
És azért is irígykedem, hogy már tudod, hogy kisfiú! Hányadik héten derült ki?

Pusz:

Manócska
20+0
M

Huuuu!!!! én a születendõ lányom ballagásán 59 leszek! Már ha megérem! Viszont: anyám barátnõjének most van egyetemista fia, és annyival fiatalosabb és energikusabb, mint az anyám! Teljesen másak a problémái, folyik az Élet körülötte.

Urszila
30+2
urszila

Urszila,
Az a baj, hogy az én anyumnál is ez van, még csak 56 éves, de olyan, mintha 70 lenne! Ez annyira elkeserít, és most az az egyetlen életcélja - mondjuk legalább az már van, mert eddig 10 évig nem volt - hogy unokája lesz. Szóval azt hiszi, hogy neki szülöm a babót, no de mindegy. Bár nem tudom hogy fogom viselni azt, hogy majd bele akar szólni mindenbeKépKép
de azt hiszem, hogy, ha tényleg nyüzsisen él az ember, akkor 59 évesen is lehet igazán fiatalos a lánya esküvõjénKépKépKépKép úgyhogy ne szörnyülködj!KépKépKép

Manócs
20+0
Manócska

Norkanak, Zsuzsinak, NAGY NAGY GRATULA! KépKépKép Sok boldogsagot es egeszseget a kis jovevenyekhez! Kép

Kangi, Boldog szülinapot!

A tobbi finiselonek drukk, a tobbiekenek jo pocakosodast! Kép

Pusszancs,
Gomboc es a 15 napos Gombocka
Gombóc

ZsuzsiKép
hatalmas gratula Miki babához!!!KépKépKépKépKép Gyönyörû méretekkel rendelkezik a kis királyfi.
Sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!KépKépKép A szopival kapcsolatban pedig kitartás!!!

Kangi,:9
én is sok boldog születésnapot kívánok Neked!!!Kép

Finishben levõknek drukk továbbra is.
Pussza
Timici+Bence(aki,ma 3hetes)Kép
timici

Sziasztok!

Újra itthon. Visszaolvasok, mert látom volt termés!

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Márti!
De jó, hogy minden rendben. Akkor hugija lesz Árminnak? Kép

Zsuzsi!
Nagyon szép a szüléstörténet. Megvan a mai bõgés is. Kép

Kangi!
Boldog szülinapot! Kép

Manócska!
Én is szóltam volna a kispapáknak. Amióta Lili megvan, nagyon felbátorodtam. Elõtte meg sem mertem szólalni. Most már lelkiismeretfurdalás nélkül szólok az embereknek, hogy pl. segítsenek felrakni a villamosra a babakocsit, mert már kicsit nehéz.

Miszikével mi van? És Myssniával? Drukk! Drukk! Kép Kép Kép

Manócska!
Én is kérnék jelszót, ha lehet.

Ildianyu
21+1
ildianyu

Ildianyu,
a harmatcseppes címre jó, ha küldöm?
Amúgy nem kispapák foglalták a helyet, hanem surmó középkorú palik. szerintem egy kispapi biztosan átadja a helyétKépKépKép

Franyó,
gyere 42+ osanKépKépKép
majd rendezzetek babós talcsit is, és augusztustól már én is megyek, mert akkor már 1 egész hónapos lesz legalább a babóm. De szóljatok ám!KépKépKép

Manócska
20+0
Manócska

Manócs, akkor már megint egy topikba fogunk írogatni, úgyhogy tuti találkozunk! KépKépKép

Myssnia, írj, mi újság veled?

Franyo
38
franyo

Elosszor is koszi mindenkinek a drukkot. Nagyon jól esik. Bár ahogy elnézem, Miszikérõl megint nincs friss hír, lehet, hogy már babázik õ is.

Ma megint voltam CTG-n és most nem lett olyan girbe-gurba, mint eddig mindig, hosszasan nézte a doki, és visszarendelt holnap is CTG-re. Kérdezte, hogy reggeliztem-e, persze én reggeliztem. Ráadásul édeset ettem, így igazán lehetett volna aktívabb a baba. Azt is kérdezte, hogy szokott-e mozogni, és igen, azt is szokott. ÚGyhogy nem értem, miért nem sikerült most tökéletesre a CTG. Remélem nincs baj a tökmaggal.
De most már hazajöttem, mert csak kényelmesebb itthon, és mivel holnap is menni kell, jobban tudom követni az eseményeket.

Zsuzsi! Kép
Na úgye, hogy csak kibújt Miki! Gratulálok hozzá, és mostaztán semmi depi, csak csupa boldogság!!! Kép Kép
Hihetetlen kedves, hogy ilyen pillanatokban is eszedbe jutottunk, és amennyire erõdbõl telt, enyhítetted kíváncsiságunkat. NAgyon gyorsan túl lettél szerintem. Nemhiába 3. baba.

Márti
Gratulálok a kislányhoz! Kép

Kangi
Kép

Maci 2
Mail ment.

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Pocakosok! (azert meg nekem is van, csak mar baba nincs benne!)

Egesz ejjel bamultam Mikit! Olyan hihetetlenul csopp! Szopizni ejszaka nem nagyon akart, pedig en bocsulettel probalkoztam, inkabb csak nyeritett, feszengett, es aludt!

Szegenykem a tulhordastol eleg szaraz boru, kenegetem olivaolajjal, de olyan kis oregapos!
Tesok nagyon orulnek neki, olelgetik, puszilgatjak!
Sajna igazi jo kepunk meg nincs, a technika csodot mondott, a videoban gond van az elemmel, a fenykepezobe a ferjem meg forditva tette bele es nem mukodott...na, errol ennyit, majd kezembe veszem a dolgokat!
Most mar teljesen biztos vagyok benne, hogy jol tettem, hogy otthon szultem. Egesz mas erzes csaladi korben megelni. Olyan teljesseg tolt el azota! Csak szagolgatom a kaveszagu-feju babamat a franciagyon fekve, es csodalkozom, hogy a termeszet mit produkalt mar megint! Kép
Kaveszag: gatvedelem jo eros kaveval tortent, es Mikit meg nem furdettuk meg. Sot, ahogy most a kis bore kinez, azt hiszem egy darabig hanyagoljuk is a dolgot, elvegre ma meg nem volt homokozni! Kép
Szopi kerdes igazan majd akkor dol el, ha mar rendesen lesz tejci is. Egyelore csak jatszogatunk tobb- kevesebb sikerrel. Neha azert latom, hogy a ki sumak csal, es a szajpadlasara tapasztja a nyelvet!
A szuleszno meg egy angyal, olyan szeretettel gondozza Mikit, orom nezni!
Ejszaka azert vegyult nemi urom is az orombe...kb. a szulesi fajdalmakkal azonos erossegu utorengesek boldogitottak ugy 10 percenkent!
Miki most itt ul az olemben, egesz napos macko alvasaba neha vegyul egy kis oklendezes, nem tudom az okat, de most akkor inkabb "bufiztetem"!

Myssnia, Miszike, hol vagytok?

Zsuzsi
zsuzsi74

Kangi,
Boldog szulinapot! Ma van?

Zsuzsi
zsuzsi74

Kép

zsuzsi
zsuzsi74

Miszike
Gratulálok a babasarokhoz, nagyon édi. Egyforma ágyunk van. Kép

Franyó!
Köszönöm mégegyszer, hogy informáltál. Megnéztelek, nagyon szép kerek pocid van ám!

Márti
Ármin is egy falat baba! Kép

Most pedig felrakom a képeket a babaágy fölé. Az IKEÁból vettem, szerintem nagyon édik:
[url=http://www.ikea.com/product_presentation/show.asp?productnumber=40045619&type=ART&id=8266%2C8258" TARGET="_top]http://www.ikea.com/product_presentation/show.asp?productnumber=40045619&type=ART&id=8266,8258[/url]

myssnia

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi, Miki egy aranybogár! Nagyon kis aranyos baba!!! KépKépKép Egyáltalán nem tûnik öregapónak! Kép

Franyo
38
franyo

Myssnia, köszi! Kép
A doki nem mondott semmit, hogy mitõl lehet olyan a CTG? Csak kérdezgetett? Remélem, holnap kiderül, és minden rendben! Lehet, hogy ki szeretne már bújni a babód... Kép

Franyo
38
franyo

Zsuzsi!

Miki gyönyörû!!! Mégegyszer gratulálok!

Kép

Betti és a ma 14 hetes Ádám

Kép

Betti
fodbetti

Zsuzsi!

Miki annyira-de annyira gyönyörûséges, hogy csak na. Olyan kis nyugodtnak látszik. Nagyon formás, ami látszik belõle. Olyan édesen alszik, és tök jó, hogy otthon lehettek.

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Franyó
Nem mondott semmit, én meg mindig azt csinálom amit mond. Kép Arra gondoltam, hogy már nem az igazi lehet a méhlepény, és nem kapja rendesen a kajcsit, és oxigént. De ez csak az én feltevésem. Kiváncsian várom a holnapi CTG-t.

Zsuzsi
Mindig vissza kell scrolloznom Mikihez, mert nem bírom levenni róla a szemem. Megeszem! Kép

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Lanyok!

Lesztert keresem, Galuska vagyok a "megint megjott..." topikbol.
Leszter, ne haragudj a topikba nem illo temaert, de surgos allatorvosi segitsegre lenne szuksegem. Magyar vizslank fel oraja, seta kozben bekapott valamit az utcan, es itthon vettem eszre, hogy teljesen felholyagosodott a feje, a fule es a teste is. Mindjart jon haza az a parom es visszuk orvoshoz, de addig is adtam neki kalcium sandozt, vizben feloldva. Mindketten nagyon meg vagyunk ijedve, Afra nagyon bujik hozzam. Mit tehetnek meg erte? Jol tettem, hogy adtam neki kalciumot? Most egy kicsit, mintha leapadt volna a fule. Borzasztoan aggodom erte. Nagyon varom a valaszod!
Ne haragudjatok az OFF temaert!

Galuska

KépKép
galuska

Zsuzsi!

gratulálok, Miki gyönyörû!
És örülök hogy minden ilyen jól sikerült!
Én meg épp tegnap nem néztem be a babanetre!Kép

Manó és Emma (4 hónapos)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok lanyok!

Tegnap elhoztuk a babacuccokat, ugyhogy a mai programom a kis holmik rendezgetese volt.
Kaptunk kolcson egy kiskadat (olyan babaformajut) allvannyal egyutt, egy babakocsit, egy bebiorzot, es egy hatalmas sporttaskanyi babaruhat.Kép Es meg fogok kapni egy mellszivot is, csak az meg lehet, hogy kell az unokatesomnak. A kocsi nagyon szep (Abc Design Melody ketfunkcios napraforgos huzattal), par honapig hasznaltak csak, amig nem tudott ulni a kislany, utana vettek egy esernyokocsit. Szoval teljesen olyan, mintha uj lenne, maximum a kereken latszik, hogy tologattak mar, de egyebkent semmi fakulas, kopas vagy ilyesmi.Kép Majd csinalunk rola kepet.
A ruhacskak is nagyon szepek, en mar uuuugy vartam, hogy nezegethessem oket!Kép Egesz nap "leltaraztam", osszeirtam, hogy mibol mennyi van. (Meg nincs kesz.) Az eredmeny nagyon biztato, szinte mind 56-68-as meret, van vagy 25 body kulonbozo ujjhosszal, kb. 15 rugi (koztuk 10 gyonyoru szep pluss), 4 halozsak, 1 bundazsak, kb. 20 polo, pulcsi, kardigan, es vagy 20 kis kantaros nagdar, szoknya, napozo es ketreszes kis ruhacskak, 3 sapka. Na es amitol total elerzekenyultem, azok a csopp kis zoknik!KépKépKép
Ne haragudjatok, hogy igy "dicsekszem", hogy mibol mennyi van, de annnnyira orulok nekik!Kép Az egyetlen gondom az, hogy igy mit vehetek meg en?!Kép
Na visszaolvasok, aztan szuleselokeszitore megyunk kispapammal, szoval majd valamikor jelentkezem.Kép

Na puszi:

Leszter
31+6
leszter

Galuska!

Jajj, csak most olvastam!Kép
A kalciumot nagyon helyesen tetted, hogy adtad neki! Adhatsz meg egyet nyugodtan, es jo jel, hogy mar csokkent a duzzanat, feltehetoen igy mar nem fog romlani az allapota (pl. legzesi nehezsegek a gegeodema miatt...). Otthon nem sokat tudsz tenni ezen kivul. Ha nehezitett legzese lenne, akkor ne varj a parodra, hanem ulj taxiba es rohanj vele orvoshoz, de egyebkent is mindenkepp menjetek vele orvoshoz minel elobb, feltehetoen kap meg par szurit is!
Nyugi,

Leszter
leszter

Sziasztok!

KangiKép
Sok-sok boldog szülinapot kívánok.Kép

ZsuzsiKép
Miki baba nagyon-nagyon aranyos.

ManócskaKép
Akkor ha szépen kérlek elküldöd nekem a jelszót?Kép Mail címem a profilomban.

LányokKép
Holnap megyek az elsõ NST-re. Tapasztaltabbak, ha nem akar mozogni a babó pont akkor, amikor a vizsgálat van, akkor mit csinálnak. Elküldenek UH-ra, vagy vissza kell menni késõbb?

Panka
35+3

panka

Sziasztok!

Most jövök az orvostól, 2 órát kellett várnom, eléggé lestrapálódtam, majd este még jövök.

Pusz
Miszike
40+3
miszike

Panka!
Nekem úgy volt, hogy NST elõtt csináltak ultrahangot. Ott mindent rendben találtak, akkor kellett átmennem NST-re, ahol is babó egyáltalán nem mocorgott, hiába mondta a dokinõ, hogy bökdössem, meg hiába mozgatta õ is meg picit a hasamat, a kis Anna meg se moccant. Aztán nem lett semmi, ugyanúgy egy hét múlva kellett visszamennem, mintha mozgott volna. Szóval ne aggódj. Van ilyen. Kép

Miszike, mi újság???

Franyo
38
franyo

Panka,
ment a mél a jelszóval!

Leszter,
olyan ari lehettél, ahogy a mini dolgokat leltározodKépKépKép
jó lenne már itt tartani!

Zsuzsi,
Miki tényleg nagyon ari babó, és jó lehet otthon lenni, nem egy zord kórházban!Kép

Na megyek kispapi ajándékot venni, mert 30 éves lesz!KépKép

Manócs
20+0
Manócska

Sziasztok Lányok!

Hát, újra itt vagyok. A sielést szépen túléltemKép, mindenféle pottyanás nélkül. Szóval nem tudtam ellenállni. Majd ha lesznek képek és sikerül õket digitalizálni, felrakom a profilomba. Nagggggyyyon jó volt.Kép Csak a gyerekpályán síeltem, de pont elég volt, biztonságban éreztem magam és Kispapa teljesen végig egyedül sielt velem, hiányolva a többiek társaságát. Ennek ellenére mindkettem nagyon élveztük. És sokat sétáltunk, esténként pedig midenféléket"játszottunk" a többiekkel.Kép

Ami nem a legjobb, az az, hogy Kispapi már enyhe köhögéssel indult és mára influenzás lett. Persze, mert mindjárt másnap hócsatát rendeztek (a Szõttes, kb.12 ember, és a magyarországi barátaink, akikkel már évek óta együtt sielünk. Mi csak mogyoróknak hívjuk õket.Kép)Eddig rendben is volna, de a szabályok csak rövid ujjú pólót és rövidnadrágot engedélyeztek.KépÉs mindenki belement, rajtam kívül. A második ilyen eset az volt, amikor este 18-kor meglátogattunk egy fedetlen termálfürdõt. Persze a víz totál forró volt és miután megmártóztak benne, kivetették magukat a partra a hóba, én meg fényképeztem és majd megfagytam a -10 fokban talpig beöltözve. Azt mondták, hogy jó volt. Most pedig alhatok a Kispapi nélkül, nehogy elkpajam az infuelnzát.Kép

Zsuzsi!
Elõször is nagy - nagy gratula a tündéri babához és a hihetetlen erõs karakteredhez. Szóval, le a kalappal.Kép Minden elismerésem.
Sok boldog percet kívánok mindannyiótoknak!

Norka!
Igen gyors voltál, azt hittem, ha megjövök Zsuzsinak lesz meg a babája hamarabb. Gratulálok a babádhoz, olyan megható volt olvasni a Kispapid lelkendezését.Kép

Timici!
Olvastam a te történetedet is, és bizony pityeregtem felette. Aztán meg felháborodtam, hogyan lehetett hagyni idáig fajulni a dolgokat. De látom, hogy nagyon bátor és kitartó vagy és már a következõ babán gondolkodsz. Igazi - vérbeli anyuka lettél. Kép Gratula!!!

Cinici!
Sajnálom, ami történt veled, de ne add fel! Biztosan minden rendbe jön, csak sok - sok -sok türelem kell. Kép

De!
Én is érzem már egy hete a babám mozgását és pont ugyanazokkal a "tünetekkel", mint te. Tegnap pedig elõször volt 3-4 rúgás olyan erõs, hogy Kispapi is megérezte. Csodálatos volt. Ettõl is megint meghatódtam.Kép

Márti!
Olvastam a szörnyû rémálmodat. Csak szeretnélek megnyugtatni egy - két gondolattal. Az egyetemen tanultam pszichológiát is és az egyik alõadáson épp az álmok volt a téma. Röviden annyi, hogy ha ez ember valami miatt nagy stressznek van kitéve, aggódik nap - mint nap, akkor általában arról a bizonyos problémáról nem álmodik. A szervezet így kompenzálja a nappali idegeskedést - szóval éjszaka szépeket álmodik, hogy legelább pár órára ne legyen kitéve a stresszhormonok hatásának. És fordítva, ha az ember élete viszonylag nyugodt, mnidem rendben van, akkor pedig az agy bekapcsol és éjszaka erõsen dolgozik és mindenféle rémeket álmodik, de viszont nem túl gyakran. Szóval ennyi röviden, ezek szerint nálad minden rendben van.Kép

Na, leállítom magam, mert már így is nagyon hosszú lett. Nem tartott ám 2 percig végigolvasni, hogy mi történt itt 6-ától, úgyhogy most ti is olvassátok az én soraimat.Kép

Sziasztok!
Tündimami
18+1
tündimami

LeszterKép

Koszonom szepen a gyors valasztKép
Megneztuk mit evett: a haz sarkanal valaki mezeskalacsotKép szort szetKép Azt hiszem nagyobb volt az ijedsegem a bajnalKép A biztonsag kedveert beadok neki meg egy adagot. A duzzanat teljesen leapadt, a legzese nyugodt es egyenletes (sztetoszkopom nem leven, egy kis poharral meg a szivvereset is megvizsgaltamKép - az is normalisnak mondhato, olyan, mint maskor). Megfigyeles alatt tartjuk meg egy kicsit, es ha tovabbra is minden ok, az itteni (Helsinki) allatorvost inkabb kihagyjuk. Sajna mar tobb rossz tapasztalatunk is volt az ellatas minoseget illetoen (ket kulonbozo rendeloben), igy most egy videki, vizsla specialistaKép allatorvoshoz jarunk (60km)
Mar tortent hasonlo szitu Afraval, ugyanilyen dudoros volt. Akkor is kalciummal nyujtottam elsosegelyt es rohantunk az orvoshoz, aki megallapitotta, hogy allergias rohama volt, de mivel mar tul volt rajta, nem kapott szurit. Allergias nemely etelfelesegre. Mar itt virgonckodik, ugyhogy nagy baj nem lehetKép
LeszterKép Koszi meg egyszer a tanacsadastKépKépKép

Galuska es a mezeskslacsfalo vizslaja, Afra

KépKép
galuska

Sziasztok!

Köszi Hermi Kép

Manócska!!!

Szégyentelenül fiatal???
Ez nagyon tetszik.
Tudod nem tervezett baba volt, de mikor kiderült, hogy várandós vagyok, úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Imádom a gyerekeket Kép
Most pénteken voltunk UH-n, ott derült ki, hogy kisfiú. Elõtte hétfõn a szegedi Uh-n azt mondta az orvosom, hogy "talán kislány" Kép
Nem csak én leszek fiatal anyuka, az én anyum meg fiatal nagymama lesz, mert õ is csak 19 vol, amikor én születtem Kép
Õ most 37 éves, és már nagymama (félig) Kép

Zsófi(20+1)
Zsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?